-
Καταρχήν να δηλώσω εντυπωσιασμένη από την ορολογία, τον όρο μπιλίμπερς, ας πούμε, δεν τον γνώριζα.
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μία εμμονή με το παρανοϊκό φανκλαμπ του που φτάνει σε πολλαπλούς οργασμούς κάθε φορά που ο Κίμι ξύνει τη μύτη του ή περνάει μία Μινάρντι, η αλήθεια είναι ότι την έχω.
Γιατί είναι ότι κοντινότερο υπάρχει σε μπιλίμπερς ή ρουβίτσες και αυτά είναι αλήθεια ότι δεν είναι του γούστου μου.
Επί της ουσίας δεν εχω κατι να απαντήσω επειδή το βρίσκω ανόητο να απαντώ σε όποιον διαστρεβλώνει όσα έχω πει και να απαντάω σ'αυτά που νομίζει ή θα ήθελε να εχω γραψει.
για τις ρουβίτσες είναι προφανώς εμμονικό.
άρα το να λες χλευασμος απλά επειδή δεν ανήκω στο φανκλαμπ σας πάει πολύ.
Ναι έχεις δίκιο πάει πολύ. Μαλακία μου, πως μου ήρθε;
Εκτός αν τσουκαλέικη είναι μόνο της Φερράρης γιατί είναι κόκκινη και μπλαμπλαμπα.
Όχι, βγαίνει και σε άλλα χρωματάκια η αλήθεια είναι. Απλά εδώ πέσαμε στην κόκκινη.
Όχι και να σε βάλω στην λίστα των εχθρών ρε συ Γκρέο. Θα διαβάζω τα τεκμηριωμένα και ουδέτερα ποστ σου, ενώ θα σιγοτραγουδώ τις παλιές και νέες επιτυχίες του Sakis. Καλή καρδιά πάνω από όλα.
-
Πάει αυτή, φλόρεψε
-
Πόσο τυχεροί είναι οι μπασκετικοί που ο Ηρακλής δεν παίζει Α1...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αν εμμονικό είναι να πω οτι αυτό
Για να καταλάβω κι εγώ ο ασχετούλης, υπάρχει κανονισμός που σ' αυτήν εδώ την εικόνα δίνει δικαιώματα (επί επερχόμενου πλασαρίσματος στη στροφή) στον οδηγό που έπεται;
(Έβαλα το παπούτσι μου στην πόρτα σου και κατακτώ δικαίωμα να μπω στο σπίτι σου...)Παρεμπιπτόντως να πω ότι είναι τρελή ανοησία το χάσιμο της στροφής στην πισίνα από τον προπορευόμενο (όσο υπό πίεση και να είναι) να ισοδυναμεί με προσπέρασμα. Στα όρια του γελοίου. Ας αλλάξουν τη στροφή. Προσπεράσματα στα χαρτιά, το είδαμε κι αυτό.
-
Έλα ντε, αυτό είναι κλασικό do or die
-
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του από το βίντεο. Εγώ βλέπω ότι ο Πέρεζ έκανε επίθεση αυτοκτονίας και χώθηκε την στιγμή που ο Κίμι είχε ήδη αρχίσει να τοποθετείται για την στροφή. Δεν του είχε πάρει από πριν την γραμμή, απλά όρμησε χωρίς να φρενάρει καν σε ένα ανύπαρκτο κενό. Για αυτό άλλωστε και δεν τιμωρήθηκε ο Κίμι.
-
Tιμωρήθηκε ο Πέρες;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του από το βίντεο. Εγώ βλέπω ότι ο Πέρεζ έκανε επίθεση αυτοκτονίας και χώθηκε την στιγμή που ο Κίμι είχε ήδη αρχίσει να τοποθετείται για την στροφή. Δεν του είχε πάρει από πριν την γραμμή, απλά όρμησε χωρίς να φρενάρει καν σε ένα ανύπαρκτο κενό. Για αυτό άλλωστε και δεν τιμωρήθηκε ο Κίμι.
...για τη συγκεκριμένη φάση, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί ο Πέρεζ δεν έστριψε κανονικά, όπως έκανε στη φάση με τον Αλόνσο...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Πάει αυτή, φλόρεψεΓκεϊλίκια
Διψάς για κόντρα και ιντριγκα Πολίστα αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη!
Οταν ο συνομιλητής χρησιμοποιεί επιχειρήματα τύπου καιω τα αυτοκίνητα γιατί έχουν αθηναϊκες πινακίδες και οι φαν του Κιμι είναι Ρουβιτσες που ερχονται σε οργασμό οταν ο κιμις περναει μια μιναρντι και αντε γεια! τι να πεις; για να μην ρίξω το επίπεδο, Ι'll pass γιατι είμαι και πολύ ώριμη πλέον -
Kimi Raikkonen, Lotus
2012 Qualifying - 12th, 2012 Race - 8th
“I have won (in Canada) which was pretty good, but I have experienced some setbacks there as well. Many times the race has been quite a lottery as there seem to be different things which affect it. The weather can change a lot, sometimes the tyres or the track aren’t working very well, sometimes there are a lot of safety cars, or sometimes another driver runs into the back of you when you’re waiting at a red light. As for the place itself, I’ve always liked Montréal. It is one of the nicest cities we visit all year. What do you need for a good result in Canada? A good car. Like at every circuit you need to get the set-up exactly right. You need a well-balanced chassis in the medium downforce configuration and you don’t want to be too hard on brakes as there’s a lot of aggressive braking there. It’s something I quite enjoy, the stop and go style of the circuit. Qualifying is important at every circuit, but not as essential as it was in Monaco to get a good result. It’s not easy to get past, but there are one or two places to overtake.”
http://www.formula1.com/news/headlines/ ... 14623.html -
-
Raikkonen admitted that he is wary of certain drivers when racing out on track
“Sometimes you have to be [wary] with some guys, because you cannot trust them. With the top five guys you trust them, and you know if they are there, they are not going to turn into your line and they are going to race fair.
We can be hard but we can be fair, it’s okay to be aggressive but you have to have some idea behind an overtaking manoeuvre and not just hope that your rival is going to move over. Certain guys will race hard and fair and some guys you don’t know what to expect.http://grandprix247.com/2013/06/07/raik ... -our-race/
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Raikkonen admitted that he is wary of certain drivers when racing out on track
“Sometimes you have to be [wary] with some guys, because you cannot trust them. With the top five guys you trust them, and you know if they are there, they are not going to turn into your line and they are going to race fair.
We can be hard but we can be fair, it’s okay to be aggressive but you have to have some idea behind an overtaking manoeuvre and not just hope that your rival is going to move over. Certain guys will race hard and fair and some guys you don’t know what to expect.http://grandprix247.com/2013/06/07/raik ... -our-race/
Ότι ακριβώς έλεγα μετά τα συμβάτα του Μοντε Κάρλο που τρόλαρε ο ομολογάτος.
Thanx kimster. -
Αφού έτσι είναι, real life virtual reality! Πως να το κάνουμε! Ο Sergio έκανε μια κλασσική Χονδρογιάννικη κίνηση εκεί που ήταν ολοφάνερο ότι δεν τον παίρνει! ούτε στο PS3 δε θα του έβγαινε το προσπέρασμα!
-
O Perez απλά δεν είχε τίποτα να χάσει. Χώθηκε με την λογικη ότι ο Raikkonen που πάει για το πρωτάθλημα θα άνοιγε την πόρτα.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
O Perez απλά δεν είχε τίποτα να χάσει. Χώθηκε με την λογικη ότι ο Raikkonen που πάει για το πρωτάθλημα θα άνοιγε την πόρτα.Και πολύ καλά έκανε ο Kimi και του έδειξε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος!
-
Ενω στα πρωτα GP φετος, οπως και σε ολα καθε χρονο, ειχαμε στην ψηφοφορια 'ποιος θα ειναι ο νικητης' σταλινικα ποσοστα του Αλονσο, στα 3 τελευταια εχουμε απολυτη ισοβαθμια.
Canada KR 8 - FA 8
Monaco KR 11 - FA 11
Spanish KR 7 - FA 7Εχει ρευμα ο Μικι, φαινεται.
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
O Perez απλά δεν είχε τίποτα να χάσει. Χώθηκε με την λογικη ότι ο Raikkonen που πάει για το πρωτάθλημα θα άνοιγε την πόρτα.
Και πολύ καλά έκανε ο Kimi και του έδειξε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος!
Δεκτόν. Το μεγάλο το αγγούρι όμως το έφαγε ο Κίμι.
Τώρα αν δροσίστηκε ή αν ζορίστηκε δεν ξέρω. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Και πολύ καλά έκανε ο Kimi και του έδειξε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος!
Δεκτόν. Το μεγάλο το αγγούρι όμως το έφαγε ο Κίμι.
Τώρα αν δροσίστηκε ή αν ζορίστηκε δεν ξέρω.Προς το παρόν ζορίζετε ακόμη, την επόμενη φορά όμως άλλος θα είναι αυτός που θα... πονέσει
Επιπλέον, επειδή κυνηγάει ένα πρωτάθλημα, να φλωρέψει και να οδηγεί σαν νυφίτσα? Ο Iceman δεν είναι έτσι, και ελπίζω να μην αλλάξει ποτέ! -
...Παναγίτσα μου...............................
...............................................................και, παναγίτσα μου, κράτα τον Τζέκο μακριά από τον Κίμι!.............
...καληνύχτα παναγίτσα μου!..
Ομήρου Κιμιάδα