-
ΥΓ: Μπρον ρε παιδιά, ΜπρΟν, όχι Μπράουν!
-
θεουλης
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φοβερός αγώνας! Κακή ημέρα για τον Seb. Μάλλον πρέπει να μάθει κάτι από τον Nico, στον οποίο θα πω χίλια μπράβο, όσο για κάτι σχόλια ότι με αυτή την κίνηση είναι δηλωμένος αδερφή και τέτοια, με κάνουν απλώς να απαξιώ και να καταλαβαίνω ότι ο Έλληνας δε θα μάθει ποτέ μα ΠΟΤΕ τι σημαίνει ομάδα. Μπράβο Nicο, φοβερός αγώνας, έδειξες ότι μπορείς να μονομαχήσεις με την κορυφή, ότι έχεις μυαλό ακόμη και όταν η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και τονίζοντας ακόμη περισσότερο την παιδαριώδη συμπεριφορά ενός παγκόσμιου πρωταθλητή!
Άν κάποιος πρέπει να μάθει κάτι σήμερα ειναι ο Nico απο τον Vettel.AN βέβαια είχε pedigree για πρωταθλητής θα τους έγραφε στα παπαρια του (οπως πιθανότατα θα εκανε ο Λουης).
Ο Λουης που ακριβώς είχε παιδαριώδη συμπεριφορά σήμερα?Το team work το έχεις ακούσει;
Στα δικά μου τα κιτάπια πάντως team work εννοούμε την συνεργασία μεταξύ ατόμων της ιδίας εταιρείας με απώτερο σκοπό το καλό την επίτευξη στόχων που θα ωφελήσουν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, όχι εμένα και εσένα. Το να μας ανατίθεται ένα προτζεκτ, εσυ να μου σαι αραχτός στην παραλία, εγώ να δουλεύω Κυριακές και στο τέλος το bonus να το παίρνεις εσύ με εντολή του αφεντικού λυπάμαι δεν θα το πω team work..
Εκτός αν αλλάξανε οι κανονισμοί και οι πόντοι του Λούη έχουν συντελεστή 1,5 στο πρωτάθλημα κατασκευαστών βέβαια... -
Team work είναι και να υπακούς σε μια δομή και μια ιεραρχία, αλλιώς δεν είσαι team player! Κάτι σαν το σημερινό στην Ferrari δεν θα περνούσε με τίποτα!
Από εκεί και πέρα το να διακινδυνεύσεις να χάσεις και τα δύο αυτοκίνητα επειδή ο πιτσιρικά υπάλληλός σου είναι θερμοκέφαλος είναι απαράδεκτο! Θέλει ένα γερό ξέχεσμα κανονικά αλλά σιγά μην ακουμπήσει κανείς το αγοράκι του Μάρκο... -
Επισημο, αποφαση των πιτ της Ferrari να αφησουν εξω τον Alonso.
Στις team orders. Απο την μερα που καταργηθηκε ο ανεφοδιασμος και ηρθαν και οι τσιχλες της Pirelli καλως ή κακως οι αγωνες στο τελευταιο στιντ ειναι ακομα ανοικτοι. Υπερτατη μαλακια να μην μπορει ο οδηγος να εκμεταλευτει την καλυτερη διαχειριση καυσιμου/+ελαστικων στο τελος, ειτε του βγηκε ετσι ειτε ηταν εξαρχης προσανατολισμενος για καλο τελευταιο στιντ.
Οποτε αδικες οι εντολες και στις δυο ομαδες κατα την γνωμη μου, οχι πως κρινω σωστη την μανουβρα του Vettel στον Webber βεβαια. Επειδη δεν ακουγα καλα απο το streaming μου ποτε επεσαν οι εντολες στους ταυρους ακριβως? Γιατι αν ειναι αμεσως μετα το 3ο πιτ-στοπ που για χιλιοστα δεν περασε ο Vettel τον Webber στην εξοδο των πιτς ε δεν θελει και πολυ να κανεις την πουστια (που εγινε στον αμεσως επομενο γυρο). Τλχ κατι δειχνει να καταλαβε ο Γερμανος και απολογειται καπως (με 3 τιτλους-εγωισμο κλπ) η ζημια εγινε ομως, εκτος κι αν χαρισει καμια νικη στον Αυστραλο.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Επισημο, αποφαση των πιτ της Ferrari να αφησουν εξω τον Alonso.Μα τι
Έπρεπε να τον τραβήξουν μέσα, να του βάλουν σλικ κι ότι γίνει. Ούτως ή άλλως τελευταίος θα έβγαινε.
Εδώ που τα λέμε πάντως, δύσκολα να τερμάτιζε εντός 10άδας...
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Μαλακίες τούμπανα. Είπαμε ομάδα, ΟΚ. Λεφτά ΟΚ. Χορηγοί ΟΚ. Σεβαστά όλα αυτά και με το παραπάνω.
Αλλά αυτά ρε παιδιά να ισχύουν όταν οι 2 οδηγοί έχουν παρόμοιο ρεις πέις και αναμένεται να μπλεχτούν σε μια αμφίρροπη μονομαχία.
Αυτό το πράγμα με τον LH και τον NR ήταν ελεεινό, αν άφηναν τον NR να περάσει θα έριχνε κανα 1,5 sec/γύρο στον LH σίγουρα. Μόνο που δεν κρέμασε το χέρι έξω από το μονοθέσιο ο Νίκο στους τελευταίους γύρους τόσα αργά που πήγαινε ο Λούις.Το θέμα είναι ότι η ομάδα έχει ως σκοπό να προμοτάρει τον LH. Οπότε αυτόν θέλει εμπρός. Δεν θα έδινε 100 εκατ για να έχει #2 οδηγό. Το λάθος είναι ότι η διαχείριση του NR είναι προβληματική.
Δεν αξίζει ο Nico διαχείρισή Νο2 και θα δείτε σιγά-σιγά δε θα την έχει
Δεν το ξέρω αυτό και σίγουρα ο RossB κάτι παραπάνω ξέρει που σπρώχνει τον LH. Αν όπως λες δεν αξίζει μεταχείριση #2 τότε μάλλον η Merc έχει κάνει τη μεγαλύτερη χαζομάρα (υπερβαίνοντας ακόμα και τη Ferrari σε σπατάλη χρημάτων) με τα 100 εκατ. που είναι το συμβόλαιο του LH.
Στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε πάντως έναν απολογισμό.
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Τελικα ο Rosberg το είπε το 'That to remember' ?
Ναι το είπε
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μα τι
Έπρεπε να τον τραβήξουν μέσα, να του βάλουν σλικ κι ότι γίνει. Ούτως ή άλλως τελευταίος θα έβγαινε.
Εξαρταται τι ελαστικα θα εβαζαν. Με inters παλι λογικα τον πουλο. Με στεγνα αν επιβιωνε τους πρωτους-πρωτους γυρους που δεν ειχε καν στεγνη γραμμη νομιζω θα επαιρνε. Που? Δεν ξερουμε τι ρυθμο θα ειχε. Δεν θα μου φαινοταν απιθανο να τερματιζε μαζι με τις Lotus ή τον Massa.
-
Καλά ούτε συζήτηση για inters.
Μόνο με σλικ κι ό,τι γίνει...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μα τι
Η μαλακία βάρεσε κόκκινο. Εδώ μία ωραία ποινή από τη FIA προς τη Ferrari της χρειάζεται. Γιατί ποιος μας βεβαιώνει ότι την επόμενη φορά κάποιος άλλος δεν θα κάνει αυτή τη μαλακία και θα στοιχίσει. Εντάξει είμαστε μετά Χριστόν προφήτες γιατί αν είχε αντέξει η αεροτομή και ο Ισπανός ήταν στους πόντους θα λέγαμε για την τέλεια στρατηγική και τη σωστή διαχείριση σε στιγμές κρίσεως.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εδώ που τα λέμε πάντως, δύσκολα να τερμάτιζε εντός 10άδας...Με τον 10ο να τερματιζει 87'' πισω απο τον νικητη, δυσκολα θα τερματιζε ο Αλονσο εκτος 10αδας.
Εκτος κι αν δεν μπορουσε να περασει τις Μαρουσιες και τις Κατερεμς -
Ωραίος αγώνας και πάλι.
Η Red Bull είχε δίκαιη στρατηγική, αλλά ο Vettel έδειξε υπέρτατο κωλοπαιδισμό.
Οι Mercedes έχασε τα αυγά και τα πασχάλια. Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι ήθελαν να κάνουν. Κρατήστε τις θέσεις σας, αφού έχουν προσπεράσει 3-4 φορές ό ένας τον άλλο;
Εντωμεταξύ ο Rosberg στο διπλό DRS πιάστηκε δύο (;) φορές κορόιδο.
Η Ferrari του Massa δεν είχε το pace της Αυστραλίας.
Lotus και Force India έδειξαν και πάλι ταχύτητα αλλά δεν τους πήγε ο αγώνας.
Κρίμα για τον Button. -
Έχω να δω τέτοια μούτρα στο πόντιουμ μεταξύ team mates από την εποχή του Prost με τον Senna...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Επισημο, αποφαση των πιτ της Ferrari να αφησουν εξω τον Alonso.Δηλώσεις αλονσο
Despite the fact the car was damaged, it didn’t seem to be too bad and, together with the team, we decided to keep going
Και δικη του αποφαση ηταν.
Κατα τα αλλα δεν ξεφευγει και απο τη γνωστη του γκρινια
Today, unfortunately, we were very unlucky. After making a good start, I touched with Vettel at the second corner: it was a surprise to find him there, almost stopped and I don’t know what speed he was doing.
Παλι αλλους κατηγορει για τα λαθη του.
-
Καλα απιθανος ο Φετας σημερα λεμε
Εκανε τις παπαριτσες του κ μετα κοτα λυρατη κανονικη, εκανε σαν να μην συνεβει τιποτα. Ναι, αυτη ειναι η συμπεριφορα ενος τρεις φορες παγκοσμιου πρωταθλητη, του μιλαγε ο νιουη, του μιλαγε ο γουεμπερ, του μιλαγε το τιμ ραντιο κ αυτος εκανε τον κουφο
Αναρωτιεμαι ο Γουεμπερ ετσι οπως ηταν στο βαθμο πως κρατηθηκε κ δεν του τραβηξε ενα μπουκετο του καραγκιοζη. Τι να πουμε, να τον χαιρονται οι οπαδοι του τον πρωταθληταρα τους . Γιατι οταν τα λεω εγω, τρωω κραξιμο
Επισης kudos στην μπριτνευ ροζμπεργκ για την τηλεκλαψα στο team radio
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Καλα απιθανος ο Φετας σημερα λεμεΕκανε τις παπαριτσες του κ μετα κοτα λυρατη κανονικη, εκανε σαν να μην συνεβει τιποτα. Ναι, αυτη ειναι η συμπεριφορα ενος τρεις φορες παγκοσμιου πρωταθλητη, του μιλαγε ο νιουη, του μιλαγε ο γουεμπερ, του μιλαγε το τιμ ραντιο κ αυτος εκανε τον κουφο
Αναρωτιεμαι ο Γουεμπερ ετσι οπως ηταν στο βαθμο πως κρατηθηκε κ δεν του τραβηξε ενα μπουκετο του καραγκιοζη. Τι να πουμε, να τον χαιρονται οι οπαδοι του τον πρωταθληταρα τους . Γιατι οταν τα λεω εγω, τρωω κραξιμο
Απο τη μια κατηγορει το φετελ που δεν τηρησε τις εντολες και απο την αλλη κατηγορει και το ροσμπεργκ που τις τηρησε.
Αβυσσος η ψυχη του πικραμενου φεραρικου.
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Και εσύ βρε φίλε πολύ πίκρα βγάζεις!!
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Καλα απιθανος ο Φετας σημερα λεμε
Εκανε τις παπαριτσες του κ μετα κοτα λυρατη κανονικη, εκανε σαν να μην συνεβει τιποτα. Ναι, αυτη ειναι η συμπεριφορα ενος τρεις φορες παγκοσμιου πρωταθλητη, του μιλαγε ο νιουη, του μιλαγε ο γουεμπερ, του μιλαγε το τιμ ραντιο κ αυτος εκανε τον κουφο
Απο τη μια κατηγορει το φετελ που δεν τηρησε τις εντολες και απο την αλλη κατηγορει και το ροσμπεργκ που τις τηρησε.
-
fn1m, η πρωην αγαπη σου ο ΜΒΕ βγηκε κερδισμενος απο τα τιμ ορντερς. Εξαλλου, επιτρεπονται κανονικα πλεον, ασχετως ομως του γεγονοτος πως οτι ειναι νομιμο δεν ειναι απαραιτητα και ηθικο
Σε καθε περιπτωση, χαιρομαι που ο Φετας κανει τα παντα για να αποδειξει ποσο μικρος οδηγος ειναιΠανε τωρα να αγκαλιαστεις με την φουσκωτη σου κουκλα Τζαστιν Φετελ κ ασε το τρολλαρισμα
2013 - Petronas Malaysia Grand Prix