-
(Ενταξει μη ψαρωνετε ακομα δεν χτυπηθηκε το αμαξι μου απο κεραυνο και ελπιζω να μην γινει)
Αλλα εχω μια απορια καθως παρακολουθουσα κατι ακυρα βιντεο στο youtube.
Αν ενα αμαξι χτυπιθει απο κεραυνο κατα την κινηση τι αναφορα ζημιων παιζει να γινει? να φανταστω καμενοι εγκεφαλοι ασφαλειοθηκες και οτιδηποτε ηλεκτρικο?
Επειτα απο τι στιγμη που ειμαι μεσα στο αμαξι εκεινη τη στιγμη τι πρεπει να κανω? βασικα εχω ακουσει οτι πρεπει να μεινω μεσα στο αμαξι αλλα για ποση ωρα? -
(Ενταξει μη ψαρωνετε ακομα δεν χτυπηθηκε το αμαξι μου απο κεραυνο και ελπιζω να μην γινει)
Αν ενα αμαξι χτυπιθει απο κεραυνο κατα την κινηση τι αναφορα ζημιων παιζει να γινει? να φανταστω καμενοι εγκεφαλοι ασφαλειοθηκες και οτιδηποτε ηλεκτρικο?
Επειτα απο τι στιγμη που ειμαι μεσα στο αμαξι εκεινη τη στιγμη τι πρεπει να κανω? βασικα εχω ακουσει οτι πρεπει να μεινω μεσα στο αμαξι αλλα για ποση ωρα? -
Αμα σε χτυπήσει κεραυνός όλα τα ηλεκτρονικά εχουν πεθάνει. Μην βγείς αν δεν περάσει τουλάχιστον ενα 3ωρο κινδυνεύεις
-
εγω λεω οτι δε θα παθει τιποτα ουτε αυτος ουτε το αμαξι.
-
Νομίζω πως τρολλάρεις
-
http://www.youtube.com/results?search_q ... LIkuQkwqcc
-
ROFL
-
Ο χρήστης Dj Mitsos έγραψε:
εχω ακουσει οτι πρεπει να μεινω μεσα στο αμαξι αλλα για ποση ωρα?Mέχρι να βγάλει λιακάδα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μην βγείς αν δεν περάσει τουλάχιστον ενα 3ωρο κινδυνεύειςΤί μπορεί να συμβεί?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ROFLΔεν ισχυουν τα βιντεα ειναι φεϊκ εντ γκεϊ.
-
Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γίνει τίποτα απολύτως ούτε πρόκειται να πάθεις κάτι. Το σασί του αυτοκινήτου λειτουργεί ως κλωβoς faraday και προστατεύει τα ηλεκτρονικά (και εσένα). Το ίδιο συμβαίνει και με τα αεροπλάνα. Τώρα αν το αμάξι κινείται φαντάζομαι ενδέχεται να σβήσει ή να έχεις κάποιες παροδικές δυσλειτουργίες. Αλλά αυτό θα είναι απο τις παρεμβολές που θα δημιουργηθούν.
Βέβαια το σασί δεν είναι και η πιο τέλεια κατασκευή για αυτή τη δουλειά (έχει μεγάλα ανοίγματα κτλ) οπότε ανάλογα με τον τύπο του αμαξώματος θα μεταβληθεί το αποτέλεσμα. Θα ανησυχούσα πραγματικά αν είχα κάμπριο με υφασμάτινη οροφή
Δες και ένα πείραμα.
Youtube Video -
-
Αν έπεσε στο πεζοδρόμιο γιατί να κάηκαν? Πάντως τα φώτα φαίνονται να λειτουργούν κανονικά.
Αλλά, οκ δεν είναι απιθανό. Αν το δούμε από το νόμο του μέρφυ, αν είσαι τόσο άτυχος που πέσει ο κεραυνός πάνω σου τότε ναι, θα καούν και τα πάντα... -
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Μην βγείς αν δεν περάσει τουλάχιστον ενα 3ωρο κινδυνεύεις
Τί μπορεί να συμβεί?
απο οτι καταλαβα απο τα παραπανω γινεσαι γειωση 50000 V (τουλαχιστον)
-
ως ανθρωπος η αυτοκινητο εννοεις?
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Σε αυτό εδώ που έσκασε δίπλα του στο πεζοδρόμιο, κάηκαν όλα.Μια χαρα δουλευουν τα λαμπακια
-
Ο χρήστης Dj Mitsos έγραψε:
Μην βγείς αν δεν περάσει τουλάχιστον ενα 3ωρο κινδυνεύεις
Τί μπορεί να συμβεί?
απο οτι καταλαβα απο τα παραπανω γινεσαι γειωση 50000 V (τουλαχιστον)
Εσύ προσωπικά; Αυτό κατάλαβες απο τα παραπάνω;
-
Το πλαισιο δουλευει σα κλουβι φαραντευ, προστατευοντας το εσωτερικα μερη. Τωρα αν εισαι αραχτος πανω στο καπο μαλλον την γ@μησες...
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Σε αυτό εδώ που έσκασε δίπλα του στο πεζοδρόμιο, κάηκαν όλα.Σε αυτο εδω ,επειδή είχε γίνει μεγάλος ντορος όταν είχε δημοσιευθεί οδηγός ειναι δήμαρχος κάποιας πόλης στη Ρωσία ,στο αυτοκίνητο βγήκε μονο το body computer οφ.επισης υπάρχει και επεισόδιο στο top gear με προσομοίωση κεραυνού και ενα golf όπου πάλι δεν συνεβει τίποτα στο αυτοκίνητο
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Χτυπημα απο κεραυνο !!!!