-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Δεν είπα πουθενά ότι είναι τα ίδια μονοθέσιαΌταν λες 'δίδυμες αδερφές', αυτό εννοείται.
ο Ραικκονεν ειναι μια μαυρη σελιδα στην ιστορια της ομαδας μας, αδιαφορος μεχρι αηδιας και περα για περα βαρετος.
Για παγωτακια, τουμπες σε σκαφη και τρολλιες μεσω twitter ειναι καλος. Αναγκαστηκαμε να φερουμε τον Σουμι για να κανουμε καλο μονοθεσιο γιατι ο παγωτακιας ειχε αλλες δουλειες εκτος πισταςΤώρα μας τρολλάρεις κι εσύ.
Άκου εκεί μαύρη σελίδα με 2 Κατασκευαστών και 1 Οδηγών.
Τα τελευταία 3 χρόνια με Αλόνσο τι είναι δηλαδή; Κατράμι;
ΥΓ: Φέραμε τον Σουμάχερ και το μάτωσε από τις !!! Έβαλε στον Κίμι βρόχινα στο στεγνο. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν είπα πουθενά ότι είναι τα ίδια μονοθέσια
Όταν λες 'δίδυμες αδερφές', αυτό εννοείται.
Sorry ας τις πούμε αδερφές ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
ο Ραικκονεν ειναι μια μαυρη σελιδα στην ιστορια της ομαδας μας, αδιαφορος μεχρι αηδιας και περα για περα βαρετος.
Για παγωτακια, τουμπες σε σκαφη και τρολλιες μεσω twitter ειναι καλος. Αναγκαστηκαμε να φερουμε τον Σουμι για να κανουμε καλο μονοθεσιο γιατι ο παγωτακιας ειχε αλλες δουλειες εκτος πισταςΤώρα μας τρολλάρεις κι εσύ.
Άκου εκεί μαύρη σελίδα με 2 Κατασκευαστών και 1 Οδηγών.
Τα τελευταία 3 χρόνια με Αλόνσο τι είναι δηλαδή; Κατράμι;
ΥΓ: Φέραμε τον Σουμάχερ και το μάτωσε από τις !!! Έβαλε στον Κίμι βρόχινα στο στεγνο. [/quote] -

-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φέτος η Ferrari δεν είναι καθόλου φορτηγό!Λαθος, ειναι φορτηγο αλλα επειδη ο αλονσο παιρνει το 130% απο το μονοθεσιο θα κερδισει.
Παντως περα απο την πλακα το βαθρο ισως να το πλησιασει η φεραρι. Οι πρωτες θεσεις ομως ειναι καπαρωμενες απο τις Ρεντ Μπουλ.
-
Και όλα αυτά τα συμπεράνατε από δυο free practice??
Τι λε ρε παιδί μου
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Και όλα αυτά τα συμπεράνατε από δυο free practice??Τι λε ρε παιδί μου
...και από τις τρείς προηγούμενες χρονιές!.. βεβαίως-βεβαίως!..
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αν βλεπαμε πρωτη τη Λοτους ας πουμε θα λεγαμε 'ας κανουμε υπομονη να δουμε και τη συνεχεια'. Όταν ομως βλεπουμε πρωτη την ομαδα που εχει ηδη τρια σερι νταμπλ δεν ειναι και τοσο αστοχο το να πουμε οτι και φετος θα δουμε το ιδιο εργο.
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Τι λε ρε παιδί μου
Αν βλεπαμε πρωτη τη Λοτους ας πουμε θα λεγαμε 'ας κανουμε υπομονη να δουμε και τη συνεχεια'. Όταν ομως βλεπουμε πρωτη την ομαδα που εχει ηδη τρια σερι νταμπλ δεν ειναι και τοσο αστοχο το να πουμε οτι και φετος θα δουμε το ιδιο εργο.
και το κρίνεις από τα FP? που μπορεί να παίζεται κρυφτούλι ειδικά στον 1ο αγώνα του πρωταθλήματος;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι λε ρε παιδί μου
και το κρίνεις από τα FP? που μπορεί να παίζεται κρυφτούλι ειδικά στον 1ο αγώνα του πρωταθλήματος;
Για ποιο λογο να παιξει κανεις κρυφτουλι τωρα; Για να μην προλαβει να τον αντιγραψει ο αλλος μεσα σε μια μερα;
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Τι λε ρε παιδί μου
Βασικά είναι εντελώς άστοχο.
Πέρσι για παράδειγμα παραλίγο να το χάσει.
Άλλο πράγμα ο αγώνας, άλλο το free practice.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Περυσι ειχαμε λοταρια στους πρωτους αγωνες λογω προβληματων εξοικειωσης με τα πιρελι. Φετος ισως να μην υπαρξει αυτο το θεμα.
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Περυσι ειχαμε λοταρια στους πρωτους αγωνες λογω προβληματων εξοικειωσης με τα πιρελι. Φετος ισως να μην υπαρξει αυτο το θεμα.
Και το 11 πιρελι ειχανε.
-
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Είναι εντελώς λάθος να βγάζεις συμπέρασμα για μια ολόκληρη χρονιά και το ποιος θα είναι πρωταθλητής απο τα δυο πρώτα free practice, του πρώτου αγώνα. Πχ πέρσι η Ferrari στην Αυστραλία ήταν τραγική, στο τέλος παραλίγο να το σηκώσει.
Οι βαθμοί δίνονται στους αγώνες, όχι στις πρωτιές των free.
Γνωρίζεις το race pace? Έχεις πληροφορίες για το tire degradation? ξέρεις πως συμπεριφέρεται το κάθε μονοθέσιο στις διαφορετικές πίστες?
Μη γράφουμε πράγματα απλα για να πούμε κάτι.
-
Φαβορί η ΜcLaren.
Για αποκλεισμό στο Q3.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ άλλο ξέρω πάντως. Αυτό που καίει τους απανταχού τιφόζι είναι που θα είσαι αυτό το ΣΚ
-
αρχισαμεεε με τα μαγικα του μπερνι για την βροχη....ουτε ινδιανος ρε π....η μου
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Τι λε ρε παιδί μου
Εγώ άλλο ξέρω πάντως. Αυτό που καίει τους απανταχού τιφόζι είναι που θα είσαι αυτό το ΣΚ
Λες να πηγε down under και για αυτο αρχισε η βροχα;
Οχι τιποτα αλλο, αλλα νομιζω οτι προχθες ειδα check in στο Ελ. Βενιζελος. -
Πωωω ρε ξενέρα. Βγάλτε τους έξω. Τώρα βρήκε να βρέξει στην Καγκουρία ρε γμτ?
2013 - Rolex Australian Grand Prix