-
Ο χρήστης gm1978 έγραψε:
Εγώ giannis39 είχα μια μικρή κλίση προς το κια γιατί μου άρεσε αυτό πιο πολύ εσωτερικά και το ι30 εξωτερικά
Πάντως και για κάποιο άγνωστο λόγο το κια είναι και περίπου 75 κιλά βαρύτερο από το ι30 αλλά ταχύτερο σε 0-100 από το ι30παρε το ΚΙΑ να χαίρεσαι το εσωτερικο του... και τα δυο αυτοκινητα ειναι ωραια απ εξω...οπως προειπα το ΚΙΑ μου αρεσει ποιο πολυ εξωτερικα.. άλλα και το i30 δεν ειναι και ασχημο.
-
Παιδιά να βάλω και μια άλλη παραμετρο όπως με προβληματίζει. Με μια πρόχειρη προσφορά το Ι30 με diesel 1.4 πλούσια έκδοση style πάει γύρω στα 17300 όσο δηλαδή ένα golf 1.2 tsi 105 έκδοση design. Σίγουρα η μεταπωλητικη αξία ενός βενζινοκινητου golf θα είναι μεγαλύτερη από του Ι30. Τι γνώμη έχετε
-
Και να διαφέρει, θα διαφέρει ελάχιστα. Ποντάρω σε ισοπαλία.
-
Ο χρήστης gm1978 έγραψε:
Παιδιά να βάλω και μια άλλη παραμετρο όπως με προβληματίζει. Με μια πρόχειρη προσφορά το Ι30 με diesel 1.4 πλούσια έκδοση style πάει γύρω στα 17300 όσο δηλαδή ένα golf 1.2 tsi 105 έκδοση design. Σίγουρα η μεταπωλητικη αξία ενός βενζινοκινητου golf θα είναι μεγαλύτερη από του Ι30. Τι γνώμη έχετεαν μπεις σε αυτη τη λογικη τοτε θα πρεπει να δεις και το λεον 1,2-1,4 οπως επισης και το μεγκανε 1,2 που παιζουν σε πολυ καλες τιμες!
Επισης εχει προσφορα η πεζω καποια κομματια 308 1,6 THP active στα 17400! -
Έχω ήδη δει και πάρει προσφορά για megane 1,2 tce και focus 1.0 ecoboost 115 σε καλές σχετικά εκδόσεις. Βγαίνουν και τα 2 περί τα 15.300-15.500 διότι τρέχουν προσφορές. Ποιο είναι όμως το ζήτημα. Το μεν Megane έχει αρκετά περιορισμένο χώρο στο πίσω κάθισμα, το δε focus σχετικά μικρό χώρο αποσκευών (οπότε καρότσια και συναφή του μωρού θα στριμώχνονται)
Ξέρω ότι και τα δύο είναι πολύ καλά αυτοκίνητα (για το focus κάπου διάβασα βέβαια ότι αν το ζορίσεις λίγο ανεβάζει κατανάλωση) και ποιος θα το περίμενε ένα i30 και focus - megane να παίζουν στην ίδια τιμολογιακή κατηγορία. Και δίνουν και τα ίδια στον εξοπλισμό. πχ δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά γιατί δεν μου δίνει ISG to i30 σε καμία έκδοση.
Το λέω αυτό γιατί προσωπικά αν έκανα την σχετικά μικρή υπέρβαση σε budget μάλλον από ανάμεσα σε focus-megane-golf θα επέλεγα μάλλον το golf. -
πιστευω τελικα οτι εισαι εδω:http://www.seat.gr/pdf/prices.pdf
ειτε βενζινη ειτε πετρελαιο με 15500-16600 παιρνεις πολυ καλο προιον. -
S3 τα σεατ που λένε βγάζουν προβλήματα ίσχυει; παίζει μεγάλο ρόλο η αξιοπιστία
-
Ο χρήστης gm1978 έγραψε:
Για πες antonn για το κλίμα. Η γυναίκα μου μου λέει να έχουμε κλίμα. Τελικά αξίζει ή όχι; ο αυτόματος διζωνικος κάτι πρεπει να προσφέρει σε σχέση με το ac η όχι;Κι εμένα μου άρεσε περισσότερο το ceed αλλά τελικά πήρα το i30 1.4 βενζίνης comfort (δες την άποψή μου σε άλλο άρθρο που σου απάντησα - διαφορές i30 σε ντίζελ - βενζίνη). Το κριτήριο που προτίμισα το ι30; 1) πιό άνετη θέση οδήγησης ως προς το πλάτος για τα γόνατα....στο ceed τα πόδια μου χωρίς να είμαι ψηλός βρήσκαν μονίμως κι άσχετα με τις ρυθμίσεις στα χειριστήρια του ac κλπ, 2) λίγο χειρότερη ορατότητα στα πίσω παράθυρα, 3) μόνο το i30 έχει φώτα ομίχλης.
....Μακάρι να είχε το i30 το τιμόνι του ceed....
Όσο για το απλό ac μην το κουράζεις μια χαρά είναι ...(όχι ότι δεν θα προτιμούσα κλιματισμό βέβαια αλλά νομίζω ότι θα ήταν το τελευταίο που θα πρεπε να σκεφτείς).
Και κάτι τελευταίο ...το ι30 δεν το φέρνουν (ούτε ξεχωριστή παραγγελία) με ρεζέρβα ανάγκης ( ίσως πια και το ceed )που θεωρώ απαραίτητη. Τελικά βρήκα απο παλαιότερο ceed που το μετέτρεψε σε αέριο.
...Πάρε βενζίνη και μετά αν το κρίνεις στα 3 - 4 χρόνια σκόπιμο κάντο με 800 ευρώ αέριο. Κερδισμένος θα σαι.
... Η γνώμη μου για το αμάξι 10000000 αλλά για το aftersales της κεντρικής αντιπροσωπείας άσε...οι εγγυήσεις στην Ελλάδα είναι πολύ μα πολύ σχετικές... Ελπίζω να μην τη χρειαστώ στα 5 χρόνια.... -
Ο χρήστης gm1978 έγραψε:
S3 τα σεατ που λένε βγάζουν προβλήματα ίσχυει; παίζει μεγάλο ρόλο η αξιοπιστίαΦίλε παραπάνω εσύ είπες ότι θα επέλεγες Golf σε σχέση με Ford και Renault.
Εύλογο λοιπόν το ερώτημα:
Τη στιγμή που δεν προβληματίστηκες , γιατί ο συνειρμός σου ήρθε με τα Seat τα οποία είναι στην πραγματικότητα τα ισπανικά VW;
Μήπως είσαι προκατειλλημένος κόντρα στα Seat και ευνοϊκά στα VW;
Και αν όχι εσύ, τουλάχιστον προκατειλλημένοι είναι όσοι ... διάφορα γενικώς, χωρίς ιδία άποψη και γνώση.Ενημερωτικά θα σου πω ότι επειδή στο μεγαλύτερο ποσοστό τα σασί και τα μηχανολογικά τους είναι ίδια και παράγονται-συναρμολογούνται στα ίδια εργοστάσια από τα ίδια χέρια, τα VW & τα Seat είτε θα βγάζουν τα ίδια προβλήματα, είτε όχι.
Το ένα από τα παραπάνω λοιπόν θα ισχύει, όχι τα μεν αναξιόπιστα και τα δε όχι.
Για να μην αναφερθώ σε που δείχνουν τα Seat αξιόπιστα (βασικά πιστεύω για κάθε μάρκα θα πρέπει πάνω κάτω να υπάρχουν ανάλογες έρευνες ).ΥΓ: Στα λέω έχοντας υπάρξει στην κατοχή μου και τα μεν και τα δε, και πίστεψέ το, στη δική μου περίπτωση η πράξη έδειξε ότι δεν έχεις να φοβηθείς κάτι παραπάνω στα Seat από ό,τι στα VW (το αντίθετο μάλλον θα έλεγα, ότι περισσότερο απογοητεύτηκα από τις βλάβες στο VW σε σχέση με το Seat, αν και εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι όποιες αποκλίσεις υπακούουν στους νόμους της στατιστικής).
-
Είσαι λίιιιγο .....Το συγκεκριμένο νήμα,είναι για αυτοκίνητα αξιόπιστα....μη το μπλέκεις με ρδελαμπού.!!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Είσαι λίιιιγο .....Το συγκεκριμένο νήμα,είναι για αυτοκίνητα αξιόπιστα....μη το μπλέκεις με ρδελαμπού.!!!Μπα εσύ μάλλον νομίζεις ότι μιλάς για καμιά φεράρι.
Τα είναι τα συγκεκριμένα αυτά τα αυτοκίνητα στα οποία αναφέρεται η διαφήμιση :
'Αν νομίζετε ότι ξέρετε τη χιουντάι, τότε αναθεωρήστε.'
Φιλικά. -
Ο χρήστης Stavros_K έγραψε:
Είσαι λίιιιγο .....Το συγκεκριμένο νήμα,είναι για αυτοκίνητα αξιόπιστα....μη το μπλέκεις με ρδελαμπού.!!!
Μπα εσύ μάλλον νομίζεις ότι μιλάς για καμιά φεράρι.
Τα είναι τα συγκεκριμένα αυτά τα αυτοκίνητα στα οποία αναφέρεται η διαφήμιση :
'Αν νομίζετε ότι ξέρετε τη χιουντάι, τότε αναθεωρήστε.'
Φιλικά.μαλλον εχεις πολυ χαμηλα στανταρ στον ορο αξιοπιστια............αναθεωρησε λοιπον
-
Σιγά την ιερή αγελάδα.
Να προσκυνήσουμε τους σπασμένους άξονες των μοτέρ των Πικάντο, τις λαδιέρες των Μάζντα κλπ κλπ.
Αξιοπιστία...Όσο για τα χαμηλά στάνταρ αυτοκίνησης-μετακίνησης τα αφήνω στους κατόχους των εν λόγω.
Αγγελία:
Ιδιοκτήτης Χιουντάι ψάχνει πατέντα με πλακέτα-dimmer στον εσωτερικό φωτισμό με το κλείσιμο των θυρών.
(πραγματικό topic του 4Τforum! ) -
κερνα πονο.......
-
kia ceed vs hyundai i30 βενζίνη 1,4