-
Καλησπέρα! Μόλις έμαθα το νέο μου αυτοκίνητο θα παραχθεί 14 βδομάδα του 2013...
από δικές σας εμπειρείες πόσο χρόνο περίπου κάνει για να έρθει στα χέρια μου? -
Από που έρχεται και τι μάρκα είναι? Οι περισσότερες ευρωπαίκες κάνουν περί τις 40 μέρες από τη μέρα παραγωγής μέχρι να πάρεις το κλειδί στο χέρι.
-
Τον δεκέμβριο που πήγα να πάρω αυτοκίνητο, αν δεν έπαιρνα ετοιμοπαράδοτο, θα έπρεπε να περιμένω 3 μήνες - και ανοιχτή τιμή (nissan juke).
-
Ακριβώς όπως το λέει ο stefan147 για ευρωπαικά εργοστάσια. Με το κλειδί στο χέρι.
-
δεν υπαρχει καποιος στανταρ χρονος παραδοσης ,ειτε ειναι απο Ιαπωνια ειτε απο Ευρωπη.Παιζουν πολλα πραγματα ρολο,πχ ετσι οπως το εχεις παραγγειλει υπαρχει ετοιμο εξω,ή θα μπει σε παραγωγη σε χ χρονο?
Στην γραμμη παραγωγης φτιαχνονται συνεχεια αυτοκινητο σαν και αυτο που εχεις παραγγειλει,ή θα μπει μολις τελειωσει καποιο αλλο?
Μου εχει τυχει τετοια περιπτωση,ενταξει οχι σε μοντελο ευρειας παραγωγης,αλλα οταν παραγγελθηκε αυτοκινητο τον Νοεμβρη θα εμπαινε παραγωγη τον Φεβρουαριο(τρεις μηνες πριν ειπαν μεχρι και την συγκεκριμενη ημερα που θα μπει σε παραγωγη) + 40 ημερες για να ερθει απο Ιαπωνια ειχαν αναφερει.
Σε δικια μου παραγγελια με 3 μηνη παραδοση(Γαλλια) μου εκατσε ακυρωση αυτοκινητου απο αλλον, ιδιο με αυτο που ειχα παραγγειλει,και το πηρα τελικα στον 1,5 μηνα. -
Το Nissan GT-R ειχε χρονο παραδοσης 6 μηνες! Τωρα δε ξερω ποσο χρονο θελει...
-
Πρόκειται για Skoda Yeti Greenline Ambition με έξτρα 9 κωδικούς. Ο αντιπρόσωπος μου ανέφερε οτι προγραμματίστηκε το αμάξι για παραγωγή την 14η βδομαδα του 2013 ( αρχες Απρίλη δλδ τώρα διανύουμε την 9η) και παλαιά ήθελε 2 βδομάδες για να το παραλάβεις... τώρα όμως άγνωστο...λίγα τα αμάξια που έρχονται Ελλάδα! Δε νομίζω να πάω πάνω από 4 βδομάδες πάντως... είδωμεν!
-
Τα 2 vw που αγοράσαμε (2006 κ 2010) και ήταν παραγγελία με συγκεκριμένα έξτρα, κάνανε 2,5 μήνες περίπου. Πλέον δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.
-
Εμένα δε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο αφού όσα αυτοκίνητα έχουμε αγοράσει στην οικογένεια ήταν ετοιμοπαράδοτα.Γενικά πάντως τα περισσότερα θέλουν 1 με ενάμιση μήνα.
-
Ο χρήστης madman19083 έγραψε:
Πρόκειται για Skoda Yeti Greenline Ambition με έξτρα 9 κωδικούς. Ο αντιπρόσωπος μου ανέφερε οτι προγραμματίστηκε το αμάξι για παραγωγή την 14η βδομαδα του 2013 ( αρχες Απρίλη δλδ τώρα διανύουμε την 9η) και παλαιά ήθελε 2 βδομάδες για να το παραλάβεις... τώρα όμως άγνωστο...λίγα τα αμάξια που έρχονται Ελλάδα! Δε νομίζω να πάω πάνω από 4 βδομάδες πάντως... είδωμεν!Ο χρόνος εξαρτάται από πολλά πράγματα. Μπορεί να παρήγγειλες ηλιοροφή κι αυτή να καθυστερήσει την παράδοση γιατί έρχεται από τρίτο προμηθευτή. Κάποια περίοδο τα κιβώτια dsg του ομίλου είχαν κάποια καθυστέρηση. Οπότε δύσκολα θα βγάλεις συμπέρασμα από περσινές εμπειρίες. Αναζήτησε πληροφορίες για τρέχουσες παραδόσεις σε ξένα φόρα για το μοντέλο που αγόρασες.
-
Ρε παιδιά αφού ο άνθρωπος έχει πάρει βδομάδα παραγωγής. Άπαξ και πάρεις εβδομάδα υπολογίζεις αυτή και άλλες 3-4 βδομάδες, εφόσον το αμάξι έρχεται από Ευρωπαϊκό προορισμό, μέχρι να πάρεις το κλειδί στο χέρι. Αυτό σε κανονικές συνθήκες και χωρίς να μεσολαβούν τίποτα γιορτές, απεργίες κτλ.
-
Ο χρήστης SkylineGT-R έγραψε:
Το Nissan GT-R ειχε χρονο παραδοσης 6 μηνες! Τωρα δε ξερω ποσο χρονο θελει...Δηλαδή ετοιμοπαράδοτο.......στην 430 περίμενα σχεδόν δύο χρόνια.
-
Χωρίς να μεσολαβούν έμποροι αυτοκινήτου....
Χονδρικά δίκιο έχεις αλλά ο άνθρωπος αφού πήρε τα επίσημα στοιχεία έρχεται και ξαναρωτάει.... οπότε μας ανοίγει η όρεξη -
Το Nissan GT-R ειχε χρονο παραδοσης 6 μηνες! Τωρα δε ξερω ποσο χρονο θελει...Μια πολυ σημαντικη πληροφορια σχετικη με το θεμα.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Απλά ρε παιδιά ο χρόνος δε περνάει με τπτ!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δηλαδή ετοιμοπαράδοτο.......στην 430 περίμενα σχεδόν δύο χρόνια.
2 χρονια; Πως αντεξες;
Εγω ουτε 2 μηνες δεν περιμενω γι' αυτο ειμαι κατα των νεων αυτοκινητων.... Μεταχειρισμενο ή απο εκθεση μονο, για αμεση αποκτηση του οχηματος!
-
Έτσι είναι αυτά! Άλλοι τη θέλουν παρθένα και άλλοι χρησιμοποιημένη! Το ίδιο ισχύει και για τα αυτοκίνητα!
-
Δηλαδή ετοιμοπαράδοτο.......στην 430 περίμενα σχεδόν δύο χρόνια.
2 χρονια; Πως αντεξες;
Εγω ουτε 2 μηνες δεν περιμενω γι' αυτο ειμαι κατα των νεων αυτοκινητων.... Μεταχειρισμενο ή απο εκθεση μονο, για αμεση αποκτηση του οχηματος!
Κανένα ζόρι δεν τραβάω.....σε όλα μου περίμενα αρκετά. Θυμάμαι Ζ3 6 μήνες , Pajero 8 μήνες , Vitara V6 3 μήνες , Land Cruiser 90 4 μήνες, Land Cruiser 120 5 μήνες ,MX-5 4 μήνες ,CLK 5 μήνες......βέβαια όλα ήταν ''χτισμένα'' δηλαδή με εξοπλισμό της επιθυμίας μου.
ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ