-
ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ FORD FOCUS 1,8 2003 ME 98000 χλμ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΡΕΛΑΝΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΠΑΛΙ ΣΒΗΝΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ.ΣΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ.
ΑΡΧΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΣΤΡΟΦΑΛΟΥ
ΒΑΛΒΙΔΑ ΡΕΛΑΝΤΙ
ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -
ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ FORD FOCUS 1,8 2003 ME 98000 χλμ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΡΕΛΑΝΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΠΑΛΙ ΣΒΗΝΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ.ΣΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ.
ΒΑΛΒΙΔΑ ΡΕΛΑΝΤΙ
ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -
ΒΑΛΒΙΔΑ ΡΕΛΑΝΤΙ
ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -
-ο Αισθητηρας στροφαλου λογικα θα εβγαινε σα βλαβη στον εγκεφαλο εκτος και αν δε τα εχει τιναξει ακομα
- η βαλβιδα ρελαντι ειναι πιθανη αιτια
- η αντλια βενζινης ειναι δυσκολη περιπτωση καθως ναι μεν τα συμτπωματα κολανε αλλα εχει σημασια πως σβηνει το αυτοκινητο..
δηλ.
η στροφες κατεβαινουν σταδιακα χωρις ανταποκριση στο γκαζι?
ο κινητηρας σβηνει κατευθειαν ξαφνικα ?
νιωθεις ενα κροταλισμα στον κινητηρα πριν το σβησιμο?
εχει αναψει καποια ενδειξη στο κοντερ η αναβει περιστασιακα και μετα σβηνει?
κατα τι διαρκεια της κινησης υπαρχει προβλημα στις στροφες του ρελαντι η της ροπης?
αλλες πιο απλες περιπτωσεις ειναι μηπως καποιο μπουζι η καποιος πολλαπλασιαστης εχει ψιλοβραχικυκλωσει και δε δουλευει σωστα
-
Ο αισθητήρας θερμοκρασίας δείχνει σωστές ενδείξεις;
Sent from my Note II using smoke signals.
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΤΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΓΚΑΖΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΑΝ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΡΣΑΡΩ ΣΒΗΝΕΙ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΤΙ. -
μηπως θελει καθαρισμα η πεταλουδα;
-
μηπως θελει καθαρισμα η πεταλουδα;
ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΜΑ ΗΤΑΝ Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΘΑ ΕΣΒΗΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ.
-
Τελικά βρήκες λύση με το πρόβλημα που μας αναφέρεις, γιατί και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα!!
-
@tasosvlpl said in ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ FORD FOCUS 1.8 2003:
Τελικά βρήκες λύση με το πρόβλημα που μας αναφέρεις, γιατί και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα!!
Λίγο δύσκολο να σου απαντήσει...
Έχει να μπει στο φόρουμ, σχεδόν 10 χρόνια...
-
@antoniokon said in ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ FORD FOCUS 1.8 2003:
@tasosvlpl said in ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ FORD FOCUS 1.8 2003:
Λίγο δύσκολο να σου απαντήσει...
Έχει να μπει στο φόρουμ, σχεδόν 10 χρόνια...
κάποιος φερραροφιλος όμως έχει ένα ίδιο θα σου πει μόλις ξυπνήσει ...
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ FORD FOCUS 1.8 2003