-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Α τελικα εισαι κ εσυ χαζος..
αυτα εχουν αξια οταν τα λες απο κοντα.
Δεν σε κρινω παλικαρι μου, τοσες μερες καθομαι κ ασχολουμαι οχι για να σε κατακρινω αλλα γιατι ΕΣΥ λες οτι ΣΕ ενοχλει το συγκεκριμενο πραγμα. Για σενα το κανω, να σε ζμπρωξω να κουνηθεις να κανεις κατι για αυτο που σε ενοχλει. Ή εστω ρωταω για να καταλαβω πως σκεφτεται καποιος που ενω τον ενοχλει κατι κ μπορει να κανει κατι για αυτο, δεν το κανει.
δεν θελω να κανεις για μενα τιποτα ουτε να με ζμπρωξεις ουτε να με κανεις να κουνηθω..Δεν στο ζητησα.Ουτε το εγραψα γιατι με ενοχλει προσωπικα,απλα το ανεφερα μιας και αλλος χρηστης ρωτησε για παρανομα συνεργεια.
Και εγω δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτεσαι,πως κολλας στο παρανομο συνεργειο ενω βλεπεις 100αδες παρανομιες καθημερινα γυρω σου.Κια ενω δεν εχεις κανει τιποτα,ζητας απο τους αλλους να σου εξηγησουν γιατι δεν εκαναν τιποτα σε μια περιπτωση παρανομου φανοποιιου. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ συμπληρωνω: οχι, για παρανομα αυθαιρετα κ δωματα δεν ξερω, κ δεν με νοιαζουν κιολας γιατι δεν με αφορουν/επηρεαζουν,** αν καποιος σηκωσει κατι με παρανομο υψος μπροστα μου κ μου κλεισει τη θεα, τοτε θα ασχοληθω**. Αυτο που πρεπει να καταλαβεις ειναι το εξης απλο, δεν με απασχολει η τηρηση του νομου επειδη ειμαι κανας κ@υλωμενος, αλλα επειδη η ταδε παρανομια ΜΕ αφορα/επηρεαζει. Δηλαδη:σε πειραζει δλδ το 1 αυθαιρετο μπροστα σου,αλλα οχι τα αλλα 20 παραδιπλα.Σωραιος!!
α προτεραιοτητα (κ ειλικρινη απορια): γιατι δεν κανεις κατι για αυτο που σε ενοχλει προσωπικα, αφου μπορεις?
γιατι δεν με ενοχλει σοβαρα ισως?
β προτεραιοτητα: γιατι δεν κανεις κατι για αυτον που κανει κατι που ενοχλει τους γυρω, αφου μπορεις (ως καθηκον σου ως πολιτης)
μπορω να χρησιμοποιησω και οπλο?
γ κ τελευταια προτεραιοτητα: γιατι δεν κανεις κατι για την επιβολη κ τηρηση του νομου.
δεν εχω οπλο.Εχω ομως ακαλυπτο.
Οπως καταλαβαινεις, χεστηκα για τον νομο, οταν προκειται αποκλειστικα για την τηρηση του κ οχι γιατι αυτο που κανει ο παρανομος επηρεαζει εμενα/έσενα/τους γυρω του.)
χεστηκες για το νομο? πριν δεν με ρωταγες γιατι δεν κανω τιποτα για την τηρηση των νομων?Εισαι καλα?σου συμβαινει τιποτα?
Κ αν ησουν πιο προσεκτικος θα ηξερες οτι ανημερα Χριστουγεννα ειχα παρει στο κυνηγι 2 Ιρακινους που ανοιγαν αυτοκινητα, ενω μια εβδομαδα μετα περασα κ 2 ωρες στο τμημα (ξημερωματα Κυριακης μετα απο διασκεδαση) για να δωσω καταθεση για αλλους 4 που εκαναν το ιδιο. Σου αρκουν ή να προσπαθησω να θυμηθω κ αλλα περιστατικα?
απο ανημερα τα Χριστουγεννα δεν σου επεσε στο ματι αλλη παρανομια? Ειχες παει Ελβετια για σκι 2 μηνες?
και αν σου επεσε στο ματι καποια παρανομια γιατι δεν εκανες τιποτα? -
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
ΓΙΑ δωστε καμμια παρανομη διευθυνση να παμε για σερβισακι φτηνο...και καλο.
Βορειοανατολικη αττικη βολευει καλυτερα και αμα **ξερει απο σουμπαρου και/η φιατ **ειναι θεος.(με ΠΜ, εννοειται)
Τον πούλησες τον Αντώνη... Κατσε να του το σφυρίξω με ενα πμ...
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Α τελικα εισαι κ εσυ χαζος..
αυτα εχουν αξια οταν τα λες απο κοντα.
-
Ειτε απο κοντα, ειτε απο μακρυα, παραμενει χαζος. Κ ειναι αλλος ενας που μου αποδεικνυει οτι οι Ελληναρες εχετε τριγυρω σας ακριβως αυτο που σας αξιζει.
-
γιατι συνεχιζεις να βριζεις? θελεις κατι?
-
Δεν βριζω, το 'εισαι χαζος' ειναι ενα συμπερασμα μιας ιδιοτητας. Δυο για την ακριβεια, τα παραπανω. Κατ'αρχας απο αυτα που μονος σου λες οτι καταλαβες οτι εγραφα - ενω αλλα εγραφα - εβγαλα αυτο το συμπερασμα.
Το δευτερο το εβγαλα επειδη οταν εγω σου ειπα το απλο 'αφου σε ενοχλει το ταδε πραγμα γιατι δεν κανεις κατι - που ειναι κ πολυ απλο - για να διορθωθει?' εσυ εφαγες 5 σελιδες για να προσπαθεις να πεισεις οτι δεν χρειαζεται/πρεπει να κανεις κατι.
Δεν εχεις πει κατι διαφορετικο για να μου αλλαξεις αυτη τη γνωμη.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν βριζω, το 'εισαι χαζος' ειναι ενα συμπερασμα μιας ιδιοτητας. Δυο για την ακριβεια, τα παραπανω. Κατ'αρχας απο αυτα που μονος σου λες οτι καταλαβες οτι εγραφα - ενω αλλα εγραφα - εβγαλα αυτο το συμπερασμα.Το δευτερο το εβγαλα επειδη οταν εγω σου ειπα το απλο 'αφου σε ενοχλει το ταδε πραγμα γιατι δεν κανεις κατι - που ειναι κ πολυ απλο - για να διορθωθει?' εσυ εφαγες 5 σελιδες για να προσπαθεις να πεισεις οτι δεν χρειαζεται/πρεπει να κανεις κατι.
Δεν εχεις πει κατι διαφορετικο για να μου αλλαξεις αυτη τη γνωμη.
εισαι μεγαλη κοτα.Κριμα το κουμπουρι.
-
Πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?
-
πολλα δουλευουν παρανομα αφου πολλα δε κοβουν αποδειξεις και σε ανταλαγμα σου κοβουν κατι απο την τιμη, μεσα σε αυτες τις δυσκολες μερες ποιον να πρωτοκατηγορισεις ? και τι να πεις? Τεσπα για μενα δεν ειναι το τιμολογιο που θα μου κοψει αλλα η εμπιστοσυνη που του εχω
Πλεον μετα απο τετοια χασουρα σε τουλαχιστον 5 συνεργεια απο 5 απατεωνες και μετα απο μερικες γνωσεις πανω στο αμαξι εμαθα να ψευτοαναγνωριζω απατεωνες απο καλους μηχανικους! και ασχετος αν μου ζητανε να μου κοψουν τιμολογιο η οχι εμενα με νοιαζει να φυγω ικανοποιημενος και να διμιουργησω καλες σχεσεις μεταξυ μηχανικου και πελατηΣυμβουλη? -για μενα ο μηχανικος που αξιζει δεν ειναι αυτος που θα κοιταξει να στα παρει ουτε να στο παιξει νομιμος η παρανομος, αλλα αυτος που προσπαθησει να κατανοησει τον πελατη του οχι λεγοντας τα δικα του αλλα να κοιταξει και δικες σου εκδοχες και να σου εγγυηθει το αποτελεσμα της δουλειας του, αλλα και να σε βοηθησει εν αναγκη σε μια δυσκολη οικονομικη στιγμη!
-
Ο χρήστης Dj Mitsos έγραψε:
αλλα και να σε βοηθησει εν αναγκη σε μια δυσκολη οικονομικη στιγμη!Πώς; Να σε αφήσει να φύγεις χωρίς να πληρώσεις; Ξέρεις τι φέσια έχουν φορεθεί κατά καιρούς στους μηχανικούς από έμπιστους πελάτες;
-
Ο χρήστης Dj Mitsos έγραψε:
Πλεον μετα απο τετοια χασουρα σε τουλαχιστον 5 συνεργεια απο 5 απατεωνες και μετα απο μερικες γνωσεις πανω στο αμαξι εμαθα να ψευτοαναγνωριζω απατεωνες απο καλους μηχανικους! και ασχετος αν μου ζητανε να μου κοψουν τιμολογιο η οχι εμενα με νοιαζει να φυγω ικανοποιημενος και να διμιουργησω καλες σχεσεις μεταξυ μηχανικου και πελατηΣυμβουλη? -για μενα ο μηχανικος που αξιζει δεν ειναι αυτος που θα κοιταξει να στα παρει ουτε να στο παιξει νομιμος η παρανομος, αλλα αυτος που προσπαθησει να κατανοησει τον πελατη του οχι λεγοντας τα δικα του αλλα να κοιταξει και δικες σου εκδοχες και να σου εγγυηθει το αποτελεσμα της δουλειας του, αλλα και να σε βοηθησει εν αναγκη σε μια δυσκολη οικονομικη στιγμη!
αν μπορουσες απο την αρχη να διαπιστωσεις οτι καποιος απο αυτους τους 5 λειτουργει παρανομα, θα εμπαινες...????
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
αλλα και να σε βοηθησει εν αναγκη σε μια δυσκολη οικονομικη στιγμη!
Πώς; Να σε αφήσει να φύγεις χωρίς να πληρώσεις; Ξέρεις τι φέσια έχουν φορεθεί κατά καιρούς στους μηχανικούς από έμπιστους πελάτες;
ωραια και τι να κανουμε αφου ο κοσμος δεν εχει λεφτα πλεον η αφηνεις το αμαξι σε μια γωνια ενω το χρειαζεσαι και περιμενεις η συνενοησε με τον μηχανικο. Εγω στον δικο μου χροσταγα 100ευρο και του ειχα πει οτι μεχρι τελος του μηνα θα του τα δωσω και χρειαζομουν το αμαξι για δουλεια μου ειπε μην αγχωνεσαι και φερτα μου οποτε μπορεις και τελικα του τα δωσα. τωρα του χροσταω κατι ψηλα για κατι μικροπραγματα και μου ειπε χαρισμα γιατι ειμαι απο τους πιο εμπιστους πελατες του και ξερει οτι δεν το αλλαζω.
επισεις μου λεει οτι απο τις δουλειες που μου κανει μου τα εγγυατε ολα και οτι δεν λειτουργησει η δουμε οτι εκανε καποιο λαθος μου λεει γυρνα και θα τα φτιαξει τζαμπα.Εγω αυτο το λεω εμπιστοσυνη!
-
Εγώ πάλι θα το ονόμαζα εκμετάλλευση.
-
Εγώ πάλι θα το ονόμαζα εκμετάλλευση.γιατι?
-
Γιατί τον εκμεταλλεύεσαι; Περιγράφεις δύο περιπτώσεις, από τις οποίες ωφελείσαι μόνον εσύ πολύ κι αυτός καθόλου:
- στη μία περίπτωση ΔΕΝ τον πληρώνεις και του λες για τέλος του μήνα. Αυτός όμως τι θα πει στον υπάλληλο, στα χαράτσια, στο ενοίκιο του μαγαζιού, στα ανταλλακτικά; Στα φροντιστήρια του παιδιού του, στο σούπερ μάρκετ για το σπίτι; Θα σας πληρώσω τον αααάλλο μήνα, επειδή οι πελάτες μου με πληρώνουν με ένα μήνα καθυστέρηση; Κι ααααν τα φέρουν, γιατί οι μισοί θα τα αργούν κάνα μήνα ακόμα, ενώ μερικοί δε θα τα φέρνουν ποτέ.
- Χάρισμα; Δηλαδή σου συντηρεί το αυτοκίνητο δωρεάν; Φιλανθρωπικός σύλλογος 'ο καλός Σαμαρείτης';
Απορείς ακόμα γιατί αυτό που ονομάζεις εμπιστοσύνη, στην ουσία είναι ωμή (pure στα ορεινά της Ηπείρου) εκμετάλλευση;
-
Γιατί τον εκμεταλλεύεσαι; Περιγράφεις δύο περιπτώσεις, από τις οποίες ωφελείσαι μόνον εσύ πολύ κι αυτός καθόλου:- στη μία περίπτωση ΔΕΝ τον πληρώνεις και του λες για τέλος του μήνα. Αυτός όμως τι θα πει στον υπάλληλο, στα χαράτσια, στο ενοίκιο του μαγαζιού, στα ανταλλακτικά; Στα φροντιστήρια του παιδιού του, στο σούπερ μάρκετ για το σπίτι; Θα σας πληρώσω τον αααάλλο μήνα, επειδή οι πελάτες μου με πληρώνουν με ένα μήνα καθυστέρηση; Κι ααααν τα φέρουν, γιατί οι μισοί θα τα αργούν κάνα μήνα ακόμα, ενώ μερικοί δε θα τα φέρνουν ποτέ.
- Χάρισμα; Δηλαδή σου συντηρεί το αυτοκίνητο δωρεάν; Φιλανθρωπικός σύλλογος 'ο καλός Σαμαρείτης';
Απορείς ακόμα γιατί αυτό που ονομάζεις εμπιστοσύνη, στην ουσία είναι ωμή (pure στα ορεινά της Ηπείρου) εκμετάλλευση;
- καταρχας η ζημια ηταν πολυ μεγαλυτερη απο 100 ευρο ηταν κοντα στα 300 απλα εγω δεν ειχα πανω απο 200 να του δωσω (πιστευω του εδωσα τα περισσοτερα για τα ανταλακτικα) και επειδη με ξερει 2 χρονια τωρα του ειπα επειδη θελω το αμαξι, θα του τα δωσω τα οιπολειπα αμα γινεται τερμα του μηνα οπου ετσι και εγινε τι να εκανα ? ηταν αναγκη οχι εκμεταλευση αλλοι χρωστανε και περισσοτερα.
- ουσιαστικα ηταν κατι μικροζημιες κατι λαστιχακια δοχειου αναθιμιασεων επειδη εχανα κατι λιγα σε λαδια γυρω στα 15 ευρω και ενα μικρο κομμενο σωλινακι της πεταλουδας γκαζιου το οποιο του καναμε μια καλη πατεντα (για να ειμαι ηλικρινεις αυτο δε μου το χρεωσε)
Και για να λεμε του στραβου το δικιο μεσα σε 3 χρονια με φετος του εχω δωσει αρκετα για σερβις και ζημιες και ξερει την οικονομικη μου κατασταση προσπαθω οσο γινεται να μην τον αδικω αλλα στην Ελλαδα ζω τι περισσοτερο να κανω? αν αυτο λεγεται εκμεταλευση τοτε οσους εχουν επιχειρησεις τους εκμεταλευομαστε δεν ειναι οτι τα εχουμε και δεν τους τα δινουμε.
-
στο τελος θα πρεπει να ζητησουμε και συγνωμη απο τις τραπεζες που πληρωνουμε με ατοκες δοσεις μεσω πιστωτικης...
ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ