-
I call bs.
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Βs?
-
Τελικά αντί να ξοδέψω τα χρήματα μου θα στριμοχτώ με ένα Hyundai accent του 01 γιατί τελικά θα πρέπει να Μαι Περίφανος που έχω έστω κ αυτό.Το αμάξι είναι σε ολοκαίνουργια κατάσταση αφού έχει 20.000 χλμ (ήταν του παππού μου πρώτα και δεν το πολυκινούσε).
-
στην ΣΛΚ ησουν στριμωγμενος. Στο αξεντ θα εισαι αρχοντας. Την ΣΛΚ εντελει θα την δωσεις η θα την κρατησεις για βολτα?
-
Ο χρήστης billy88 έγραψε:
Τελικά αντί να ξοδέψω τα χρήματα μου θα στριμοχτώ με ένα Hyundai accent του 01 γιατί τελικά θα πρέπει να Μαι Περίφανος που έχω έστω κ αυτό.Το αμάξι είναι σε ολοκαίνουργια κατάσταση αφού έχει 20.000 χλμ (ήταν του παππού μου πρώτα και δεν το πολυκινούσε). -
Zητώ τεστ μερέντας στην SLK και το άξεντ.
-
Σαφώς καλύτερη επιλογή το Accent:
- Είναι δωρεάν.
- Έχει πολύ μικρότερη κατανάλωση.
- Έχει πολύ φθηνότερα σέρβις και ανταλλακτικά.
- Έχει μεγαλύτερους χώρους για να φορτώνεις όλη την παρέα, να ρίχνεις τα καθίσματα με την αγαπητικιά και να κουβαλάς τενεκέδες λάδι και φέτα από το χωριό.
- Διαθέτει το καλύτερο αντικλεπτικό σύστημα του κόσμου...
- Δεν χαροποιεί τον Στουρνάρα.
- Σταματάει το δούλεμα στο φόρουμ.
WIN!!!
-
Μου αρέσει σαν αμάξι επίσης δεν θα με χάλαγε να είχε λίγα παραπάνω άλογα.Ο κινητήρας είναι 1.3 85 ίππων άμα είχε 100-110 άλογα μια χαρά θα ήταν.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
στην ΣΛΚ ησουν στριμωγμενος. Στο αξεντ θα εισαι αρχοντας. Την ΣΛΚ εντελει θα την δωσεις η θα την κρατησεις για βολτα?Την έχω πουλήσει 14.000€
-
Μου αρέσει σαν αμάξι επίσης.OMG
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σαφώς καλύτερη επιλογή το Accent:- Είναι δωρεάν.
- Έχει πολύ μικρότερη κατανάλωση.
- Έχει πολύ φθηνότερα σέρβις και ανταλλακτικά.
- Έχει μεγαλύτερους χώρους για να φορτώνεις όλη την παρέα, να ρίχνεις τα καθίσματα με την αγαπητικιά και να κουβαλάς τενεκέδες λάδι και φέτα από το χωριό.
- Διαθέτει το καλύτερο αντικλεπτικό σύστημα του κόσμου...
- Δεν χαροποιεί τον Στουρνάρα.
- Σταματάει το δούλεμα στο φόρουμ.
WIN!!!
-
Την έχω πουλήσει 14.000€
Για πες μας λιγο ρε μεγαλε ποση χασουρα ειχες αυτον τον 1 μηνα που την (ξανα) πουλησες?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Την έχω πουλήσει 14.000€
Για πες μας λιγο ρε μεγαλε ποση χασουρα ειχες αυτον τον 1 μηνα που την (ξανα) πουλησες?
τι εννοείς την ξανάπουλάω;;
-
την αγόρασες Χ και την πούλησες 14.000 ... στο ξανά κόλλησες?
[Χ-14000] λέγεται χασούρα ή κέρδος...
-
έχω αναφέρει ότι τη πήρα 17.000 κοίτα καλύτερα και δεν είναι χασούρα διότι το αξεντ που θα πάρω θα είναι τζάμπα με μικρότερη κατανάλωση οπότε αυτά τα 3κ θα τα αποσβέσω σχετικά γρήγορα.Συν πιο φτηνά σερβις και κόστος συντήρησης.
-
Business mind!!!
-
έχω αναφέρει ότι τη πήρα 17.000 κοίτα καλύτερα και δεν είναι χασούρα διότι το αξεντ που θα πάρω θα είναι τζάμπα με μικρότερη κατανάλωση οπότε αυτά τα 3κ θα τα αποσβέσω σχετικά γρήγορα.Συν πιο φτηνά σερβις και κόστος συντήρησης.αν δεν είναι χασούρα τι είναι , επένδυση ?
-
Μαλλον εννοει ελαχιστοποιηση της ζημιας του, αφου γλυτωσε τα χειροτερα (κοστολογικα), με την αλλαγη που εκανε....
Αν ηταν 2-λιτρη με τα 194 αλογα του την την επαιρνα-αγοραζα εγω, για αυτο ρωτησα τι την εκανε.
Παντως φιλε για πες μας μονο για χωρους την εδωσες η ειδες και κατι αλλο στην πορεια και αλλαξες γνωμη..?
(εννοω κουσουρια κρυφα, ζημιες,,,κλπ γιατι ψαχνομαι χαλαρα ομως) -
Το αμάξι ήταν 1.8 και το έδωσα μόνο λόγω χώρων συν το ότι διαπιστώσαμε με τον μηχανικό μου ότι είχε άλλες 40.000 χλμ (μου την είχε πουλήσει για 90.000 χλμ.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Μαλλον εννοει ελαχιστοποιηση της ζημιας του, αφου γλυτωσε τα χειροτερα (κοστολογικα), με την αλλαγη που εκανε....Αν ηταν 2-λιτρη με τα 194 αλογα του την την επαιρνα-αγοραζα εγω, για αυτο ρωτησα τι την εκανε.
Παντως φιλε για πες μας μονο για χωρους την εδωσες η ειδες και κατι αλλο στην πορεια και αλλαξες γνωμη..?
(εννοω κουσουρια κρυφα, ζημιες,,,κλπ γιατι ψαχνομαι χαλαρα ομως)ελαχιστοποίηση της ζημίας θα λεγόταν αν δεν το αγόραζε καθόλου , τώρα λέγεται χασούρα 3000... με τις υγείες σας
Αγορά αυτοκινήτου