-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Zητώ τεστ μερέντας στην SLK και το άξεντ.Βολικό, δεν υπάρχει η SLK πια.
-
Πριν από λίγες ώρες έμαθα ότι δεν θα είμαι μόνο εγώ με την γυναίκα μου μες το αμάξι αλλά σε λίγους μήνες θα γίνουμε 4 !.Λες και το ξερε ο θεός και με έκανε να πουλήσω την slk.
-
Άντε, μ' έναν πόνο (μάλλον... με δύο, αφού πρόκειται για δίδυμα)!
Ξέχνα τα καινούρια αυτοκίνητα και προσανατολίσου στην αγορά παιδικών καθισμάτων και γενικού συμμαζέματος του Άξεντ. -
μαζέματος τι εννοείς;
-
Συντήρηση ώστε να γίνει όσο πιο ασφαλές γίνεται, δεδομένου ότι θα μεταφέρεις τα πιτσιρίκια με αυτό.
-
δηλαδή τι μπορώ να κάνω;
-
Ανάρτηση, κύκλωμα φρένων, έλεγχος ηλεκτρικών, ελαστικά, φυμέ μεμβράνες στα πίσω τζάμια (και μπροστά αλλά τις διάφανες) και άλλα διάφορα. Πράγματα απλά, που γίνονται σε βάθος χρόνου αλλά σίγουρα κάνουν τη διαφορά στη μεγιστοποίηση της ασφάλειας και της άνεσης του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης billy88 έγραψε:
Πριν από λίγες ώρες έμαθα ότι δεν θα είμαι μόνο εγώ με την γυναίκα μου μες το αμάξι αλλά σε λίγους μήνες θα γίνουμε 4 !.Λες και το ξερε ο θεός και με έκανε να πουλήσω την slk.τι σας ελεγα για τη ''λαδιά''?
-
Ο χρήστης billy88 έγραψε:
Πριν από λίγες ώρες έμαθα ότι δεν θα είμαι μόνο εγώ με την γυναίκα μου μες το αμάξι αλλά σε λίγους μήνες θα γίνουμε 4 !.Λες και το ξερε ο θεός και με έκανε να πουλήσω την slk.ωχ ...ωχ,,,ωχ,,,εχονται τα πεθερικα μηπως?
-
σήμερα άλλαξα λάστιχα και τσέκαρα τα φρένα που είναι οκ.
Αγορά αυτοκινήτου