-
Απλα ολους τους ενοχλει ο επαναστατης με λεφτα οπως μαθαμε οτι ηταν αυτα τα βλαμμενα,οποτε εν μερει σου λεει ο οικοδομος π.χ που δουλευει 20 ωρες τη μερα οτι εγω σκιζομαι κ δεν εχω να φαω,αυτα ειχαν να φανε και πηραν το ΑΚ να κανουν κοινωνικη δηλωση εκ του ασφαλους?Αλλες τοσες να φανε λοιπον
Νταξει με την κριση που υπαρχει σε ολους τους τομεις,αποψεις σαν την παραπανω θα φαινονται ολο και πιο νορμαλ,ομως στη συγκεκριμενη περιπτωση χωρις πολλα πολλα,μαλακισμενα κ αυτα για τους δικους τους λογους,τραγικοτατοι κ οι μπατσοι που φερθηκαν σαν ΧΑητες -
αστο ντριφτη...
και λιγα παθανε, κοιτα τι ειχαν πανω τους
-
Το εκ του ασφαλούς δεν το πολυκατάλαβα, εκ του ασφαλούς θα ήταν να τα βόλευε η μάνα τους σε καμια θεσούλα και να παρτάρουν στη Μύκονο όπως κάνουν πολλά παιδάκια απ τα ΒΠ.
Κρίμα, γιατί νομίζαν ότι θα κατάφερναν να κάνουν κάτι. Δυστυχώς η ιστορία δεν φαίνεται να τους δίδαξε κάτι, και θα το πληρώσουν πολύ ακριβα
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
αστο ντριφτη...και λιγα παθανε, κοιτα τι ειχαν πανω τους
+1 χάρη, αν και δε βλέπω τη φωτό
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
δεν λέω ότι θα έπρεπε να πάθουν κάτι..η δικαιοσύνη ας είναι δίκαιη μαζί τους...
Εσύ τι στο διάολο (για να χρησιμοποιήσω και την δική σου γλώσσα..) πιστεύεις ότι πρέπει απο δω και πέρα να τους κάνουν?To αυτό. Να συγκεντρώσουν στοιχεία, να τους δικάσουν και αν το δικαστήριο κρίνει ότι είναι ένοχοι, να τους κλείσουν μέσα.
Έτσι όπως το έγραφες στο προηγούμενο ποστ φαινόταν σαν να εννοούσες ότι είναι αναμενόμενο και λίγο πολύ αποδεκτό το να φάνε ξύλο. Αν όχι, τότε ανακαλώ.Τελικά, υπάρχει περίπτωση να πεισθείτε ότι τα δικά μας παιδιά δεν τα χτύπησαν μετά, αλλά κατά την διάρκεια της σύλληψης?
To βίντεο με τις δηλώσεις του αστυνομικού διευθυντή, το πρόχειρο κουκούλωμα με Photoshop και η προϊστορία δυστυχώς της ΕΛΑΣ με κάνουν να κλίνω περισσότερο προς το πρώτο ενδεχόμενο.
τετοιο μεταπηδημα (γιατι ενταξει ποιος ψηφιζει πασοκ πλεον..) ξεπερναει τη λογικη μου παντως
Και ο G60 πάντως είχε παραδεχτεί ότι στο παρελθόν ψήφιζε και ΠΑΣΟΚ, ακόμα και ΚΚΕ...
απλα με διαφορα αστεια τρικ προσπαθεις να διαστρεβλωσεις την πραγματικοτητα.
Σαν το clone stamp ας πούμε;Τωρα που η εμπροσθοφυλακη ολοκληρωσε την προσπαθεια μετατροπης της ενοπλης ληστειας και ομηρίας, σε 'καταγγελια κατα της αστυνομικης βιας'
Αυτό που δεν εννοείτε να καταλάβετε ορισμένοι είναι ότι κράζοντας τη συμπεριφορά της ΕΛΑΣ (για την ακρίβεια πολλών από τα φυντάνια τους -γιατί υπάρχουν και αυτοί που κάνουν σωστά και υπεύθυνα τη δουλειά τους- και της πολιτικής ηγεσίας που κάνει για πολλοστή φορά τα στραβά μάτια) δεν υπερασπιζόμαστε τους συλληφθέντες. Σε ό,τι με αφορά -κι αν αποδειχτεί ότι όντως οι συγκεκριμένοι είναι αυτό που νομίζουμε- τότε τα μπασταρδάκια με τα ΑΚ47, αφού αποφάσισαν να στραφούν εναντίον της κοινωνίας με βρίσκουν απέναντι τους. Αυτό που υπερασπιζόμαστε είναι η δικαιοσύνη και η πολιτισμένη κοινωνία. Υπενθυμίζω στα εκδικητικά γίδια ότι το ξύλο δεν προβλέπεται, ακόμα και αν καταδικαστούν για τρομοκρατία.
Όσο όμως είμαι αντίθετος στους 'επαναστάτες', είμαι εξίσου αντίθετος και σε αυτούς που ενώ έχουν αναλάβει να τηρούν και να υπερασπίζονται τους νόμους, τους παραβιάζουν κατά το δοκούν. Μπορώ να πω ότι τους δεύτερους τους θεωρώ πολύ πιο επικίνδυνους, γιατι ακριβώς ενώ οι πρώτοι έχουν ταχθεί ανοιχτά ενάντια στη κοινωνία (οπότε δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τις παπαριές που τους απεικονίζουν ως ήρωες), οι δεύτεροι προδίδουν το ρόλο και τις εξουσίες που τους έχουμε εμπιστευτεί....και ναι trident, αυτό περιλαμβάνει και εσένα. Μη μου αρχίσεις πάλι το κλαψομούνισμα ότι τάχα σε έχουν παρεξηγήσει, όταν επανειλλημένως δείχνεις την ίδια αμεροληψία που έχει και το Fox News...
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Απλα ολους τους ενοχλει ο επαναστατης με λεφτα οπως μαθαμε οτι ηταν αυτα τα βλαμμενα,οποτε εν μερει σου λεει ο οικοδομος π.χ που δουλευει 20 ωρες τη μερα οτι εγω σκιζομαι κ δεν εχω να φαω,αυτα ειχαν να φανε και πηραν το ΑΚ να κανουν κοινωνικη δηλωση εκ του ασφαλους?Αλλες τοσες να φανε λοιπον
Νταξει με την κριση που υπαρχει σε ολους τους τομεις,αποψεις σαν την παραπανω θα φαινονται ολο και πιο νορμαλ,ομως στη συγκεκριμενη περιπτωση χωρις πολλα πολλα,μαλακισμενα κ αυτα για τους δικους τους λογους,τραγικοτατοι κ οι μπατσοι που φερθηκαν σαν ΧΑητεςτο εκ του ασφαλους δεν ειναι καπως υπερβολικο?
εκ του ασφαλους καθομαστε εμεις και γραφουμε στο ιντερνετ , το να παρεις το οπλο για τον x,y λογο ξεπερναει αυτο το οριο και ακομα και ο πιο βλαμμενος καταλαβαινει τη διαφορα και τους κινδυνους
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eγώ να ξαναθυμίσω τί ειπώθηκε απ τον αστυνομικό διευθυντή μετά την σύλληψη και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με το θέμα, στα @ μου κι ολας αν πιστεύετε τον Δένδια ή τον ΠρετεντέρηΣτο 8.07 του βίντεο: 'συνελήφθησαν αναίμακτα'
Στο 10.10 ....καταδίωξε και πέτυχε να συλλάβει τους ληστές χωρίς να έχουμε κάποιο τραυματισμό ή κάποιο άλλο πρόβλημα
Στο 11.51 ...δεν πρόλαβαν να κάνουν χρήση, εξουδετερώθηκαν αμέσως
Στο 12.30 ..... και είχαμε αυτό το αίσιο αποτέλεσμα μέσα σε μια κατοικημένη περιοχή χωρίς να έχουμε το παραμικρό δυσάρεστο τόσο για συναδέλφους πέραν ενός που τραυματίστηκε ελαφριά και όσο για πολίτες'εαν γινόταν η πάλη που παρουσιάστηκε εκ των υστέρων, εγώ δεν βλέπω κανέναν λόγο να μην αναφερθεί το παραμικρό στην συνέντευξη τύπου
καλή εβδομάδα
Καλη εβδομαδα και σε εσενα.
Οπως θα διαπιστωσεις τσεκαροντας σε προηγουμενη σελιδα, ηδη τα ερωτηματα σου εχουν απαντηθει. Παρ 'ολα αυτα, ας κανουμε μια διευκρινιση, που πιθανα να διαλυσει τους καπνους που περιβάλλουν την λογικη σου:
Η συνεντευξη δοθηκε απο αστυνομικους (μπατσους, για να αισθανεσαι πιο ανετα) και περιστρεφεται γυρω απο την περιγραφη της επιχειρησης, που σκοπο ειχε να συλλαβει τους ληστες και απαγωγεις, προστατεύοντας τους συμμετεχοντες αστυνομικους και τους υπολοιπους πολιτες. Το πετυχε.
Παμε να δουμε πως:
Στο 8.07 του βίντεο: 'συνελήφθησαν αναίμακτα'. Κοινως, δεν ματωσε κανεις πολιτης η αστυνομικος.
Στο 10.10 ....καταδίωξε και πέτυχε να συλλάβει τους ληστές χωρίς να έχουμε κάποιο τραυματισμό ή κάποιο άλλο πρόβλημα.
Μιλαμε παλι για μη τραυματισμο πολιτη η αστυνομικου.
Στο 11.51 ...δεν πρόλαβαν να κάνουν χρήση, εξουδετερώθηκαν αμέσως
Και γαμω...
Στο 12.30 ..... και είχαμε αυτό το αίσιο αποτέλεσμα μέσα σε μια κατοικημένη περιοχή χωρίς να έχουμε το παραμικρό δυσάρεστο τόσο για συναδέλφους πέραν ενός που τραυματίστηκε ελαφριά και όσο για πολίτες'
Παλι αναφερεται σε πολιτες η αστυνομικους.
Κοινως, η αστυνομια εξετελεσε το εργο της. Προφυλαξε τα στελεχη της και τους πολιτες και στα @ρχιδια μας οι ληστες.
BTW, εχει αρκετους γιατρους το φορουμ, μπορουν να σε διαβεβαιωσουν πως τα τραυματα στο πρόσωπο τεινουν να αιμορραγουν εντυπωσιακα και να δειχνουν πολυ σοβαροτερα απο ότι ειναι. Υποθετω πως εχεις κοπει στο ξυρισμα...
Οταν ξαναρωτας το ιδιο στο φορουμ, πιανεται για υπερωρια?
-
Κρίμα, γιατί νομίζαν ότι θα κατάφερναν να κάνουν κάτι. Δυστυχώς η ιστορία δεν φαίνεται να τους δίδαξε κάτι, και θα το πληρώσουν πολύ ακριβα
:
-
τωρα μπερδευτηκα δεν ξερω ποιος χρησιμοποιει αστεια τρικ
εδιτ
ΥΓ ειναι γαματο παντως, πως ενω τα γεγονοτα ειναι συγκεκριμενα, υπαρχουν τοοοοσο αντιθετες αποψεις. Μπορειτε να διαβασετε αυτο που λεει ο zorz και να κλειδωθει το θεμα ωσοτου κατανοησετε πληρως τι ισχυει.
-
Γιατί ζαλίζεσαι?
Μιλάω για δράση ακροαριστερών ομάδων κατά το παρελθόν και την τύχη που είχαν ώς προς την κινητοποίηση του κόσμου και εν γένει ανατροπής του πολιτικού συστήματος.
Πέτυχαν πουθενά? -
τι ?
ποιος απο τους 'προκατοχους' τους καταφερε κατι ?
edit
με προλαβε ο rx -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
τωρα μπερδευτηκα δεν ξερω ποιος χρησιμοποιει αστεια τρικΥΓ ειναι γαματο παντως πως ενω τα γεγονοτα ειναι συγκεκριμενα πως υπαρχουν τοοοοσο αντιθετες αποψεις. Μπορειτε να διαβασετε αυτο που λεει ο zorz και να κλειδωθει το θεμα ωσοτου κατανοησετε πληρως τι ισχυει.
εδώ κι ο kacey που όσο να ναι ξέρει απο ξύλο την μπανισε τη δουλειά, τί να λέμε τώρα
-
Το εκ του ασφαλούς δεν το πολυκατάλαβα, εκ του ασφαλούς θα ήταν να τα βόλευε η μάνα τους σε καμια θεσούλα και να παρτάρουν στη Μύκονο όπως κάνουν πολλά παιδάκια απ τα ΒΠ.Κρίμα, γιατί νομίζαν ότι θα κατάφερναν να κάνουν κάτι. Δυστυχώς η ιστορία δεν φαίνεται να τους δίδαξε κάτι, και θα το πληρώσουν πολύ ακριβα
Κοιτα εκ του ασφαλους ειναι να βγεις σε εναν περιθωριακο στη χωρα μας χωρο οταν ξερεις πως θα χεις πολλα λεφτα για δικηγορους(αληθεια,τωρα εκει που τραβιουνται εχουν δικηγορους ή το σνομπαρουν γενικα το συστημα? σοβαρα ρωταω ),εγγυησεις,εξοπλισμους και εχεις εξασφαλισει τα προς το ζειν.Αντιστοιχα υπαρχουν αρκετα παιδακια υποθετω απο τα ΒΠ που σπουδασαν και καναν καριερες σαν ανθρωποι κ εχουν εξελιχθει στο εξωτερικο και κανουν ζωαρα αντι να λενε με εφηβικη φωνουλα αναρχια αναρχια με γονεις αρχιτεκτονες (αληθεια οι γονεις τους τα σπιτια τα μοιραζαν τζαμπα ).Η εννοια εκ του ασφαλους ετσι ερμηνευεται πιστευω για τον πολυ κοσμο κ εν μερει εχει μια βαση και νομιζω δε χρηζουν ηρωποιησης οι συγκεκριμενοι(δε λεω πως πηγες να τους ηρωποιησεις,γενικο συμπερασμα αναφερω )
@qsis για μενα το οτι πηραν οπλο και δη τα συγκεκριμενα οπλα για να πανε στην Παρο ή την Κοζανη τους καθιστα πανιβλακες οχι επαναστατες.Και επικινδυνους ασχετα με το αν τελικα αυτοι ευθυνονται για τον ταξιτζη στην Παρο ας πουμε.Στο κατω κατω ο τοξοβολος τι το ιστορικο θα εκανε με το τοξο απεναντι απ τη βουλη αμα τυφλωνε 2-3 ατομα (απλοποιημενο παραδειγμα,απλα δειχνω οτι ηταν λιγο ανωριμοι).Τωρα το εκ του ασφαλους το ανελυσα και πιο πανω και ναι οταν δεν εχεις βιοποριστικο θεμα,το να μπεις σ εναν ιδεολογικα περιθωριακο χωρο δεν σημαινει αυτοματως οτι πας κοντρα σε ολα εκεινα που σου δωσαν το προς το ζειν και μαγκια σου,αλλα το οτι εκμεταλλευεσαι ολα αυτα που εισαι κατα(χρηματα του μπαμπα) για να εχεις τη δυνατοτητα μετα να τα φτυνεις -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Νταξει με την κριση που υπαρχει σε ολους τους τομεις,αποψεις σαν την παραπανω θα φαινονται ολο και πιο νορμαλ,ομως στη συγκεκριμενη περιπτωση χωρις πολλα πολλα,μαλακισμενα κ αυτα για τους δικους τους λογους,τραγικοτατοι κ οι μπατσοι που φερθηκαν σαν ΧΑητεςτο εκ του ασφαλους δεν ειναι καπως υπερβολικο?
εκ του ασφαλους καθομαστε εμεις και γραφουμε στο ιντερνετ , το να παρεις το οπλο για τον x,y λογο ξεπερναει αυτο το οριο και ακομα και ο πιο βλαμμενος καταλαβαινει τη διαφορα και τους κινδυνους
Σωστο αυτο που γραφεις για τους καναπεδες.
Το εκ του ασφαλους επισης σημαινει πως αν παρεις τηλ να μαθεις ποσο κανει ενας γαμος στο κτημα νασιουτζικ θα σου πεσει το ακουστικο απο το χερι μολις σου πουν την τιμή.
Εκ του ασφαλους σημαινει οτι για να οργανωσεις κατι σαν και αυτο που εκαναν τα παλληκαρα, θελεις ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ και ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ, που ο οικοδομος δεν το εχει γιατι δουλευει '20 ώρες την ημερα'.-Αντε αγορασε 4-5 οπλακια και σφαιρες
-Νοικιασε 2-3 διαμερισματα
-Νοικιασε-αγορασε van για να το κανεις 'ασθενοφορο' και άλλα οχηματα.
-Αφιέρωσε ώρες ατελειωτες να το στησεις το πραγμα.
Εχε να τρως φαγητο, κοινοχρηστα κλπ εν τω μεταξυ.Μονο τη βενζινη και τα διόδια μεχρι την Βελβενδου, για 2-3 οχηματα, ειναι περισσοτερα απο το μηνιατικο που παιρνουν καποιο και λενε και 'ευχαριστώ'.
Για κανε στη σουμα των παραπανω. Θελει κεφάλαιο η επανασταση -
δε ξερεις σε τι βαθμο τα εκμεταλλευονταν και αν οντως εκαναν μεγαλη ζωη , εμενα αυτο δε μου λεει κατι
αλλωστε κατα την ιστορια διαφοροι επαναστατες, ιδεολογοι, φιλοσοφοι, ηγετες της αριστερας προερχονταν απο ανωτερα κοινωνικα στρωματα
οταν εχεις λυμενο το βιοποριστικο σου , ειναι πιο ευκολο να ασχολεισαι με αυτα τα πραγματα σε αντιθεση με αυτον που το βασικο του προβλημα ειναι η επιβιωση του
το οτι αυτοι ηταν αποτυχημενοι επαναστατες ή το οτι ειχαν λαθος σκοπο ή οτι τελοσπαντων ακολουθουσαν λαθος μεθοδους που δεν απεφεραν καρπους , τους κανει απλα αποτυχημενους επαναστατες
δε τους κανει λιγοτερο ή περισσοτερο επαναστατες απο αλλους που μπορει να μην ειχαν την ιδια οικονομικη επιφανεια και σιγουρα αυτες οι 'δουλειες' μονο εκ του ασφαλους δεν ειναι
-
ΥΓ sorry για το τρολ αλλα ταιριαζε...
-
Το 'κρίμα' δεν μπορεί να πηγαίνει μαζί με τόσο κατακριτέα ενέργεια ...
Γενικά συμφωνώ με το ζορζ...
Και προφανώς αν δεν μπορείς να βλέπεις να σε βρίζουν και να σε προκαλούν αυτές οι ομολογουμενες σκατοφατσες ( ένας και ένας είναι οι φουστιδες ) παραιτησου και γίνει μοδιστρος , το επάγγελμα του οργάνου τα έχει αυτα ... -
δε ξερεις σε τι βαθμο τα εκμεταλλευονταν και αν οντως εκαναν μεγαλη ζωη , εμενα αυτο δε μου λεει κατιαλλωστε κατα την ιστορια διαφοροι επαναστατες, ιδεολογοι, φιλοσοφοι, ηγετες της αριστερας προερχονταν απο ανωτερα κοινωνικα στρωματα
οταν εχεις λυμενο το βιοποριστικο σου , ειναι πιο ευκολο να ασχολεισαι με αυτα τα πραγματα σε αντιθεση με αυτον που το βασικο του προβλημα ειναι η επιβιωση του
το οτι αυτοι ηταν αποτυχημενοι επαναστατες ή το οτι ειχαν λαθος σκοπο ή οτι τελοσπαντων ακολουθουσαν λαθος μεθοδους που δεν απεφεραν καρπους , τους κανει απλα αποτυχημενους επαναστατες
δε τους κανει λιγοτερο ή περισσοτερο επαναστατες απο αλλους που μπορει να μην ειχαν την ιδια οικονομικη επιφανεια και σιγουρα αυτες οι 'δουλειες' μονο εκ του ασφαλους δεν ειναι
Απλα ο λεφτας επαναστατης δινει πολλους παραπανω λογους να ειμαι εγω εδω και να τον χαρακτηριζω ''εκ του ασφαλους'' επαναστατη και επιπλεον να του λεει ολη η Ελλαδα φαε τις μαπες σου βλαμμενο που δεν εκατσες στ αυγα σου.Γιατι μπορει να μην εκμεταλλευοταν καθολου τα κεφαλαια της οικογενειας,μπορει ομως να τα κανονιζαν ολα με βαση αυτα τα λεφτα.Τωρα αν οι γονεις τους π.χ δεν ειχαν λεφτα σε τραπεζα,δε φτιαξαν σπιτι με δανειο τραπεζης,παρηχαν υπηρεσιες στην εργασια τους χωρις αμοιβη κλπ,τοτε οκ ηταν κ αυτα ''αναρχικα'' χρηματα που βρεθηκαν απο το πουθενα και καλα καναν τα παιδια και τα εκμεταλλευτηκαν αν τα εκμεταλλευτηκαν.Μη συγκρινεις ιστορικους επαναστατες γιατι πιστευω τα λεφτα σημερα βγαινουν πολυ πιο παρανομα ή καπιταλιστικα απο αιωνες πριν.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αυτό που δεν εννοείτε να καταλάβετε ορισμένοι είναι ότι κράζοντας τη συμπεριφορά της ΕΛΑΣ (για την ακρίβεια πολλών από τα φυντάνια τους -γιατί υπάρχουν και αυτοί που κάνουν σωστά και υπεύθυνα τη δουλειά τους- και της πολιτικής ηγεσίας που κάνει για πολλοστή φορά τα στραβά μάτια) δεν υπερασπιζόμαστε τους συλληφθέντες. Σε ό,τι με αφορά -κι αν αποδειχτεί ότι όντως οι συγκεκριμένοι είναι αυτό που νομίζουμε- τότε τα μπασταρδάκια με τα ΑΚ47, αφού αποφάσισαν να στραφούν εναντίον της κοινωνίας με βρίσκουν απέναντι τους. Αυτό που υπερασπιζόμαστε είναι η δικαιοσύνη και η πολιτισμένη κοινωνία. Υπενθυμίζω στα εκδικητικά γίδια ότι το ξύλο δεν προβλέπεται, ακόμα και αν καταδικαστούν για τρομοκρατία.
Όσο όμως είμαι αντίθετος στους 'επαναστάτες', είμαι εξίσου αντίθετος και σε αυτούς που ενώ έχουν αναλάβει να τηρούν και να υπερασπίζονται τους νόμους, τους παραβιάζουν κατά το δοκούν. Μπορώ να πω ότι τους δεύτερους τους θεωρώ πολύ πιο επικίνδυνους, γιατι ακριβώς ενώ οι πρώτοι έχουν ταχθεί ανοιχτά ενάντια στη κοινωνία (οπότε δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τις παπαριές που τους απεικονίζουν ως ήρωες), οι δεύτεροι προδίδουν το ρόλο και τις εξουσίες που τους έχουμε εμπιστευτεί.Αρκετα καλος ζορζ. Διαφωνω σε καποιες μικρολεπτομερειες, αλλα σε γενικες γραμμες, σωστος.
...και ναι trident, αυτό περιλαμβάνει και εσένα. Μη μου αρχίσεις πάλι το κλαψομούνισμα ότι τάχα σε έχουν παρεξηγήσει, όταν επανειλλημένως δείχνεις την ίδια αμεροληψία που έχει και το Fox News...
Σε διαβεβαιώ οτι δεν ηταν αντικειμενικος σκοπος μου, εναντι της Πράβντα όμως δε μπορω να κανω και πολλα. Ας εχει, ο καιρος θα δειξει, οπως εχεις διαπιστώσει όμως ήδη την εχω βγει στον Ερνανι απο αριστερα μια φορά...
-
δε ξερεις σε τι βαθμο τα εκμεταλλευονταν και αν οντως εκαναν μεγαλη ζωη , εμενα αυτο δε μου λεει κατιαλλωστε κατα την ιστορια διαφοροι επαναστατες, ιδεολογοι, φιλοσοφοι, ηγετες της αριστερας προερχονταν απο ανωτερα κοινωνικα στρωματα
Δε μιλαμε για μεγαλη ζωή, κανε τη σουμα σε αυτα που ειπα μονο και θα δεις... Επισης ο Τσε δε ληστευε τραπεζες νομιζω...
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Επισης ο Τσε δε ληστευε τραπεζες νομιζω...Μωρε αν το καναν εγγυημενα αναιμακτα ας ληστευαν καθε τραπεζα του κοσμου
Σύλληψη υπόπτων για ληστεία και τρομοκρατία [Διάσπαση]