-
Φαντάζομαι αν υπήρχε το forum πριν 20 χρόνια, τα ίδια θα γράφονταν για τα σκιώδη συμφέροντα και τις εταιρίες κτλ που γυρνάγανε από την βενζίνη με μόλυβδο σε αμόλυβδη για να μας πουλήσουν το νέο θαύμα (καταλύτης) ενώ θα μια χαρά ήμασταν και έτσι κτλ.
-
Ως φτωχός, έχω πάψει να αγοράζω πράγματα και υπηρεσίες που είτε δεν κάνουν σωστά αυτό που πρέπει να κάνουν, είτε χαλάνε σε μικρά χρονικά διαστήματα, είτε γίνονται παρωχημένα σε μικρά χρονικά διαστήματα σε σχέση με το κόστος τους.
Σε όσους δεν αρέσει, συστήνω ξύδι.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Ως φτωχός, έχω πάψει να αγοράζω πράγματα και υπηρεσίες που είτε δεν κάνουν σωστά αυτό που πρέπει να κάνουν, είτε χαλάνε σε μικρά χρονικά διαστήματα, είτε γίνονται παρωχημένα σε μικρά χρονικά διαστήματα σε σχέση με το κόστος τους.Σε όσους δεν αρέσει, συστήνω ξύδι.
+1 θεικο ηταν αυτο.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Ως φτωχός, έχω πάψει να αγοράζω πράγματα και υπηρεσίες που είτε δεν κάνουν σωστά αυτό που πρέπει να κάνουν, είτε χαλάνε σε μικρά χρονικά διαστήματα, είτε γίνονται παρωχημένα σε μικρά χρονικά διαστήματα σε σχέση με το κόστος τους.
Σε όσους δεν αρέσει, συστήνω ξύδι.
+1 θεικο ηταν αυτο.
+2 αγιοτικό
-
Καλημέρα στήν παρέα.Απο εχθές μου αναβοσβήνει το λαμπάκι του κινητήρα το πορτοκαλί(Αφού το είχα φουλάρει με πετρέλαιο πρίν 10-15χλμ)υπάρχει περίπτωση να είναι απο το φίλτρο, ή απο τα καύσιμα?(καύσιμα βάζω απο το ίδιο βενζινάδικο από την ημέρα που το πήρα).Εκανα περίπου άλλα 10χλμ και αφού δεν έσβησε το λαμπάκι το σταμάτησα το αυτοκίνητο.Η διαδρομη μου είναι στήν εγνατία η σε δρόμο εκτός πόλης με ταχύτητα 100-110 και έχει το αμάξι 7500χλμ συνολικά.Αν έιναι απο το φίλτρο υπαρχει πρόβλημα που το έσβησα το αμάξι?Θα πρέπει να πάω για κανά 10λεπτο με πάνω από 2.500-3.000 στροφές και να σβήσει απο ότι κατάλαβα?
-
Ο χρήστης karatzitz έγραψε:
Καλημέρα στήν παρέα.Απο εχθές μου αναβοσβήνει το λαμπάκι του κινητήρα το πορτοκαλί(Αφού το είχα φουλάρει με πετρέλαιο πρίν 10-15χλμ)υπάρχει περίπτωση να είναι απο το φίλτρο, ή απο τα καύσιμα?(καύσιμα βάζω απο το ίδιο βενζινάδικο από την ημέρα που το πήρα).Εκανα περίπου άλλα 10χλμ και αφού δεν έσβησε το λαμπάκι το σταμάτησα το αυτοκίνητο.Η διαδρομη μου είναι στήν εγνατία η σε δρόμο εκτός πόλης με ταχύτητα 100-110 και έχει το αμάξι 7500χλμ συνολικά.Αν έιναι απο το φίλτρο υπαρχει πρόβλημα που το έσβησα το αμάξι?Θα πρέπει να πάω για κανά 10λεπτο με πάνω από 2.500-3.000 στροφές και να σβήσει απο ότι κατάλαβα?μαλλον κανει αναγεννηση, το καλυτερο θα ηταν να το αφηνες να ολοκληρωσει την διαδικασια ακομα και δουλευοντας στο ρελαντι το αυτοκινητο.
-
Διάβασε το manual ή πήγαινε στο συνεργείο να το κοιτάξουν.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Το δικό μου έχει ειδικό λαμπάκι για την αναγέννηση, το να αναβοσβήνει το λαμπάκι του κινητήρα είναι κάτι άλλο, εύκολο βέβαια να διαπιστωθεί το πρόβλημα με σύνδεση του διαγνωστικού σε οποιοδήποτε συνεργείο.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Καλημέρα στήν παρέα.Απο εχθές μου αναβοσβήνει το λαμπάκι του κινητήρα το πορτοκαλί(Αφού το είχα φουλάρει με πετρέλαιο πρίν 10-15χλμ)υπάρχει περίπτωση να είναι απο το φίλτρο, ή απο τα καύσιμα?(καύσιμα βάζω απο το ίδιο βενζινάδικο από την ημέρα που το πήρα).Εκανα περίπου άλλα 10χλμ και αφού δεν έσβησε το λαμπάκι το σταμάτησα το αυτοκίνητο.Η διαδρομη μου είναι στήν εγνατία η σε δρόμο εκτός πόλης με ταχύτητα 100-110 και έχει το αμάξι 7500χλμ συνολικά.Αν έιναι απο το φίλτρο υπαρχει πρόβλημα που το έσβησα το αμάξι?Θα πρέπει να πάω για κανά 10λεπτο με πάνω από 2.500-3.000 στροφές και να σβήσει απο ότι κατάλαβα?
μαλλον κανει αναγεννηση, το καλυτερο θα ηταν να το αφηνες να ολοκληρωσει την διαδικασια ακομα και δουλευοντας στο ρελαντι το αυτοκινητο.
Καλημέρα κ πάλι!Εχθές έκανα αυτήν την διαδικασία, καμιά 15αριά χλμ με ανεβασμένες στροφές 2500-3000 με δευτέρα κ τρίτη αλλά τίποτα πάλι αναβοσβήνει η λυχνία του κινητήρα.Δίαβασα το βιβλίο κ λέει ότι πιθανός να είναι το φίλτρο με τα σωματίδια ή το σύστημα ψεκασμού κ πρέπει να πάει στην αντιπροσωπεία το αυτοκίνητο.Μου το έκανε όπως είπα κ παραπάνω ενώ είχα φουλάρει πετρέλαιο.Και τι θα γίνει τώρα δηλαδή αυτό το βιολί θα έχουμε κάθε τρείς κ λίγο με τα σωματίδια?πιστεύω να το βάλουν στήν εγγύηση 7500 χλμ. πρίν τρείς μήνες το πήρα Πάντως δουλεύει κανονικά το αμάξι.
-
μαλλον κανει αναγεννηση, το καλυτερο θα ηταν να το αφηνες να ολοκληρωσει την διαδικασια ακομα και δουλευοντας στο ρελαντι το αυτοκινητο.
Καλημέρα κ πάλι!Εχθές έκανα αυτήν την διαδικασία, καμιά 15αριά χλμ με ανεβασμένες στροφές 2500-3000 με δευτέρα κ τρίτη αλλά τίποτα πάλι αναβοσβήνει η λυχνία του κινητήρα.Δίαβασα το βιβλίο κ λέει ότι πιθανός να είναι το φίλτρο με τα σωματίδια ή το σύστημα ψεκασμού κ πρέπει να πάει στην αντιπροσωπεία το αυτοκίνητο.Μου το έκανε όπως είπα κ παραπάνω ενώ είχα φουλάρει πετρέλαιο.Και τι θα γίνει τώρα δηλαδή αυτό το βιολί θα έχουμε κάθε τρείς κ λίγο με τα σωματίδια?πιστεύω να το βάλουν στήν εγγύηση 7500 χλμ. πρίν τρείς μήνες το πήρα Πάντως δουλεύει κανονικά το αμάξι.
Απο την στιγμή που δεν ξέρεις τι είναι πήγαινε στο σερβις.
-
Καλημέρα στήν παρέα.Απο εχθές μου αναβοσβήνει το λαμπάκι του κινητήρα το πορτοκαλί(Αφού το είχα φουλάρει με πετρέλαιο πρίν 10-15χλμ)υπάρχει περίπτωση να είναι απο το φίλτρο, ή απο τα καύσιμα?(καύσιμα βάζω απο το ίδιο βενζινάδικο από την ημέρα που το πήρα).Εκανα περίπου άλλα 10χλμ και αφού δεν έσβησε το λαμπάκι το σταμάτησα το αυτοκίνητο.Η διαδρομη μου είναι στήν εγνατία η σε δρόμο εκτός πόλης με ταχύτητα 100-110 και έχει το αμάξι 7500χλμ συνολικά.Αν έιναι απο το φίλτρο υπαρχει πρόβλημα που το έσβησα το αμάξι?Θα πρέπει να πάω για κανά 10λεπτο με πάνω από 2.500-3.000 στροφές και να σβήσει απο ότι κατάλαβα?Τι αυτοκίνητο έχει φίλε και τι μάρκα πετρέλαιο βάζεις?
-
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
Τι αυτοκίνητο έχει φίλε και τι μάρκα πετρέλαιο βάζεις?
Το αυτοκίνητο ειναι το i20 1400 και εδω και 3,5 μήνες που έχω το αμάξι με 7500 χλμ εώς τώρα, καύσιμα βάζω από το ίδιο βενζινάδικο ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ειναι της coral- shell v power!Αύριο θα το πάω να το δούνε, αφού έκλεισα ραντεβού στό σέρβις.Ξαναλέω ότι έγινε μετά απο το γέμισμα στο βενζινάδικο, τυχαίο?Υποτίθεται ότι είναι απο τα ''καλά'' βενζινάδικα της περιοχής μας!Κάτι πολύ βασικό που θέλω να ρωτήσω στους φίλους του φόρουμ!Αύριο που θα πάω στην αντιπροσωπεία αν μου βγάλει βλάβη δέν νομίζω να πληρώνω ενώ υπάρχει εγγυηση!Είναι αυτονόητο αυτό,θα το κάνουν από μονοι τους, η πρέπει να αλλάξεις το βλέμμα σου και να υψώσεις την φώνη σου?
-
Απο οτι γνωρίζω κ οτι μου είπαν πριν πάρω το Yaris οτι σε περίπτωση νοθείας ή μη προβλεπόμενου καυσίμου κ κατόπιν αναλυσεως του δείγματος δεν καλύπτει η εγγύηση την τρομπα κ τα μπεκ. Φαντάζομαι οτι το ίδιο θα ισχυρίζονται κ με το dpf. Στη θέση σου κ έτσι όπως το περιγραφεις σε καινούριο αυτοκίνητο θα έριχνα πολυ κράξιμο κ θα απαιτουσα αντικατάσταση σε οτι κ αν φταίει κ όχι επισκευή.
D-4D...
-
Παιδιά καλό μεσιμέρι!Λοιπόν, πήγα αντιπροσωπεία το βάλανε στο διαγνωστικό έδειξε ότι είναι το φίλτρο σωματιδίων κ θέλει αναγέννιση.Είπαν τα γνωστά..μάπα πετρέλαια και ότι οδηγώ σε χαμηλές στροφές και να βάζω πρόσθετα.Μετά απο μιάμιση ώρα το σβήσανε το λαμπάκι και μου είπαν αν το κάνει ξανά να πάω να το αφήσω για να το δούν καλά.Το αμάξι έχει 7500χλμ. μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα?Όταν τους είπα ότι μπορεί να υπάρχει εργοστασιακό λάθος δεν το απέκλεισε ο υπεύθηνος και είπε αν είναι έτσι θα το αντικαταστήσουμε μέσα στήν εγγύηση.Τι ισχύει από αυτά που λένε?Τι πρόσθετα να βάζω και κάθε πότε?Μήπως έπερεπε να κάνω επεισόδιο για να μου το αντικαταστήσουν άμεσα?
-
το βιβλίο του αυτοκινήτου το έχεις διαβάσει; Λέει να κάνεις κάτι ιδιαίτερο και τι είναι αυτό; Η δικαιολογία μάπα πετρέλαια έχει να πάει σύννεφο μέχρι να μάθουν να βρίσκουν τι φταίει.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
το βιβλίο του αυτοκινήτου το έχεις διαβάσει; Λέει να κάνεις κάτι ιδιαίτερο και τι είναι αυτό; Η δικαιολογία μάπα πετρέλαια έχει να πάει σύννεφο μέχρι να μάθουν να βρίσκουν τι φταίει.Το αντίστοιχο με το λαμπάκι του κινητήρα που ανάβει στα βενζίνης όπου πάντα φταιέι το καυσιμο.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
το βιβλίο του αυτοκινήτου το έχεις διαβάσει; Λέει να κάνεις κάτι ιδιαίτερο και τι είναι αυτό; Η δικαιολογία μάπα πετρέλαια έχει να πάει σύννεφο μέχρι να μάθουν να βρίσκουν τι φταίει.Το έχω διαβάσει το βιβλίο και λέει να πάει το αμάξι σε σύντομο χρονικό διάστημα στο συνεργείο και όχι περισότερη απόσταση από 50 χλμ.Εγώ επειδή κάνω συγκεκριμένες διαδρομές βάζω πάντα απο το ίδιο πρατήριο καύσιμο.Όλοι λένε ότι δέν είχαν ποτέ κανένα πρόβλημα, αφού πάνε ταρίφες εκεί και αυτοί δέν αφήνουν τίποτα στήν τύχη!Εγώ το αποκλείω το μάπα πετρέλαιο..μυρίζομαι καμιά εργοστασιακή αστοχία!!!Ξέρεται ρε παιδιά τι πρόσθετα να βάζω η τζάμπα τα χρήματα?
-
το βιβλίο του αυτοκινήτου το έχεις διαβάσει; Λέει να κάνεις κάτι ιδιαίτερο και τι είναι αυτό; Η δικαιολογία μάπα πετρέλαια έχει να πάει σύννεφο μέχρι να μάθουν να βρίσκουν τι φταίει.
Το έχω διαβάσει το βιβλίο και λέει να πάει το αμάξι σε σύντομο χρονικό διάστημα στο συνεργείο και όχι περισότερη απόσταση από 50 χλμ.Εγώ επειδή κάνω συγκεκριμένες διαδρομές βάζω πάντα απο το ίδιο πρατήριο καύσιμο.Όλοι λένε ότι δέν είχαν ποτέ κανένα πρόβλημα, αφού πάνε ταρίφες εκεί και αυτοί δέν αφήνουν τίποτα στήν τύχη!Εγώ το αποκλείω το μάπα πετρέλαιο..μυρίζομαι καμιά εργοστασιακή αστοχία!!!Ξέρεται ρε παιδιά τι πρόσθετα να βάζω η τζάμπα τα χρήματα?
Το ξεμπουκώνεις καθόλου;
-
Για το φίλτρο και την αναγέννηση τι λέει το βιβλίο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το έχω διαβάσει το βιβλίο και λέει να πάει το αμάξι σε σύντομο χρονικό διάστημα στο συνεργείο και όχι περισότερη απόσταση από 50 χλμ.Εγώ επειδή κάνω συγκεκριμένες διαδρομές βάζω πάντα απο το ίδιο πρατήριο καύσιμο.Όλοι λένε ότι δέν είχαν ποτέ κανένα πρόβλημα, αφού πάνε ταρίφες εκεί και αυτοί δέν αφήνουν τίποτα στήν τύχη!Εγώ το αποκλείω το μάπα πετρέλαιο..μυρίζομαι καμιά εργοστασιακή αστοχία!!!Ξέρεται ρε παιδιά τι πρόσθετα να βάζω η τζάμπα τα χρήματα?
Το ξεμπουκώνεις καθόλου;
Γενικά πάω συντηρητικά όχι με πολλές στροφές πορεία 110!Ούτε ανοίγω τι ταχύτητες πάνω απο 2500 στροφές δεν αλλάζω ταχυτητα!!!Παίζει ρόλο?
Φίλτρο σωματιδίων diesel