-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
αν αφερεσουμε το φιλτρο dpf ..ποιος ο κινδυνος ? θα εχω ποιο πολλα καυσαερια και δεν θα μπορω να περασω κτεο ?
Δε θα βγάζει ντουμάνια το αμάξι αν το αφαιρέσεις;
φιλος ο οποιος το ειχε βγαλει μονο το φιλτρο απο μεσα . και το απ εξω το αφησε κανονικα ..περασε κτεο κανονικα μου ειπε ..τι να πω !! ?
-
Γιατί να το αφαιρέσεις ρε άνθρωπε;
-
Ποιος ο λογος να αφαιρεθει απο ενα αυτοκινητο ενα εξαρτημα που κανει μια συγκεκριμενη δουλεια χωρις να δημιουργει προβληματα? Κ αν βγει ποιος ξερει τι επιπτωσεις μπορει να εχει στη συμπεριφορα του αυτοκινητου? Στο δικο μου με 31000 κμ δν εχει κανει ακομη αναγεννηση. Αλλα κ οσοι κινουνται μεσα στην πολη δν νομιζω να εχουν προβλημα. Μια στο τοσο ολο κ θα τυχει να βρεθειτε σε καμια αδεια συγγρου, βουλιαγμενης,κηφισο,ποσειδωνος κ.α. Ουτως η αλλως δν χρειαζεται να πηγαινετε τελικη.Οι 2500-3000 στροφες για λιγη ωρα την κανουν την δουλεια τους.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί να το αφαιρέσεις ρε άνθρωπε;γιατι με τα χαλια πετρελαια που εχουμε ...αντι για περιεκτικοτητα 0,50 θειου ...οπως εχουν στην ευρωπη..εδω εμεις με το βιοντιζελ το φτασαμε .. σε 1,25 θειο .... αρα με αποτελεσμα να βουλωνουν συχνα τα φιλτρα του dpf ...
-
Ο χρήστης raptispan έγραψε:
Ποιος ο λογος να αφαιρεθει απο ενα αυτοκινητο ενα εξαρτημα που κανει μια συγκεκριμενη δουλεια χωρις να δημιουργει προβληματα? Κ αν βγει ποιος ξερει τι επιπτωσεις μπορει να εχει στη συμπεριφορα του αυτοκινητου? Στο δικο μου με 31000 κμ δν εχει κανει ακομη αναγεννηση. Αλλα κ οσοι κινουνται μεσα στην πολη δν νομιζω να εχουν προβλημα. Μια στο τοσο ολο κ θα τυχει να βρεθειτε σε καμια αδεια συγγρου, βουλιαγμενης,κηφισο,ποσειδωνος κ.α. Ουτως η αλλως δν χρειαζεται να πηγαινετε τελικη.Οι 2500-3000 στροφες για λιγη ωρα την κανουν την δουλεια τους.φιλε μου εγω κανω 60,000 χιλ το χρονο ... και με αποτελεσμα .και στην ιδια την αντιπροσωπεια της ford να μου πουνε οτι με το πετραιλεο που εχουμε δεν μου εγγυονται τπτ ...γιαυτο !!! και οτι το φιλτρο μπορει και να μου βουλωσει ..και στα 70,000 χλμ ,,παλι ..δλδ θα θελω καθε χρονο και απο ενα φιλτρο ...τουτεστιν 900 ευρω το φιλτρο + το υγρο για την ανναγγενηση * εργασια .... κλαψτα χαραλαμπε ....
-
Ο χρήστης p23os έγραψε:
γιατι με τα χαλια πετρελαια που εχουμε ...αντι για περιεκτικοτητα 0,50 θειου ...οπως εχουν στην ευρωπη..εδω εμεις με το βιοντιζελ το φτασαμε .. σε 1,25 θειο .... αρα με αποτελεσμα να βουλωνουν συχνα τα φιλτρα του dpf ...
Το βιοντίζελ τι σχέση έχει με το θείο... Μετά τις παπαριές του ΕΛ συνεργείου για την βενζίνη τώρα έχουμε τις παπαρίες των ΕΛ συνεργείων για το diesel. Ο θεός μαζί σας...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
γιατι με τα χαλια πετρελαια που εχουμε ...αντι για περιεκτικοτητα 0,50 θειου ...οπως εχουν στην ευρωπη..εδω εμεις με το βιοντιζελ το φτασαμε .. σε 1,25 θειο .... αρα με αποτελεσμα να βουλωνουν συχνα τα φιλτρα του dpf ...
Το βιοντίζελ τι σχέση έχει με το θείο... Μετά τις παπαριές του ΕΛ συνεργείου για την βενζίνη τώρα έχουμε τις παπαρίες των ΕΛ συνεργείων για το diesel. Ο θεός μαζί σας...
τοτε φιλε μου γιατι μου ειπαν στην ford οτι δεν φερουν ευθυνη λογω πετρελαιου ?
-
Γιατί είναι άσχετοι με το σπόρ μάλλον. Δεν δοκιμάζεις και κανένα άλλο συνεργείο.
Υ.Γ. Το χόμπι των Ελληνικών συνεργείων να ρίχνουν την δική τους ασχετοσυνή στα καύσιμα είναι γνωστό πριν μας έρθει το diesel. -
Μήπως για να βγάλουν την ευθύνη αποπάνω τους? Τι πιο εύκολο από το να λοιδωρηθεί ένας τρίτος, απών και απροσδιόριστος?
Με πρόλαβαν. -
Ο χρήστης p23os έγραψε:
Ποιος σου τα ειπε αυτα τα ασχετα νουμερα;
-
Kι όχι τπτ άλλο αλλά πρέπει να αναπνέουμε τον καρκίνο γιατί κάποιοι είναι άσχετοι και πουλάνε τρόμο στους πελάτες τους
-
10 ppm θειο εχει το diesel κινησης. Οτιδηποτε αλλο ειναι νοθευμενο.
Αν βουλωνει το φιλτρο μην το αφαιρειται...αλλαξτε πρατηριο και μην αρχισετε τις γνωστες αερολολογιες οτι ολα ειναι νοθευμενα.
Κυκλοφορουν πολυ πιο ποιοτικα πετρελαια στην αγορα σε σχεση με το παρελθον! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
δυστυχώς απο την επίσημη αντιπρόσωπεια της ford
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Kι όχι τπτ άλλο αλλά πρέπει να αναπνέουμε τον καρκίνο γιατί κάποιοι είναι άσχετοι και πουλάνε τρόμο στους πελάτες τουςφίλος που το έβαλε .το πηγε κάνονικα σε κτεο.. χώρις κανένα λαδωμα !!!!!! αν ήταν εκεί δεν θα το έβρισκαν ?
-
ρε παιδιά υπάρχει κάποιο συνεργείο της προκοπής που να ξέρει .... πραγματικά με τα dpf .....σας παρακαλώ όμως !!!!
-
Αμαξι? Περιοχη?
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Αμαξι? Περιοχη?ford focus 1.6 dtci 2008 .. δεν έχω πρόβλημα για κάπου συγκεκριμένα ..απλα ένα σωστό συνεργείο !!! Στην αττικη
-
Ο χρήστης p23os έγραψε:
Kι όχι τπτ άλλο αλλά πρέπει να αναπνέουμε τον καρκίνο γιατί κάποιοι είναι άσχετοι και πουλάνε τρόμο στους πελάτες τους
φίλος που το έβαλε .το πηγε κάνονικα σε κτεο.. χώρις κανένα λαδωμα !!!!!! αν ήταν εκεί δεν θα το έβρισκαν ?
Όχι βέβαια... Από ταξί Peugeot πως πάτε στην Αττική; Δοκίμασε να ρωτήσεις εκεί. Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, και να μην δεχεσαι πιπες περί καυσιμου, βάζε Vpower diesel ή κάτι αντίστοιχο. Τα dpf υπάρχουν στην Ελλάδα χρόνια τώρα...
-
Ο χρήστης p23os έγραψε:
δυστυχώς απο την επίσημη αντιπρόσωπεια της ford
Πες τους να κανουν καμια αλλη δουλεια γιατι ειναι ασχετοι.
-
P23os δλδ αμα πας στο συνεργειο κ σου πουν οτι τα ecoboost βγαζουν προβληματα στην τουρμπινα κ οτι δν σου εγγυωνται τπτ, θα πας κ θα την βγαλεις?
Φίλτρο σωματιδίων diesel