-
Για ποιό κράτος συζητάτε ?
Υπάρχει κράτος ?
Μπιζιναδόροι είναι όλοι τους με μακριά χέρια που έχουν ντυθεί τον μανδύα του κρατικού υπαλλήλου, μια ματιά γύρω είναι αρκετή. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αν το βγάλεις είναι και απάτη κατά του Δημοσίου. Από τη στιγμή που πληρώνεις τέλη βάσει ρύπων, αν ρυπάινεις αλλά πληρώνεις βάσει αρχικής πιστοποίησης έχουμε και θέμα δημοσίων οικονομικών....Το δημόσιο ας ελέγξει την ποιότητα καυσίμου πρώτα, καθώς και την μη ενημέρωση των καταναλωτών από τις αντιπροσωπείες για το πώς δουλεύουν τα dpf, το κόστος συντήρησης και μετά βλέπουμε και τον έλεγχο για την αφαίρεση του φίλτρου.Είμαι αντίθετος με την αφαίρεση αλλά όταν δεν δουλεύει σωστά κάτι, χωρίς την υπαιτιότητά μου και μάλιστα με κόστος εξωφρενικό για τα σημερινά δεδομένα όχι μόνο θα το αφαιρέσω αλλά θα πάω και θα το πετάξω και μπροστά στην πόρτα της αντιπροσωπείας, που οι τελευταίοι βρήκαν έναν τρόπο να βγάζουν χρήματα με την δικαιολογία ότι φταίνε τα καύσιμα και ο τρόπος οδήγησης.
-
Ρε ηρεμηστε, σιγα μη πρεπει να σας μαθει το δημοσιο οτι πρεπει να μασατε καλα το φαγητο σας αλλιως δεν χωνευεται καλα. Θα γινουμε USA σε λιγο 'αχ, δεν ηξερα οτι το ρευμα καιει και εβαλα την πριζα στον πατο μου, τωρα θα κανω μηνυση στη ΔΕΗ'.
-
οταν βγαζοντας το φιλτρο πληρωνουν 400αρια και 500αρια στον προγραμματιστη για να μην μπαινει σε safe mode ο εγκεφαλος μην ψαχνουμε για δικαιολογιες του τυπου 'τα φερνει δυσκολα περα'
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ρε ηρεμηστε, σιγα μη πρεπει να σας μαθει το δημοσιο οτι πρεπει να μασατε καλα το φαγητο σας αλλιως δεν χωνευεται καλα. Θα γινουμε USA σε λιγο 'αχ, δεν ηξερα οτι το ρευμα καιει και εβαλα την πριζα στον πατο μου, τωρα θα κανω μηνυση στη ΔΕΗ'.Γράφω συγκεκριμένα πράγματα ΈΛΕΓΧΟΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ και ενημέρωση καταναλωτή στην αγορά του αυτοκινήτου.Δεν με παρακολουθείς αδελφέ είσαι άκυρος ,δεν μίλησα για την ΔΕΗ.Όταν υπάρχει δράση υπάρχει και η αντίδραση αυτό είναι νόμος.
-
Αυτο που γραφω ειναι οτι δεν πρεπει να τα παεριμενι κανεις ΟΛΑ απο το κρατος. Εφοσον ξρεις οτι υπαρχουν βενζιναδικα κλεφτες και αυτο δεν προκειται να αλλαξει συντομα, κανεις τα κουμαντα σου. Γιατ το προιον που αγοραζουμε υπευθυνοι ειμαστε εμεις.
Το δικο σου προβλημα με την αντιπροσωπεια ειναι ειδικη περιπτωση, τουλαχιστον φαινεται να λυθηκε. Θα ηταν ομως τεραστια γαιδουρια να πας να το βγαλεις 'γιατι κοστιζει', ανεξαρτητως διακαιολογιας.
Σκεψου οτι εσυ εψαξες, μπηκες στο φορουμ, ρωτησες, ειδες, εκανες. Σκεψου τωρα ποσες χιλιαδες εκει εξω αυτα που εκανες εσυ τα αυτονοητα, ουτε που τους περνανε απο το κεφαλι και τα εχουν γραμμενα στα παπαρια τους. -
Ο χρήστης otso έγραψε:
Σωστά, ρίξε ένα καλό ξεκάπνισμα μια στο τόσο στους ανοικτούς δρόμους, δεν παθαίνει τίποτα!
Μήπως να κοιτάξεις και το πρατήριο ώπου ανεφοδιάζεις με καύσιμα???Θωμα στα μερσεντες πως ειναι, ξερεις; απο περιεργεια εχουν και αυτα ειδικο προσθετο για τα πετρελαιο;
οπως τα PSA;Από το 2011 σε όσες Mercedes-Benz βλέπεις το διακριτικό Bluetec πίσω ψεκάζει AdBlue στο καταλύτη (όπως στα φορτηγά και τα λεωφορεία και υπερκαλύπτει το Euro6 ) αν εννοείς σε συνδυασμό το dpf . Βέβαια σε ταξί που έχουν τα ξαδέρφια μου στο Αγρίνιο η αναγέννηση δεν έχει ανάψει (να μου πείς συνεχεια σε ανοικτούς δρόμους είναι) οπότε δεν μπουκώνει τίποτα. Παλαιότερα είχε γράψει και ο αγαπητός BEAMS για τα diesel Merc μιας και είναι κάτοχος και γνώστης περισσότερο από μένα.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αν το βγάλεις είναι και απάτη κατά του Δημοσίου. Από τη στιγμή που πληρώνεις τέλη βάσει ρύπων, αν ρυπάινεις αλλά πληρώνεις βάσει αρχικής πιστοποίησης έχουμε και θέμα δημοσίων οικονομικών....Βαση CO2 βγαινουν τα τελη. Το Dpf ειναι για τα μικροσωματιδια μονο νομιζω. Επισης εδω δεν μιλαμε για τον καταλυτη του οχηματος.
-
Ο χρήστης karatzitz έγραψε:
Αν το βγάλεις είναι και απάτη κατά του Δημοσίου. Από τη στιγμή που πληρώνεις τέλη βάσει ρύπων, αν ρυπάινεις αλλά πληρώνεις βάσει αρχικής πιστοποίησης έχουμε και θέμα δημοσίων οικονομικών....
Το δημόσιο ας ελέγξει την ποιότητα καυσίμου πρώτα, καθώς και την μη ενημέρωση των καταναλωτών από τις αντιπροσωπείες για το πώς δουλεύουν τα dpf, το κόστος συντήρησης και μετά βλέπουμε και τον έλεγχο για την αφαίρεση του φίλτρου.Είμαι αντίθετος με την αφαίρεση αλλά όταν δεν δουλεύει σωστά κάτι, χωρίς την υπαιτιότητά μου και μάλιστα με κόστος εξωφρενικό για τα σημερινά δεδομένα όχι μόνο θα το αφαιρέσω αλλά θα πάω και θα το πετάξω και μπροστά στην πόρτα της αντιπροσωπείας, που οι τελευταίοι βρήκαν έναν τρόπο να βγάζουν χρήματα με την δικαιολογία ότι φταίνε τα καύσιμα και ο τρόπος οδήγησης.
Μα πόσα ΛΟΛΖ θεέ μου . Γειά σου ρε Ελληνάρα που θα πας να το πετάξεις και μπροστά στην πόρτα της αντιπροσωπείας! Σιγά μη κάτσεις να κάνεις έρευνα αγοράς και σωστή εκτίμηση των αναγκών σου και ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ Γ...ΝΟ MANUAL ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Αυτο που γραφω ειναι οτι δεν πρεπει να τα παεριμενι κανεις ΟΛΑ απο το κρατος. Εφοσον ξρεις οτι υπαρχουν βενζιναδικα κλεφτες και αυτο δεν προκειται να αλλαξει συντομα, κανεις τα κουμαντα σου. Γιατ το προιον που αγοραζουμε υπευθυνοι ειμαστε εμεις.
Το δικο σου προβλημα με την αντιπροσωπεια ειναι ειδικη περιπτωση, τουλαχιστον φαινεται να λυθηκε. Θα ηταν ομως τεραστια γαιδουρια να πας να το βγαλεις 'γιατι κοστιζει', ανεξαρτητως διακαιολογιας.
Σκεψου οτι εσυ εψαξες, μπηκες στο φορουμ, ρωτησες, ειδες, εκανες. Σκεψου τωρα ποσες χιλιαδες εκει εξω αυτα που εκανες εσυ τα αυτονοητα, ουτε που τους περνανε απο το κεφαλι και τα εχουν γραμμενα στα παπαρια τους.trident1971 τον έλεγχο απο το κράτος τον περιμένεις.Όταν άναψε πρώτη φορά το λαμπάκι σε μένα η εταιρεία ξέρεις τι μου είπε?Αααα μάπα καύσιμα υπάρχουν στην Ελλάδα(εύκολη η δικαιολογία και βολική και για άλλες βλάβες...).Τι πρέπει να κάνω τους λέω?εμείς δεν φταίμε, να πληρώσεις 150 ευρώ για να στο καθαρίσουμε...μου λένε.Θα κάνω ανάλυση τους λέω.κάνε μου λένε!Πέρνω τηλέφωνο για ανάλυση σε χημείο και επειδή θέλει ειδική ανάλυση και να κατέβουνε Αθήνα γιατί θέλει ειδικό αντιδραστήρα ...500 μου λένε!Το ακούω και πάω στην αντιπροσωπεία και με καθαρά νταηλίκι και τσαμπουκά το πέρασαν στην εγγύηση.Που θέλω να καταλήξω.Φταίω εγώ σε κάτι αν υπάρχουν καύσιμα νοθευμένα? έκανα κάτι που δεν το έκανα σωστά?μπορώ να κάνω καταγγελία?πόσα θα πληρώσω?θα βγάλω άκρη?και αν βγάλω μετά απο πόσα χρόνια και με τι κόστος?Όταν υπάρχει κράτος και θέλεις να λέγεσαι κράτος, κάνεις ελέγχους και τούς κόβεις το κώλο αυτούς!Μεγάλο μερίδιο ευθύνης και οι αντιπροσωπείες που δέν ενημερώνουν τον κόσμο,σωστά λες, εγώ μπήκα εδώ έψαξα έμαθα..μια κοπελίτσα η ένας μεσήλικας που θα πάρει αμάξι με φίλτρο θα πρέπει από μόνος του να τα μάθει αυτά? ακόμη και τα βιβλιαράκια του αυτοκινήτου δεν λένε σχεδόν τίποτα!Δεν πρέπει να του εξηγήσουν, να του κάνουν ένα μάθημα το πώς δουλεύει?Έτσι φτάνεις στήν αγανάκτηση σου γυρνάνε τα μυαλά και το πετάς!Τέλος,όταν διορθωθούν όλα τα παραπάνω και βρει το κράτος κάποιον χωρίς φίλτρο τότε ας κάνει κατάσχεση το αμάξι, ας βάλει και 20000 χιλιάρικα πρόστιμο και άμα θέλει ας το ξανακάνει.Τελειώνοντας να πώ ότι και εγώ είμαι υπέρ του φίλτρου και όχι της αφαίρεσης απλά μερικές φορές οι καταστάσεις και τα γεγονότα σε κάνουν να συμπεριφέρεσαι... πλάγια!Καλό βράδυ!
-
λεμε ολοι για το κρατος και πεταμε ευκολα την ευθυνη απο πανω μας, το κρατος ειμαστε εμεις παλληκαρια, εμεις ανεχομαστε-απαιτουμε και στο τελος καθοριζουμε τη μοιρα μας με τις επιλογες μας, πιστευω οτι ξερετε ολοι το τι εννοω.
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Αν το βγάλεις είναι και απάτη κατά του Δημοσίου. Από τη στιγμή που πληρώνεις τέλη βάσει ρύπων, αν ρυπάινεις αλλά πληρώνεις βάσει αρχικής πιστοποίησης έχουμε και θέμα δημοσίων οικονομικών....
Το δημόσιο ας ελέγξει την ποιότητα καυσίμου πρώτα, καθώς και την μη ενημέρωση των καταναλωτών από τις αντιπροσωπείες για το πώς δουλεύουν τα dpf, το κόστος συντήρησης και μετά βλέπουμε και τον έλεγχο για την αφαίρεση του φίλτρου.Είμαι αντίθετος με την αφαίρεση αλλά όταν δεν δουλεύει σωστά κάτι, χωρίς την υπαιτιότητά μου και μάλιστα με κόστος εξωφρενικό για τα σημερινά δεδομένα όχι μόνο θα το αφαιρέσω αλλά θα πάω και θα το πετάξω και μπροστά στην πόρτα της αντιπροσωπείας, που οι τελευταίοι βρήκαν έναν τρόπο να βγάζουν χρήματα με την δικαιολογία ότι φταίνε τα καύσιμα και ο τρόπος οδήγησης.
Μα πόσα ΛΟΛΖ θεέ μου . Γειά σου ρε Ελληνάρα που θα πας να το πετάξεις και μπροστά στην πόρτα της αντιπροσωπείας! Σιγά μη κάτσεις να κάνεις έρευνα αγοράς και σωστή εκτίμηση των αναγκών σου και ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ Γ...ΝΟ MANUAL ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!
Κοριτσάκι μου γλυκό σε άλλα πόστ έγραψα τις ανάγκες μου..εν συντομία 30.000-35.000 χιλιάδες χλμ το χρόνο σε 90% Εγνατία & 10% εντός πόλης.Όσο για το Γ...ΝΟ MANUAL που λές μην στεναχωριέσαι το διάβασα..μέσα σε 5 γραμμές γράφει ότι με το που αναβοσβήνει το λαμπάκι να πάει άμεσα το αμάξι στην εταιρεία και να μήν γίνουν παραπάνω απο 70 χιλιόμετρα απόσταση.Μιλάμε για το χιουντάι i20.Εύκολα βγάζεις συμπεράσματα και προ τρέχεις.άσχημος συνδυασμός.
-
Η ευθύνη του πολίτη
Όποιος αφαιρει το φίλτρο είναι εγκληματίας και το κάνει με πλήρη συνείδηση. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες του τύπου κοστίζει πολλά. Αν πάει κάποιος π.χ. στην Ιρλανδία που επίσης έχει κρίση, θα πει δε βαριέσαι, θα το καταργήσω??? Αυτά είναι μόνο δικαιολογίες του κώλου
Όπως πληρώνεις για καύσιμο και αλλάζεις λάδια θα πρέπει να αλλάξεις και φίλτρο όταν τα φτύσει.Η ευθύνη του κράτους
Δεν νοείται να υπάρχουν πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα και με πατέντες για να κλέβουν. Σε μια σοβαρή χώρα θα υπήρχε σαφής μέριμνα για να μην γίνονται αυτά. Δεν μπορεί να πιάνουν κάποιον και να την σκαπουλάρει με ένα διοικητικό πρόστιμο. Αφαίρεσε του ότι έχει και δεν έχει και μετά τα λέμε αν θα το τολμούσε. Ειδικά για τα νοθευμένα, διότι εκτός από απάτη κατ εξακολούθηση είναι και καταστροφικό για την περιουσία των άλλων και για το περιβαλλον.
Σε σχέση με τις αντιπροσωπείες: δεν επαφίεται στο κράτος να ελέγχει τις παπαριές που λέει ο εκάστοτε πωλητής.Αντιπροσωπείες
Πρέπει κάποτε να σοβαρευτούν. Δεν μπορεί να πετάνε το μπαλάκι στην εξέδρα κάθε φορά λέγοντας ότι για όλα φταίνε τα καύσιμα. Αν είναι έτσι, θα έπρεπε να εισάγουν αυτοκίνητα που θα μπορούν να λειτουργούν με τα συγκεκριμένα καύσιμα. Επειδή είναι εύκολη δικαιολογία έχει γίνει καραμέλα. Πετάνε μια μαλακία και καθαρίσανε. Αν φταίει το καύσιμο, να έρθεις κυριε με συγκεκριμένα στοιχεία και αποδείξεις και να μου πεις ποιο ακριβώς ποιοτικό χαρακτηριστικό του καυσίμου δεν πληροί τις προδιαγραφές. -
Η συζήτηση περί ευθυνών δεν καταλήγει κάπου. Πάντα υπάρχει ο αντίλογος. Το θέμα ειναι να βοηθηθεί αυτός που δεν γνώριζε, έστω κ αν όφειλε για κάποιους τις μηχανικες λεπτομέρειες του οχήματος του. Που καταλήγουμε· ξεμπουκωμα συχνά, δοκιμασμένο καλο καύσιμο (όσο μπορούμε να κρίνουμε), λάδια σωστών προδιαγραφών, έλεγχος στάθμης λαδιου. Λέω να ξανά δοκιμάσω το πρόσθετο της liqui moly για το dpf στην επόμενη αλλαγή λαδιων. Την πρώτη φορά που το έβαλα δεν παρατήρησα κατι θεαματικό. Θα δούμε κ τη δεύτερη. Πολλοί λένε καλα λόγια.
-
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
Η συζήτηση περί ευθυνών δεν καταλήγει κάπου. Πάντα υπάρχει ο αντίλογος. Το θέμα ειναι να βοηθηθεί αυτός που δεν γνώριζε, έστω κ αν όφειλε για κάποιους τις μηχανικες λεπτομέρειες του οχήματος του. Που καταλήγουμε· ξεμπουκωμα συχνά, δοκιμασμένο καλο καύσιμο (όσο μπορούμε να κρίνουμε), λάδια σωστών προδιαγραφών, έλεγχος στάθμης λαδιου. Λέω να ξανά δοκιμάσω το πρόσθετο της liqui moly για το dpf στην επόμενη αλλαγή λαδιων. Την πρώτη φορά που το έβαλα δεν παρατήρησα κατι θεαματικό. Θα δούμε κ τη δεύτερη. Πολλοί λένε καλα λόγια.πολύ σωστά, το θέμα είναι να μάθουμε περισσότερα και να βρίσκουμε λύσεις για το συγκεκριμένο θέμα και όχι να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση και να βγαίνουμε εκτός θέματος..Σωστές και οι παρατηρήσεις σου ,εγώ θα προσθέσω κάτι ακόμη, ότι και στήν εθνική να είναι η μεγαλύτερη χρήση του αυτοκινήτου, με χαμηλή ταχύτητα 100-110 και 6η δεν έχει νόημα, αφού οι στροφές είναι μετά βίας 2000 οπότε καλύτερα 5η, αυτό τουλάχιστο κάνω εγώ.Επίσης εμένα μου είπανε στην αντιπροσωπεία προληπτικά να το δουλεύω κάθε 800 περίπου χιλιόμετρα με την 3η και κοντά στις 3.000 στροφές για κανά 25λεπτο.Πρόσθετο πήρα μια φορά και έριξα το γερμανικό DPF SUPER CLEAN και θέλει λέει κάθε 3 μήνες προληπτικά.Εκτός αν ανάψει η λυχνία και έχει μπουκώσει, οπότε ρίχνεις μέσα ολόκληρο το μπουκάλι.
-
Διαβάζω, διαβάζω και ξέρω ότι θα γίνω με τα γραφόμενα μου κακός, αλλά έχω την εντύπωση ότι πολύ εδώ μέσα κρατικόδιετοι είναι ή δεν έχουν ιδέα τι επικρατεί στην αγορά και γενικά στη ζωή. Κατά αρχήν εγώ έχω ακόμη βενζίνη ΠΑΛΙΑΣ τεχνολογίας και όταν θα πάρω αμάξι και μέχρι να γίνει κορεσμός το φίλτρου μου θα έχουν βγει άλλες τεχνολογίες…. Σίγουρα ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΑΦΕΣΗ αμαρτιών σε αυτούς που βγάζουν τα φίλτρα τους, αλλά όταν ΟΛΟ το κράτος είναι ένα ΚΑΘΑΡΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ δίχως παιδία, ΥΓΕΙΑ, συντάξεις στο μίνιμουμ (δεν θα αναφερθώ περισσότερα γιατί θα γίνει «σεντόνι» το θέμα, άσε που θέλουν να κόψουν ΚΑΙ το ΕΚΑΣ και θα φτάσει η σύνταξη πολλών κοντά στα 400!!!!
Και για να έρθουμε στο θέμα, ας δούμε τι αμάξια κυκλοφορούν ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΑ κινητές βόμβες μεγατόνων!!!! Πόσα αμάξια βενζινοκίνητα ΑΛΛΑΖΟΥΝ καταλύτη;;;; μήπως μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού;;;;
Άμα ΔΕΝ αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική στην Ελλάδα με βάση το μισθό ενός μέσου ανειδίκευτου ΔΕΝ υπάρχει ούτε λύση, ούτε ανάκαμψη Δεν πολιτικοποιώ το θέμα, απλά κοινή λογική και να είμαστε ρεαλιστές!
Είχα διαβάσει ότι κάποιος ενώ πήγαινε στην δουλειά του και έφτανε, του άναψε το λαμπάκι για αναγέννηση. Τι πρέπει να κάνει αυτός;;;; να αφήσει την δουλειά του και να ψάχνει να βγει δρόμο ανοιχτό για 15-20 λεπτά να τρέχει μέχρι να ολοκληρωθεί η αναγέννηση;;; άντε να έχει καλό αφεντικό και πήρε άδεια από την δουλειά του, άντε να μπορεί να λειψη από την δουλειά του….(χλομό το βλέπω), άντε να βρει δρόμο ανοιχτό…άντε δεν είναι σε κίνηση…άντε όλα αυτά γιατί του άναψε το λαμπάκι στο παρά ένα από την δουλειά, να ψάχνει και να τρέχει για το φίλτρο του;;;;;;
Και τελειώνοντας….κάθε τόσο σε ανοιχτό δρόμο και …ξεμπούκωμα να κάνουν τα κατάλοιπα και ο θεός βοηθός!!!!! -
Ο χρήστης 1kost12 έγραψε:
Διαβάζω, διαβάζω και ξέρω ότι θα γίνω με τα γραφόμενα μου κακός, αλλά έχω την εντύπωση ότι πολύ εδώ μέσα κρατικόδιετοι είναι ή δεν έχουν ιδέα τι επικρατεί στην αγορά και γενικά στη ζωή. Κατά αρχήν εγώ έχω ακόμη βενζίνη ΠΑΛΙΑΣ τεχνολογίας και όταν θα πάρω αμάξι και μέχρι να γίνει κορεσμός το φίλτρου μου θα έχουν βγει άλλες τεχνολογίες…. Σίγουρα ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΑΦΕΣΗ αμαρτιών σε αυτούς που βγάζουν τα φίλτρα τους, αλλά όταν ΟΛΟ το κράτος είναι ένα ΚΑΘΑΡΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ δίχως παιδία, ΥΓΕΙΑ, συντάξεις στο μίνιμουμ (δεν θα αναφερθώ περισσότερα γιατί θα γίνει «σεντόνι» το θέμα, άσε που θέλουν να κόψουν ΚΑΙ το ΕΚΑΣ και θα φτάσει η σύνταξη πολλών κοντά στα 400!!!!
Και για να έρθουμε στο θέμα, ας δούμε τι αμάξια κυκλοφορούν ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΑ κινητές βόμβες μεγατόνων!!!! Πόσα αμάξια βενζινοκίνητα ΑΛΛΑΖΟΥΝ καταλύτη;;;; μήπως μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού;;;;
Άμα ΔΕΝ αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική στην Ελλάδα με βάση το μισθό ενός μέσου ανειδίκευτου ΔΕΝ υπάρχει ούτε λύση, ούτε ανάκαμψη Δεν πολιτικοποιώ το θέμα, απλά κοινή λογική και να είμαστε ρεαλιστές!
Είχα διαβάσει ότι κάποιος ενώ πήγαινε στην δουλειά του και έφτανε, του άναψε το λαμπάκι για αναγέννηση. Τι πρέπει να κάνει αυτός;;;; να αφήσει την δουλειά του και να ψάχνει να βγει δρόμο ανοιχτό για 15-20 λεπτά να τρέχει μέχρι να ολοκληρωθεί η αναγέννηση;;; άντε να έχει καλό αφεντικό και πήρε άδεια από την δουλειά του, άντε να μπορεί να λειψη από την δουλειά του….(χλομό το βλέπω), άντε να βρει δρόμο ανοιχτό…άντε δεν είναι σε κίνηση…άντε όλα αυτά γιατί του άναψε το λαμπάκι στο παρά ένα από την δουλειά, να ψάχνει και να τρέχει για το φίλτρο του;;;;;;
Και τελειώνοντας….κάθε τόσο σε ανοιχτό δρόμο και …ξεμπούκωμα να κάνουν τα κατάλοιπα και ο θεός βοηθός!!!!!Πολύ σωστά αυτά που γράφεις φίλε μου!Αυτός που λές ότι άναψε το λαμπάκι ενώ πήγαινε στην δουλειά είμουνα εγώ..7 παρά 10 άναψε στην εγνατία, σε 10΄λεπτά έπρεπε να είμουνα στην δουλειά...φυσικά πήγα στην δουλειά μου χωρίς να κάνω την διαδικασία, άσχετα αν τελικά ήταν άλλο το πρόβλημα!Θα μου πείς γιατι δεν ξυπνάς κανά μισάωρο πιό πρωί και αν τύχει να ανάψει το λαμπάκι να έχεις χρόνο να κάνεις την διαδικασία έχεις δίκαιο...από εκείνο το πρωινό σηκώνομαι πιό πρωί!
-
Πόσα αμάξια βενζινοκίνητα ΑΛΛΑΖΟΥΝ καταλύτη;;;;Τον καταλύτη γιατί να τον αλλάξουμε ρε αρχηγέ αν δεν έχει πρόβλημα; Δεν έχουμε καλύτερο τρόπο να ξοδέψουμε τα λεφτά μας;
-
Ο χρήστης karatzitz έγραψε:
......εγώ θα προσθέσω κάτι ακόμη, ότι και στήν εθνική να είναι η μεγαλύτερη χρήση του αυτοκινήτου, με χαμηλή ταχύτητα 100-110 και 6η δεν έχει νόημα, αφού οι στροφές είναι μετά βίας 2000 οπότε καλύτερα 5η, αυτό τουλάχιστο κάνω εγώ.Επίσης εμένα μου είπανε στην αντιπροσωπεία προληπτικά να το δουλεύω κάθε 800 περίπου χιλιόμετρα με την 3η και κοντά στις 3.000 στροφές για κανά 25λεπτο.Πρόσθετο πήρα μια φορά και έριξα το γερμανικό DPF SUPER CLEAN και θέλει λέει κάθε 3 μήνες προληπτικά.Εκτός αν ανάψει η λυχνία και έχει μπουκώσει, οπότε ρίχνεις μέσα ολόκληρο το μπουκάλι.Φίλε Karatzitz υποθέτω ότι πήρες το diesel με γνόμωνα την οικονομία. Θα ήθελα να καταλάβω (αν τα έχεις υπολογίσει με χαρτί και μολύβι) τι επιπτώσεις έχει ο τρόπος οδήγησης που αναφέρεις στα οικονομικά της επιλογής σου. Νομίζω ότι στην τελική δεν με νοιάζει αν θα πηγαίνω με 5η η 6η, αλλά το πόσο θα καίω. Βλέπεις σημαντική απόκλιση σε σχέση με αυτά που είχες υπολογίσει πριν την αγορά σου, ή σε σχέση με την οδήγηση τον καιρό που ήσουν ακόμη ανυποψίαστος?
Επίσης, στην αντιπροσωπεία τι σου λένε για την κατάσταση του φίλτρου σου? Είναι καθαρό ή έχει αρχίσει να μαζεύει?
Τέλος, σε σχέση με όλα τα πρόσθετα: υπάρχει κάποιο που να εξηγεί πώς δουλεύει και υπάρχουν συνιστώμενα απο τις αυτοκινητοβιομηχανίες? Παραδείγματος χάριν, ποιος είπε στον Karatzitz να επιλέξει το συγκεκριμένο και πώς μπορούμε να αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα του?
-
Και τελειώνοντας….κάθε τόσο σε ανοιχτό δρόμο και …ξεμπούκωμα να κάνουν τα κατάλοιπα και ο θεός βοηθός!!!!!Η δημοσίευση σου δείχνει να είναι καθαρά πολιτική και ΟΧΙ τεχνική
Δεν είπε κανείς ότι αν σου ανάψει το λαμπάκι , θα αφήσεις την δουλεία σου και θα τρέχεις στους δρόμους. Ο φίλος με το Ι20, όταν θα φύγει από την δουλεία του, η αναγέννηση θα γίνει κανονικά.
Αν η δουλειά του ήταν πολύ κοντά στο σπίτι του, τότε ναι , αθροιστικά θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο φίλτρο (αφού γίνουν αρκετές αυτόματες αλλά και χειροκίνητες αποτυχημένες αναγεννήσεις)
Και όσον αφορά το κράτος που λές, μπορεί να είναι χάλια τα πράγματα αλλά δεν δικαιολογείται με τίποτα η έλλειψη σεβασμού προς τον συμπολίτη από ΚΑΝΕΝΑΝ, ώστε να μοιράζει ρύπανση δεξιά και αριστερά
Φίλτρο σωματιδίων diesel