-
Παραγγελνω κατευθείαν από Κινα σε κινεςζικη εφαρμογή...
-
Εγω εχω βαλει στο ματι αυτα,που και μετα απο αλλαγη στο χωραφι να γυρνας,με την γαλοτσα τιγκα στη λασπη,το αμαξι δεν λερωνεται
https://www.ebay.com/itm/Floor-Mats-Flo ... 8g&vxp=mtr -
καλα θα κανουν να είναι για ολους τους επιβάτες τα πατακια....χαχαχα
τιμη τιμοκαταλογου
-
Τα πεταλ αλουμινιου δε ξερω αν θα βαλω ακομα...Περιμενω να μου πουν αν μπαινουν προσθετα η αν είναι βγαλε βαλε
-
Ο χρήστης Jagos έγραψε:
Τα πεταλ αλουμινιου δε ξερω αν θα βαλω ακομα...Περιμενω να μου πουν αν μπαινουν προσθετα η αν είναι βγαλε βαλεEμενα αν θυμαμαι μου ειχαν πει οτι δεν μπαινουν ευκολα...
-
Γενικά για τα σετ πεντάλ αλουμινίου (προφανώς μιλάω για πρόσθετα, όχι ολόκληρα πεντάλ) έχουν τρεις τρόπους: βιδωτά, φορετά και κολλητά. Τα βιδωτά είτε προϋποθέτουν κατάλληλες τρύπες στα πεντάλ, είτε να τρυπήσουμε εμείς σωστά, αλλά άπαξ και μπουν, δεν βγαίνουν με τίποτα. Τα φορετά είναι συνήθως 'διπλού σώματος', δηλαδή έχουν μια λαστιχένια υπο-βάση, η οποία κουμπώνει όπως τα απλά λαστιχένια, και από πάνω βιδώνουμε το αλουμινένιο κάλυμμα. Ούτε αυτά βγαίνουν, αλλά συνήθως έχουν προβλήματα εφαρμογής στο πεντάλ και συναρμογής μεταξύ των δύο. Τέλος τα κολλητά είναι τα generic -και συνήθως κινέζικα- τα οποία μπαίνουν είτε με λαμάκια είτε με διάφορες κόλλες/αυτοκόλλητα/velcro/κλπ. Φθηνά και επικίνδυνα, μπαίνουν πανεύκολα σε όλα, και βγαίνουν επίσης πανεύκολα.
Τα εργοστασιακά και τα ΟΕΜ σετ, αν δεν είναι όλο το σώμα του πεντάλ αλουμίνιο, ανήκουν στις πρώτες δύο κατηγορίες, οπότε πρέπει να ρωτήσουμε πριν τα αγοράσουμε, ώστε να ξέρουμε και τι χρειάζεται για να τοποθετηθούν.
-
για τα πατακια ρωταω διοτι στον επισημο καταλογο γινεται αναφορα
σε πατακια βελουδο κλπ
σε πατακι λαστχενιοαν ξερει καποιος ας απαντησει
-
Ο χρήστης mech_eng έγραψε:
για τα πατακια ρωταω διοτι στον επισημο καταλογο γινεται αναφορασε πατακια βελουδο κλπ
σε πατακι λαστχενιοαν ξερει καποιος ας απαντησει
Αν googlαρεις των κωδικο παντως,τετραδα τα δειχνει στις εικονες.
-
να πω την αληθεια δεν το ειχα ψαξει με αυτον τον τροπο
στο φυλλαδιο γινεται αυτη η αναφορα
τελος παντων μια ερωτηση στην επισημη αντιπροσωπεια θα το ξεκαθαρισει -
Γδάρσιμο στο κρύσταλο, παρ ολίγον βλάβη στο γρύλο του παραθύρου
εβαλες σε xtrail ή σε αλλο αυτοκίνητο και ειχες αυτα τα προβληματα απο aftermarket accessories;
Qashqai j10
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Σε rav4, Corolla, 2 Yaris, qashqai j11, Peugeot 108 κανένα πρόβλημα!
Το θέμα με το μηχανισμό στα παράθυρα στον λένε για να σε φοβίσουν τα εξουσιοδοτημένα. Μου το έλεγαν και στην Τογιότα για να παρω τα δικά τους που δεν βλέπονταν (ίδια σχεδίαση με αυτά της νισσαν) και τους έκραξα.Σαφώς δε μικρότερο αεροδυναμικό θόρυβο γιατί η ένωση είναι μέσα στο λάστιχο του παραθύρου και ο αέρας χτυπάει μόνο το πλαστικό.
-
Το παράθυρο ζορίζεται φυσικά καθώς οι aftermarket μπαίνουν στον ίδιο χώρο με κρύσταλλο. Ο θόρυβος υπάρχει στους aftermarket κατά ομολογία της πλειονότητας των κατόχων
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Tελικα συνδεθηκε το Torque με το Elm,95-96 ειναι το ψυκτικο,0.7-0.8 το over με σταθερο καπου 0.4,θελω να βγω και σε ανοιχτο δρομο,να δω πιεσεις με 6η
-
Δημοσίευσηαπό SIMDION » 13 Απρ 2018 08:45
Απορία:
Το ηχοσύστημα στο energy, υποστηρίζει ραδιόφωνο DAB;
στο n-connecta και techna σιγουρα υποστηριζει
για το energy δεν ξερω -
Δημοσίευσηαπό SIMDION » 13 Απρ 2018 08:45
Απορία:
Το ηχοσύστημα στο energy, υποστηρίζει ραδιόφωνο DAB;
στο n-connecta και techna σιγουρα υποστηριζει
για το energy δεν ξερωThanks
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Ειναι καλο το αμαξι λεμεεεε
Πολυ το σκεφτεστε καποιοι -
Καλησπέρα και από εμένα.
Αφού το σκέφτηκα και εγώ πολύ, το παρήγγειλα πριν κανένα δεκαήμερο σε 5θέσιο 1.6 Ν-connecta 4x2, το αυτοκίνητο ήταν φορτωμένο στο πλοίο και με ενημέρωσαν ότι έφτασε προχθές στο τελωνείο! Ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου και να κάνω τα πρώτα μου ταξίδια
-
Καλή παραλαβή, περιμένουμε φωτό!
Πόσο πήγε κλειδί? Έμπορος? -
Σ'ευχαριστώ πολύ!
27700 κλειδί με ψιλά έξτρα (συναγερμό, φιμέ εμπρός και uv πίσω, κάλυμμα πορτ μπαγκάζ κλπ), για έμπορο δεν ξέρω αν μπορώ να αναφέρω δημόσια - νέος γαρ στο forum.Με το που το πάρω έχω φύγει για διήμερο, επίζω να βγάλω καμιά καλή φωτό να ανεβάσω, χρώμα σκεφτόμουν το λευκό αλλά τελικά με κέρδισε το σκούρο γκρι..
Nissan X-Trail 2013