-
-
-
Όταν το τοποθετήσεις να μας ενημερώσεις Εάν η κάμερα περιμετρικής όρασης είναι εντάξει.
Είναι η μόνη επιφύλαξη που έχω για να το αλλάξω και εγώ.
-
Εγω εχω το Energy και δεν εχω τετοιες 'πολυτελειες'...
Αν βαλω μια καμερα οπισθοπορειας,και πολυ που ειναι!χαχαχαχαχαχα
Υπαρχουν παντως απειρα βιντεακια στο youtube,που δειχνουν να δουλευουν ολα ρολοι...
-
Να σου πω την αλήθεια μάλλον καλά το έκανες.
Έχω πήρα την connecta για την οθόνη και τώρα ψάχνω να την αλλάξω.
Έτσι και αλλιώς το βασικό που είναι οι αισθητήρες υπερήχων υπάρχουν και στην energy.
-
Έχει ρωτήσει κανείς την αντιπροσωπία γιά κάποια αναβάθμηση ή αν αναλαμβάνει να σου τοποθετήσει κάποιο πιό εξελιγμένο μοντέλο?
-
Μια παρα πολυ καλη λύση αποτι εχω ψαξει ειναι το Dasaita MAX 6 MODELcb008 με carplay 443 απο Αγγλία.Δουλευουν τα παντα.
-
Να το χαρείς είναι πολυ καλό αυτοκίνητο. Οντως έχεις δίκιο για το ηχοσύστημα. είναι απαρχαιωμένο. Έκανες διαμαρτυρία στην nissan; σε προτρέπω να εγγραφείς στην ελληνική ομάδα φίλων x trail t32 (στο facebook) όπου υπάρχει ολόκληρη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα. καλοτάξιδο με ασφαλή χιλιόμετρα
-
έχω ρωτήσει αν γίνεται αναβάθμιση στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι προς το παρόν δεν γίνεται τίποτα. δεν τεροιάζει όυτε το αναβαθμισμένο του qasqhai
Έχει ρωτήσει κανείς την αντιπροσωπία γιά κάποια αναβάθμηση ή αν αναλαμβάνει να σου τοποθετήσει κάποιο πιό εξελιγμένο μοντέλο?
[/quote]
-
Μια παρα πολυ καλη λύση αποτι εχω ψαξει ειναι το Dasaita MAX 6 MODELcb008 με carplay 443 απο Αγγλία.Δουλευουν τα παντα.
Σωστά τα λες. Το θέμα είναι όμως όχι εμείς τι κάνουμε (μάλλον ξέρουμε ότι έχουμε δώσει ένα σκασμό λεφτά αλλά το ηχοσύστημα μάπα), αλλά η αντιπροσωπεία που μας εμπαίζει βάζοντας απαρχαιωμένο σύστημα στο ποιο ακριβό τους μοντέλο, ενώ στο micra , & το qasqhai το αναβαθμισμένο.
-
Καλημέρα,
Εμένα η στεναχώρια μου ξέφυγε μετά το πρώτο ταξίδι.
Το αυτοκίνητο είναι τρένο, αθόρυβο, αρκετά οικονομικό (8,2 με τα 150 μόνιμα σχεδόν στην εθνικη) και πιστεύω πως οτιδήποτε άλλο λίγο καλύτερο, στο ίδιο μέγεθος, κάνει τουλάχιστον 15 χιλιάρικα επιπλέον.
Οπότε 'ας πάει στα κομμάτια' η οθόνη , έτσι και αλλιώς αλλάζει με 200-300 ευρώ.
-
Έχεις δίκιο, αλλά προσωπικά δεν έχω χρόνο και δεν έχει νόημα να μαλώσω με τους πωλητές σε μια έκθεση και σέρβις που είναι 50 μέτρα από τη δουλειά μου.
Αυτό πρέπει να γίνει ομαδικά προς τη Νισσαν.
Εάν υπάρχει τέτοια πρόθεση, εγώ δεν το αλλάζω, περιμένω να κινηθούμε συνολικά.
-
Έχεις δίκιο, αλλά προσωπικά δεν έχω χρόνο και δεν έχει νόημα να μαλώσω με τους πωλητές σε μια έκθεση και σέρβις που είναι 50 μέτρα από τη δουλειά μου.
Αυτό πρέπει να γίνει ομαδικά προς τη Νισσαν.
Εάν υπάρχει τέτοια πρόθεση, εγώ δεν το αλλάζω, περιμένω να κινηθούμε συνολικά.
Αυτό λέω και γω δεν έχει νόημα μεμονωμένες κινήσεις. Ομαδικά είναι διαφορετικά.
-
Η απάντηση της επίσης αντιπροσωπείας και η κοροϊδία τους στο θέμα αυτό (ενώ Ιταλία που το είδα από κοντά φοράει νέο infotainment σαν του QQ ) και η επιμονή τους στο θέμα του tan leather ήταν αυτά που με έκαναν να μην το παραγγείλω δυστυχώς.
-
Η απάντηση της επίσης αντιπροσωπείας και η κοροϊδία τους στο θέμα αυτό (ενώ Ιταλία που το είδα από κοντά φοράει νέο infotainment σαν του QQ ) και η επιμονή τους στο θέμα του tan leather ήταν αυτά που με έκαναν να μην το παραγγείλω δυστυχώς.
Μίλησα με τον Θεοχαράκη (με το τμήμα υποστήριξης) και μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο να γίνει οτιδήποτε (είτε αναβάθμιση, είτε αλλαγή σε after Market). Επίσης είναι κάθετοι στο ότι στην Ευρώπη δεν φέρνουν το αναβαθμισμένο σύστημα. Ενώ Ασία και Αμερική μου λένε ότι έχει άλλες προδιαγραφές το x trail και γι αυτό δεν μπορούν να το παραγγείλουν. Αυτά από επίσημα χείλη. Ούτε αναλαμβάνουν την ευθύνη για αλλαγή. θασ χαθεί μου είπαν η εγγύηση.
-
Η εγγύηση του ηχοσυστήματος ή ολόκληρου του αυτοκινήτου;;;;;
-
Η εγγύηση του ηχοσυστήματος ή ολόκληρου του αυτοκινήτου;;;;;
Η εγγύηση ολόκληρου του αυτοκινήτου και όλων των άλλων που τυχόν υπάρχουν εντός της οικογενείας μέχρι δευτέρου βαθμού συγγενείας!
Τι άλλο θα ακούσουμε... (δεν πάει σε σένα bousoulas)
-
Είναι εντελώς μ@λ@κες;;;;;
Δεν αντιλαμβάνονται το πρόβλημα και να συμβιβαστούν έστω λίγο με την πραγματικότητα;;;;
-
Από περιέργεια, ποιο είναι το θέμα του tan leather;
Μίλησα με τον Θεοχαράκη (με το τμήμα υποστήριξης) και μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο να γίνει οτιδήποτε (είτε αναβάθμιση, είτε αλλαγή σε after Market). Επίσης είναι κάθετοι στο ότι στην Ευρώπη δεν φέρνουν το αναβαθμισμένο σύστημα. Ενώ Ασία και Αμερική μου λένε ότι έχει άλλες προδιαγραφές το x trail και γι αυτό δεν μπορούν να το παραγγείλουν. Αυτά από επίσημα χείλη. Ούτε αναλαμβάνουν την ευθύνη για αλλαγή. θασ χαθεί μου είπαν η εγγύηση.
Αν και δε νομίζω να γίνει κάτι, είναι πολύ εύκολο να τους αντικρούσεις. Στείλε απλά ένα link από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία που θα το δείχνουν με το καινούριο infotainment. Γιατί δεν το κάνεις να δούμε τι θ' απαντήσουν; Όχι τίποτε άλλο, είναι εκνευριστικό να σου απαντάντε σα να είσαι άσχετος.
-
konstantinosnov wrote:
Από περιέργεια, ποιο είναι το θέμα του tan leather;
azk342 wrote:
Αν και δε νομίζω να γίνει κάτι, είναι πολύ εύκολο να τους αντικρούσεις. Στείλε απλά ένα link από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία που θα το δείχνουν με το καινούριο infotainment. Γιατί δεν το κάνεις να δούμε τι θ' απαντήσουν; Όχι τίποτε άλλο, είναι εκνευριστικό να σου απαντάντε σα να είσαι άσχετος.
Βοηθήστε με να βρω τα link και θα τους τα στείλω. Κόπτονται ότι στην nissan europe δεν εισάγεται x trail με το αναβαθμισμένο σύστημα.Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν είναι αλήθεια αυτό που λέτε τότε θα ........
Nissan X-Trail 2013