-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
ΝΙΤ-9832 ... + αυτό σημερινό!!!
Άρα όπως είχα πει το ΝΙΤ-9848 εκτός σειράς ====> επαγγελματικά Δ.Χ.: ΝΙT-9848 (26/05/13), τρέχων κλάδος ΝΙT-9801/9850
Το 9848 με απέτρεψε από το να αναφέρω το ΝΙΤ-9830 τα χαράματα της 26/05 στο αεροδρόμιο. Υποψιάστηκα βέβαια ότι πιθανώς να είναι εκτός σειράς η παρατήρησή σου μιας και το εν λόνω Sprinterάκι είχε ταξινόμηθει την περασμένη εβδομάδα, σχεδόν είκοσι ταξινομήσεις τουριστικών όσους Ρώσους τουρίστες και να περιμένουμε είναι μάλλον υπερβολικές.
-
@edmond: Μπράβο και σε σένα! Επόμενος συνδυασμός: ΑΚΜ!
Ο χρήστης dg57 έγραψε:
...Ακριβώς. Συγγνώμη για την παράλειψη. Αγνοείται όμως το τέλος του κλάδου...Σε συγχωρώ. Το τέλος του κλάδου θα βρεθεί εύκολα: η Χαλκίδα πρέπει να έχει φτάσει ήδη στο ΕΙΑ 100, άρα...
-
HIE 752
-
Είχα 3 καλές παρατηρήσεις (και μια αδιάφορη) σήμερα αλλά άργησα να μπω και με προλάβατε στις 2
Τέλος πάντων τα γράφω και εγώ...
Στην αδιάφορη ΙΜΧ 9595 σε μεταχειρισμένο mercedes van
Κατά τα άλλα, επιβεβαιώνω τον thaliarque, καθώς ΖΧΝ 2779 σε golf 7.
Ένα ΥΤΒ αλλά με προλάβατε:
Αλλά σας πρόλαβα - και με φωτογραφία - στα δίκυκλα της κεντρικής Αθήνας. ΟΕΡ
-
Ή στραβός είν' ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε ...
... και για να το εξηγήσω καλύτερα,είδα και έχω απόδειξη ΝΙΥ-53** σε επιβατικό!!!
ΝΙΥ-5361(χ) σε ανθρακί TOYOTA YARIS,πριν 11 ώρες στον Βορ.Εύοσμο!!!
Αυτό σημαίνει κάποια από τις κάτωθι περιπτώσεις:
1)Δώθηκαν ΝΙΥ-5301/5350 σε επαγγελματικά ... (συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες)!!!
2)Το ΝΙΥ-5361 δώθηκε μέσα στον κλάδο των επαγγελματικών ως εκτός σειράς ... (έχει ξανασυμβεί αλλά οι πιθανότητες είναι μηδαμινές)!!!
3)Η πληροφορία ότι τα επαγ/κά πήραν ΝΙΥ-5301/5400 ήταν λανθασμένη ... (συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες,εξάλλου το ΝΙΥ-5328 ήταν μια σκέτη πινακίδα που είδα στην σχ.οδηγών και κατόπιν της πληροφορίας το κατέταξα στα επαγ/κά)!!!
4)Να καταλαβά εγώ λάθος καθώς όταν λάμβανα τις πληροφορίες στο ακουστικό,οδηγούσα το δίτροχο μου ... (έχει κάποια λογική αναλογούμενος και μόνο το σενάριο ότι η σημερινή πληροφορία για το ΝΙΥ-5401 [το είδε κολλητός στο μηχανολογικό,όπως και το ΝΙΤ-9832] αφορούσε μόνο ότι ήταν ο μεγαλύτερος σε αριθμό ταξινόμησης και δεν διευκρίνιζε κλάδο ... με λίγα λόγια παίζει το ΝΙΥ-5401 να είναι επαγγελματικό,μένει απλά να διευκρινιστεί της επόμενες ημέρες)
... ζητώ ταπεινά συγνώμη πάντως αν ευθύνομαι εγώ για αυτό το αλαλούμ ...Σε επόμενες ιδίοις όμμασι παρατηρήσεις τώρα:
ΡΑΖ-2145 σε λευκό παλιό FIAT PICK UP,το απόγευμα (ύψος ΣΙΔΕΝΟΡ)!!!
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Κατά τα άλλα, επιβεβαιώνω τον thaliarque, καθώς ΖΧΝ 2779 σε golf 7.Συμφωνώ κι εγώ διότι είδα στο εγγύς εξωτερικό ... πριν λίγες ώρες το: ΖΧΝ-2774 ... σε κόκκινο FIAT PANDA 4x4, ... στο parking του Princess Gevgelija/FYROM δλδ. 1,3 χλμ. έξω από τα συνορά μας ...
edit: Καλό μήνα σε όλους + ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!
-
Καλό μήνα σε όλους,
μάλλον θα σε επιβεβαιώσω καθώς ήδη από χθες είχα τους ενδοιασμούς μου για το πότε πρόλαβαν τα επαγγελματικά να φτάσουν στο 28 που στην αριθμοδότηση θα ήταν ακόμα παραπάνω...πολύ γρήγορα για να είναι αληθινό...
και χθες το απόγευμα είδα ΝΙΥ-47 νομίζω το τρίτο ήταν 8,σε χάρτινη...που δικαιολογεί σαν νέο κλάδο επαγγελματικών το 5401
-
Καλό μήνα σε όλους!
ΚΜΡ-7864, ΜΖΖ 356
@www2000,EEE333: Μπράβο και σε σας για τις φωτογραφίες! Είναι λίγο στραβό το Ρ στο ΟΕΡ ή μου φαίνεται; Για τα
επαγγελματικά του Καλοχωρίου και μένα μου φαίνεται λογικό να έχει μόλις ξεκινήσει η νέα 100άδα και το 5401 μοιάζει
πιο πιθανό. Υπήρξε μία επιτάχυνση στις παρατηρήσεις Θεσσαλονίκης πάντως τις τελευταίες ημέρες, κάτι που παρατηρείται
συστηματικά στην Αττική στα τέλη κάθε μήνα.Χθες με τον dg57 συζητούσαμε πως ήταν θέμα ημερών να αποκαλυφθεί ο νέος συνδυασμός δικύκλων του Χολαργού,
τελικά ήταν απλώς θέμα... ωρών! Κρίμα που δεν είχα προλάβει να γράψω ότι είχα σαφείς ενδείξεις πως μετά τα ΟΕΤ
δε θα ακολουθούσαν ούτε ΟΕΥ, ούτε ΟΕΗ και άρα ή θα πήγαινε στο ΟΕΡ, ή στο ΟΖΕ ή οπουδήποτε αλλού από το
μεγάλο απόθεμα του Χολαργού. -
Καλό μήνα και από εμένα!
ΤΖΑ 782
ΒΧΜ 379
@www2000: το ξετρύπωσες πάλι.Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Είναι λίγο στραβό το Ρ στο ΟΕΡ ή μου φαίνεται;
Εμένα πάλι μου φαίνεται μεγαλύτερο το Ε σε σχέση με τα Ο και Ρ.
Χθες με τον dg57 συζητούσαμε πως ήταν θέμα ημερών να αποκαλυφθεί ο νέος συνδυασμός δικύκλων του Χολαργού,
τελικά ήταν απλώς θέμα... ωρών! Κρίμα που δεν είχα προλάβει να γράψω ότι είχα σαφείς ενδείξεις πως μετά τα ΟΕΤ
δε θα ακολουθούσαν ούτε ΟΕΥ, ούτε ΟΕΗ και άρα ή θα πήγαινε στο ΟΕΡ, ή στο ΟΖΕ ή οπουδήποτε αλλού από το
μεγάλο απόθεμα του Χολαργού.Το είχες προβλέψει στις 29/05/2013...
Από δίκυκλα να δούμε τι ακολούθησε μετά το ΟΕΤ, όχι απαραίτητα
ΟΕΥ... -
Καλό μήνα!
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Είναι λίγο στραβό το Ρ στο ΟΕΡ ή μου φαίνεται;Παρατήρησα και εγώ, όταν ανέβαζα την φωτογραφία, ότι κάτι δεν πάει καλά με τα γράμματα στο ΟΕΡ. Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο από κοντά, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν είχα πολύ χρόνο για να το κοιτάξω. Ωστόσο θυμάμαι που περίπου είναι (γιατί με τα περίεργα στενά της Δάφνης δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ), οπότε θα περάσω ξανά σήμερα να το δω και γιατί όχι να το απαθανατίσω καλύτερα!
Χθες με τον dg57 συζητούσαμε πως ήταν θέμα ημερών να αποκαλυφθεί ο νέος συνδυασμός δικύκλων του Χολαργού,
μεγάλο απόθεμα του Χολαργού.Ποιες ήταν αυτές οι ενδείξεις; Έχουν 'φύγει' συνδυασμοί για άλλες διευθύνσεις;
-
Πριν 10 λεπτά ΗΚΥ 7610 Panda
-
Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!
Αν προσέξετε και στο ΥΤΒ φαίνεται μεγαλύτερο το Υ.
Νομίζω πως είναι παιχνίδι του φακού.Ευχές στον 160th SOAR για τα γενέθλια του! Πολύχρονος!
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Ευχές στον 160th SOAR για τα γενέθλια του! Πολύχρονος!
Ευχαριστώ πολύ.
-
ΙΡΑ-5741 σε λευκό Alto νοικιάρικο φυσικά!
για να έφτασε θεσσαλονίκη αυτό και να είναι τόσο μπροστά,στην Αθήνα μπορεί να είναι ήδη κοντά στο 6000...δηλαδή πετάνε τα ΙΡΑ
-
ΙΜΜ 3165 σε μαύρο smart
ΙΡΕ 5764Sent from HTC Desire X
-
Ο χρήστης christhess έγραψε:
ΙΡΑ-5741 σε λευκό Alto νοικιάρικο φυσικά!για να έφτασε θεσσαλονίκη αυτό και να είναι τόσο μπροστά,στην Αθήνα μπορεί να είναι ήδη κοντά στο 6000...δηλαδή πετάνε τα ΙΡΑ
Η Ν. Αθήνα φέτος ήδη είναι αρκετά πιο μπροστά απ' την Κ. Αθήνα (1η δλδ) και στα αμάξια και στις μηχανές (εκεί από πέρσι έχει τεράστιο προβάδισμα)
-
Πάντως αν συνεχίσουν έτσι,τα ΙΡΑ θα τελειώσουν μέσα στον Αύγουστο με την υπόθεση ότι τα 6500-7500 θα είναι επαγγελματικά
-
Πάντως αν συνεχίσουν έτσι,τα ΙΡΑ θα τελειώσουν μέσα στον Αύγουστο με την υπόθεση ότι τα 6500-7500 θα είναι επαγγελματικάΠάντως όπως και να 'χει, είναι αρκετά αξιοπερίεργο που δεν έχει γίνει νέα κατανομή ακόμα. Βέβαια το τωρινό απόθεμα που υπάρχει συνολικά στην Ελλάδα (νομίζω συνολικά γύρω στις 400.000 πινακίδες) φτάνει για να καλύψει όποια περιοχή έχει πρόβλημα για αρκετά χρόνια ακόμα (μην ξεχνάμε ότι δίνονται ακόμα πινακίδες της κατανομής του 2006), αλλά και πάλι γιατί δεν γίνεται νέα κατανομή? ίσως ο thaliarque έχει απάντηση
-
Πάντως αν συνεχίσουν έτσι,τα ΙΡΑ θα τελειώσουν μέσα στον Αύγουστο με την υπόθεση ότι τα 6500-7500 θα είναι επαγγελματικάΜπα... Μάλλον θα ''καθίσουν''... Για πόσο ακόμα θα ταξινομεί νοικιάρικα η Hertz?
Φανταστείτε να μην υπήρχαν τα εταιρικά/νοικιάρικα, η Νότια Αθήνα θα ήταν ακόμα στα ΙΟΖ/ΙΟΗ... -
ΗΑΝ 4753 σε Leon.
-
AZZ-5921 fiesta
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013