-
ΗΕΑ 531.
-
ΖΧΝ-2651 επιβατικό, για την επιβεβαίωση...
ΗΙΕ 555 Ηράκλειο όπου τα ΗΙΕ 301/500 δόθηκαν κανονικά μέσα στον Απρίλιο.Ο χρήστης www2000 έγραψε:
...Εκτός από το blog, υπάρχει email της 'Ομαδας πινακιδων', το οποίο διαχειρίζομαι εγώ και ο mjr (και νομίζω έχει τους κωδικούς και ο thaliarque? ). ...Δε μου θυμίζει κάτι, ίσως μου τους είχατε στείλει παλιά.
Άρα καταλήγουμε στο ότι το μπλογκ μπορεί σε κάποιο βαθμό να υποκαταστήσει το εδώ φόρουμ. Για τις δε παλιές
παρατηρήσεις, κάποιος εθελοντής θα βοηθήσει να γίνει καταγραφή τους. Αν το φόρουμ υπάρχει ακόμα στα τέλη
Αυγούστου, είναι πολύ πιθανό πως θα έχω βοηθήσει αν όχι αναλάβει εξ ολοκλήρου την παραπάνω καταγραφή ως τότε. -
ΙΡΕ-5184
-
ANM-5131
-
Φρεσκότατο...
ΡΜΧ-3180 λευκό AUDI Q3 ...πριν κανά τετράωρο ... περιφεριακή!!!
-
ΑΖΖ-6097 και ΕΕΕ-5616
@thaliarque: υπάρχει τρόπος να γίνει πιο γρήγορα η αντιγραφή των παρατηρήσεων ώστε να είναι διαθέσιμες για περαιτέρω επεξεργασία. Θα το δω λίγο και θα ενημερώσω.
Υ.Γ.: Παρακαλώ πολύ, όσα μέλη δεν έχουν δώσει με e-mail τα στοιχεία τους και επιθυμούν να τα δώσουν να το κάνουν. Θα χρειαστούν για να ειδοποιηθούν για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας πινακίδων. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΗΚΧ 1933 λευκή BMW Χ1, αν είδα καλά, πίσω από την τζαμαρία της έκθεσης, πριν λιγο.Πανικός σήμερα το πρωί. Περνώντας έξω από την έκθεση είδα μια 3άρα ή 1άρα με αριθμό 4029 και γράμματα που μου ξεκινούσαν από Ζ η οποία στεκόταν ακριβώς στο ίδιο σημείο που βρισκόταν η Χ1 τότε.. Παρόλη την κίνηση που είχε ο δρόμος προσπάθησα να μπω στο forum να γράψω από το neo - v αλλά στάθηκα αδύνατο, είχε απίστευτη κίνηση και φοβήθηκα. Πήγα 1 χλμ παρακάτω, σταμάτησα και μπήκα στο forum αλλά... ξέχασα τα γράμματα
Τί να ήταν άραγε?
-
-
Ο χρήστης christhess έγραψε:
@EEE333το καστοριανό που έψαχνες το βρήκα εγώ!
ΚΤΖ-1821 σε Yaris μτχ κόκκινο
4 μερες στην Καστορια και δεν βρηκα τιποτα καλυτερο απο ΚΤΖ 1750...
στα της ΑθηναςΙΜΝ 1155 σε mercedes vito (το εχω και σε φωτο αλλα βαριεμαι τωρα!)
-
ΥΤΑ 9785 Toyota Yaris λευκό
-
ΕΕΕ-5923 σε νέο Λεόν.
@mjr: ΟΚ, ευχαριστώ!
-
Κάτι ξεπερασμένο αλλά καλό:
IOB-5075 σε λευκή 911 Carrera 2S Cabriolet (την καινούρια!!)- Απορώ πώς μου έτυχε να δω την μία από τις 2 καινούριες 911 που πουλήθηκαν τον προηγούμενο μήνα...
- Απορώ γιατί δεν έχει νούμερο εκτός σειράς
- Δεν είχα ξαναδεί καινούρια 911, το αμάξι είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ, καθόμουν και το χάζευα κανα 10λεπτο εκεί που ήταν παρκαρισμένο...
-
**ΚΟΜ ** 7493 σε επαγγελματικο, 7498 σε Sonata και 7513 σε Combo. Ολα επαναταξινομησεις ή εισαγωγη.
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
IOB-5075 σε λευκή 911 Carrera 2S Cabriolet (την καινούρια!!)- Απορώ πώς μου έτυχε να δω την μία από τις 2 καινούριες 911 που πουλήθηκαν τον προηγούμενο μήνα...
- Δεν είχα ξαναδεί καινούρια 911, το αμάξι είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ, καθόμουν και το χάζευα κανα 10λεπτο εκεί που ήταν παρκαρισμένο...
Και επίσης απορώ που βρήκε 200.000 ευρώ . Επίσης η άλλη είναι στην Θεσσαλονίκη, απ' ότι διάβασα στο φόρουμ. Επίσης κυκλοφορεί και μια καινούργια bentley flying spur την οποία αν την δείτε βγάλτε την μία φώτο να την δούμε
-
Με το τσιγκέλι πια οι παρατηρήσεις ...
Σχ.οδηγών: ΝΙΥ-4728 ... αλλά +
ΝΙΥ-5065
Στην Λαχαναγορά όλα ξεπερασμένα ...
ΙΟΚ-7200 ... νέο μπλε OPEL CARGO ... απλά πενέμορφο!!!
ΙΡΒ-9701 ... λευκό μτχ. VW TARO ...
NIY-5005 .... λευκό 408 ή C4 +
τέλος μια ολοκαίνουργια ορφανή (ή χηρα ) καρότσα με Ρ-43043 ... -
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Και επίσης απορώ που βρήκε 200.000 ευρώ . Επίσης η άλλη είναι στην Θεσσαλονίκη, απ' ότι διάβασα στο φόρουμ. Επίσης κυκλοφορεί και μια καινούργια bentley flying spur την οποία αν την δείτε βγάλτε την μία φώτο να την δούμε
Έχω βγάλει φώτο την 911!!
Μόλις μπορέσω θα την ανεβάσω!! -
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Μόλις μπορέσω θα την ανεβάσω!!Ναι!!! . Περιμένουμε
-
ΕΕΡ-7231 σε κόκκινο μτχ Ibiza
KTZ-3256 σε επίσης μτχ μαύρο Scenic
-
HKX 210* Citroen C1 r.a.c
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Μόλις μπορέσω θα την ανεβάσω!!Ναι!!! . Περιμένουμε
viewtopic.php?f=5&t=43902&p=2809158#p2809158 το δεύτερο post
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013