-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Παιδιά την καλησπέρα μου. Μια ερωτησούλα παρακαλώ.Πινακίδα ΙΟΟ 95ΧΧ πότε περίπου εκδόθηκε και σε ποιο τομέα της Αθήνας; (ανατολικός, δυτικός κλπ). Ευχαριστώ .Μεταξύ 5 και 10 Φλεβάρη του 2010, ανατολικός τομέας (Αγία Παρασκευή).
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
ΚΡΤ-2439 σε λευκή C4 Diesel.
Μιλάμε στην Κόρινθο χαλαρά 1 στα 2 καινούρια αυτοκίνητα που πωλούνται είναι Citroen. Κάνεις τον γύρο της πόλης και βλέπεις 5-6 C3, 3-4 C4 και κανα 2 DS3... Καλά και όμορφα αυτοκίνητα αλλά καταντάει κουραστικό να βλέπεις συνέχεια τα ίδια μοντέλα...Tasos96,ο Θανάσης ο γειτονάς μου,απο το 2000 περίπου και μετά,έχει ανεβάσει την σιτροεν πάρα πολυ στον νομό μας.Το ίδιο και για jeep-crhysler και προσφάτως και την isuzu.Eκει που δεν έχει παει τόσο καλά είναι με τα ιταλικά που του δώσανε τελευταία.Στη γενετειρά του,τα μισά σπίτια,ίσως και παραπάνω έχουν τουλάχιστον και ένα δικό του αυτοκίνητο.Μέχρι και ταξί c5 έχει δώσει σε χωριανό του πατέρα του.
Μην το λες!! Τελευταία βλέπω όλο και περισσότερες Ypsilon με ΚΡΤ να κυκλοφορούν! Μια χαρά τα πηγαίνει κι εκεί! Και μη μου πεις για άλλα μοντέλα της Lancia, αφού μόνο η Ypsilon πουλάει! Αλλά αυτό το πράγμα με τα λευκά C3 μιλάμε δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει στην Κόρινθο... Σε κάθε στενό βλέπω κι από ένα!!
-
Εχει ξαναγίνει και παλιότερα Τάσο, με τα πράσινα και γαλάζια saxo και τα πρώτα xsara.Επίσης και πολλές πράσινες και μπορτώ xantia.
-
ΖΧΝ 9809 σε A3 sportback.
-
Σήμερα ενά τρελό ... χάρτινο Σαλονικιώτικο αμορτί, με μια χάρτινη πινελιά Χαλκιδικής:
ΧΚΤ-444(x) σε ασημί SUZUKI (μάλλον BURGMAN 400) ... (Σ.Σ.) και 50μ. πιο κάτω:
NIY-4199(x) σε λευκό Μ/Β SPRINTER 319CDi ... επιτέλους που είναι ο νέος κλάδος μέχρι και το προτελευταίο είδα!!!
+ τέλος:
NHX-6599(x) σε λευκό OPEL ZAFIRA s/w !!! στην Κ.Τούμπα!!!
Το θυμάστε αυτό? Που με τρέλανε ...
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
ΙΜΜ-2907(χ) σε μαύρο OPEL ASTRA ... στο Κέντρο!!!Το ξαναπέτυχα, αυτή την φορά και ...πινακιδομένο!!! Έκανε μπαντιλίκια στα στενά της Μενεμένης κι όσο απίστευτο κι αν φαίνετε (εκτός από της πινακίδες) ο οδηγός και συνοδηγός ήταν 2 νεαρές αθίγγανες!!! Με τρέλανε όμως ο αριθμός της πινακίδας που ήταν άλλος από την χάρτινη που είχα δει ΙΜΜ-2406!!! Προς στιγμή άρχισα να πιστεύω ότι τελικά είδα λάθος ... έκανα αναστροφή κι άρχισα να το κυνηγάω ... το πέτυχα στα μοναδικά φανάρια του κέντρου της Μενεμένης και βλέπω ότι είχαν ξεχάσει την πίσω χειρόγραφη χάρτινη ... και τι έγραφε??? ΙΜΜ-2907 !!! ... λαμόγια ...
-
Ημερήσια εκδρομή στο Ναύπλιο που βούλιαξε από μαθητικές εκδρομές όπως άλλωστε και η Καλαμάτα τις τελευταίες
ημέρες και...
ΤΡΗ-2522 νομίζω νοικιάρικο i20 και ΤΡΗ-2727. Το τελευταίο σίγουρα εκτός σειράς, το πρώτο μου έκανε μεν εντύπωση
αλλά το 2451 είχε δοθεί 12/4 άρα το 2522 μπορεί να είναι εντός σειράς και πολύ φρέσκο. -
'Σπέρα
Παρατήρηση για αρχείο garvaniti η σημερινή, ΚΧΕ-9428 σε λεωφορειάκι, Μercedes νομίζω.
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Το θυμάστε αυτό? Που με τρέλανε ...
ΙΜΜ-2907(χ) σε μαύρο OPEL ASTRA ... στο Κέντρο!!!
Το ξαναπέτυχα, αυτή την φορά και ...πινακιδομένο!!! Έκανε μπαντιλίκια στα στενά της Μενεμένης κι όσο απίστευτο κι αν φαίνετε (εκτός από της πινακίδες) ο οδηγός και συνοδηγός ήταν 2 νεαρές αθίγγανες!!! Με τρέλανε όμως ο αριθμός της πινακίδας που ήταν άλλος από την χάρτινη που είχα δει ΙΜΜ-2406!!! Προς στιγμή άρχισα να πιστεύω ότι τελικά είδα λάθος ... έκανα αναστροφή κι άρχισα να το κυνηγάω ... το πέτυχα στα μοναδικά φανάρια του κέντρου της Μενεμένης και βλέπω ότι είχαν ξεχάσει την πίσω χειρόγραφη χάρτινη ... και τι έγραφε??? ΙΜΜ-2907 !!! ... λαμόγια ...
Κοίτα να δείς η λόξα μας τι λαυράκια βγάζει. Θεϊκό ΕΕΕ333, υποκλίνομαι, ευτυχώς που δεν σε πήραν χαμπάρι η Εράτω και η φίλη της να βγάλουν και κανένα κουμπούρι
Εγώ πάλι έχω πετύχει 2-3 μούφες πινακίδες, καραστάνταρντ παρέδωσαν πινακίδες και έβαλαν μουσαντένιες...@limited1
Aν με βγάλει ο δρόμος προς τα εκεί θα σε τιμήσω σίγουρα. Καλές δουλειέςΥΓ
Σήμερα είδα επίσης τετράγωνη γιαννιώτικη 'στρογγυλή', ΙΝΤ-1000 σε ένα πράγμα κάμπριο, Toyota ήταν, Mazda ήταν, κάτι άλλο ήταν θα σας γελάσω... -
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
ΥΓ
Σήμερα είδα επίσης τετράγωνη γιαννιώτικη 'στρογγυλή', ΙΝΤ-1000 σε ένα πράγμα κάμπριο, Toyota ήταν, Mazda ήταν, κάτι άλλο ήταν θα σας γελάσω...Συνήθως τετράγωνες πινακίδες έχουν τα DAIHATSU COPEN
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Παιδιά την καλησπέρα μου. Μια ερωτησούλα παρακαλώ.Πινακίδα ΙΟΟ 95ΧΧ πότε περίπου εκδόθηκε και σε ποιο τομέα της Αθήνας; (ανατολικός, δυτικός κλπ). Ευχαριστώ .
Μεταξύ 5 και 10 Φλεβάρη του 2010, ανατολικός τομέας (Αγία Παρασκευή).
thaliarque, σε υπερευχαριστώ για τις πληροφορίες.
-
ΤΖΑ 4 Άλιμος, πήγαν εκεί και θα δοθούν ολόκληροι οι συνδυασμοί ΤΖΑ και ΤΖΒ.
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
thaliarque, σε υπερευχαριστώ για τις πληροφορίες.Παρακαλώ, πάντα στη διάθεσή σας!
-
ΕΕΕ-4419
-
MIT 5477 παγωτατζιδικο mercedes
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΤΖΑ 4 Άλιμος, πήγαν εκεί και θα δοθούν ολόκληροι οι συνδυασμοί ΤΖΑ και ΤΖΒ.thaliarque, σε υπερευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Παρακαλώ, πάντα στη διάθεσή σας!
Και στο τέλος βλέπω τον Πειραιά να μένει χωρίς συνδυασμούς, γιατί αν θυμάμαι καλά τα ΤΖ. είναι τα τελευταία που έχουν προβλεφθεί για τον Πειραιά, όχι?
-
MEH-6767 παλιό Datsun
-
ΡΕΜ-7418 εδω: https://www.facebook.com/SuzukiStarenios
-
ΚΡΤ-2461 σε επαναταξινομημένο opel cambo σήμερα στο Λέχαιο.Η επαναταξινόμηση και στο ΚΡΤ καλά συνεχίζει....
-
ΑΙΝ 9059 (με κάποια επιφύλαξη , θα επανέλθω αν έχω κάνει κάποιο λαθάκι) σε Opel Corsa συναδέλφου.
-
ΕΕΡ-7204 σε επαναταξινομηθέν μπλε civic sedan
-
ANM 1606 Merc Vito Budget.
Eίδα και ένα ΗΚΧ 1868 ή 1886 σε L200, όπως ακόμα και ΗΚΥ 759* Ή 758* σε ένα αγρότη 4Χ4. Μπάχαλο δηλαδή μόνο ένα στα 3 είναι σωστό σίγουρα. -
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
ΚΡΤ-2461 σε επαναταξινομημένο opel cambo σήμερα στο Λέχαιο.Η επαναταξινόμηση και στο ΚΡΤ καλά συνεχίζει....Το καλύτερο που έχω δει είναι το 2442 σήμερα στην Πατρών σε μαύρο Astra H GTC... Κι αυτό επαναταξινόμηση...
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013