-
Δεν ξερω σε ποια σιτε βλεπετε πλεον...
Και τα δυο χαρτινα στην Εγνατια τα είδα. Σε c3 και μιτο αντίστοιχα. νηχ 7912 νηχ 7748Sent from my MT27i using Tapatalk 4
-
ΧΑΟ 4073 σε new clio
-
Καλημέρα.
Έχω μια αίσθηση ότι δεν γίνονται ταξινομήσεις πλέον. Ή τυχαίνει να μην βλέπω τίποτα απολύτως.
Οπότε αναφέρω μόνο τα οημ 346 οευ 306 και τρζ 9311.Sent from HTC Desire X
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Καλημέρα.
Έχω μια αίσθηση ότι δεν γίνονται ταξινομήσεις πλέον. Ή τυχαίνει να μην βλέπω τίποτα απολύτως.
Οπότε αναφέρω μόνο τα οημ 346 οευ 306 και τρζ 9311.Sent from HTC Desire X
Κι όμως τον Σεπτέμβριο είχε αύξηση στις πωλήσεις σε σχέση με πέρισυ. Βέβαια, τα πιο πολλά ήταν εταιρικά
-
ΙΜΜ 6114 σε Grand Vitara.
-
ΝΗΧ-7927 Peugeot 208 Λευκο Χαρτινη
-
ΥΝΥ-1324 i20
ΧΝΙ-9319 aygo -
HKX 3488 Yaris
-
ΒΧΧ 562
-
ΚΝΤ-3649 σε λευκο augo τσιμισκη
-
ΟΕΥ 426
-
NIY-7191 σε μεταχειρισμένο ασημί Smart το μεσημέρι στην Αλ. Σβώλου και μετά από λίγο
ΥΝΥ-2014 σε λευκό 208 στην Εγνατία. (Γιατί?? Εφόσον δεν είναι επαγγελματικό!!!) -
Ασπρόμαυρες παρατηρήσεις ... 'ΝΑΙ ΡΕ ....' ...
... μετά από 48 ώρες απαρατήρητος ...
Πριν το χάραμα 'μονάχος' ... ... είδα το:
ΚΙΗ-2153 σε μαύρο FORD FIESTA,στον Εύοσμο ... (πολύ μικρή επιφύλαξη για το τελευταίο μήπως ήταν 8!!!)
... και προ ώρας στο +1 !!!
ΑΙΝ-9452 σε λευκό VW POLO,στα Δικαστήρια!!!
Ο χρήστης latest_plates έγραψε:
ΥΝΥ-2014 σε λευκό 208 στην Εγνατία. (Γιατί?? Εφόσον δεν είναι επαγγελματικό!!!)Νομίζω το είδα χθες στην Εγνατία εν μέσω καταιγίδας ... δεν ήμουν σίγουρος όμως αν ήταν ΥΝΥ ή ΥΡΥ, αν το είδα καλά είναι δίπορτο με φυμέ πίσω τζάμια ... έχει τις προδιαγραφές πάντως!!!
-
ΑΥΕ 560
-
XNI-9319 aygo
PEM-7902 megane
Και σιγουρα ΡΗΙ πανω απο 300 -
ΙΜΜ 6207 σε Κορσα.
-
ΥΝΤ 5322 σε προηγούμενο panda
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
ΥΝΥ-2014 σε λευκό 208 στην Εγνατία. (Γιατί?? Εφόσον δεν είναι επαγγελματικό!!!)
Νομίζω το είδα χθες στην Εγνατία εν μέσω καταιγίδας ... δεν ήμουν σίγουρος όμως αν ήταν ΥΝΥ ή ΥΡΥ, αν το είδα καλά είναι δίπορτο με φυμέ πίσω τζάμια ... έχει τις προδιαγραφές πάντως!!!
Είναι σίγουρο ότι είναι ΥΝΥ, εξάλλου είναι πολύ καινούργιο μοντέλο και το ενδεχόμενο να ήταν ΥΡΥ είναι μηδαμινό, το 208 δεν βγαίνει σε τρίπορτη έκδοση παρά μόνο πεντάπορτο, και δεν είχε φιμέ μιας και πέρασε ακριβώς μπροστά μου. Άρα, αμφισβήτηση καμία! Επομένως, δεν πληροί τις προϋποθέσεις... Μάλλον πρόκειται για εκτός σειράς επιβατικό με συνδυασμό από επαγγελματικό για κάποιο ανεξήγητο λόγο, εφόσον το 2014 δεν είναι δα και ΤΟ νούμερο. Εκτός κι αν το ζήτησε, για να το έχει μια ολόκληρη χρονιά (του χρόνου δλδ που είναι 2014) με το νούμερο της χρονιάς... Χαχαχαχαχα
-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 109585.asp
-
Ο χρήστης christhess έγραψε:
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/109585.aspOK OK, πάω πάσο! Έχετε δίκιο!
Απλά μου φάνηκε λίγο παράξενο να είναι πεντάθυρο και επαγγελματικό.
Όσα έχω δει (Yaris, Corsa, Punto, κ.α.) είναι πάντα όλα τρίθυρα γι' αυτό και ήμουν κάθετος... Τέλος πάντων
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013