-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Και νέα ανακατανομή στη Ρόδο μέχρι τότε; κάτι σε ΚΧΖ 2501/3000 θα έλεγα (αν κ θα ήθελα 500 νούμερα από αλλού, πχ ΜΥΗ/ΜΥΚ ή Κυκλάδων ή Ηρακλείου).
Όχι κύριε μου, όχι, αρκετά πίσω μείναμε Χάρτινα ΡΟΧ παρακαλώ
-
An other day to 'die' lucky ... ... και χωρίς επαρχιώτες!!!
Αρχή από Ανθέων 1:
NHX-8111 σε μτχ. εισαγωγής (από το Germersheim [D]),με 1η Άδ.Κυκλ. σε GR,γκρι SMART 4,2 cdi!!!
Ο χρήστης Ομαδα πινακιδων έγραψε:
●** Ανατολικός τομέας (Θέρμη): ΝΗΧ-8434 (29/11/13)**... γιατί μόνο ένας κλάδος στην Θέρμη??? ... από που το συμπέρανες?
ΝΙΥ-7818(χ) σε λευκό με πράσινα γράμματα 'Αξιός Ρύζι' FIAT DOBLO, Ιπποκράτειο!!! +
NIY-6145 σε βυσσινί ΜΑΝ,στο 'Μαρόκκο' ... ας μας πει ο garvanitis,παρακαλώ, ποιά ήταν η προηγούμενη πινακίδα? thnx ...
Η Σ.Ο. έφερε σήμερα:
ΝΙΥ-8056 ...
ΝΙΥ-8061 ...
ΝΡΕ-84 +
ΕΕΕ-5330νιυ 8156 άσπρο γιάρις με λεντάκια πίσω. Παρα ομόρφυνε το γιάρις...
Σκόρπιες πληροφορίες από αρκετές αντιπροσωπείες αυτ/των που δίνουν ΝΙΥ, μου διαβεβαίωσαν ότι δεν έχουν δώσει πάνω από ΝΙΥ-8100, σε χάρτινες ... για τσίγκο ... ούτε λόγος,μέχρι ΝΙΥ-807* το πολύ ... σε βιαστικούς!!!
Μήπως λοιπόν ήταν ΝΗΧ-8156 ... πιο normal μου φαίνεται? ... μετά το ΝΗΧ-8151 του thaliarque!!!
... ενώ κι εγώ χθες είδα το ΝΙΥ-8071(χ) ... ούτε που θυμάμαι σε τι, διότι δεν του δωσα σημασία!!!Τέλος ένα δώρο από το τελωνείο για τον garvaniti ...
HH 041408 28-10-13 ... υποψήφιο εγγύς μελλοντικό ΝΙΥ-614* ... 6 ή 7 ή 8 ή 9 ή κάτι άλλο?@thaliarque: Bravo για το ΝΙΥ-6500 ... ... 'χιλιόμετρα κάναμε πάλι, για την καψούρα μας την πιο μεγάλη' ... ...
-
Μεη-6899
-
ΒΟΟ-3416 σε Citaro του ΑΚΤΕΛ Βόλου που αν δεν είναι ταξινόμηση της Πέμπτης είναι σίγουρα ημερών. Μπορείτε να το απολαύσετε όσοι θέλετε σε φωτό του φίλτατου Απόστολου εδω:
http://leoforeia.gr/opengal/displayimag ... play_mediaΟ χρήστης thaliarque έγραψε:
Απορώ πως δεν αναφέρθηκε εδώ: ΝΙΥ-6500 στο νέο λεωφορείο της ομάδας μαςΤο συγκεκριμένο λεωφορείο έχει εκτός σειράς ταξινόμηση αλλά αντί για πρόωρη είναι ελαφρά καθυστερημένη... Όταν πήρε πινακίδες είχε ήδη περάσει η σειρά του - ήταν κρατημένος αριθμός και έτσι δεν αναφέρθηκε. Αν το παρατηρήσεις μάλιστα έχει περάσει ΚΤΕΟ κάτι που προδίδει ότι ήταν κάποιο από τα demo οχήματα και όχι εντελώς brand new χωρίς αυτό να μειώνει στο ελάχιστο το ίδιο το όχημα ενώ άξιο αναφοράς είναι το ότι πρόκειται - βάσει αρχείου τουλάχιστον - για το πρώτο σειράς 500 Setra στην Ελλάδα. Υπάρχει και κάποια δυνατότητα του για παρουσίαση και ρεπορτάζ αν εκδηλωθεί ενδιαφέρον στην παραπάνω σχετική με το αντικείμενο ιστοσελίδα.
NIY-6145 σε βυσσινί ΜΑΝ,στο 'Μαρόκκο' ... ας μας πει ο garvanitis,παρακαλώ, ποιά ήταν η προηγούμενη πινακίδα? thnx ...
Το ΜΑΝ στα 'Ζορπίδεια' χρώματα είναι ένα εκ των ΝΖΡ-2196/8, ΝΗΖ-6526-8, αν είχα αριθμό πλαισίου θα μπορούσα να σου πω ποιο είναι, τώρα πρέπει να εντοπίσω πρώτα τα άλλα τέσσερα...
Τέλος ένα δώρο από το τελωνείο για τον garvaniti ...
HH 041408 28-10-13 ... υποψήφιο εγγύς μελλοντικό ΝΙΥ-614* ... 6 ή 7 ή 8 ή 9 ή κάτι άλλο?Πουλήθηκε τελικά; Ήταν για κάποιο καιρό στο car.gr σε τοπικό έμπορο... ΝΙΥ-6146 θα πάρει λογικά, off season πόσα να ταξινομηθούν; Αλλά μην ξεχνάς ότι δεν έχουμε δει αρκετά στην εικοσάδα αλλά ούτε έχουμε δώσει ιδιαίτερη βάση στα ΝΙΥ-6150+ για να εντοπίσουμε τα όρια του κλάδου.
-
ΚΟΜ 7912 σε c3.
ΑΗΜ 9369 σε Transit Connect στα Βαφέικα. -
Πάλι αποφεύγεις διόδια;
-
τζίφος από real παρατηρήσεις αλλά τουλάχιστον κάτι κάνει το car.gr
ΙΝΧ-5977
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4371320/
Ημερομηνία ταξινόμησης 18/11/13 και άρα ημερομηνία για να μπει στο blog
και τα γιάννενα πρέπει να έχουν φτάσει στο 6100 από τότε....
-
ΗΑΝ-7899 skoda citigo.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Πάλι αποφεύγεις διόδια;Οχι εγω. Ο οδηγος του λεωφορείου που μας πηγε Μπανσκο!!
-
YTB 4493
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Και νέα ανακατανομή στη Ρόδο μέχρι τότε; κάτι σε ΚΧΖ 2501/3000 θα έλεγα (αν κ θα ήθελα 500 νούμερα από αλλού, πχ ΜΥΗ/ΜΥΚ ή Κυκλάδων ή Ηρακλείου).
Όχι κύριε μου, όχι, αρκετά πίσω μείναμε Χάρτινα ΡΟΧ παρακαλώ
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ τις γουστάρω τις ανακατανομές. Οπότε ανακατανομές ΟΛΕ, κάτω τα κοινότυπα ΡΟΧ, ΚΖΧ κλπ...
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013