-
Ας είναι, ας είναι!!! Όχι άλλο κου-χου-ζου, έλεος
-
Έχω μια περιέργεια να δω, αν θα πάρει συνδυασμούς η δυτική Θεσσαλονίκη με τόσο απόθεμα που έχει η ανατολική!!!
Α, ξέχασα! Και να δω πόσα νούμερα θα τυπώσουν για τη Κοζάνη! Τουλάχιστον να τυπώσουν και όλο το ΚΤΖ για τη Καστοριά, για να έχει να δίνει η Κοζάνη, βρε αδερφέ, σε περίπτωση μελλοντικής πιθανής - σχεδόν απίθανης - έλλειψης σε απόθεμα!!! Λέω εγώ τώρα... Μια υπόθεση κάνω...
-
ΚΡΤ-2913 σε μεταχειρισμένο Corsa D Diesel
Άντε να δούμε... θα συνεχιστεί το ΚΡΤ και μετά τις γιορτές? -
Ο χρήστης latest_plates έγραψε:
Έχω μια περιέργεια να δω, αν θα πάρει συνδυασμούς η δυτική Θεσσαλονίκη με τόσο απόθεμα που έχει η ανατολική!!!Α, ξέχασα! Και να δω πόσα νούμερα θα τυπώσουν για τη Κοζάνη! Τουλάχιστον να τυπώσουν και όλο το ΚΤΖ για τη Καστοριά, για να έχει να δίνει η Κοζάνη, βρε αδερφέ, σε περίπτωση μελλοντικής πιθανής - σχεδόν απίθανης - έλλειψης σε απόθεμα!!! Λέω εγώ τώρα... Μια υπόθεση κάνω...
Δεν νομίζω η Δυτ. Θεσσαλονίκη να πάρει συνδυασμούς. Έχει τεράστιο απόθεμα η Ανατολική για να την προμηθεύει και φυσικά με τους σημερινούς ρυθμούς δεν πρόκειται να τελειώσει στο άμεσο μέλλον. Πάντως πιστεύω ότι πάλι θα είναι η κατανομή ότι να 'ναι όπως γίνεται πάντα μια που δεν έχουν και τον καλύτερο προγραμματισμό εκεί στο υπουργείο-αν γίνει πάντα γιατί κρατάω μία πισινή, μια που πιστεύω ότι το ρεπορτάζ ήταν λίγο υπερβολικό και κάτι δεν μου κάθεται καλά σε κάποια πράγματα που λέει
-
KXZ-1836 σε κάτι που έγραφε Κapture ή κάτι τέτοιο
-
Της παρατήρησης ... το κάγκελο ... σήμερα ... ...
ΗΜΙ-5058 σε ασημί HYUNDAI i10, Ξηροκρήνη (12όροφες)!!!
ΝΙΥ-7375 ... σε πορτοκαλί FIAT FIORINO, Ιπποκράτειο (Κ.Καραμανλή)!!!
... ενώ 300 μ. πιο κάτω επί της Κ.Καραμανλή:ΝΙΥ-7790(χ) παλιό μτχ. ασημί OPEL CORSA ...
ΝΙΥ-7388 σε λευκό FORD TRANSIT CONNECT, Λιμάνι ...
... λογικά στα επαγγελματικά είμαστε ήδη στα ΝΙΥ-7901/8000 !!!
ΥΝΥ-2368 σε λευκό FIAT DOBLO, Ξηροκρήνη (Αγ.Πάντων/Κολωνιάρη) ...
Τέλος από το πελατολόγιο:
ΡΡΙ-973 σε μαύρο PIAGGIO 100 (μάλλον FLY) 155cc!!! Από 12/11 ===> (Ημερ.Αδ.Κυκλ.!!!)
... ουφ κουράστικα ... -
ΚΟΜ 7883 σε νεο c3.
Edit: ΙΡΕ 9921 σε Sandero σε δοκιμή του autoτριτη. -
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
ΚΡΤ-2913 σε μεταχειρισμένο Corsa D Diesel
Άντε να δούμε... θα συνεχιστεί το ΚΡΤ και μετά τις γιορτές?Τασο,εχω δει αρκετά ΤΡΗ την τελευταία εβδομάδα
-
Κορίνθιοι που αγοράζουν από Αργολίδα! Κάτι Polo και Swift σύνηθως! (γιατί δεν μπορούν και όλοι να χωνεύουν τους Κορίνθιους αντιπροσώπους, ειδικά του Swift ούτε με σόδα...!!)
Edit: ΚΡΤ-2916 σε καινούριο μωβ 107
-
Τασοοο,γιατί ούτε με σόδα?? Τον πρεσβύτερο ή και τα τέκνα του??
-
Για τα τέκνα δεν έχω άποψη, αλλά για τον πρεσβύτερο έχω ακούσει άσχημα λόγια...
Ένα από αυτά ήταν ο τρόπος που εξυπηρέτησε στις καλές εποχές οικογενειακό φίλο και κουμπάρο που είχε πάει να δει το Navara (το κοιτούσε σοβαρά άσχετα αν τελικά ανέβαλε την αγορά) και ο πρεσβύτερος του φερόταν αρκετά άσχημα, με ένα απαξιωτικό στυλ του τύπου ''αυτό είναι, δες το μόνος σου κλπ''...Πάντα βέβαια λέω ό,τι έχω ακούσει, δεν έχει τύχει να πάω ποτέ εκεί ή έστω να συνομιλήσω με κάποιον...
-
ένα διαφυγόν Toytota IQ λευκό χάρτινο σήμερα αλλά το car έκανε τη δουλειά του!
ΤΡΗ-1230
-
ΑΗΜ 9344 σε Giulietta και ΚΟΜ 7895 σε νεο Hilux.
-
ΥΝΥ-3757
-
NIY-7915 χαρτινη σε a class
-
ΚΜΡ-8372, ΜΖΖ 661
-
ΗΑΝ-4929 Juke
-
και εγένετο
ΙΡΖ-1003 σε leaseplan λευκό Fiesta στην αρχή της Λ. Στρατού που για να βρίσκεται ήδη Θεσσαλονίκη έχει προχωρήσει και πάνω από το 1200
-
Πάλι κατάφερα να βρω το δρόμο για το σπίτι μου (χικ) ... ...
Τέτοια ώρα ... τέτοια λόγια ... αλλά πρέπει να κάνω και την ανασκόπηση της 23/11!!!23/11:
EEP-7421 ... πράσινο VW POLO TDI, από το μεσημέρι στον Εύοσμο ...
Ενώ λίγο μετά στον [+],στο παρά 11:
ΕΕΡ-5280 ... μτχ. ασημί SUZUKI SWIFT ...
... πολύ πιο κάτω στον Φοίνικα,στο παρά 6:
ΡΑΖ-2944 ... κόκκινο OPEL CORSA!!!Ενώ μετά την καταιγίδα το βραδάκι:
KBT-3161 σε λευκό OPEL CORSA, Διαγώνιος ... [/] ...
Η ημέρα τελείωσε και η νέα με βρήκε στο party ενός bar,βγαίνοντας λοιπόν προ μισαώρου ... πέρασε από μπροστά μου το:
ΕΕΡ-7424 μπλε TOYOTA AURIS, (Α.Ηλιούπολη) 24/11 ...
Καλή μέρα σε όλους ... αφιερωμένο ... πάμε μαέστρο (χικ) ...
-
δυνατό σετ παρατηρήσεων σήμερα
ΕΕΕ-3181 σε ασημί Citroen C-Elyssee στα στενά της Καλαμαριάς
ΡΡΒ-9144 σε λευκό Yaris στη Σοφούλη
ΝΗΧ-8068 σε μτχ Atos μαύρο στην Πασσαλίδη
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013