-
ΟΕΖ 916 Κόκκινος Μύλος
-
ΝΙΥ 3858 χαρτινο σε ολοκαινουργιο Ibiza!
-
AZZ-5609 corsa επαγγελματικό.
Μπράβο στην 'πεθερά', μπράβο και στη 'νύφη'!
-
Καρδίτσα τόσο πίσω ήμασταν ή πάνε τόσο γρήγορα?
ΚΑΜ-7431
-
100€ ??
Με την ευκαιρία να σε συγχαρώ που κάθεσαι και ψάχνεις τόσες αγγελίες για νέες παρατηρήσεις. Φαντάζομαι πόσο δύσκολο και βαρετό είναι αλλά προσφέρεις συχνή ανανέωση, ιδιαίτερα στην περίπτωση διευθύνσεων της επαρχίας. -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
100€ ??
Με την ευκαιρία να σε συγχαρώ που κάθεσαι και ψάχνεις τόσες αγγελίες για νέες παρατηρήσεις. Φαντάζομαι πόσο δύσκολο και βαρετό είναι αλλά προσφέρεις συχνή ανανέωση, ιδιαίτερα στην περίπτωση διευθύνσεων της επαρχίας.Συμφωνώ αλλά συχνά πυκνά το κάνω και εγώ... αλλά για άλλους λόγους... κυρίως για σημείωση πινακίδων και αυτοκινήτων
-
Απλά ο christhess τελευταία έχει δώσει πολλά νέα νούμερα από το car, ίσως περισσότερα από όσα έχουμε δώσει κατά καιρούς εμείς.
-
Άρτι αφιχθείς στα πάτρια εδάφη με τον δράκο και τα 580 άλογα του ...
Θεσ/νίκη-Ασπρόπυργος (μέσω Κάζας) και τούμπαλιν με 3 παρατηρήσεις (1 aller + 2 retour) ...11/2
KIH-1727 σε μαύρο SKODA FABIA (Τέμπη)12/2
ΒΙΜ-9550 σε ανθρακί TOYOTA YARIS (Θήβα) +ΑΜΕ-4415 σε λευκό Φ.Ι.Χ. HYUNDAI ανοιχτού τύπου (Θήβα) !!!
Βάζοντας κι εγώ το λιθαράκι μου στα επαρχιώτικα
-
Απλά ο christhess τελευταία έχει δώσει πολλά νέα νούμερα από το car, ίσως περισσότερα από όσα έχουμε δώσει κατά καιρούς εμείς.Όντως και πραγματικά του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την υπομονή του να ψάχνει μέσα σε τόσες αγγελίες
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Άρτι αφιχθείς στα πάτρια εδάφη με τον δράκο και τα 580 άλογα του ...Έδρα : ΛΑΚΚΑ λέμε
-
100€ ??
Με την ευκαιρία να σε συγχαρώ που κάθεσαι και ψάχνεις τόσες αγγελίες για νέες παρατηρήσεις. Φαντάζομαι πόσο δύσκολο και βαρετό είναι αλλά προσφέρεις συχνή ανανέωση, ιδιαίτερα στην περίπτωση διευθύνσεων της επαρχίας.παραδόξως σε όσα νούμερα έχω ποστάρει το 99% των αγγελιών βρισκόταν στην -το πολυ- 10η σελίδα των ποιο πρόσφατων αγγελιών,με τον max χρόνο που να χρειάζεται γι αυτό να είναι 5 λεπτά,ίσως και λιγότερο!από κανά 2 φορές τη μέρα όχι πάνω απο 10 λεπτά συνολικά!εγώ έτσι κι αλλιώς μπαίνω στο car διότι ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένο οπότε και αν βρίσκω ενδιαφέρουσα πινακίδα την αναφέρω κιόλας...φαντάσου πάντως να έψαχνα ακόμη περισσότερο τι θα έβρισκα,αν μέσα σε 10 σελίδες βρίσκω σχεδόν κάθε μέρα από μια παρατήρηση!
-
ΧΝΙ-8242 νεο panda
MHO-8131 Q3 -
αυτό εδώ ας πούμε,το βρήκα καθαρά από ψάξιμο,με φίλτρο μόνο για το C1 γιατί με ενδιαφέρει σαν μεταχειρισμένο,ήταν το 1ο αποτέλεσμα,σαν πιο πρόσφατη αγγελία...χωρίς το φίλτρο δεν υπήρχε περίπτωση να το πετύχω αλλιώς!
ΕΒΜ-4244
-
Ο χρήστης christhess έγραψε:
αυτό εδώ ας πούμε,το βρήκα καθαρά από ψάξιμο,με φίλτρο μόνο για το C1 γιατί με ενδιαφέρει σαν μεταχειρισμένο,ήταν το 1ο αποτέλεσμα,σαν πιο πρόσφατη αγγελία...χωρίς το φίλτρο δεν υπήρχε περίπτωση να το πετύχω αλλιώς!ΕΒΜ-4244
c1 diesel
το' δαμε και αυτο! -
ΤΚΡ 9583 σε Qashqai
-
ΤΚΡ-959* σε Panda.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
ΤΚΡ-959* σε Panda.που θα παει θα το πετυχουμε και το τελευταιο νουμερο!...
-
σημερινό μενού ένα ΚΤΖ-1700 σε C200 μαύρη στο city gate
-
ΙΡΕ-3226 σε Focus MK2 Diesel (εισαγωγής προφανώς..)
-
Εκδρομή στο αεροδρόμιο Χανίων χθες για... δουλειά.
Περιμένοντας μέσα στο κτήριο βγήκε ένας τύπος μέσα απο ένα γραφείο r.a.c. - νομίζω απο τη Sixt - κρατώντας στα χέρια του πινακίδες ΙΜΜ 2203. Όπως καταλαβαίνετε δεν τον ακολούθησα να δω σε τί αμάξι θα τις τοποθετούσε. (Αν και το ήθελα πολύ δυστυχώς δεν μπορούσα να βγω έξω)Στον ίδιο χώρο είδα και ένα ΚΙΑ 6325 που, αν και περασμένο του δίνουμε respect για το σχετικά μεγάλο ταξίδι που έκανε!!!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013