-
ΙΜΜ-4050
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Προς Θεσσαλονικείς. Αληθεύει ότι στην Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί corvette με πινακίδες Αν.Πολέμου ;
Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό προ πενταετίας αλλά δεν έχει τύχη να το δω ποτέ, τώρα εάν είναι φήμη ή ψέμα δεν το γνωρίζω ...
Πάντως ο δημοσιογράφος που το ανέφερε ισχυρίζεται ότι έχει στην διάθεσή του τον αριθμό κυκλοφορίας της μαύρης corvette. Άρα... Απομένει όμως να διευκρινιστεί σε... ποιόν πόλεμο υπέστει την αναπηρία...
-
Ο χρήστης dg57 έγραψε:
Προς Θεσσαλονικείς. Αληθεύει ότι στην Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί corvette με πινακίδες Αν.Πολέμου ;Δεν ξέρω αν μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, πάντως αυτό το αυτοκίνητο εγώ το έχω δει στην Αθήνα, ή το 2009 ή το 2010.
Δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν στην Αττική Οδό ή στην παραλιακή για Σούνιο.
Νομίζω έχω αναφέρει σχετικά στο αντίστοιχο θέμα, αλλά δεν μπόρεσα να το βρω. Τότε είχα διαβάσει ότι όποιος στρατιωτικός μείνει ανάπηρος από ατύχημα εν ώρα υπηρεσίας, ακόμα και σε καιρό ειρήνης, δύναται να βγάλει τέτοιου τύπου πινακίδες. Όμως δεν ξέρω τι πλεονεκτήματα έχουν αυτές οι πινακίδες (τέλος ταξινόμησης? απαλλαγή από τέλη κυκλοφορίας? δακτύλιος ίσως?), σε σχέση με τις κόκκινες που θα έβγαζε ένας ανάπηρος.Δεύτερο λευκό ταξί με ΤΑΒ 6259 και ΙΡΕ 9115 επαγγελματικό.
-
Είδα ΗΚΧ 34** σε ολοκαίνουρια X3 ή X5 αλλά δεν συγκράτησα τα τελευταία ψηφία.
-
ΥΤΒ-8052 λευκό corsa
και ΑΥΕ 414. -
ΡΡΒ- 8905 στον Βόλο
-
ΚΤΖ-1970
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4118125/
και είναι και 11 ημερών η αγγελία άρα λογικά σύντομα θα πετύχουμε και το 2χχχ
-
ΙΟΒ-9971, αύριο ή μεθαύριο τελειώνουν τα ΙΟΒ στο Χολαργό
ΥΝΥ-1175 ξεκίνησε η ανακατανομή στα επιβατικά του Αλίμου
ΙΡΕ-8081
ΙΜΜ-4091
ΥΝΤ-5303
ΥΤΒ-3171
ΥΤΒ-8801ΑΖΖ-6851
ΑΖΖ-6221
ΡΡΒ-8951
ΚΧΖ-1651
ΚΧΖ-2131
ΧΑΟ-3251
ΧΑΟ-4031
ΧΑΙ-9131
ΒΟΟ-3201
ΙΝΧ-5751
ΑΙΝ-9451
ΚΤΖ-2751 Κοζάνη
ΕΒΜ-4601
ΟΡΖ-5351
ΑΚΜ-1115 -
Ημέρα επαγγελματικών αλλά και αβέβαιων (περίεργων) παρατηρήσεων ...
Η ημέρα ξεκίνησε με παρατήρηση πριν καν ξημερώσει με:
ΝΙΥ-6481 ... σε λευκό (Ζαχαροπλαστείου) FORD TRANSIT CONNECT,στην Νέα Παραλία!!!
... ενώ προ ώρας:
ΝΙΥ-6487 σε λευκό OPEL CORSA,(Σταυρούπολη)!!!
... ενώ χωρίς μεγάλη σιγουριά:
ΝΙΥ-690* σε λευκό πινακιδομένο VW TRANSPORTER,(Φοίνικας) ... αν και το είδα εν ριπή οφθαλμού ... νομίζω ότι είδα σωστά!!! ... αυτό που δεν πρόλαβα σίγουρα να δω ήταν μήπως ήταν με παράθυρα και δεν ήταν επαγγελματικό ...
... το θέμα είναι ότι ο chisthess δεν ήταν σίγουρος για το χάρτινο που είδε αν ήταν 69**, αλλά κι ότι κανείς ακόμη δεν έχει δει χάρτινο ΝΙΥ-70** (???)!!!
... αυτό που σίγουρα δεν πρόλαβα να δω, είναι νομίζω ότι είδα μεγάλο Λ.Δ.Χ. με ΝΙΥ... αλλά δεν πρόλαβα να δω πολλά με την ταχύτητα κι αφού ήταν στο αντίθετο ρεύμα ... ΒΙΑΜΥΛ!!!
-
Χθες βράδυ από το μπαλκόνι είδα χάρτινο ΝΙΥ-7045 αλλά με πολλή μεγάλη επιφύλαξη γιατί δεν ήταν επαρκής ο φωτισμός σε άσπρο Fiesta.
@thaliarque: τι θα πάρει μετά ο Χολαργός? ΙΟΥ ή το υπόλοιπο ΥΝΥ? -
Thaliarque ωραία η ενημέρωση. Κατά τα άλλα προβλέπω για αθήνα να παίρνει ολόκληρο συνδυασμό, πιστεύω το ΙΟΥ θα πάρει
-
AZZ-6869 πριν λίγο σε smart μεταχειρισμένο και ΑΖΖ-6218 το πρωί.
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
... αυτό που σίγουρα δεν πρόλαβα να δω, είναι νομίζω ότι είδα μεγάλο Λ.Δ.Χ. με ΝΙΥ... αλλά δεν πρόλαβα να δω πολλά με την ταχύτητα κι αφού ήταν στο αντίθετο ρεύμα ... ΒΙΑΜΥΛ!!!
Αν πρόκειται για ένα Setra S315GT-HD λευκό με κίτρινες και μωβ λωρίδες (στα χρώματα του Plotin) του Diesel Travel είναι το ΝΙΥ-6141 από τις 25/9 και είναι επαναταξινόμηση (νομίζω κάτι σε ΚΥΕ-χχχχ ήταν)
-
Καλό μήνα σε όλους
Το βγάλαμε το μεροκάματο και σήμερα ...
NIY-6969 ... ... λευκό CITROEN C3,έξω απο την εργασία ... άρα το Transporter επιβατικό!!!
... ενώ από το πελατολόγιο:
ΝΙΥ-7015 ... ασημί OPEL CORSA... από 25/9 η αριθμοδότηση του!!!Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Αν πρόκειται για ένα Setra S315GT-HD λευκό με κίτρινες και μωβ λωρίδες (στα χρώματα του Plotin) του Diesel Travel είναι το ΝΙΥ-6141 από τις 25/9 και είναι επαναταξινόμηση (νομίζω κάτι σε ΚΥΕ-χχχχ ήταν)
Μάλλον αυτό ήταν ... κάτι μου θύμισε η περιγραφή του!!!
-
ΙΜΜ-6015 Χολαργός, σήμερα ξεκίνησε η ανακατανομή μετά τα ΙΟΒ, ΙΜΜ-6001/9999
Κατά τα άλλα...
ΝΙΥ-7051 επιβατικό
ΝΙΥ-6921 επαγγ., το 6969 ήταν εκτός σειράς επιβατικό μέσα στα επαγγ.ΚΜΡ-8202 χθες, ΜΖΖ 623 σήμερα
@ikarus260: Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΙΜΜ-6015 Χολαργός, σήμερα ξεκίνησε η ανακατανομή μετά τα ΙΟΒ, ΙΜΜ-6001/9999Κατά τα άλλα...
ΝΙΥ-7051 επιβατικό
ΝΙΥ-6921 επαγγ., το 6969 ήταν εκτός σειράς επιβατικό μέσα στα επαγγ.ΚΜΡ-8202 χθες, ΜΖΖ 623 σήμερα
@ikarus260: Ευχαριστώ!
Τπτ. Περίεργη όμως ανακατανομή. Μέχρι του χρόνου θα ξαναχρειαστεί κι άλλο απόθεμα. Περίμενα να δοθεί ολόκληρος συνδυασμός. Υπάρχει περίπτωση άρα προμήθειας καινούργιας?
-
Thanks thaliarque.
Πραγματικά περίεργη ανακατανομή. Τουλάχιστον άμα δεν έπαιρνε ΙΟΥ περίμενα να πάρει ΙΜΝ-2001/9999.
Αν και εδώ που τα λέμε όσες ανακατονομές έχουν γίνει στην Αττική, όλες περίεργες είναι. Δεν είναι δυνατόν, το Περιστέρι να έχει το μεγαλύτερο απόθεμα (σχεδόν 2,5 συνδυασμούς), ο Άλιμος να παίρνει 4000 νούμερα από τα Καμίνια που έχει 1,5 συνδυασμό απόθεμα, η Παλλήνη να παίρνει 2000 νούμερα από την Ελευσίνα που έχει ούτε 1 συνδυασμό ολόκληρο απόθεμα (αυτή κι αν δεν ήταν περίεργη ανακατανομή!), και τώρα ο Άλιμος να παίρνει 4000 (μόνο) νούμερα από το Περιστέρι και όχι από τα ΙΟΥ αλλά από τα ΙΜΜ,πράγμα που ίσως σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να πάρει άλλα νούμερα για κάποιο λόγο (νέα προμήθεια γαρ?)
Η Αγία Παρασκευή άραγε τι θα πάρει? Προβλέπω το υπόλοιπο ΥΝΥ γι' αυτήν.
Η Κοζάνη thaliarque όταν τελειώσει το δικό της απόθεμα σε ΚΤΖ, τι λες να πάρει? ΡΝΕ? Πάντως η Καστοριά δε νομίζω να ξαναδώσει.
Η Θεσσαλονίκη, με τόσο απόθεμα που έχει ο ανατολικό τομέας, δεν νομίζω σε περίπτωση νέας παραλαβής, ο δυτικός τομέας να πάρει δικά του νούμερα. Ή μήπως δεν παίζει ρόλο, εφόσον είναι ξεχωριστές διευθύνσεις. Πείτε μου...Όπως διερωτάται και ο ikarus260, μου φαίνεται πως υπάρχει περίπτωση νέας προμήθειας, δεδομένου του όγκου των ανακατανομών σε σχέση με το υπάρχον απόθεμα στην Αττική. Αν και κακά τα ψέματα, το ελληνικό κράτος δεν είναι και στην καλύτερη φάση τώρα να 'χρεωθεί' για προμήθεια νέων συνδυασμών. Φυσικά, δεν ξέρω. Όλα είναι εικασίες...
-
Δημήτρη όπως πάντα ευχαριστούμε για την αστραπιαία ενημέρωση!!
**ΚΝΤ-3621 **
-
Ο χρήστης latest_plates έγραψε:
Αν και κακά τα ψέματα, το ελληνικό κράτος δεν είναι και στην καλύτερη φάση τώρα να 'χρεωθεί' για προμήθεια νέων συνδυασμών. Φυσικά, δεν ξέρω. Όλα είναι εικασίες...
Φίλε μου θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το ελληνικό κράτος δεν είναι σε καλή φάση για να κάνει νέα προμήθεια πινακίδων , εδώ δεν υπάρχει γραφική ύλη στις δημόσιες υπηρεσίες ,για να μην αναφερθώ σε ουσιωδέστερες ελλείψεις σε νοσοκομεία, σχολεία κλπ. 'Ομως το ελληνικό κράτος ίσως ποτέ δεν θα είναι σε καλή φάση για να κάνει στοιχειωδώς προγραμματισμένες παραγγελίες βασισμένες σε πραγματικά και στατιστικά δεδομένα. Θέλω να πώ ότι εάν οι αρμόδιοι είχαν βασιστεί σε δεδομένα ταξινομήσεων ανά διεύθυνση, με το συνολικό απόθεμα που υπάρχει τώρα, 380.000 περίπου ζεύγη πινακίδων για τα αυτοκίνητα και 200.000 ζεύγη για τα δίκυκλα, εάν δεν κάνω λάθος, δεν θα είχαν πρόβλημα για αρκετά χρόνια όλες ή σχεδόν όλες οι διευθύνσεις. Δεν μπορεί ο Άλιμος να ψάχνει κάθε λίγο συνδυασμό για τα δίκυκλα και η Ευρυτανία να έχει απόθεμα για 50 χρόνια... Έτσι δεν θα χρειαζόταν κάθε φορά να κάνουμε τις χαρτορίχτρες για να δούμε εάν θα πάρει η Κοζάνη από τα Γρεβενά ή από την Καστοριά.
@thaliarque:για μια ακόμη φορά
@ikarus260:Και να υπάρχει περίπτωση νέας προμήθειας, φοβάμαι ότι θα είναι με το παλαιό σκεπτικό. Μακάρι να διαψευστώ. Μπορεί ας πούμε να παραγγείλουν ένα συνδυασμό για τα δίκυκλα στην Φλώρινα για να έχει επάρκεια αποθέματος για 40 χρόνια -
ΚΚΝ 903
ΚΒΤ 2995 σε Golf 7
ΕΒΜ 4541 σε Astra fl. -
Δεν νομίζω ότι πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη η ανακατανομή του Χολαργού. Τα διαθέσιμα ζεύγη πινακίδων για την περιφέρεια Αττικής είναι 40-45000. Ανάλογα με τις πωλήσεις φτάνουν για 1-1,5 χρόνο, και όσο μειώνεται το απόθεμα οι ανακατανομές θα γίνονται ποιο συχνές. Θα έχει ενδιαφέρων βέβαια να δούμε τι θα ακολουθήσει. Αν σκοπεύουν να το τραβήξουν όσο πάει, θα μπορούσαν από εκεί και πέρα να δώσουν πινακίδες από την Θεσσαλονίκη που έχει απόθεμα πάνω από 90000. Άρα χοντρικά 1,5 χρόνος ακόμα. Δεν πειράζει, σε δουλειά να βρισκόμαστε...
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013