Nov 4, 2013, 6:15 PM

Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:

Ο φίλος unhackable θα καταλήξει γιατί τον ρώτησα κάτι.

Το σκεπτικό που μας περιέγραψε αφορά μόνο supermarket ή θα βάλει όλες τους τις καταναλωτικές επιλογές σε αντίστοιχο 'κόσκινο';

Καλά, δεν είμαι και από πάνω να απαντάω σε dt. Προφανώς και δεν θα το κάνω γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ αφού δεν έχω την ενημέρωση που θα απαιτούνταν για να κάνω κάτι τέτοιο. Ακόμα και να μπορούσα όμως να το κάνω και τελικά να ΜΗΝ το έκανα ... τι ακριβώς θα σήμαινε αυτό?

Είμαι πολύ περίεργος επίσης να μου πεις εάν επειδή δεν μπορώ να το κάνω για όλους ... δεν θα έπρεπε να το κάνω για έναν

Απλά δεν πολυέχει νόημα να κάνεις 2χλμ για να πας στο Σκλαβενίτη και όχι στον ΑΒ που νομίζεις ότι συμπεριφέρεται άσχημα στους υπαλλήλους του και παράλληλα να προτιμάς το φαρμακείο του κυρ Μανώλη που βάζει χέρι στη βοηθό του και όχι στου κυρ Μένιου που δίνει και κουραμπιέ όταν του λένε τα κάλαντα.

Αν εσένα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα μαγκιά σου και προφανώς εμάς μας περισσεύει, απλά σου εξηγώ ότι δεν έχει φοβερό νόημα.

ναι,σαν μοναδα ειναι αμελητεος............σαν μοναδα μεσα στις χιλιαδες που εχουν την ιδια αποψη-αντιμετωπιση τοτε ειναι κρικος μιας αλυσιδας