-
τωρα με την κριση να μην ανοιγουν Κυριακες γιατι δεν εχει κοσμο/δεν εχει λεφτα ο κοσμος/ειναι μεγαλο το κοστος/θελουν να πανε εκκλησια την κυριακη οι εργαζομενοι.
ΔΕΚΤΟ.προ κρισης, παλι δεν ηθελαν να ανοιξουν Κυριακες γιατι ....
και αυτο ΔΕΚΤΟ.does not compute.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τωρα με την κριση να μην ανοιγουν Κυριακες γιατι δεν εχει κοσμο/δεν εχει λεφτα ο κοσμος/ειναι μεγαλο το κοστος/θελουν να πανε εκκλησια την κυριακη οι εργαζομενοι.
ΔΕΚΤΟ.προ κρισης, παλι δεν ηθελαν να ανοιξουν Κυριακες γιατι .... δεν δικαιουνται 1 μερα ξεκουρασης ?
και αυτο ΔΕΚΤΟ.does not compute.
It does compute.
-
Ε ρε φαγωθηκατε με τις Κυριακες. Εξι μερες τη βδομαδα δεν σας φτανουν για να ψωνισετε;
Υγ: Για να προλαβω εξυπναδες, δεν εχω σχεση με την λιανικη, τα ωραρια κλπ.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε ρε φαγωθηκατε με τις Κυριακες. Εξι μερες τη βδομαδα δεν σας φτανουν για να ψωνισετε;ΟΧΙ. Γιατί ο 'Ελληνας δεν τα πάει καθόλου καλά με τον προγραμματισμό. Αδυνατεί να προγραμματίσει το παραμικρό και η συνέπεια, δεν είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει. Θέλει ΟΤΑΝ του καβλώσει, να μπορεί να κάνει Ο,ΤΙ του καβλώσει.
-
Ε ρε φαγωθηκατε με τις Κυριακες. Εξι μερες τη βδομαδα δεν σας φτανουν για να ψωνισετε;Υγ: Για να προλαβω εξυπναδες, δεν εχω σχεση με την λιανικη, τα ωραρια κλπ.
Υπαρχουν ατομα εκει εξω (δεν αναφερομαι στην Ελλαδα μονο) τα οποια για τον χ,ψ, λογο μπορει να φευγουν αργα απο τη δουλεια τους, μπορει να πηγαινουν καπακι γυμναστηρια ή προπονησεις (ειμαι μεσα σε αυτους βασικα) το ενα ή το αλλο και δε προλαβαινεις καλως ή κακως να κανεις καποια πραγματα μεσα στην εβδομαδα (εκτος και αν εχεις καποιον και του λες να τα κανει). Οποτε με τη λογικη αυτη θα μεινει το Σαββατο και η Κυριακη. Δε βλεπω δλδ το λογο της ερωτησης...
εκτος και αν καποιος τα ξυνει ολη τη week ...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Ε ρε φαγωθηκατε με τις Κυριακες. Εξι μερες τη βδομαδα δεν σας φτανουν για να ψωνισετε;
Υπαρχουν ατομα εκει εξω (δεν αναφερομαι στην Ελλαδα μονο) τα οποια για τον χ,ψ, λογο μπορει να φευγουν αργα απο τη δουλεια τους, μπορει να πηγαινουν καπακι γυμναστηρια ή προπονησεις (ειμαι μεσα σε αυτους βασικα) το ενα ή το αλλο και δε προλαβαινεις καλως ή κακως να κανεις καποια πραγματα μεσα στην εβδομαδα (εκτος και αν εχεις καποιον και του λες να τα κανει). Οποτε με τη λογικη αυτη θα μεινει το Σαββατο και η Κυριακη. Δε βλεπω δλδ το λογο της ερωτησης...
Και αυτός που θα δουλεύει και τις Κυριακές δεν θα προλαβαίνει να ψωνίζει
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Και δεν φτανουν 4 Σαββατα τον μηνα για ψωνια ? Ποσα ψωνια πια ?
Μονο εγω εχω να ψωνισω 4 χρονια ? -
Αν θες να αγορασεις κατι μην πας μια μερα στην προπονηση. Δε νομιζω να χασει κανεις τους Ολυμπιακους για αυτον τον λογο.
Καταλαβαινεις τον παραλογισμο φανταζομαι του να θελεις χιλιαδες εργαζομενους σε σταση προσοχης για να μην χασεις το γυμναστηριο!!! Λιγη σκεψη για τους αλλους δεν κανει κακο. Εχουν κι αυτοι αναγκη να πανε μια βολτα... Για αυτο αλλωστε καθιερωθηκε το Σ/Κ.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Μονο εγω εχω να ψωνισω 4 χρονια ?
Για αυτό δεν κινείται η αγορά!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το τελευταιο διαρκες καταναλωτικο αγαθο που αγορασα πρεπει να ηταν μια μητρικη και ΡΑΜ πριν ενα χρονο επειδη καηκε η προηγουμενη.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω φταιω, το παραδεχομαι
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Εγω φταιω, το παραδεχομαι
-
Αν θες να αγορασεις κατι μην πας μια μερα στην προπονηση. Δε νομιζω να χασει κανεις τους Ολυμπιακους για αυτον τον λογο.Καταλαβαινεις τον παραλογισμο φανταζομαι του να θελεις χιλιαδες εργαζομενους σε σταση προσοχης για να μην χασεις το γυμναστηριο!!! Λιγη σκεψη για τους αλλους δεν κανει κακο. Εχουν κι αυτοι αναγκη να πανε μια βολτα... Για αυτο αλλωστε καθιερωθηκε το Σ/Κ.
Tελικα νομιζω οτι πρεπει να γινομαι ακομα πιο συγκεκριμενος σε οτι γραφω διοτι ή δε γινομαι κατανοητος ή μερικοι (?) δε θελουν να καταλαβουν και καταλαβαινουν οτι θελουν (μου θυμιζει φαση με γκομενες που αλλα τους λες και αλλα επιλεγουν να καταλαβουν).
Οποιος καταλαβε καταλαβε θεωρω. Και εν πασει περιπτωση σε μεγαλη πλειοψηφια χωρων εκτος Ελληνικων συνορων το συστημα της Κυριακης δουλευει (που εννοειται δε θα εισαι ανοιχτος ολη μερα - μπορεις να εισαι μεχρι τις 12-1 το μεσημερι για παραδειγμα).
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Οποιος καταλαβε καταλαβε θεωρω. Και εν πασει περιπτωση σε μεγαλη πλειοψηφια χωρων εκτος Ελληνικων συνορων το συστημα της Κυριακης δουλευει (που εννοειται δε θα εισαι ανοιχτος ολη μερα - μπορεις να εισαι μεχρι τις 12-1 το μεσημερι για παραδειγμα).
Τα Σαββατα το πρωι πριν τις 11-12 η αγορα ειναι νεκρη, αλλος κοιμαται, αλλος παει σουπερ, αλλος καθαριζει κλπ.
Να ανοιγουν τα μαγαζια την Κυριακη μεχρι τις 12-1 δεν θα ερχεται κανεις.Το τι γινεται σε αλλες χωρες λιγη σημασια εχει γιατι αλλες οι κλιματολογικες συνθηκες στην Ελλαδα και αλλες στη κεντρικη- βορεια Ευρωπη.
Καταλαβαινω οτι εσενα και αλλους θα βολευε η εργασιμη Κυριακη, μηπως πρεπει και εσυ να καταλαβεις εμας ?
-
Γιατί θέλετε να φέρουμε μόνο τα κακά από έξω; Σε άλλες χώρες ο κατώτατος μισθός είναι 1000 € επίσης. Δεν σας είδα να ζητάτε κάτι τέτοιο.
8 ώρες δουλειά, 8 ώρες διασκέδαση, 8 ώρες ξεκούραση, πενθήμερη εργασία, προστασία των εργαζομένων από τους νόμους και άλλα τέτοια κομμουνιστικά δεν σας αρέσουν προφανώς.
ΥΓ: Θα ήταν πολύ ενδιαφέρων αν η συμβία σας δούλευε κάθε Κυριακή (έστω μέχρι την 1 το μεσημέρι) και δεν μπορούσατε ποτέ να πάτε μια κοντινή εκδρομή μαζί σαν ζευγάρι. Δεν λέω πιο δύσκολα σενάρια, αρκεστείτε στο να σκεφτείτε αυτό μόνο. Θα σας φαίνονταν ωραία τότε η εργάσιμη Κυριακή; Το πρόβλημά μας είναι ότι κοιτάμε μόνο τον κώλο μας.
-
Αν θες να αγορασεις κατι μην πας μια μερα στην προπονηση. Δε νομιζω να χασει κανεις τους Ολυμπιακους για αυτον τον λογο. -
Εγώ επίσης θέλω να είναι ανοιχτά και τις Κυριακές το απόγευμα, γιατί αν είναι καλός ο καιρός, το πρωί πάω για καφέ και μετά το φαγητό κοιμάμαι.
Επίσης θέλω (και νομίζω όλοι οι συνελληνες) να είναι οι δημόσιες υπηρεσίες ανοιχτές 24/7 διότι αφού δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν προλαβαίνω να πάω εφορία να πληρώσω (είμαι παραδοσιακός τύπος). Θέλω να μπορώ να πηγαίνω τη νύχτα.
Επίσης άμα χρειάζομαι πιστοποιητικό, πότε θα πάω να το πάρω, εεε;; -
(QsisVTS)
κολλατε σε λεπτομεριες...
Το βασικο μου point ειναι (διοτι ακομα δεν εχει γινει κατανοητο) για πιο λογο να μην εχεις την επιλογη να πας να ψωνισεις και τη Κυριακη αμα θελεις?
-
Σε μια υποθετικη κατασταση που θα ηταν εφικτό να ειναι ολοι και ολα ανοιχτα 24/24 και 7/7,καταλαβαινετε οτι αυτο θα ηταν τρελο χτυπημα στην ανεργία;
-
ε βέβαια.
Να φανταστείς πριν έρθουν τα κομμούνια και πηδήξουν την οικονομία με τα οχτάωρα και τις παπαριές, δεν υπήρχε ανεργία.
Με το οχτάωρο και την καταραμένη πρωτομαγιά ήρθε.
Περί ωραρίου καταστημάτων [Διάσπαση]