Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εσύ όταν πας να βάλεις βενζίνη τη Κυριακή ή να πάρεις ντεπόν από το φαρμακείο, ή πετάς τα σκουπίδια σου, ή πας να πιείς τον καφέ σου στη παραλία και μετά πας για φαγητό την ίδια μέρα...τον σκέφτεσαι?
Έχεις μπερδευτεί ρε Νικόλα. Στα βενζινάδικα υπάρχει rotation, όπως στα φαρμακεία. Για αυτό και παίρνεις Ντεπόν από το φαρμακείο, επειδή είναι εν εφημερία! Καφέ δεν πίνω, αλλά ο εστιάτορας ή ο καφετζής μια ζωή περίμεναν το ρεπώ μας. Τότε δούλευαν αυτοί και όταν εμείς δουλεύαμε, αυτοί κάθονταν!
Όσο για την εργασία...είναι αστεία αυτά που λες ρε συ. Σε πολυεθνική δουλεύω και δε πληρώνομαι βασικό μισθό, σύνελθε.
Δεν θα απεργήσω τότε για σένα next time mate. Και μάλλον είσαι ταξικός εχθρός μου.
Δια,να πω κ εγω την κουταμαρα μου.Σ ενα αλλο θεμα πριν κανα 2 μερες διαφωνουσες με τον J.Marr (με το δικιο σου ισως) και ελεγες οτι ''Όταν δεν θα έχεις να φας, καλή ώρα (που κανονικά δεν το εύχομαι για κανέναν αλλά για εσένα αξίζει τέτοια ευχή), τα 400 ρούβλια που θα σου προσφέρω θα σου φανούν καλύτερα από τον σκουπιδοτενεκέ γλυκιά μου. ΟΚ τώρα;''
Σημερα εισαι τοσο Large που ''τα 20 ευρω παραπανω δε σε σωζουν'' ?
Παντως συμφωνω οτι στην παρουσα αγορα ειναι χαζο αυτο το μετρο κυριως επειδη θα τεθει εκβιαστικα πιστευω στους εργαζομενους (Ή και Κυριακη ή τιποτα)
Ξανασκέψου τα αυτά... Στον jmarr έλεγα πως ήταν απλά βλαξ όταν ψεγόταν τους εργαζομένους των 300. Τώρα λέω να παλέψουμε υπέρ των εργαζομένων!!!