-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η εργασια 5 ημερες την εβδομαδα ειναι 'καινουριο' φρουτο,παλια δεν υπηρχε τετοιο πραμα.
Θεωρω υπερβολικα τα περι εξοντωσης λογω υπερκοπωσης καποιου που δεν δουλευει στα ορυχεια αλλα πχ πουλαει μπλουζακια.Εκτος εαν πουλαει 1.000 την ημερα (αμφιβαλλω).Το εχεις κάνει;Να δουλευεις πχ 60 μερες συνεχομενα.Ή 28 απο τις 30 μερες του μηνα,καθε μηνα,ουτε αργιες ουτε κυριακες.
-
εγω παντως BILL33 που εκανα το 365 το χρονο.....και εκανα και φυλακη......θα προτιμουσα το δευτερο....
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εγώ πάντως είμαι έτοιμος να βάλω ένα στοιχηματάκι ότι το μέτρο θα βελτιώσει τον τζίρο των καταστημάτων σε βάθος μηνών.τωρα που απο εδω και περα ολοι οι μηνες θα εχουν ενφια και οι μισοι θα εχουν και το φορο εισοδηματος σιγουρα θα αποδωσει το μετρο.Το οτι δεν απεδωσε μεχρι τωρα θα ειναι τυχαιο μαλλον.
Λίγη υπομονή. Στο ενδιάμεσο, όποιος δεν θέλει, απλά μένει κλειστός τις Κυριακές, άλλωστε αν πιστέψουμε αυτό το νήμα, δεν πατάει και κανένας πελάτης.
λιγη υπομονη θα χρειαστει στη κυβερνηση μολις αρχισει να βρεχει δισεκατομμυρια ανειπρακτων ενφια+φορο εισοδηματος απο τελος του μηνα κιολας,και για καθε μηνα μεχρι τα Χριστουγεννα.
-
Το πρόβλημα μέχρι σήμερα είναι δεν είχαμε την Κυριακή για να ψωνίσουμε, όχι ότι δεν είχαμε χρήματα!
-
Ποιο είναι το πρόβλημα σας; Αν δεν πατάει κόσμος όπως ισχυρίζεστε, απλά δεν υπάρχει θέμα.
Αν πάλι ο κόσμος πηγαίνει, αυτό σημαίνει ότι υπήρχε ζήτηση την οποία κάποιοι θέλουν να καλύψουν και να κερδίσουν από αυτή.
-
Συζητάμε τόσους μήνες, όλοι οι επαγγελματίες του φόρουμ είναι αρνητικοί, οι λόγοι έχουν εξηγηθεί χιλιάδες φορές και ρωτάς ποιό είναι το πρόβλημά μας; Δεν ξέρουμε από ποιόν έχασε η Χαβάη με 5-0. Αυτό είναι.
-
Ωραία. Θα το μάθετε λοιπόν σε λίγους μήνες. Υπεμονή.
-
Ας το ξαναπούμε, όλοι πρέπει να εργάζονται την Κυριακή, και οι έμποροι και το δημόσιο και οι εταιρείες και οι τράπεζες και όλοι οι υπόλοιποι...
-
Και μάλιστα σε 24ωρη βάση!
-
Μαστίγιο και καρότο...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εγώ πάντως είμαι έτοιμος να βάλω ένα στοιχηματάκι ότι το μέτρο θα βελτιώσει τον τζίρο των καταστημάτων σε βάθος μηνών.Λίγη υπομονή. Στο ενδιάμεσο, όποιος δεν θέλει, απλά μένει κλειστός τις Κυριακές, άλλωστε αν πιστέψουμε αυτό το νήμα, δεν πατάει και κανένας πελάτης.
Προσπάθησε να μη μιλάς με τόση βεβαιότητα και... επιστημοσύνη για πράγματα που δεν γνωρίζεις στο ελάχιστο. 'Εχεις ικανοποιητικό εύρος γνώσεων και συγκεκριμένους τομείς στους οποίους είσαι ψαγμένος, κατά το... κοινώς λεγόμενο. Αλλά μη το γαμάς κι εσυ....
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πράγματι, γινόταν χαμός. Θυμάμαι τις ουρές των αυτοκινήτων και τα μποτιλιαρίσματα στην Μεσογείων μετά το Σταυρό.Από τότε που απαγορεύτηκε, περνάς από την περιοχή και είναι πόλη φάντασμα...
Πάντως πολλοί από ότι είδα έκλεισαν, ειδικά τα φαγάδικα...
Αλλά τώρα περνάς 'σφαίρα' ...και δεν έχει και μποτιλιάρισμα...Αν το στυλάκι σου είναι η ειρωνεία και με αυτή πορεύεσαι, συνέχισε έτσι αφού σε...ανεβάζει.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Λαικη στο Μαρουσι Σαββατο πρωι παντως δε παιζεται ουτε απο ποιοτητα ουτε απο τιμες.Καμια σχεση με τα supermarket.Η διαφορα ειναι μεγαλη.
Εγω ψωνιζω απο 2 -3 γνωστους που ειναινσιγουρα παραγωγοι απο Μαραθωνα και Σπατα.Μαρούσι προς Πεύκη στον Ηλεκτρικό στην Αθανασίου Διάκου;;
Τελευταία φορά πάντως που την πήρα είδηση ήταν μάλλον μέσα στην Πεύκη παρά στο Μαρούσι...Nai στην Αθανασίου Διάκου κάθε Σάββατο ,ειναι μια χαρα.Έχει και μερικους πάγκους βιολογικών.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Λαικη στο Μαρουσι Σαββατο πρωι παντως δε παιζεται ουτε απο ποιοτητα ουτε απο τιμες.Καμια σχεση με τα supermarket.Η διαφορα ειναι μεγαλη.
Εγω ψωνιζω απο 2 -3 γνωστους που ειναινσιγουρα παραγωγοι απο Μαραθωνα και Σπατα.Μαρούσι προς Πεύκη στον Ηλεκτρικό στην Αθανασίου Διάκου;;
Τελευταία φορά πάντως που την πήρα είδηση ήταν μάλλον μέσα στην Πεύκη παρά στο Μαρούσι...Nai στην Αθανασίου Διάκου κάθε Σάββατο ,ειναι μια χαρα.Έχει και μερικους πάγκους βιολογικών.
Πριν τρία Σαββατα εκεί βρήκε η οροφή μου σε ομπρέλα οποροπωλη σε έναν κάθετο δρόμο και ζοριστηκα να περάσω από τα άτσαλα παρκαρισμένα. Μεγαλουτσικη λαϊκή και μαζεύει πολύ κόσμο πάντως ακόμα και στις 1 το μεσημέρι.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Πράγματι, γινόταν χαμός. Θυμάμαι τις ουρές των αυτοκινήτων και τα μποτιλιαρίσματα στην Μεσογείων μετά το Σταυρό.
Από τότε που απαγορεύτηκε, περνάς από την περιοχή και είναι πόλη φάντασμα...
Πάντως πολλοί από ότι είδα έκλεισαν, ειδικά τα φαγάδικα...
Αλλά τώρα περνάς 'σφαίρα' ...και δεν έχει και μποτιλιάρισμα...Αν το στυλάκι σου είναι η ειρωνεία και με αυτή πορεύεσαι, συνέχισε έτσι αφού σε...ανεβάζει.
Ρε συ δεν σε ειρωνεύομαι. Προς θεού. Απλά επιβεβαίωσα αυτό που είπες, γιατί περνάω συχνά από την περιοχή.
Πρώτη φορά μου το λένε αυτό στο χώρο πάντως...
-
Aν είναι έτσι το πέρνω πίσω.
Πάντως το ψαράδικο στη γωνία για λίγες εβδομάδες έκλεινε την κυριακή με την απαγόρευση, τώρα δεν γίνεται να παρακολουθώ τος εξελίξεις καθημερινά αν και μένα κοντά, αλλά τις κυριακές τα πρωϊνά πηγαίνω προς πειραιά για καφέ και όχι προς Σταυρό.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πριν τρία Σαββατα εκεί βρήκε η οροφή μου σε ομπρέλα οποροπωλη σε έναν κάθετο δρόμο και ζοριστηκα να περάσω από τα άτσαλα παρκαρισμένα. Μεγαλουτσικη λαϊκή και μαζεύει πολύ κόσμο πάντως ακόμα και στις 1 το μεσημέρι.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Η συγκεκριμένη λαϊκή θέλει προσοχή.
Πέφτει ξύλο μεταξύ κομματικών οπαδών, αρπάζουν πορτοφόλια οι λαθρομετανάστες, αρπάζουν από τα καρότσια τα ψώνια των ηλικιωμένων την ώρα που κοιτάνε τους πάγκους. Ο ηλεκτρικός είναι πολύ κοντά και μαζεύει κάθε καρυδιάς καρύδι η λαϊκή αυτή. -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Aν είναι έτσι το πέρνω πίσω.Πάντως το ψαράδικο στη γωνία για λίγες εβδομάδες έκλεινε την κυριακή με την απαγόρευση, τώρα δεν γίνεται να παρακολουθώ τος εξελίξεις καθημερινά αν και μένα κοντά, αλλά τις κυριακές τα πρωϊνά πηγαίνω προς πειραιά για καφέ και όχι προς Σταυρό.
Έμαθα από φίλο που πάει από Πατήσια στο ψαράδικο αυτό για να πάρει ψάρια, ότι μένει ανοικτός τις Κυριακές γιατί θεωρείται ότι είναι αλυσίδα 'ψαράδικων', με το άλλο μαγαζί να το έχουν στην τουριστική Ραφήνα που ανοίγει τις Κυριακές, οπότε ανοίγουν και αυτό στο Σταυρό.
-
πιθανότητα ισχύος αυτού -|/-|/-|...)->0
(δλδ, υπάρχει ένας ΑΒ/γερμανός/κωτσόβολος/whatever σε τουριστική περιοχή -> ανοίγουν όλοι οι ΑΒ/γερμανός/κωτσόβολος/whatever σε όλη την ελλάδα NOT)
-
Πάντως συνεχίζει να είναι ανοικτός τις Κυριακές...
Και το κλείνει όταν ξεπουλάει, δηλαδή ανοίγει για πολύ λίγες ώρες. Κατά τις 12.00 έχει κλείσει...
Περί ωραρίου καταστημάτων [Διάσπαση]