-
Ειναι κλειστά τα μαγαζια στις τουριστικές περιοχές τις Κυριακές;
-
Φυσικα και οχι.
Για αλλο λογο το εκαναν, μηπως και δουλεψουν τα μεγαλα καταστηματα του κεντρου, οπως και το εκπτωτικο χωριο στα Σπατα. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Για πολυ ηλιθιους. Αλλα μαλλον δικιο εχουν γιατι δεν βλεπω να εχουμε παρει τα οπλα ακομα...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
ευτυχως για σενα ή ευτυχως για μας;
Εσύ θα είσαι από τους ευχαριστημένους μάλλον.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για πολυ ηλιθιους. Αλλα μαλλον δικιο εχουν γιατι δεν βλεπω να εχουμε παρει τα οπλα ακομα...
ευτυχως για σενα ή ευτυχως για μας;
Εσύ θα είσαι από τους ευχαριστημένους μάλλον.
ε ναι, φανταζομαι εσενα και κατι αλλους με οπλα...
-
Εμένα η δουλειά μου ήταν και έχω ακόμα, νόμιμα φυσικά. Η έκφραση όμως αυτή υποδηλώνει λαϊκό ξεσηκωμό, όχι τρομοκρατία, όπως ίσως υπέθεσες.
-
η δουλεια σου ειναι να εχεις οπλο σημερα;
για λαικο ξεσηκωμο μιλαω και γω... -
Μπορείς να συνεχίσεις να κατέχεις μετά την αποστρατεία, ακολουθώντας τις σχετικές διαδικασίες.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειναι κλειστά τα μαγαζια στις τουριστικές περιοχές τις Κυριακές;Nope..!Το έχουμε πει πολλές φορές κι εδω....Και όχι μόνο είναι ανοιχτά τις Κυριακές στις τουριστικές περιοχές, αλλά έχουν και διευρυμένο ωράριο σε σχέση με τις υπόλοιπες. Δεν κλείνουν δηλαδή υποχρεωτικά στις 21:00' όπως οπουδήποτε αλλού, αλλά παραμένουν ως τις 24:00' αν το επιθυμούν.
'Αλλοι είναι οι λόγοι που γίνονται όλα αυτά. Τα υπόλοιπα είναι απλά προφάσεις.
-
Σας βαρέθηκα ρε ( ειδικά εσένα spartan ), θα κονομήσετε τρελά την Κυριακή και πάτε να βγείτε και από πάνω...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπορείς να συνεχίσεις να κατέχεις μετά την αποστρατεία, ακολουθώντας τις σχετικές διαδικασίες.Δια πιστολι εχεις;
-
Και πιστολιο, αλλα ειμαστε off topic giannik εδω.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Σας βαρέθηκα ρε ( ειδικά εσένα spartan ), θα κονομήσετε τρελά την Κυριακή και πάτε να βγείτε και από πάνω...Αχαριστοι ανθρωποι παιδι μου...
-
Βάσει των μέχρι σήμερα στοιχείων που έχουν στα χέρια τους οι έμποροι από τις επτα Κυριακές που άνοιξαν τα καταστήματα, από τον Νοέμβριο του 2013 μέχρι και τον Ιούλιο του 2014, δεν σημειώθηκε αύξηση ούτε τον τζίρο, ούτε τον όγκο πωλήσεων ούτε στην απασχόληση και τους μισθούς.
Η ΕΣΕΕ σύμφωνα με το ΑΠΕ, ολοκληρώνει στις 20 Ιουλίου -την πρώτη Κυριακή των καλοκαιρινών εκπτώσεων κατά την οποία τα καταστήματα σε όλη τη χώρα μπορούν να είναι ανοικτά- την έρευνά της για το μέτρο των επτά Κυριακών.
Σύμφωνα με την ΕΣΕΕ, βάσει των μέχρι σήμερα στοιχείων αποδεικνύεται ότι οι επτα Κυριακές, από τον Νοέμβριο του 2013 μέχρι και τον Ιούλιο του 2014, δεν αύξησαν ούτε τον τζίρο, ούτε τον όγκο πωλήσεων, ούτε βεβαίως την απασχόληση και τους μισθούς στην ελληνική αγορά. Υπ' αυτήν την έννοια, η εμμονή στην πλήρη απελευθέρωση των Κυριακών φαντάζει περισσότερο «ιδεοληψία» αξιωματούχων με δεμένα χέρια, παρά «πολιτική» που βασίζεται στη γνώση της πραγματικής οικονομίας.
«Συνεπώς, για να επιβεβαιωθεί άλλη μια φορά από τους ίδιους τους ανθρώπους της καθημερινότητας της αγοράς, ότι οι επιπτώσεις στον τζίρο και στην απασχόληση του λιανεμπορίου δεν είναι ούτε σημαντικές, ούτε διατηρήσιμες στο χρόνο, η ΕΣΕΕ ζητά από μικρές και μεγαλύτερες εμπορικές επιχειρήσεις να απαντήσουν σε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο» όπως αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο της συνομοσπονδίας προς τα μέλη της.
http://www.thestival.gr/society/economy ... es-anoixta
Μα πόσο άσχετοι είναι οι που κυβερνάνε;
-
Άσχετοι ???
Μια χαρά κάνουν την δουλειά τους για τα συμφέροντα που εξυπηρετούν.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σωστό κι αυτό.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Γενικα το πραγμα παει προς την σωστη κατευθυνση
Ερχονται οι τουριστες στην Αθηνα και το μονο που βλεπουν ειναι κλειστα μαγαζια και καποια απεργια στην ΑκροποληΝαί, γιατι ο ξένος είχε διακαή πόθο να ψωνίσει απο το 'Νεωτερισμοί, η Σούλα'
-
ωραια λοιπον..να ειναι ανοιχτες και οι δημοσιες υπηρεσιες 8-8 7 ημερες την εβδομαδα...
δεν ειναι λογικο μεσοβδομαδα ενας εργαζομενος να φευγει απο την δουλεια του και 2 το μεσημερι να ειναι τα παντα κλειστα..
το θεμα δεν ειναι ποσο θα ανοιγουν, αλλα ΠΟΙΟΙ θα τα ανοιγουν.. -
στη χειρότερη θα βάλουμε τπτ φαντάρια να το παίζουν πωλητές καταστημάτων, τύπου θεατές που γεμίζουν τα γήπεδα
-
βρε μην τους βάλουν να κάνουν και τους πελάτες φοβάμαι, και τον τερματίσουμε τον Ιονέσκο.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
στη χειρότερη θα βάλουμε τπτ φαντάρια να το παίζουν πωλητές καταστημάτων, τύπου θεατές που γεμίζουν τα γήπεδαΒάζε ιδέες, βαζε ιδέες !! :-):lol:
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περί ωραρίου καταστημάτων [Διάσπαση]