-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Και αν ειναι 1ος ο Αλο ,2ος ο Γουεμπερ,3 ο Χαμι ,4 ο Μπατ,και 5 ο Φεττελ...Και μενουν λιγοι γυροι..εκει τι γινεται?Λενε στον Γουμπερ...Stop the engine??Ή που θα τους καθυστερήσει ο Webber για να τους περάσει ο Vettel, ή που θα αφήσει να τον περάσουν όλοι για να πάει ο Γερμανός 4ος. Αυτό είναι και το λογικό.
-
Ναι και ο Μασσα που ειναι 6ος σταματαει και περιμενει τον Φεττελ
-
Εγώ πάλι βλέπω Vettel στο 1 ή 2 να μάχεται με μια McLaren. Αλλά επειδή δεν είναι χαζός θα προτιμήσει τη σίγουρη 2η θέση αν χρειαστεί.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Και αν ειναι 1ος ο Αλο ,2ος ο Γουεμπερ,3 ο Χαμι ,4 ο Μπατ,και 5 ο Φεττελ...Και μενουν λιγοι γυροι..εκει τι γινεται?Λενε στον Γουμπερ...Stop the engine??Alternator
-
εγω θελω
1: vettel
2:alonso
3:maldonado
4:massa
5:grosjeanσφαγη
-
Λαμβάνοντας υπόψη το Άμπου-Ντάμπι όπου ο Αλόνσος την πάτησε προσπαθώντας να το παίξει safety, ο Vettel απλά θα προσπαθήσει για το πόντιουμ κ μέχρι εκεί.. Ωστόσο, τότε δεν υπήρχε το DRS, τώρα η Βραζιλία είναι ιδανική για DRS προσπεράσματα οπότε δύσκολα θα τον δούμε να κολλάει πίσω από κανέναν 'Πετρόφ'
Θυμίζω πως η 4η θέση του Φέττελ αρκεί ΜΟΝΟ στην περίπτωση που την νίκη την πάρει ο Άλονσος το οποιο δε νομιζω να το καταφέρει κρίνοντας από την απόδοση του σε παρεμφερή πίστα με μεγάλες ευθέιες όπως Αμερικη (που λέει κ η Μάντισον) αλλά και από το σκύλιασμα του Χάμιλτον να πάρει όσες περισσότερες νίκες μπορεί μιας και από του χρόνου θα βλέπει τα πόντιουμ απο το παρκ φερμέ
Το μόνο που μπορεί να δώσει το πρωτάθλημα στον αλόνσο είναι ο ενναλάκτης του Φέττελ - ούτε καν ο Μάσσα ακόμα και αν στην SCUDERIA ALONSO τον εκβιάσουνε να εμβολίσει τον Φέττελ για να μην καθαρίζει τις τουαλέτες στο Μαρανέλο όλο τον χειμώνα... -
προς ckastam και πασης φυσεως haters
Ειπαμε ξανα, το πρωταθλημα ειναι Αλονσο vs Newey. Και αυτο αποδειχθηκε την μιση σεζον που οι κατρουλοομαδα σερνοταν κ οι οδηγοι της (ιδιαιτερα η πριμαντονα ο τζαστιν μπιμπερ senna wannabe) βολοδερναν με το ζορι στην 1η τετραδα
Οπως και να τα παμε στην Βραζιλια, απλα respect στους οδηγους μας για φετος, υπερεβαλαν εαυτον σε πολλες περιπτωσεις και παλεψαν μεχρι τελους
επισης τωρα που το θυμηθικα, ξυδακι και στον ντειμον χιλλ που ακομα κλαει για την αδελαιδα του 1994
-
.... το χειρότερο σενάριο για τους Tifosi ...
O Vettel .... εγκαταλείπει
Ο Ναντο ... κερδίζει.... αγώνας διακόπτεται - λόγω βροχής - πριν το μέσο του και αποδίδονται στον νικητή οι μισοί πόντοι ( 12,5 )
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
προς ckastam και πασης φυσεως hatersΕιπαμε ξανα, το πρωταθλημα ειναι Αλονσο vs Newey. Και αυτο αποδειχθηκε την μιση σεζον που οι κατρουλοομαδα σερνοταν κ οι οδηγοι της (ιδιαιτερα η πριμαντονα ο τζαστιν μπιμπερ senna wannabe) βολοδερναν με το ζορι στην 1η τετραδα
Οπως και να τα παμε στην Βραζιλια, απλα respect στους οδηγους μας για φετος, υπερεβαλαν εαυτον σε πολλες περιπτωσεις και παλεψαν μεχρι τελους
επισης τωρα που το θυμηθικα, ξυδακι και στον ντειμον χιλλ που ακομα κλαει για την αδελαιδα του 1994
-
Ως αντι-γερμανός και αντι-φερραρικός θέλω να κερδίσει ο Φεττελόνσο...
Λοιπόν, την Κυριακή θα κλάψουν πολλοί.
Επίσης, θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος.Να μου το θυμηθείτε...
-
Τουλάχιστον, προσωπικά μιλώντας, είμαι προετοιμασμένος.
Θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω για να το σηκώσει ο Αλόνσο, πράγμα αδύνατο ΙΜΗΟ!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Και αν ειναι 1ος ο Αλο ,2ος ο Γουεμπερ,3 ο Χαμι ,4 ο Μπατ,και 5 ο Φεττελ...Και μενουν λιγοι γυροι..εκει τι γινεται?Λενε στον Γουμπερ...Stop the engine??
Alternator
Red Bull to switch to new-spec alternator in Brazil after Webber failure
http://www.thef1times.com/news/display/06991Bρειτε κατι αλλο να χαλασει.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Και αν ειναι 1ος ο Αλο ,2ος ο Γουεμπερ,3 ο Χαμι ,4 ο Μπατ,και 5 ο Φεττελ...Και μενουν λιγοι γυροι..εκει τι γινεται?Λενε στον Γουμπερ...Stop the engine??
Alternator
Red Bull to switch to new-spec alternator in Brazil after Webber failure
http://www.thef1times.com/news/display/06991Bρειτε κατι αλλο να χαλασει.
Κι αν αλλάξουν τον εναλλάκτη μόνο στον SV?
-
O Alonso θα το παρει και μαλιστα θα νικησει.
εγω αυτο νομιζω.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
O Alonso θα το παρει και μαλιστα θα νικησει.εγω αυτο νομιζω.
Tωρα μιλαμε βασει αποψης οτι θα γινει αυτο η θα γινει εκεινο κ θα το παρει ο Alonso η απλα λεμε οτι προαισθημα εχει ο καθενας?
-
Romain Grosjean has said that he's not worried about getting involved in another incident during a race.
Having been suspended for the Italian Grand Prix for causing a major accident at the start of the previous race in Belgium, Grosjean came under a lot of scrutiny as he hit Mark Webber at the start of the Japanese Grand Prix. Since then he's paid particular attention to staying out of trouble, but he said that he is now showing he won't be 'an easy touch' during races.
http://en.espnf1.com/lotusf1/motorsport ... 95595.htmlΟ Θεός να τους φυλάει σε 5 μέρες...
-
Χαχαχα δε νομιζω. Τον καλοπιασε ο Ναντο...
Sent from my Galaxy S2
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Χαχαχα δε νομιζω. Τον καλοπιασε ο Ναντο...Sent from my Galaxy S2
Με σκοπό να χτυπήσει κάποιον άλλον ίσως...
-
Έχοντας δει τον Massa σε προηγούμενα Βραζιλιάνικα GP, το θεωρώ πολύ πιθανό να είναι ταχύτερος του Alonso και γενικά ψηλά και μες στη μάχη της κορυφής.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μα πως το ξεχασα.. Θα δουμε και για τελευταια φορα στις πιστες τον Σουμι!
Το 2006 παντως ειχε κανει φοβερο αγωνα.Φετος με τετοιο χρεπι..Kαι εγώ το ξέχασα
Ως αντι-γερμανός και αντι-φερραρικός θέλω να κερδίσει ο Φεττελόνσο...
2012 - Grande Prêmio Petrobras do Brasil (final round)