-
Παιδια κανενα τορεντ απο σκαι σπορτς (δοκιμασμενο) γιατι η ΔΕΗ δεν ειχε ορεξη σημερα (7 ωρες διακοπη ρευματος)
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
Τους εχει ολους περασει ηδη (τον Ροζμπεργκ οταν τρακαρε, τους 4 μαλακες που παιζαν συγκρουομενα, τον Γκροζαν πιο πριν κλπ)
βλεπεις τι λεω? αυτο που γραφεις,χωρις κατι το εξωπραγματικο φιλε...
εκει που περιμενα να δω εστω λιγο τον μασσα να τον κρατησει λιγο εγινε η ταρζανια με τον webber και επεσε πισω(παει ο ενας)
με τον webber(BOX BOX BOX) τοροσαδες και λοιπους ανετα ελεο δυναμηκης μονοθεσιου, με λιγα λογια,απλα πιο τυχερος παρα εξωπραγματιμος κτλ.Eπειδή βλέπω να συζητάμε για καιρό αυτό το θέμα, θα πω από τώρα την άποψή μου. Ο Vettel δεν έκανε εξωπραγματικό αγώνα. Δεν έκανε όμως και χαλαρό αγώνα. Για να πας από 24ος 3ος θέλεις καλό ρυθμό, μυαλωμένα προσπεράσματα και τύχη. Ο καλός ρυθμός υπήρχε από την αρχη, τα προσπεράσματα, αν και εύκολα (με την έννοια του ότι υπήρχαν αργά μονοθέσια με εξαίρεση Grosjean και JB) δεν ήταν υπερβολικά (από 20 χλμ πίσω) και η τύχη είναι το προσπέρασμα (ή καλύτερα πήδηγμα) σε Perez, Webber, Massa, Grosjean και di Resta. Χωρίς κάτι από αυτά θα μιλάγαμε για μια, το πολύ, 8η θέση.
-
http://www.dailymotion.com/video/k2Wttyefymwwv23viLD
Tα team radio του Kimi -
αυτο ρε sigman α να γεια σου
-
Απογοητευτικός ο Button στο τέλος του αγώνα
Ο Lewis πάλι είναι συγκινητικός με τον τρόπο που οδηγεί τη στιγμή που απ' την ομάδα τον έχουν ξεγράψει ακόμα κι απ' το..Tooned!
Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ο Vettel είναι ταχύτατος και ικανότατος. Προσωπικά τον θεωρώ και πολύ καλό στις μάχες, ασχέτως αν κάποιοι δεν έχουν δει τα καίρια προσπεράσματα που κάνει από πέρσι στην πίστα. Αλλά κακά τα ψέματα ευνοήθηκε πολύ απ' τις ασυνήθιστα πολλές εγκαταλείψεις, safety cars και τον γενικότερο χαμό που κανείς δεν περίμενε στο συνήθως βαρετό Abu Dhabi. (Τελικά δεν μας θέλει αυτό το μέρος )
Ο Alonso θα περιμένει τα νέα updates αλλά κακά τα ψέματα τα πράματα είναι δύσκολα. Φοβάμαι ότι μπορεί να σταθεί και ο ίδιος άτυχος κάπου και να τελειώσει πρόωρα η σεμνή τελετή.
Πάντως ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρονται στον Grosjean στην πίστα, είναι τουλάχιστον..ρατσιστικός..Ψιλοfail και οι βιαστικές τοποθέτησεις του Τάκαρου και του Seitan, αν και ομολογουμένως κι εγώ όταν είδα εκεί τη Renault υπέθεσα ότι φταίει ο Γάλλος.
Ο Raikkonen πάσχει από tourette syndrome ?? Κάθε φορά που είναι Live πρέπει να λέει τη λέξη 'shit' ??!
Για μια ακόμη φορά είναι απίστευτα σταθερός και γρήγορος στον αγώνα
...+team radios!Δεν ξέρω πόσο ίδια είναι τα μονοθέσια της Red Bull, πάντως ο Webber ήταν τραγικός σήμερα. Η άλλη στα χέρια του Vettel πετάει όλο το Σαββατοκύριακο. Ο μόνος λόγος για να μην πάρει βάθρο σε κάποιον αγώνα πλέον είναι να κάνουν οι ίδιοι κάποια λακαμία, ή να εγκαταλείψει από μηχανικό πρόβλημα.
= Αντίο πρωτάθλημα.extra thoughts + memories:
Youtube Video -
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Αν το'χαν κάνει οι γνωστοί-άγνωστοι θα τους είχαν σταυρώσει.
Ναι γιατί θα ήταν κατ'εξακολούθηση! Ο νόμος δέχεται τον πρότερο έντιμο βίο!
Το κεφάλι του Καρθιτέτοιου το'σωσε ο πρότερος έντιμος βίος του Britney δηλαδή;
Η τύχη και ο σχεδιασμός των κόκπιτ. Δεν ήταν βέβαια τόσο κοντά το κεφάλι του Καρθιετέτοιου με το... σώμα του μονοθεσίου (Πουρναράκης TM) της Αλίκης.
-
Culettel ή Vettelcul?
O Culonso (που τελευταία είναι λίγο culo και..... πολύ Alonso) από σήμερα έχει δικαιωματικά παρέα.
Ηθικός νικητής (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα)ο Luiginio.
O Αlonso υπερέβαλε για μια ακόμα φορά εαυτόν,αλλά κάποια πράγματα είναι αδύνατα,όταν αναγκάζεσαι να ξεκινάς σχεδόν συστηματικά από την τρίτη σειρά.Ελπίζω να μην αρχίσει να χάνει την ψυχραιμία του στο μέλλον.
Eκείνο που λείπει στη Ferrari δεν είναι το σχεδιαστήριο,οι μηχανικοί ή το muretto,αλλά......oι ευνοϊκοί κανονισμοίΑν και μένουν να μοιραστούν ακόμα 50 πόντοι και η διαφορά μεταξύ των δύο είναι 10 βαθμοί,οπότε πολλά μπορούν να γίνουν.....έχω ήδη ξεκινήσει να ψέλνω το de profundis...
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
http://www.dailymotion.com/video/k2Wttyefymwwv23viLD
Tα team radio του KimiΕίναι η 2η φορά στα 25 χρόνια που βλέπω F1 που υποστηρίζω και οδηγό (η 1η ήταν ο ένας και μοναδικός Αλαίν )... Λατρεία είναι μπεκρής!
-
@takiinoue Vettel did overtake 21 cars during the race. The qualifying means nothing for him. But don't forget Grojean, Perez and Maldonado support.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Eκείνο που λείπει στη Ferrari δεν είναι το σχεδιαστήριο,οι μηχανικοί ή το muretto,αλλά......oι ευνοϊκοί κανονισμοίCare to elaborate on this one matey?
-
Eκείνο που λείπει στη Ferrari δεν είναι το σχεδιαστήριο,οι μηχανικοί ή το muretto,αλλά......oι ευνοϊκοί κανονισμοί
Το '14 θα ανακατευτεί η τράπουλα με τα νέα μοτέρ και το ξεπάγωμα της εξέλιξης τους.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eκείνο που λείπει στη Ferrari δεν είναι το σχεδιαστήριο,οι μηχανικοί ή το muretto,αλλά......oι ευνοϊκοί κανονισμοί
Το '14 θα ανακατευτεί η τράπουλα με τα νέα μοτέρ και το ξεπάγωμα της εξέλιξης τους.
Ναι... αλλά ντούρμπο...
Πάρτε ήχο ντούρμπο από τα φετινά Champ Cars:
-
-
Ο Vettel με το που κάνει το pit stop είναι τελευταίος, μπαίνει για δεύτερο pit stop και βγαίνει άνετα τέταρτος. Στο μεσοδιάστημα έχει περάσει καμιά 15αρια και έχει φτιάξει διαφορά ενός πιτ στοπ από τον 5ο. Ναι είχε ατυχήματα και εγκαταλείψεις μπροστά του, αυτό σημαίνει ότι δεν έκανε τίποτα καλό ο ίδιος του; Τι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει δηλαδή;
Εμένα με εντυπωσίασε σε έναν αγώνα που η Red Bull δεν ήταν πανγρήγορη. Εσείς ίσως εντυπωσιάζεστε πιο δύσκολα ( ή μόνο με συγκεκριμένους οδηγούς). -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ναι... αλλά ντούρμπο...
Πάρτε ήχο ντούρμπο από τα φετινά Champ Cars:
Έχω δει επαρχιακές πίστες καρτ που είναι λιγότερο χωράφια από αυτή του βίντεο...
-
το 3ο πρωτάθλημα είναι στα χέρια της Renault.
Εννοείς από άποψη αξιοπιστίας; Αν ναι, συμφωνώ!
η Δημοσιουπαλληλική νοοτροπία της Scuderia
Πρώτα από όλα δεν υπάρχει τίποτα κακό στο δημόσιο (σε σοβαρά κράτη), αλλά αυτά τα ξέρεις κι εσύ που έζησες έξω. Δεύτερων, δεν βλέπω κάτι τέτοιο σε αυτή την περίπτωση. Απλά δεν τραβάει η ομάδα στο σχεδιαστήριο.
Ο Τομπάζης μάλλον δεν είναι κατάλληλος για ένα τόσο μεγάλο πόστο και αυτά με τη σήραγγα τα ακούω βερεσέ.
Μπορεί. Πάντως δεν τα κατάφερε άσχημα το 07 και 08.
- JB. Πραγματικά κοιμήθηκε. Σε αυτό δίκαιο είχε ο Domenicalli.
Δεν είδα κάτι τέτοιο.
αν παρατηρήσει κανείς την τελικά της RB θα δει ότι όλα είναι μάλλον θέμα επιλογών στο γρανάζωμα και όχι θέμα ιπποδύναμης.
'Εκαναν επιλογή ευθείας και πάλι πολύ αργοί ήταν! Η Ferrari του έριχνε άνετα στα αυτιά με νορμάλ επιλογή!
-
Ναι από θέμα αξιοπιστίας μόνον ο SV θα χάσει το πρωτάθλημα. Όπως και το 2006 κακά τα ψέματα για τον λόγο αυτό ο MS δεν είχε πανηγυρίσει τον 8ο τίτλο.
-
Και στην Ιταλία το ίδιο χάλι με την Ελλάδα είναι. Γραφειοκρατία όσο δεν παίρνει υπάλληλοι αδιαφόροι που δεν τους κουνά κανείς και φυσικά στα @@ τους ο κόσμος. Θυμάμαι ακόμα την ιστορία με τον Ταχυδρόμο που για 10+ χρόνια αντί να παραδίδει τα γράμματα τα πετούσε στη κοίτη του χειμάρου που διέσχιζε το Baveno και ο οποίος φυσικά δεν τιμωρήθηκε ποτέ πραγματικά για την πράξη του. Το πρόβλημα της Scuderia είναι ότι δεν υπάρχει Δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι τους και η όλη τους συμπεριφορά δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μίας πρωταθλήτριας.
-
Το 2007 και το 2008 από την αδράνεια που είχε το σύστημα. Από τότε απλά εχει εξαφανιστεί και οι αλλαγές των κανονισμών απλά τους έριξαν πίσω. Δικαιολογίες ότι η 'αεροσήραγγα ήταν κουκουρούκου' μου θυμίζουν μικρά παιδάκια. Και ποιός ήταν υπεύθυνος για την αεροσήραγγα boys??? Την πλήρωσε την πατατά κανείς;;
-
Σε κάποια στιγμή ο JB απλά επιβράδυνε και έδωσε την ευκαιρία στον SV να περάσει. Κοιμήθηκε;; Έπεσαν τα λάστιχα του;;; Σημασία εν τέλει δεν έχει. Θεωρητικά πάντως είχαν το ίδιο μονοθέσιο με τον lH και καλώς ή κακώς ο JB θύμισε σε απόδοση σήμερα τον FM στα χειρότερα του.
-
Δεν με πείθεις και ιδιαίτερα. 320+ χιλιόμετρα τελική σήμερα ο SV και ο ταχύτερος γύρος έστω και 2 δέκατα από τον FA όταν ο τελευταίος πίεζε. Απλά έχουμε συνηθίσει τη Ferrari να τρέχει με λίγη κάθετη δύναμη γιατί εκκινώντας από πίσω χρειάζεται να προσπεράσει και η τελική είναι η μόνη λύση ένεκα της ύπαρξης του DRS. Αλλά στις εξόδους από τη στροφή το πληρώνει ακριβά. Έβλεπα την εξέλιξη της διαφοράς με τον JB και με τον KR του FA που σήμερα μάλλον το έστιψε το μονοθέσιο όσο δεν πήγαινε. Όσα κέρδιζε στις ευθείες τα έχανε στα διαδοχικά S. Και καλώς ή κακώς ο FA κάνει ό,τι μπορεί.
Εν πάσει περιπτώσει... Σε δύο εβδομάδες Αμερική και μετά Βραζιλία... Και όπως λένε και στο χωριό μου ... Τίποτα δεν τελειώνει αν δεν τραγουδήσει και η χοντρή κυρία..... Για να δούμε... 10 πόντοι δεν είναι τίποτα. Και το race pace του FA (προσοχή όχι της F2012 αλλά του FA) δίνει κάποιες ελπίδες για το πρωτάθλημα υπαλλήλων αλλά και για τη 2η θέση στο κατασκευαστών που θα φέρει και τα απαραίτητα μύρια στην ομάδα.
-
Αν το'χαν κάνει οι γνωστοί-άγνωστοι θα τους είχαν σταυρώσει.
Ναι γιατί θα ήταν κατ'εξακολούθηση! Ο νόμος δέχεται τον πρότερο έντιμο βίο!
Το κεφάλι του Καρθιτέτοιου το'σωσε ο πρότερος έντιμος βίος του Britney δηλαδή;
Η τύχη και ο σχεδιασμός των κόκπιτ. Δεν ήταν βέβαια τόσο κοντά το κεφάλι του Καρθιετέτοιου με το... σώμα του μονοθεσίου (Πουρναράκης TM) της Αλίκης.
+1
Ο σωστός σχεδιασμός κατά τη γνώμη μου θα έλεγα.
-
Αν και μένουν να μοιραστούν ακόμα 50 πόντοι και η διαφορά μεταξύ των δύο είναι 10 βαθμοί,οπότε πολλά μπορούν να γίνουν.....έχω ήδη ξεκινήσει να ψέλνω το de profundis...
με βαθρο στον επόμενο αγώνα και τη διαφορά να πάει στους +17 ή στους +20, με εγκατάληψη του Φέττελ σε Brazil ο Αλόνσο πρέπει να νικήσει εκεί....και δεν είναι πιο γρήγορος από Hamilton ή Webber....οπότε no championship
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Και στην Ιταλία το ίδιο χάλι με την Ελλάδα είναι. Γραφειοκρατία όσο δεν παίρνει υπάλληλοι αδιαφόροι που δεν τους κουνά κανείς και φυσικά στα @@ τους ο κόσμος. Θυμάμαι ακόμα την ιστορία με τον Ταχυδρόμο που για 10+ χρόνια αντί να παραδίδει τα γράμματα τα πετούσε στη κοίτη του χειμάρου που διέσχιζε το Baveno και ο οποίος φυσικά δεν τιμωρήθηκε ποτέ πραγματικά για την πράξη του.Σιγά βρε φίλε μου. Σε όλες τις χώρες υπάρχουν τα μαύρα πρόβατα.
Το πρόβλημα της Scuderia είναι ότι δεν υπάρχει Δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι τους και η όλη τους συμπεριφορά δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μίας πρωταθλήτριας.
Μπαίνουμε τώρα σε business ethics και έχοντας ζήσει πολλά χρόνια μέσα σε αγγλοσαξονικό πλαίσιο, έχω να πω ότι η δαμόκλειος σπάθη δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος. Εγώ πάντως ξέρω ότι έχουν όλα τα ρεκορ, οπότε κάτι καλό κάνουν... δε μπορεί;!
- Το 2007 και το 2008 από την αδράνεια που είχε το σύστημα.
Αν σκεφτούμε ότι το 2005 και 2006 είχαν μεν το καλύτερο μονοθέσιο αλλά έχασαν από τα λάστιχα έχεις ένα δίκιο. Από την άλλη όμως 2 χρόνια χασούρας ήταν και ακολούθησαν 2 χρόνια κέρδους. Δεν το λέω απλά αδρανειακή κίνηση αυτό.
320+ χιλιόμετρα τελική σήμερα ο SV
Με ειδικές ρυθμίσεις 'overtaking' και DRS, όταν ο Alonso με κανονικές ρυθμίσεις αγώνα και DRS είχε 330! Η μέρα με την νύχτα!
Εν πάσει περιπτώσει... Σε δύο εβδομάδες Αμερική και μετά Βραζιλία...
Έχω την εντύπωση ότι θα τελειώσουν όλα στην Αμερική και στα 2 πρωταθλήματα.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Αν και μένουν να μοιραστούν ακόμα 50 πόντοι και η διαφορά μεταξύ των δύο είναι 10 βαθμοί,οπότε πολλά μπορούν να γίνουν.....έχω ήδη ξεκινήσει να ψέλνω το de profundis...
με βαθρο στον επόμενο αγώνα και τη διαφορά να πάει στους +17 ή στους +20, με εγκατάληψη του Φέττελ σε Brazil ο Αλόνσο πρέπει να νικήσει εκεί....και δεν είναι πιο γρήγορος από Hamilton ή Webber....οπότε no championship
Γιατί σκας τόσο αν θα πάρει κούπα στην Ισπανία ο Φερνάντο; Έχεις βάλει λεφτά;
2012 - Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix