-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπαίνουμε τώρα σε business ethics και έχοντας ζήσει πολλά χρόνια μέσα σε αγγλοσαξονικό πλαίσιο, έχω να πω ότι η δαμόκλειος σπάθη δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος. Εγώ πάντως ξέρω ότι έχουν όλα τα ρεκορ, οπότε κάτι καλό κάνουν... δε μπορεί;!Τρέχουν περισσότερα χρόνια από τους άλλους, αυτό είναι το καλό που κάνουν.
Εντωμεταξύ τραγική ειρωνία: Η McLaren που τρομπάρει απίστευτα και εγκαταλείπει συνεχώς στους τελευταίους αγώνες, έσπασε σήμερα το ρεκόρ σκοραρίσματος συνεχών αγώνων.
-
Αν και μένουν να μοιραστούν ακόμα 50 πόντοι και η διαφορά μεταξύ των δύο είναι 10 βαθμοί,οπότε πολλά μπορούν να γίνουν.....έχω ήδη ξεκινήσει να ψέλνω το de profundis...
με βαθρο στον επόμενο αγώνα και τη διαφορά να πάει στους +17 ή στους +20, με εγκατάληψη του Φέττελ σε Brazil ο Αλόνσο πρέπει να νικήσει εκεί....και δεν είναι πιο γρήγορος από Hamilton ή Webber....οπότε no championship
Γιατί σκας τόσο αν θα πάρει κούπα στην Ισπανία ο Φερνάντο; Έχεις βάλει λεφτά;
μετά από τέτοιο πρωτάθλημα και με το να μην έχει το καλύτερο αυτοκίνητο σε κανένα αγώνα θα είναι τεράστιος άθλος
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Μπαίνουμε τώρα σε business ethics και έχοντας ζήσει πολλά χρόνια μέσα σε αγγλοσαξονικό πλαίσιο, έχω να πω ότι η δαμόκλειος σπάθη δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος. Εγώ πάντως ξέρω ότι έχουν όλα τα ρεκορ, οπότε κάτι καλό κάνουν... δε μπορεί;!
Τρέχουν περισσότερα χρόνια από τους άλλους, αυτό είναι το καλό που κάνουν.
Εννοείται το λέω corrected βάσει ετών! Τρέχουμε 61 χρόνια και έχουμε 16 Κατασκευαστών! Η Μακα τρέχει 45 και έχει 8! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!
Με έπιασε το οπαδικό μου τώρα! ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΕΔΩ!
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Αν και μένουν να μοιραστούν ακόμα 50 πόντοι και η διαφορά μεταξύ των δύο είναι 10 βαθμοί,οπότε πολλά μπορούν να γίνουν.....έχω ήδη ξεκινήσει να ψέλνω το de profundis...
με βαθρο στον επόμενο αγώνα και τη διαφορά να πάει στους +17 ή στους +20, με εγκατάληψη του Φέττελ σε Brazil ο Αλόνσο πρέπει να νικήσει εκεί....και δεν είναι πιο γρήγορος από Hamilton ή Webber....οπότε no championship
μετά από τέτοιο πρωτάθλημα και με το να μην έχει το καλύτερο αυτοκίνητο σε κανένα αγώνα θα είναι τεράστιος άθλος
Είσαι Ισπανός; Είσαι συγγενής του; Τι είσαι και σκας τόσο για τον προσωπικό τίτλο;
-
Δειτε τιτλο και τελευταια προταση.. http://www.sport-fm.gr/article/590805
-
Είσαι Ισπανός; Είσαι συγγενής του; Τι είσαι και σκας τόσο για τον προσωπικό τίτλο;
Το ίδιο μπορεί να πει για σένα που θες το κατασκευαστών για την Φερράρι.
-
https://www.youtube.com/watch?v=3oU3WWE ... ata_player
sent from my Nexus
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το ίδιο μπορεί να πει για σένα που θες το κατασκευαστών για την Φερράρι.
Και πολύ καλά θα κάνει αν το πει... επειδή είμαι οπαδός της Ferrari!
Θυμάσαι ποίον υπάλληλο είχαμε στο τιμόνι το 1984; Εγώ όχι και ούτε με νοιάζει! Και το 1984 και το 2024 όμως εγώ Ferrari θα είμαι!
-
Εννοείται το λέω corrected βάσει ετών! Τρέχουμε 61 χρόνια και έχουμε 16 Κατασκευαστών! Η Μακα τρέχει 45 και έχει 8! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!Με έπιασε το οπαδικό μου τώρα! ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΕΔΩ!
Αν θες να συγκρίνεις με την McLaren, συγκρίνεις από το 1966 και μετά που τρέχουν μαζί. Είναι πολύ κοντά σε στατιστικά οι δύο ομάδες.
-
Παιδες στο οτι ο μασσα δεν τερματισε σε καλη θεση οπως στους προηγουμενους αγωνες ειναι και το γεγονος οτι στην αγαρμπη επιστροφη στην πιστα απο τον Webber (αμ βγαινει εκτος πιστας, κανει rejoin και κατευθυνεται προς το κερμπ ενω εκει ειναι σχεδον ευθεια τι πας ρε μεγαλε προς το κερμπ για να κλεισεις τον Massa) και ο αλλος ενω ηταν πανω στο κερμπ επρεπε να σηκωσει το ποδι απο το γκαζι για να μην τον παρει παραμεζομα οποτε και εχασε το πισω μερος και να σβουρηξει...
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Δειτε τιτλο και τελευταια προταση.. http://www.sport-fm.gr/article/590805Κάτσε σου χω καλυτερο:
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εννοείται το λέω corrected βάσει ετών! Τρέχουμε 61 χρόνια και έχουμε 16 Κατασκευαστών! Η Μακα τρέχει 45 και έχει 8! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!
Με έπιασε το οπαδικό μου τώρα! ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΕΔΩ!
Αν θες να συγκρίνεις με την McLaren, συγκρίνεις από το 1966 και μετά που τρέχουν μαζί. Είναι πολύ κοντά σε στατιστικά οι δύο ομάδες.
Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ή όντως είσαι άνιωθος; Που το είδες το κοντά; Σου λέω ότι άπο το 1966 και μετά (αφού το θέλεις έτσι) η Ferrari έχει 14 ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ και η McLaren έχει 8! Πόσο γιωτόμπαλα είστε που μου θέλετε και σύγκριση με την ΘΕΑ της αυτοκίνησης;!
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Δειτε τιτλο και τελευταια προταση.. http://www.sport-fm.gr/article/590805
Κάτσε σου χω καλυτερο:
Δεν πανε να δουνε κανα ντερμπι Ολυμπιακος - Ατρομητος με τον Σειτανιδη παρεα λεω εγω?
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Vettel. Πέρασε το μισό grid. Κάνει πιτ λόγω σπασμένης αεροτομής και τους ξαναπερνάει όλους και τερματίζει τρίτος--> κωλόφαρδος.Ήταν λίγο (έως πολύ) πάντως, δε νομίζεις?
Χτυπάει την αεροτομή του τόσο, ώστε να μπορέσει να κρατηθεί μέχρι το επόμενο στοπ, κάνει μ@λ@κί@ και σκάει στη πινακίδα, τη σπάει και μπαίνει υπό καθεστώς SC να βγει τελευταίος, μετά εγκαταλείπει σχεδόν το μισό grid μπροστά του (7 μονοθέσια) κι ενώ έχουν ανοίξει στα 25δευτ οι πρωτοπόροι, βγαίνει 2ο SC κι εκμηδενίζονται οι διαφορές.
Ε, δε τον λες και γκαντέμη.
ΟΚ, έκανε γαμώ τους αγώνες...άξιος, αλλά η τύχη ήταν ξεκάθαρα με το μέρος του.
-
Σύντομο σχόλιο στα του αγώνα.
Για τους Μίμη-haters υπάρχει άπλετο υλικό στο net που θα μπορούσε να ποσταριστεί αλλά είναι τέτοιος ο καημός τους σήμερα που τους αφήνω να τζιτζιριστούν στο ζουμί τους.
Περί Vettel.
Παραδόξως αν και οι Μίμη-haters κάναν ως έπρεπε τη σχετική τουμπέκα, οι Vettel-haters (που σε πολλές περιπτώσεις ταυτίζονται με τους πρώτους) δεν σώπασαν.Ο σημερινός αγώνας είναι ίσως μια απόδειξη γιατί ο Vettel αξίζει και με το παραπάνω τον φετινό τίτλο.
Ξεκίνησε τελευταίος, μπήκε πόσες φορές στα pits και τελικά ανέβηκε podium. Με το ίδιο μονοθέσιο που ο Webber δεν μπορούσε υπό ΚΣ να πιάσει βάθρο.Σαφέστατα ευνοήθηκε από το τελευταίο safety car αλλά μιλάμε για όφελος μιας θέσης.
Θέλετε να πούμε ξεκίνησε τελευταίος και τερμάτισε 4ος; Καμία αντίρρηση, καθώς ελάχιστα μειώνει αυτό την εμφάνιση του.Όπως είπε και ο kantoniou έλιωσε και η καραμέλα ότι ο Vettel τα πάει καλά μόνο αν ξεκινάει πρώτος.
Στα των υπόλοιπων.
Λούης: τελευταίοι 2 αγώνες με καλό μονοθέσιο, οπότε αναμείνατε να ξεσαλώσει.
Alonso: όπως πάντα πολύ γρήγορος και φοβερός μαχητής (ειδικά το προσπέρασμα στον Webber στην αρχή).
Λίγο τη γκρίνια να κοβε ρε γαμώτο...
Massa: πέρα από το αν έφταιγε ο Webber κλπ θεωρώ ότι κινείται σε mode ελληνικό δημόσιο. Γιατί ρε γαμώτο;
Πρέπει να αρχίσουν τα σενάρια περί αντικατάστασης του για να οδηγήσει με λίγο περισσότερο νεύρο; -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
- Ναι από θέμα αξιοπιστίας μόνον ο SV θα χάσει το πρωτάθλημα. Όπως και το 2006 κακά τα ψέματα για τον λόγο αυτό ο MS δεν είχε πανηγυρίσει τον 8ο τίτλο.
Aλλά μην ξεχνάς ότι και ο Alonso είχε προβλήματα αξιοπιστίας (Ουγγαρία, Μοnza)
-
Παιδες this is motorsport. Ολα μεσα στο παιχνιδι... Με τα ΑΝ που ειδα να λετε εδω μεσα μπορω και εγω να πω οτι ΑΝ η γιαγια μου ειχε @@ θα ηταν ο παππους μου. Δεν εχει ομως οποτε παραμενει η γιαγια μου. Ετσι λοίον και τα safety car και τα κοπανηματα και οι ποινες και ολα ειναι μεσα στο παιχνιδι.... Οποτε chill out and enjoy το πρωταθλημα.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Παιδες στο οτι ο μασσα δεν τερματισε σε καλη θεση οπως στους προηγουμενους αγωνες ειναι και το γεγονος οτι στην αγαρμπη επιστροφη στην πιστα απο τον Webber (αμ βγαινει εκτος πιστας, κανει rejoin και κατευθυνεται προς το κερμπ ενω εκει ειναι σχεδον ευθεια τι πας ρε μεγαλε προς το κερμπ για να κλεισεις τον Massa) και ο αλλος ενω ηταν πανω στο κερμπ επρεπε να σηκωσει το ποδι απο το γκαζι για να μην τον παρει παραμεζομα οποτε και εχασε το πισω μερος και να σβουρηξει...Σωστή παρατήρηση. Ο Perez τιμωρήθηκε πιθανότατα για παρόμοιο λόγο, αλλά ο Webbo τη γλύτωσε. Βέβαια έχω την αίσθηση ότι ο Massa πιο πολύ τρόμαξε όταν είδε μπροστά του τη RB, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
-
η τυχη ηταν με τον Φεττελ...οπως χθες ηταν με τον Αλονσο και του ειχε γυρισει την πλατη...
αλλα λογια να αγαπιομαστε
-
οσο και να μου την δινει ο Ραικκονεν, απλα σημερα του βγαζω το καπελο, μου θυμισε τον παλιο καλο κιμι επι εποχες μκλαρεν (λατρευω παντως ατακες του στυλ 'μου πριξατε τα @@, αφηστε με να τρεξω' )
Το ιδιο ισχυει και για τον Φεττελ, εχει το καλυτερο μονοθεσιο στην πιστα και το ξερει. Η κατρουλοομαδα οντως μας τρολλαρε οπως ειχα πει κ πριν, 'εσπασε' το παρκ φερμε και εκανε την δουλεια της ωραια κ καλα (αλλη μια αποδειξη οτι το ολο θεμα του παρκ φερμε ειναι απλα μια μπουρδα κανονισμος και βλαπτει τον ανταγωνισμο) - επισης αναμενω την ωρα και την στιγμη που θα απαγορευτει απο την ΦΙΑ να εχει ενας ιδιοκτητης 2 ομαδες (κατρουλομαδα & τορο ροσσο). Ειναι πολυ δικαιο για το σπορ να τρεχει ο Μπιμπερ και να του κανουν ακρη και οι τρεις τιμεϊτς του
Αλονσο υποκλινομαι, στον ανθρωπο γαιδουρακι να δωσεις, σου κερδιζει αγωνα. Αλλη μια φορα το λεω, σιγα σιγα σβηνει η πιθανοτητα κατακτησης του οδηγων φετος, του χρονου στρωστε κωλαρακι εκει στο Μαρανελο και δωστε του του ανθρωπου ενα ευπρεπες μονοθεσιο, αιντε γιατι εχετε αρχιζει να μου θυμιζετε ελληνικο δημοσιο κατασταση
Μιλωντας για δημοσιο, ο Μασσα εχει αρχισει να μου θυμιζει τον Νικο Λυμπεροπουλο τοτε που επαιζε στον ΠΑΟ. Οποτε ηταν για ανανεωση συμβολαιων, το παλικαρι σκιζοταν και μετα αφοτου ανανεωνε, μετριοτητα σε καθε ματς. Να'ναι καλα ο Αλονσο που τον ξεμπροστιαζει
Επισης, Webber εισαι γελοιος. Την αλλη φορα που θα θες να προσπερασεις, κυριως οταν εχεις Φερραρι μπροστα σου, κανε και αυτο (ή μαλλον σχεδον το εκανες)
γαμω τα τιλκεδρομια με τα καθυστερημενα ασφαλτοστρωμενα runoff areas. Τουλαχιστον βαλτε κανα σαμαρακι ρε
2012 - Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix