-
Δεν το ειπα τυχαια. Εχουμε γνωστο ο οποιος μας φωναζει βλαχους. Και εμεις επισης. Καλα αν σε θιγεσε τοσο ευκολα τι να πω. Συγγνωμη. Μεσα στην πλακα λεγονται ολα. Δεν με νοιαζουν οι φυλες ολοι ειναι ιδιοι.
Α και 'εμεις' ειμαστε απο Ορεστιαδα! -
Γκατζολία?
-
Γκατζολια...
-
Μάλλον εσύ θίχτηκες πρώτος καθώς ήρθες να μου υπενθυμίσεις οτι το τοπικό έχει χιουμοριστικό υφος. Μα και η απάντησή μου δώθηκε στο ύφος του θέματος. Μάλλον θα έπρεπε να βάλω και τα μπαρμπαδάκια να γελάνε και άλλα τέτοια. Τεσπα. Εννοείται οτι δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη πάντος..
υγ. Τα Γκατζολόπτερα κάνουν πτήσεις ακόμα? -
Τωρα ειμαι Καβαλα, οποτε δεν ξερω τι παιζει εκει πανω
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Γκατζολια...Φυσικά σε πειράζω. Έζησα 4.5 μήνες το 2005, από μέσα Γενάρη μέχρι 1 Ιουνίου στο Διδυμότειχο, υπηρετώντας τη μαμά πατρίδα στο 512ΤΠ.
Ωραία πόλη η Ορεστιάδα, αλλά το Διδυμότειχο είναι γραφικό και βγαλμένο από άλλη εποχή.On topic
Γεννημένος Αθήνα από γονείς επίσης γεννημένους Αθήνα. Και δεν αλλάζω με τίποτα +χαρούμενος μέχρι αηδίας -
Το ξερω χαχα
Ορεστιαδα ειναι τετραγωνισμενη καινουρια πολη. Εχει τα παντα πλεον.
Το διδυμοτειχο δεν με ενθουσιαζει. Μονο οι Διμοτιανες -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Γεννημένος Αθήνα από γονείς επίσης γεννημένους Αθήνα. Και δεν αλλάζω με τίποτα +χαρούμενος μέχρι αηδίας+1 στο bold για εμενα.
Θα το αλλαζα με προϋποθεσεις και οχι για εντος Ελλαδος.
Αρα ψηφισα και την πρωτη επιλογη. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Γκατζολια...
Φυσικά σε πειράζω. Έζησα 4.5 μήνες το 2005, από μέσα Γενάρη μέχρι 1 Ιουνίου στο Διδυμότειχο, υπηρετώντας τη μαμά πατρίδα στο 512ΤΠ.
ντεφ μάουντεν;
-
Τι ανόητο ερώτημα; Στο δίλλημα 'Αθήνα vs Επαρχία' η απάντηση είναι προφανώς Θεσσαλονίκη!
Case closed.-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
η απάντηση είναι προφανώς Θεσσαλονίκη!Ναι ε; Γύρισε και μείνε εσύ εδώ...
Ο Στρατός να είναι καλά.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Γκατζολια...
Φυσικά σε πειράζω. Έζησα 4.5 μήνες το 2005, από μέσα Γενάρη μέχρι 1 Ιουνίου στο Διδυμότειχο, υπηρετώντας τη μαμά πατρίδα στο 512ΤΠ.
ντεφ μάουντεν;
το google translate δεν μου το μεταφράζει
-
http://wikimapia.org/11768990/el/Κ ... E%BD%CE%BF
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
η απάντηση είναι προφανώς Θεσσαλονίκη!
Ναι ε; Γύρισε και μείνε εσύ εδώ...
Ο Στρατός να είναι καλά.
Μην το λες...Πολλοι απο τα χωρια ηρθαν..
-
βλαχάκια...
-
Ναι ε; Γύρισε και μείνε εσύ εδώ...Ας όψεται η ρουφιάνα η ανάγκη που με έφερε στα ξένα...
Κατά τα άλλα, δεν είναι και άσχημα εδώ, γιατί το Λονδίνο αντιγράφει σε αρκετά σημεία τη Θεσσαλονίκη.
-
Ναι ε; Έχει φτερωτό; Έχει τρύπα του Κούβελα; Έχει Λευκό Πύργο; Έχει Πύργο του ΟΤΕ; Παπάρια κάνουν εκεί. Άσε τους έφαγα στη μάπα τόσα χρόνια. Ένα τεράστιο μετρό, ένα φανταστικό Whitehall, κάτι St James και Hyde Park, κατι Buckingham Palaces και λοιπά ραμολιά έχουν όλο κι όλο. Α και κάτι public houses.
ΥΓ: Στράτος ρε Ζορζ; Χτύπησες στο ευαίσθητο σημείο μου.
-
Ναι ε; Έχει φτερωτό;Έχει τρύπα του Κούβελα;
Έχει Λευκό Πύργο;
Έχει Πύργο του ΟΤΕ;
Επίσης έχουν αντιγράψει και τη Καμάρα:
Για την ομίχλη δε, δεν το συζητάω καν...
-
εγω ειμαι διχασμενος
μου αρεσουν και τα 2 , αλλα και τα 2 εχουν τα υπερ και τα κατα τους
σιγουρα απολαμβανω τη φυση και σιγουρα δεν αντεχω το αγχος , ομως οι διαφορες ελλειψεις που μπορει να υπαρξουν στην επαρχια με προβληματιζουν
δε ψηφιζω τιποτα
αλλα αν ηταν να εχω ολα τα θεματα μου λυμμενα , θα ηθελα να μενω στη Κεφαλλονια
-
Το θεμα ειναι deja vu αλησμονητων φορουμικων στιγμων ililias vs all
Αποκέντρωση: από τη θεωρία στην πράξη (Αθήνα vs. Επαρχία)