-
@socratesn τα σαββατα βγενουν ΟΛΟΙ βολτα. παντου. δεν κρινεις απο λιγες ωρες αν δουλευουν τα μαγαζια.
την τριτη βραδυ στις 11-12 ποιος ειναι στην αριστοτελους? κανενας. τα πολυσυχναστα κλαμπ που λες
παντου ετσι ειναι. καγκουρικα, αν πας σαββατο βεβαια. βγες μια οπιαδηποτε αλλη μερα στα κλαμπ του λιμανιου.
θα δεις αλλο κοσμο (θα δεις και καγκουρες βεβαια, αλλα λιγους). στην λαρισα το lost avenue καγκουρικο
δεν ειναι και αυτο τα σαββατα? χεχε -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
@socratesn τα σαββατα βγενουν ΟΛΟΙ βολτα. παντου. δεν κρινεις απο λιγες ωρες αν δουλευουν τα μαγαζια.
την τριτη βραδυ στις 11-12 ποιος ειναι στην αριστοτελους? κανενας. τα πολυσυχναστα κλαμπ που λες
παντου ετσι ειναι. καγκουρικα, αν πας σαββατο βεβαια. βγες μια οπιαδηποτε αλλη μερα στα κλαμπ του λιμανιου.
θα δεις αλλο κοσμο (θα δεις και καγκουρες βεβαια, αλλα λιγους). στην λαρισα το lost avenue καγκουρικο
δεν ειναι και αυτο τα σαββατα? χεχεΤο λοστ 2 χρονια κλειστο πλεον,ακομα κ ο σκυλος που κατουραει απ εξω καγκουρας ειναι.Δεν ειναι ομοια πραγματα.Στη λαρισα οπου κ αν πας,λειπει ο ποιοτικος κοσμος,οποια μερα κ αν πας.Βγες τεταρτη στο rooms το μονο που θα δεις ειναι δηθεν κουλτουρογκομενες και ενοχλητικοι PRτζηδες.Ακριβως το ιδιο ειναι ενοχλητικο και στη θεσσαλονικη.Παντου τα ιδια ralph lauren Και la martina με τα τεραστια logos τους,γκομενες με jordan που δεν ξερουν τι χρωμα ειναι η μπαλα του μπασκετ και πολλη πρωτεινη στις υποδοχες των μαγαζιων..Γενικα μια κατασταση οτι να ναι.Οκ μερικοι το γουσταρουν αυτο,αλλοι ξενερωνουν κ αλλοι δε πατανε καν κεντρο.
-
στη θεσσαλονικη, ωραιο μαγαζι ειναι το κακα στον ευοσμο και ενα κλαμπακι στην τουμπα αλλα δε θυμαμε ονομα.
-
Στις λιγες εξορμησεις μου στη Θεσσαλονικη ειδα πραγματικα ντερεκια γυναικαρες με κομψο ντυσιμο κα γοητεια. Δεν θυμαμαι ονοματα μαγαζιων στην παραλιακη αλλα υπηρχαν μαγαζια που ηταν cool με σωστο κοσμο. Τα φαγαδικα απο πιο πανω επισης. Παντα μου αρεσε η πολη . Ανετα θα εμενα αφου και πολεοδομικα ειναι πολυ καλυτερη απο Αθηνα ακομα και απο το Αγρινιο.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Στις λιγες εξορμησεις μου στη Θεσσαλονικη ...(...)
Ανετα θα εμενα αφου και πολεοδομικα ειναι πολυ καλυτερη απο Αθηνα ακομα και απο το Αγρινιο.Ακόμη κι από το Αγρίνιο ε;;
Υπάρχει χειρότερη πόλη από το Αγρίνιο; Ειδικά η ρυμοτομία, είναι για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα!(Nexus + Tapatalk)
-
Ισως να ειναι και χειροτερη. Χανεσαι χωρις να το καταλαβεις. Νταξ!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Στις λιγες εξορμησεις μου στη Θεσσαλονικη ...(...)
Ανετα θα εμενα αφου και πολεοδομικα ειναι πολυ καλυτερη απο Αθηνα ακομα και απο το Αγρινιο.Ακόμη κι από το Αγρίνιο ε;;
Υπάρχει χειρότερη πόλη από το Αγρίνιο; Ειδικά η ρυμοτομία, είναι για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα!(Nexus + Tapatalk)
Μα το Αγρίνιο ...?
-
Μια πολη με περιπου 100000 κατοικους σε καμπο θα επρεπε ο πολεοδομικος σχεδιασμος της να ειναι αρτιος και εξυπηρετικος ως προς τις αναγκες των κατοικων σε κινηση τουλαχιστων μεσα στην πολη.. Δυστιχως οι ιδεολογιες των αρχοντων της πολης κριθηκαν ιμπεριαλιστικες και κανενας απο τους κατεχοντες ακινητων αριστερους δεν θελησε να βοηθησει.
Το παραξενο ειναι ακριβως το οτι η Θεσσαλονικη εχει καλυτερο σχεδιασμο οδων και οικομικων τετραγωνων παρα την πλεοψηφια της σε κατοικους. Απο κει και περα δεν καταλαβαινω τα γελια. -
Χθες κλείσαμε ένα χρόνο στο Ναύπλιο.Άκρως θετικές οι μέχρι τώρα εμπειρίες.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χθες κλείσαμε ένα χρόνο στο Ναύπλιο.Άκρως θετικές οι μέχρι τώρα εμπειρίες.Παντα ετσι να ειναι
Σε σχεση με την Τριπολη ειναι καλυτερα ?
Εχει ολες τις υποδομες που χρειαζονται για να ζεις εκει η πρεπει να τρεχεις σε αλλες πολεις για καποια πραγματα ? -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Παντα ετσι να ειναι
Εχει ολες τις υποδομες που χρειαζονται για να ζεις εκει η πρεπει να τρεχεις σε αλλες πολεις για καποια πραγματα ?Μακάρι!!!
Σε σχέση με την Τρίπολη;
Πρώτο και κύριο έχω σταθερη (οσο σίγουρη μπορεί να ειναι στην εποχή μας )δουλειά,για αυτό και μετακομίσαμε εδώ.
Δεν έχουμε χρειαστεί κάτι ιδιαίτερο απο δημόσιες υπηρεσίες κλπ .Σε κεπ και εφορία που πήγα τελείωσα αμέσως για κάτι χαρτιά που χρειάστηκα .Νοσοκομείο δεν έχουμε χρειαστεί ,υπάρχει όμως και μάλιστα πολύ κοντά μας.Πιο μεγάλο πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω που είναι το κάθε τι ,έχω τρελάνει τον λογιστή στις ερωτήσεις.Λόγω εργασίας δεν πολυκυκλοφορώ . -
ΔΕΝ χρειαζεται να ξερεις που ειναι τι, γιαυτο εχουμε τις γυναικες
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΔΕΝ χρειαζεται να ξερεις που ειναι τι, γιαυτο εχουμε τις γυναικες -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παντα ετσι να ειναι
Εχει ολες τις υποδομες που χρειαζονται για να ζεις εκει η πρεπει να τρεχεις σε αλλες πολεις για καποια πραγματα ?Μακάρι!!!
Σε σχέση με την Τρίπολη;
Πρώτο και κύριο έχω σταθερη (οσο σίγουρη μπορεί να ειναι στην εποχή μας )δουλειά,για αυτό και μετακομίσαμε εδώ.
Δεν έχουμε χρειαστεί κάτι ιδιαίτερο απο δημόσιες υπηρεσίες κλπ .Σε κεπ και εφορία που πήγα τελείωσα αμέσως για κάτι χαρτιά που χρειάστηκα .Νοσοκομείο δεν έχουμε χρειαστεί ,υπάρχει όμως και μάλιστα πολύ κοντά μας.Πιο μεγάλο πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω που είναι το κάθε τι ,έχω τρελάνει τον λογιστή στις ερωτήσεις.Λόγω εργασίας δεν πολυκυκλοφορώ .Τριπολη δεν εμενες πριν, η κανω λαθος ?
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Παντα ετσι να ειναι
Σε σχέση με την Τρίπολη;
Δεν έχουμε χρειαστεί κάτι ιδιαίτερο απο δημόσιες υπηρεσίες κλπ .Σε κεπ και εφορία που πήγα τελείωσα αμέσως για κάτι χαρτιά που χρειάστηκα .Νοσοκομείο δεν έχουμε χρειαστεί ,υπάρχει όμως και μάλιστα πολύ κοντά μας.Πιο μεγάλο πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω που είναι το κάθε τι ,έχω τρελάνει τον λογιστή στις ερωτήσεις.Λόγω εργασίας δεν πολυκυκλοφορώ .Τριπολη δεν εμενες πριν, η κανω λαθος ?
Ναι βρε!Σε μπερδεψε το ' ' ?
-
BILL στην Τριπολη ειχες δικο σου σπιτι ή νοικιαζες;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
BILL στην Τριπολη ειχες δικο σου σπιτι ή νοικιαζες;Ενοικιο
-
Ε τοτε μην τα συζηταμε: πολυ καλα εκανες και πηγες εκει που βρηκες σταθερη δουλεια και μαλιστα στο πολυ ομορφο Ναυπλιο
-
Συμβούλεψε τον τώρα να αγοράσει ένα σπίτι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Συμβούλεψε τον τώρα να αγοράσει ένα σπίτι
Αποκέντρωση: από τη θεωρία στην πράξη (Αθήνα vs. Επαρχία)