-
Ήρθε η ώρα αγοράς νέου οχήματος και εχουμε έρθει σε σχετικό αδιέξοδο επιλογής με την σύζυγο. Ευτοιχως οι επιλογές ειναι μονο δυο και αυτο γιατί μπορούμε να εχουμε πολυ καλές τιμές σε αυτα τα οχήματα μονο.
Εχουμε κάνει τεστ και στα δυο και μας άρεσαν και τα δυο πολυ. Μιλάμε για καινούργια πάντα.
Το Yeti 1.2 DSG Ambition + κάποια επιπλέον έξτρα αξίας 1200 ευρω το αγοράζουμε 19.000
Το Qasqhai 1.6 Diesel 4x4 Ascenta + με 19.500
Ποιο θα επιλεγατε?
Μας αρέσει πολυ το αυτόματο κιβώτιο του Yeti αλλα απο την άλλη η κατανανάλωση/αποδοση του diesel σε συνδιασμο με την τετρακινηση δεν μας αφήνουν αδιάφορους. Ειδικά σε αυτη την περίπτωση που η τιμη των δυο ειναι σχεδόν ιδια.
Παρακαλω μην αναφέρεται άλλες επιλογές πέραν αυτων των δυο.
Οι γνώμες όσων εχουν κάποιο απο τα δυο ειναι σίγουρα σημαντικές.
Ευχαριστω προκαταβολικά για τον χρόνο σας.
-
Ήρθε η ώρα αγοράς νέου οχήματος και εχουμε έρθει σε σχετικό αδιέξοδο επιλογής με την σύζυγο. Ευτοιχως οι επιλογές ειναι μονο δυο και αυτο γιατί μπορούμε να εχουμε πολυ καλές τιμές σε αυτα τα οχήματα μονο.
Εχουμε κάνει τεστ και στα δυο και μας άρεσαν και τα δυο πολυ. Μιλάμε για καινούργια πάντα.
Το Yeti 1.2 DSG Ambition + κάποια επιπλέον έξτρα αξίας 1200 ευρω το αγοράζουμε 19.000
Ποιο θα επιλεγατε?
Μας αρέσει πολυ το αυτόματο κιβώτιο του Yeti αλλα απο την άλλη η κατανανάλωση/αποδοση του diesel σε συνδιασμο με την τετρακινηση δεν μας αφήνουν αδιάφορους. Ειδικά σε αυτη την περίπτωση που η τιμη των δυο ειναι σχεδόν ιδια.
-
Ποιο θα επιλεγατε?
-
ποσα χιλιομετρα κανετε το χρονο ?
-
Ο χρήστης CarTel έγραψε:
Ήρθε η ώρα αγοράς νέου οχήματος και εχουμε έρθει σε σχετικό αδιέξοδο επιλογής με την σύζυγο. Ευτοιχως οι επιλογές ειναι μονο δυο και αυτο γιατί μπορούμε να εχουμε πολυ καλές τιμές σε αυτα τα οχήματα μονο.Εχουμε κάνει τεστ και στα δυο και μας άρεσαν και τα δυο πολυ. Μιλάμε για καινούργια πάντα.
Ποιο θα επιλεγατε?
απο θεμα εμφανισης-στοιβαροτητας-ανεσης στο εσωτερικο/χωρους-και ποιοτητας πλαστικων μακραν καλυτερο το 'yeti του ηγέτη' που λεω και εγω .Τα εχω δει και τα 2 διοτι πηγα για μικροτερα αυτ/τα στις αντιπρωσοπειες κ επι την ευκαιρια ειδα και αυτα... περιτο να πω οτι οταν μπηκα στο yeti εμεινα μ@λ@κ@ς.
Τωρα αν δεν σε ενδιαφερει πολύ η καταναλωση και η 4κινηση....yeti και ξερό ψωμι αναμεσα στα 2.Αλλα εγω θα επερνα το mitsubishi ASX που κανει 15840Ε με πολυ ποιο δυνατο κινητηρα και καλύτερο ονομα κ αξιοπιστια απο την scoda.Aν βαλεις και ενα αξιοπρεπες εξοπλισμο θα ερθεις στα 16850ε , δλδ 3000ε φθηνοτεροhttp://www.drivearabia.com/news/2010/10 ... autodrome/
-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
ποσα χιλιομετρα κανετε το χρονο ?Περί τα 10.000 χιλιόμετρα.
Πρέπει να παει στις 20.000 το λιγότερο για να έχει το επίπεδο εξοπλισμού του Yeti το ASX. Αν θα πάμε σε δικινητο τότε σίγουρα θελουμε αυτόματο.
-
Ο χρήστης CarTel έγραψε:
ποσα χιλιομετρα κανετε το χρονο ?
Περί τα 10.000 χιλιόμετρα.
Πρέπει να παει στις 20.000 το λιγότερο για να έχει το επίπεδο εξοπλισμού του Yeti το ASX. Αν θα πάμε σε δικινητο τότε σίγουρα θελουμε αυτόματο.
και παλι asx φιλε, μην συγκρινουμε mitsuba με τα αλλα..., εκτος απο cayen κλπ
-
Δυνατός ντίζελ κινητήρας + 4χ4 στην ίδια τιμή με έναν συγκριτικά οριακό 1.2 βενζινοκινητήρα; Εγώ δε θα είχα δίλημμα
-
Συγγνωμη αλλα μιλαμε για τον καλυτερο ισως κινητηρα diesel στον κοσμο......η τεχνολογια του ειναι απο αλλο πλανητη, δες λιγο στο youtube και θα καταλαβεις.
Απο την αλλη εγω οτι και αν λενε περι αξιοπιστιας αλλου ειμαι παντα respect στο DSG. Η δικη μου επιλογη ειναι βεβαια το Nissan ....hands down!
-
nissan.. το 1.2 θα σου βγαλει τη ψυχη
-
Πολύ καλό το Yeti εξίσου το ίδιο το Qashqai.
Το θέμα είναι πως το Qasqhai έχει έναν εξαιρετικό από κάθε άποψη ντίζελ κινητήρα,ενώ έχει και ως ατού την τετρακίνηση.
Θεωρώ ότι το Νissan είναι πιο ορθή επιλογή. -
Είναι δυνατόν να σκέφτεσαι το 1,2 ?
QQ Γιατί ...- Ότι καλύτερο σε moter το 1.6Dci .
- Ομορφότερο αμάξωμα έχει το QQ
- Έχει καλύτερη τετρακίνηση.
-
Qashqai κι από εμένα.
Για τους λόγους που προανέφερε ο sprsk. -
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Πολύ καλό το Yeti εξίσου το ίδιο το Qashqai.
Το θέμα είναι πως το Qasqhai έχει έναν εξαιρετικό από κάθε άποψη ντίζελ κινητήρα,ενώ έχει και ως ατού την τετρακίνηση.
Θεωρώ ότι το Νissan είναι πιο ορθή επιλογή.+1000
Το δίλημμα σου μου φαντάζει καθαρά υποθετικό... -
Ο χρήστης CarTel έγραψε:
Ήρθε η ώρα αγοράς νέου οχήματος και εχουμε έρθει σε σχετικό αδιέξοδο επιλογής με την σύζυγο. Ευτοιχως οι επιλογές ειναι μονο δυο και αυτο γιατί μπορούμε να εχουμε πολυ καλές τιμές σε αυτα τα οχήματα μονο.Εχουμε κάνει τεστ και στα δυο και μας άρεσαν και τα δυο πολυ. Μιλάμε για καινούργια πάντα.
Ποιο θα επιλεγατε?
Εισαι σίγουρος πως το qashqai 1.6 dci 4x4 acenta s κάνει 19500€ ?Εγώ νομίζω πάει γύρω στα 24000+.Οριακά κάτω από τα 20000€ νομίζω κάνει το δικήνητο 1.6 dci στη βασική action.Δηλαδή το πιο φτηνό qashqai 1.6 βενζίνη πόσο κάνει 12000€ ?Κοιτα και το opel mokka .
-
Έχει αρκετούς ξενυχτιδες βλεπω. Ευχαριστω για την ανταπόκριση.
Ειναι το 4χ4 το Qasqhai. Aν ήταν δικηνιτο θα περνάμε το Yeti. Mονο που έγραψα λάθος ειναι η έκδοση που ειναι Visia+.
To κόλλημα ειναι με το αυτόματο κιβώτιο που το Nissan δεν έχει.
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Δυνατός ντίζελ κινητήρας + 4χ4 στην ίδια τιμή με έναν συγκριτικά οριακό 1.2 βενζινοκινητήρα; Εγώ δε θα είχα δίλημμαΤα είπες όλα σε μια σειρά...
-
Δεν πειράζει , πάρε το καλύτερο αυτ/το και ας έχει manual ....
-
Αυτοί που λένε έτσι για το 1,2 tsi το έχουν οδηγήσει? Αν το έχουν οδηγήσει και φέρουν αυτή τη γνώμη, τότε οκ.
Πήγαινε φίλε μου και οδήγησε τα και τα 2 και αποφάσισε. Αν και μεταξύ μας όπως είπε κάποιο παιδί παραπάνω, το asx μου έχει κάνει μεγάλο κλικ απο τη στιγμή που βγήκε. -
Το πρόβλημα είναι ότι τα οδηγησα και τα δύο και μας αρέσανε και τα δυο πολύ.
Το Yeti μάλιστα το είχαμε για μια μέρα Test Drive.
Οι δημοσκόπηση μέχρι στιγμής σε αυτό το thread δειχνει Qashqai
Skoda Yeti 1.2 DSG Ambition ή Nissan Qasqhai 1.6dCi 4x4