-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Ίσως -
http://sfs-hellasfinance.car.gr/cars/
Γελοιωδως χαμηλες τιμες...Τι να παιζει αραγε?
-
Κατασχεμένα που τα αγοράζουν οι μαντράδες, τα σουλουπώνουν λίγο και τα πουλάνε με κέρδος...
Βέβαια και ιδιώτες μπορούν να αγοράσουν από εκεί, ίσως αν έχουν τα κατάλληλα κονέ... -
Tι ειδους κονε χρειαζεται δηλ? Εγω το βλεπω ανοιχτο για ολους οπως οι υπολοιπες μαντρες
-
Μα είπα ίσως, δεν γνωρίζω ακριβώς τι παίζει
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Κατασχεμένα που τα αγοράζουν οι μαντράδες, τα σουλουπώνουν λίγο και τα πουλάνε με κέρδος...
Βέβαια και ιδιώτες μπορούν να αγοράσουν από εκεί, ίσως αν έχουν τα κατάλληλα κονέ...ΟΧΗΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ.
Eίναι της Γενική Τράπεζας. -
Μάλλον ότι έμεινε απούλητο μετά το ξεσκαρτάρισμα που τους έγινε από εμπόρους.
Τα περισσότερα 2-λιτρα,'δύσκολα' αυτοκίνητα, ταλαιπωρημένα και πιθανόν στο παρελθόν τρακαρισμένα .
Ποιός να ενδιαφερθεί για το μοντέο. Κανείς. -
Απο κατασχεση δεν θα επερνα με τιποτα!!!!
Αυτος που το ειχε.... και γνωριζοντας πως θα του το παρουν πισω, σιγα μην εκανε σερβις και το προσεχε.... για 6 μην πω και τον τελευταιο ενα χρονο!
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Απο κατασχεση δεν θα επερνα με τιποτα!!!!Αυτος που το ειχε.... και γνωριζοντας πως θα του το παρουν πισω, σιγα μην εκανε σερβις και το προσεχε.... για 6 μην πω και τον τελευταιο ενα χρονο!
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
Πηρε γνωστος μου απο κατασχεση, (πηγαινεοεφερνε λαθρομεταναστες το αμαξι) mondeo mk3 με 30.000χλμ 1.800 futura x (απο τα τελευταια μοντελα πριν κοπει η παραγωγη) στη πενα κυριολεκτικα, με 30.000χλμ... Ειναι τυχη το θεμα...
-
Το λεω για τις περιπτωσεις κατασχεσης για οικονομικους λογους... και το λεω επειδη εχω δει αρκετα απο αυτα!!!
Τουοτα αουρις με 105.000χλμ σε 3 χρονια ειχα κανει μονο μια αλλαγη λαδιων στα 15.000 ή 25.000 (δεν το θυμαμε)
Το πηρε ο αλλος απο την εταιρια που του το κατασχεσε για 5000 και του βγηκε.... ξινο!!! -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Πηρε γνωστος μου απο κατασχεση, (πηγαινεοεφερνε λαθρομεταναστες το αμαξι) mondeo mk3 με 30.000χλμ 1.800 futura x (απο τα τελευταια μοντελα πριν κοπει η παραγωγη) στη πενα κυριολεκτικα, με 30.000χλμ... Ειναι τυχη το θεμα...
yeah, right....πηγαινοέφερνε λαθρομετανάστες και είχε μόνο 30χιλιάδες πραγματικά χιλιόμετρα
-
Δηλ ξερεις απο πριν οτι θα στο κατασχουν οποτε το αφηνεις στο ελεος του ή ειναι μια πραξη της τελευταιας στιγμης και σου ρχεται ουρανοκατεβατο? Αν ισχυει η β' περιπτωση γιατι να μην πετυχεις καλοσυντηρημενο αμαξι?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Δηλ ξερεις απο πριν οτι θα στο κατασχουν οποτε το αφηνεις στο ελεος του ή ειναι μια πραξη της τελευταιας στιγμης και σου ρχεται ουρανοκατεβατο? Αν ισχυει η β' περιπτωση γιατι να μην πετυχεις καλοσυντηρημενο αμαξι?το α.
δεν στο παίρνουν σε 5 μέρες επειδή άφησες μια δόση απλήρωτη. μένουν κάποιες δόσεις απλήρωτες, μετά πας προσπαθείς να κάνεις κάποιον διακανονισμό, πάλι δεν μπορείς να πληρώσεις τις επόμενες δόσεις κλπ κλπ. Μέχρι να γίνουν οι διαδικασίες κατάσχεσης περνάει κάποιος χρόνος.
Και σκέψου αν εσύ ήσουν στη θέση του Χ που δεν είχε λεφτά να το κρατήσει, τι θα έκανες. αν είχες 5 δεκάρες θα προτιμούσες να του κάνεις σέρβις και επισκευές ή θα έδινες τα λεφτά για τη δόση μπας και γυρίσει ο τροχός και μπορέσεις κάποτε να το εξοφλήσεις; -
Σαφως θα προσπαθουσα να το κρατησω...
Πηρα απο περιεργεια τηλ στην τραπεζα να ρωτησω για το rx8 μια που μ ενδιαφερει αλλωστε...ο υπευθυνος δεν ηξερε σε τι κατασταση ηταν ουτε μηχανικα ουτε απο φανοποιια. Το αμαξι δεν παιρνει καν μπροστα, το πηγαν στην αντιπροσωπεια και τους ειπαν οτι θελει μιζα (εχουν θεμα εκει και βαζουν την πιο ενισχυμενη απ το f/l μοντελο) οποτε μου λεει οτι σιγα μην κατσουν να ασχοληθουν
Τα αυτοκινητα ειναι παρατημενα σε μια αποθηκη και οποιος ενδιαφερεται παει εκει και τα βλεπει με τον μαστορα του. Δεν δεχονται ελεγχο σε συνεργειο εξω -
Ο γνωστός ανεκδιήγητος Κορίνθιος μαντράς ξαναχτυπά...
Καιρό τώρα έχει φέρει ένα Punto με 79000km, τα γύρισε στα 60000, και τώρα το πήγε...89000!!
http://finrent.mynextcar.gr/autos/68222 ... ande-punto
http://autosoto.car.gr/cars/view/4099425/ -
Ο τύπος αγοράζει φτηνά αυτοκίνητα και παπάκια και τα πουλάει άμεσα ζητώντας τρελά λεφτά με τρελές παπάτζες στις περιγραφές που είναι όλες copy paste. Τον παρακολουθώ καιρό. Τελευταία χτύπησε με Porsche 924 -> 944 σαπάκι που την αγόρασε γύρω στα 2.000 ευρώ και άμεσα ζήτησε 10.000!
Bonus: Σε προηγούμενη πώληση, τον πήρε ένας άλλος τύπος που κάνει τον αστείο για να τον δουλέψει...
Youtube Video -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Σαφως θα προσπαθουσα να το κρατησω...
Πηρα απο περιεργεια τηλ στην τραπεζα να ρωτησω για το rx8 μια που μ ενδιαφερει αλλωστε...ο υπευθυνος δεν ηξερε σε τι κατασταση ηταν ουτε μηχανικα ουτε απο φανοποιια. Το αμαξι δεν παιρνει καν μπροστα, το πηγαν στην αντιπροσωπεια και τους ειπαν οτι θελει μιζα (εχουν θεμα εκει και βαζουν την πιο ενισχυμενη απ το f/l μοντελο) οποτε μου λεει οτι σιγα μην κατσουν να ασχοληθουν
Τα αυτοκινητα ειναι παρατημενα σε μια αποθηκη και οποιος ενδιαφερεται παει εκει και τα βλεπει με τον μαστορα του. Δεν δεχονται ελεγχο σε συνεργειο εξωΠόσο κέρδος άραγε να έχει η τράπεζα για να τα δίνει σε τέτοιες τιμές;
-
Ο τυπος ειναι εμπορος ;;
(στο τηλεφωνο, ο ενας τρολλαρει τον αλλον, κλαιν μαιν....)
-
νομίζω ο σαριμπαλιδης από τη ζούγκλα είναι.
-
Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα