-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ !!ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ YARIS ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ACTIVE...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ...ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ-ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ Η ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ? ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ DIESEL ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ...ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ???ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ...!!
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ !!ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ YARIS ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ACTIVE...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ...ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ-ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ Η ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ? ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ DIESEL ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ...ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ???ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ...!!
-
-
Να πάρεις το diesel εφόσον θέλεις να κρατήσεις το αυτοκίνητο κάποια χρόνια και κάνεις αρκετά χιλιόμετρα (>15000) ανά έτος.
Ρώτησες στην Toyota κόστος service και αναλωσίμων και σου βγαίνει πιο ακριβή η συντήρηση του diesel ή το λες από φήμες και ράδιο αρβύλα; Επίσης, από πού προκύπτει ότι ο diesel κινητήρας βγάζει ζημιές; -
Diesel.
-
Πήρα προσφατα το diesel active με τα δισκοφρενα πίσω κ την οθόνη. Παρε το diesel. Να παζάρεψεις να έχει κ το navigation. Μην μπλεκεις με LPG. Η Toyota βάζει καλο σύστημα LPG της vialle υγρού ψεκασμού, Αλλά αν ανεβεί η τιμη του υγραεριου δε συμφέρει. Όσον αφορά τα προβλήματα που σου λένε, έχω να πω ότι αν προσεχείς που βάζεις καύσιμα, για ολα τα αλλα έχεις 6 έτη ολική εγγύηση. Στο δρόμο το diesel είναι φανταστικό. Βελτιωμένα φρένα κ εσωτερικό. Τα service δεν νομίζω να έχουν μεγάλη διαφορά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Από τότε που επιτράπηκε το πετρέλαιο υπάρχει δίλημμα για το αν θα πάρει κανείς εργοστασιακό αυτοκίνητο σε καινούργιο ή καινούργιο εκ μετατροπής?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Από τότε που επιτράπηκε το πετρέλαιο υπάρχει δίλημμα για το αν θα πάρει κανείς εργοστασιακό αυτοκίνητο σε καινούργιο ή καινούργιο εκ μετατροπής?Αυτο σκεφτομαι και εγω...
Προφανως diesel! -
Οι ιδιοι ο ιαντιπροσωποι της toyota μου ειπαν πως το diesel βγαζει στα 3 χρονια ζημια στο φιλτρο κ οτι θελω ενα 1000ε για αυτο...για φημες δεν ξερω...αυτοι που μ το πουλανε μου το 'παν..αλλα δεν ξερω αν ειναι αληθεια η απλα προσπαθουν να μου προωθησουν το υγραεριο...απλα κανουν καλυτερη προσφορα στο υυγραεριο...απειρα χιλιομετρα δεν κανω αλλα θελω ενα αυτοκινητο που θα μου μεινει.
-
Diesel
αν του βαζεις καλο πετρελαιο δεν χαλαει
-
Σκέψου μόνο πως το ένα είναι εργοστασιακό και το άλλο μετατροπή που γίνεται εδώ για να καίει υγραέριο.
-
Ζημιά στο φίλτρο που είναι αναλώσιμο χλωμό, η δε τιμή που αναφέρεις ανέκδοτο.... Κάτι άλλο είπαν ή εννοούσαν. Από αυτά πάντως που λένε δεν θα τους έδινα και πολλή σημασία....
Ντίζελ προφανώς για τους λόγους που έχουν ήδη αναφερθεί. -
Diesel φυσικά. Και προσοχή στο πετρέλαιο που θα του βάζεις.
-
ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ACTIVE 1.4 DIESEL!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΡΩΤΗΣΑ...ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ! 100 ΜΕΣΑΙΟ 200 ΜΕΓΑΛΟ...
-
Καλύτερη δυνατή επιλογή έκανες. Με το καλο!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης pthegr έγραψε:
ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ACTIVE 1.4 DIESEL!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΡΩΤΗΣΑ...ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ! 100 ΜΕΣΑΙΟ 200 ΜΕΓΑΛΟ...Πού ρώτησες και στο είπαν αυτό;.....(μια τρομπούλα έχει 3000 ευρώ )
Γνώμη μου....άν αντέχει η τσέπςςςςςς,πήγαινε για το HYBRID...με κλειστά τα μάτια!!!!!!! -
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
Καλύτερη δυνατή επιλογή έκανες. Με το καλο!Συμφωνώ! Καλοτάξιδο να είναι! Κι εγώ για το ντίζελ θα πήγαινα, μόνο και μόνο που το υγραέριο δεν είναι εργοστασιακό αλλά τοποθετείται εδώ, δε θα υπήρχε δίλημμα καν για εμένα.
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ACTIVE 1.4 DIESEL!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΡΩΤΗΣΑ...ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ! 100 ΜΕΣΑΙΟ 200 ΜΕΓΑΛΟ...
Πού ρώτησες και στο είπαν αυτό;.....(μια τρομπούλα έχει 3000 ευρώ )
Γνώμη μου....άν αντέχει η τσέπςςςςςς,πήγαινε για το HYBRID...με κλειστά τα μάτια!!!!!!!Και εμένα μου είχαν πει κάτι αντίστοιχο, αν και δεν είχε βγει το υβριδικό τότε. Μου προτείνανε να το περιμένω για αυτόν ακριβώς το λόγο. Αν υπολογίσουμε τα 2500€ διαφοράς στην αγορά, τις χειρότερες επιδόσεις του υβριδικού, τη χειρότερη αίσθηση στα φρένα, και την παραπλήσια κατανάλωση που πρακτικά εξισώνεται αν ληφθεί υπ'όψιν η διαφορά στην τιμή των 2 καυσίμων, υπάρχει κανένας λόγος να πάει κανείς εκεί; Το diesel, με γέμισμα v-power από καλό(εταιρικό κατά προτίμηση) πρατήριο, νομίζω πως δεν έχει ανάγκη. Αν προορίζεται για κάποιον που κάνει λόγω δουλειάς ίσως 30.000χλμ ετησίως στην πόλη και βολεύει να είναι και αυτόματο ίσως να έχει νόημα το υβριδικό. Διαφορετικά αν θέλει κανείς οπωσδήποτε αυτόματο, το 1.33 με CVT και 3000 κάτω ίσως είναι καλύτερη εναλλακτική.
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Πού ρώτησες και στο είπαν αυτό;.....(μια τρομπούλα έχει 3000 ευρώ )
Γνώμη μου....άν αντέχει η τσέπςςςςςς,πήγαινε για το HYBRID...με κλειστά τα μάτια!!!!!!!Αλλο τα σερβις και αλλο τα ανταλλακτικα.Και γιατι εχετε σαν δεδομενο οτι χαλανε ετσι ευκολα οι τρομπες των ντιζελ ;Αν ηταν ετσι τα μισα επαγγελματικα θα ηταν συνεργειο.
-
ευχαριστώ πολύ παιδιά!το έψαχνα 6 μήνες γενικά για αμάξι ξεκινώντας από μεταχειρισμένο κατέληξα τελικά στο καινούριο. και η τελική επιλογή έγινε γιατί συμφωνούσε και καρδιά και λογική!!! θα σας πω οδηγικές εντυπώσεις σε 10 μέρες περίπου!!!!!
TOYOTA YARIS ACTIVE ME DIESEL H LPG?????