-
Νταξει παιδιά, χαλαρώστε λιγο. Να σας θυμίσω οτι το θέμα ειναι ο Λεμπ.
Προσωπικά δε με ενοχλεί η εμπάθεια του ελ-εμ για τον Λεμπ, ποσώς μ' ενδιαφέρει. Αλλα όταν για διαφωνιες καφενείου (Λεμπ vs Οζιε), εκδηλώνεται μια έπαρση και μπερδεύουμε τη γραβάτα με το σωβρακο, επιτρέψτε μου να το διασκεδάζω. Ξέρεις ρε ποιος ειναι εγω και τέτοια.Καλοκαίρι έρχεται, να κάνουμε ενα διαγωνισμό ποιος θα φάει τα περισσότερα παγωτά και ποιος θα κάνει τα περισσότερα μπάνια;
Δεν αμφισβήτησε κανεις ποτε σ' αυτο το φόρουμ τις ικανότητες ή τις γνώσεις του Λωρη ως συνοδηγου, σε διαβεβαιώνω.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Καλοκαίρι έρχεται, να κάνουμε ενα διαγωνισμό ποιος θα φάει τα περισσότερα παγωτά και ποιος θα κάνει τα περισσότερα μπάνια;Μου θύμησες ένα διαγωνισμό που γινόταν πριν 30 χρόνια σε ένα χωριό της βόρειας Εύβοιας. Μαζεύονταν στο δασάκι 6-7 έφηβοι του χωριού με 'αντρικά' περιοδικά ανά χείρας και ο διαγωνισμός ήταν ποιανού θα φτάσει πιο μακριά.
-
...και για να επαναφέρουμε το θέμα >Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
...και εδώ που τα λέμε, ο Loeb δεν πρέπει να είναι πιο γρήγορος από τον Rebout, κι αν είναι, θα είναι στο δευτερόλεπτο γι αυτή την διαδρομή. Κι αυτός με κόφτες πάει. Όποιος δεν βαριέται ας τα χρονομετρήσει...
Μα δεν το οδήγησε με σκοπο να δειξει ποιος ειναι πιο γρηγορος, δοκιμες κανει δεν το πηγαινει σε ρυθμους αγωνα.
Ανέφερα σε άλλο ποστ τη χαλαρότητα του να οδηγεί με το tshirt.
Απλά ειναι τέτοια η διαδρομή, που εύκολα μάλλον τερματίζεις 6ες -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Στο Forum όμως κρινόμαστε από τα γραπτά μας, όχι από το ποιοί είμαστε στην πραγματική ζωή μας. Το 'ξέρεις ποιός είμαι εγώ' δεν προσθέτει στα όποια επιχειρήματά μας, μάλλον αφαιρεί.Και επίσης δικαίωμα καλόπιστης κριτικής δεν έχουν μόνο όσοι 'είναι κάποιοι' ή 'έχουν κάνει κάτι'.
Αγαπητε Nass,
Πριν και αν αρχισεις τα μαθηματα δεοντολογιας του Forum, διάβασε την δημοσιευση του Theo 13 03.04 05.56' (που μεχρι εκει εκανα πλακα για τον κοντο με τον φιλο Dim) , αλλα με το υφος της δημοσιευσης του Theo 13 , πλεον σοβαρεψε η κουβεντα, με την απαντηση μου της 04.04. 06.10'.
Τα βελη σου λοιπον, ας στραφουν αλλου.
Και οπως το γραφεις, 'Καλοπιστης κριτικης' !!!Φιλικα,
'el-em'
-
Παιδια χαλαρωστε κουβεντα κανουμε εδω μεσα αρκει να μην ξεφευγουν τα πραγματα.Οσον αφοφα τον ελ εμ για μενα ηταν συνοδηγος στο καλυτερο και θεαματικοτερο πληρωμα που εχω δει απο κοντα με τον Βωβο περναγανε και ξεσηκωνανε τον κοσμο και γουσταραμε να τους βλεπουμε αλλα επειδη το θεμα ειναι ο Λεμπ για μενα ειναι ο κορυφαιος της εποχης του απο τα αποτελεσματα και τους τιτλους χωρις να σημαινει οτι ειμαι γνωστης και μεσα στα πραγματα.Και επειδη αλλοι ειναι πιο γνωστες οπως ο λωρης σεβομαι και ακουω την γνωμη του .(προσωπικα τον εχω δει δυο φορες στο Ακροπολις και μου χει κανει εντυπωση ποσο απλος και χωρις τουπε ανθρωπος ειναι )
-
Ο χρήστης georgeafe έγραψε:
Παιδια χαλαρωστε κουβεντα κανουμε εδω μεσα αρκει να μην ξεφευγουν τα πραγματα.Οσον αφοφα τον ελ εμ για μενα ηταν συνοδηγος στο καλυτερο και θεαματικοτερο πληρωμα που εχω δει απο κοντα με τον Βωβο περναγανε και ξεσηκωνανε τον κοσμο και γουσταραμε να τους βλεπουμε αλλα επειδη το θεμα ειναι ο Λεμπ για μενα ειναι ο κορυφαιος της εποχης του απο τα αποτελεσματα και τους τιτλους χωρις να σημαινει οτι ειμαι γνωστης και μεσα στα πραγματα.Και επειδη αλλοι ειναι πιο γνωστες οπως ο λωρης σεβομαι και ακουω την γνωμη του .(προσωπικα τον εχω δει δυο φορες στο Ακροπολις και μου χει κανει εντυπωση ποσο απλος και χωρις τουπε ανθρωπος ειναι )Αγαπητε μου φιλε,
Γιατι να εχω 'τουπε' ?
Ενας συνοδηγος ημουν (και ειμαι) και με αρκετη τυχη (και δουλεια) εχω κατσει διπλα σε κορυφαιους οδηγους της χωρας μας και εχω κανει το κεφι μου, με τον καλυτερο δυνατο τροπο.
Ολα τα πιο πανω, δεν αισθανομαι οτι με εχουν φερει ουτε ενα εκατοστο πιο επανω απο τον μεσο θεατη, τον οποιο σεβομαι και τιμω εδω και 35 χρονια.
Απο το σημειο αυτο ομως μεχρι να με ρωταει ο καθε τυχαρπαστος 'Ποιος ειμαι?' υπαρχει ενα χαος και σε αυτο απαντουσα πιο πανω.
Ας ειναι... και καλη καρδια.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Αγαπητε μου φιλε,
Γιατι να εχω 'τουπε' ?
Γιατι αλλος στην θεση σου θα ειχε και μπορει και δικαιολογημενα. Με τον Βωβο ετρεχες και κορυφαια αυτοκινητα για τα ελληνικα δεδομενα
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Δε θέλει πολύ μυαλό για να δώ οτι έχεις εμπάθεια. Όποτε κάποιος σου πει κάτι που δεν συμφωνείς αμέσως λες ''εσύ ποιός είσαι''.
Εσύ ποιός είσαι?Σιγουρα και εμενα μου κανει εντυπωση η εμπαθεια που εχει ο el em για τον κοντο αλλα δεν μπορουμε τωρα εμεις να τον ειρωνευομαστε κιολας δεν μπορεις να ξεπερνας το γεγονος οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους προσωπικα για μενα ειναι ο καλυτερος συνοδηγος στην Ελλαδα και δεν τον ξερω τον ανθρωπο αλλα νταξει σεβασμος ρε παιδια πως να το κανουμε
Δεν βαριεσαι φιλε, εδω ειναι η χωρα του 'οτι δηλωσεις εισαι' και της 'απολυτης απαξιωσης / ισοπεδωσης των παντων'.
Να εξηγησω τωρα στον καθε τυχαρπαστο - πικραμενο που κρυβεται πισω απο ενα ψευδωνυμο, ποιος ειμαι και τι εχω κανει, δεν αξιζει καν τον κοπο.
Αστον να νομιζει οτι εχει την αξια του και ο καθενας ξερει για παρτυ του.Φιλικα,
'el-em'
Μη ξεχνας οτι εσυ πρωτος ειπες ''εσυ ποιος εισαι?''. Δηλαδή για να εκφέρω άποψη τι ιδιαίτερο πρέπει να έχω; Η μήπως πρέπει να πάρω κάποια άδεια απο σένα; Περα απο αυτο σου επιστρεφω τους χαρακτηρισμους.
Το ποσο σεβεσαι το μεσο θεατη το ειδαμε και στις πρσφατες απαντησεις σου για τις προσβασεις του ακροπολις.
Αν εχω αξια το ξερω εγω και οι ανθρωποι που νοιαζομαι. Αλοιμονο να εδινα σημασια σε σενα και σε οτι λεγεται σε ενα φορουμ και ποσο μαλλον απο αγνωστους ανθρωπους. -
ειπαμε Tshirt και θυμηθηκα παλιες καλες εποχες του WRC και εκτος των αλλων, 555 σε ελληνικα χερια
-
ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΣ!!βλεπω να γινομαι φαν του τωρα που πηγε στην πιστα.επιτρεπεται dim 8;;
-
Εδω ειναι τα αποτελεσματα... Η c-elysee wtcc δειχνει να ειναι το γρηγοροτερο αυτοκινητο μεχρι στιγμης... Τουλαχιστον στα χερια των Γαλλων!
http://d1oo2un3qpiryo.cloudfront.net/up ... ech_p1.pdf
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΣ!!βλεπω να γινομαι φαν του τωρα που πηγε στην πιστα.επιτρεπεται dim 8;;δεν ξερω αμα σε αφηνει ο Λωρης
σοβαρα τωρα,αλλο το πρακτις(αν και ειναι το πρωτο πρακτις,οποτε εχουμε μελλον ακομα για να δουμε τον γρηγοροτερο) αλλο ο αγωνας.Το οτι θα ηταν γρηγορος το ξεραμε,το τι θα γινει στον αγωνα με αλλους 15-20? να σε ''εμποδιζουν'' να παρεις την σωστη γραμμη,φρενα κλπ ειναι αλλο κολπο.
παντως το βαψιμο της σιτροεν, θελει πολυ προσπαθεια για να το κανεις πιο ασχημο -
Κοντε μας έβγαλες τα μάτια .Από δω και πέρα πλέον όχι μόνο ραλι αλλά και πιστα(wtcc).Μπράβο.Από τα μεγάλυτερα τιμόνια τελικά που έχουν περάσει από το παγκόσμιο motorsport o ο ΠΟΥΣΤΗΣ.(Με την καλή έννοια οπότε να παρακαλέσω τους μοντεράτορες να μην σβήσουν τη λέξη. )
Υ.γ Για να μην παρεξηγούμαστε όσα έχω πει για ogier vs loeb ΙΣΧΥΟΥΝ
http://www.citroenracing.com/en/2014/news/wtcc-news/8543/lopez-starts-the-season-on-pole/
-
H citroen πάντως φαίνεται να είναι άπιαστη, έκαναν 1-2-3 στον 1ο αγώνα με Loeb 2o και τρενάκι σε όλο τον αγώνα...
-
αυτη τη στιγμη ο Λεμπ οδηγει τον 2ο αγωνα.
στον 1ο αγωνα ειχε και τον ταχυτερο γυρο
-
νικησε στον 2ο αγωνα.
-
Εγώ βλέπω να το τερματίζει άθλημα οπως και το wrc και μετά να πηγαίνει σε πρωτότυπα.
Υ.Γ Α εσείς οι ο λεμπικοί μην πολυχαίρεστε μην πάρω τον οζιέ κανα τηλέφωνο και τον στείλω στο wtcc μα κανά παλιό bmw και νικάει και μετά δεν θα έχετε που να κρυφτείτε.
-
-
Στην πραγματικότητα αν και είναι εντυπωσιακό ότι βρίσκεται κοντά σε χρόνους από τα δυο μεγαθήρια team mates, τα αποτελέσματα του 1ου γύρου τον κολακεύουν. Δεν έχει ελπίδες για τον τίτλο και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Στην πραγματικότητα αν και είναι εντυπωσιακό ότι βρίσκεται κοντά σε χρόνους από τα δυο μεγαθήρια team mates, τα αποτελέσματα του 1ου γύρου τον κολακεύουν. Δεν έχει ελπίδες για τον τίτλο και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο.Βάζουμε στοίχημα;
O Loeb αποχωρεί σιγά σιγά απο το WRC