-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Παει η pole
http://www.fiawtcc.com/news/detail/id/2996Αρχισαμε ???
Δεν τους φτανει το μακραν καλυτερο αυτοκινητο ?
Ετσι, ξερει και ο Πλεξιδας να κανει pole, στο Paul Richard !!!Να τον χαιρεστε.
Φιλικα,
'el-em'
Δε μας χεζεις ρε Νταλάρα.
Sent from Corsair's brick
Ζητησαμε την γνωμη σου ???
Μην αρχισεις, γιατι ξερω και εγω να απανταω με αγενεια.'el-em'
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Παει η pole
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αλλά όταν αρχίσουν οι βρομιές οι άλλοι δυο -λογικά- θα τον καθαρίσουν σαν αυγό.
Τι εννοείς, τζαρτζαρίσματα εντός πίστας (κλασσικά σε touring cars) ή και εκτός ?
Τα εντός, αμέσως στην ίντριγκα το μυαλό σου Είδα τον 2ο αγώνα χθες βράδυ, το ότι δεν ανέβηκε πάλι βάθρο είχε να κάνει ακριβώς με αυτό. Μικρά λαθάκια στα προσπεράσματα = λιγότεροι βαθμοί.
-
Selfie τριών masters της οδήγησης
https://twitter.com/FIA_WTCC/status/457956749803544576/photo/1/large
-
Για όσους φίλους δεν ξέρουν την πίστα Paul Richard περισσότερες πληροφορίες εδώ:
http://streetmuseumofart.org/paul-richard/ -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Το σωστο τοπικο δεν θα ηταν οι 'Αγώνες πίστας στο εξωτερικό - Διάφορα νέα' για τα WTCC μαζι με τα GP2-GP3 κλπ?Οχι ,αφου το θεμα δεν ειναι οι αγωνες πιστας αλλα ο κοντος και το τι κανει,ειτε σε ραλι ειτε σε πιστα ειτε σε παικς πικ ειτε σε ραλι ρειντ,ειτε σε αγωνες μοτοσυκλετας κλπ.το θεμα μας ειναι ο κοντος και το το τι κανει.
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Το σωστο τοπικο δεν θα ηταν οι 'Αγώνες πίστας στο εξωτερικό - Διάφορα νέα' για τα WTCC μαζι με τα GP2-GP3 κλπ?
Οχι ,αφου το θεμα δεν ειναι οι αγωνες πιστας αλλα ο κοντος και το τι κανει,ειτε σε ραλι ειτε σε πιστα ειτε σε παικς πικ ειτε σε ραλι ρειντ,ειτε σε αγωνες μοτοσυκλετας κλπ.το θεμα μας ειναι ο κοντος και το το τι κανει.
Μη μετακινήσετε το τόπικ. Ο κοντός είναι πολύ καλή διαφήμιση για το θεσμό του WTCC και δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν ασχολούνταν με αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα μορφή αγώνων πίστας να αποκτήσουν επαφή. Ειδικά αυτή την περίοδο που οι αγώνες πίστας στην Ελλάδα είναι στο χαμηλότερο σημείο στην ιστορία τους.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Παει η pole
Φιλικα,
'el-em'
Ουτε η δικιά σου ζητηθηκε αλλά εσύ επιμενεις να τρολλαρεις ασυστολα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Παει η pole
Φιλικα,
'el-em'
Ουτε η δικιά σου ζητηθηκε αλλά εσύ επιμενεις να τρολλαρεις ασυστολα.
Μηπως εχεις γινει αρχι-mod και δεν το ξερουμε ?
Αη παρατα μας, κομπλεξαρα.'el-em'
-
Είσαι ωραίος ρε Ελ Εμ περιμενω να με ρωτήσεις ποιος είμαι εγώ που τολμώ να ορθωνω ανάστημα σε εσένα τον γίγαντα, τον κορυφαίο συνοδηγό κλπ αλλά τι να κάνουμε γραφείς στο WRC και όχι στους Ελληνικούς Αγώνες που όλοι σε σέβονται και σε αντιμετωπίζουν όπως πρέπει. Οποτε θα ζητησω ταπεινά συγνώμη Τιτάνα της συνοδηγησης.
Θα ανάψω και ένα κεράκι στο Άη Παράτα Mας μέρες που είναι μπας και με φώτισει κι εμέναSent from Corsair's brick
-
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είσαι ωραίος ρε Ελ Εμ περιμενω να με ρωτήσεις ποιος είμαι εγώ που τολμώ να ορθωνω ανάστημα σε εσένα τον γίγαντα, τον κορυφαίο συνοδηγό κλπ αλλά τι να κάνουμε γραφείς στο WRC και όχι στους Ελληνικούς Αγώνες που όλοι σε σέβονται και σε αντιμετωπίζουν όπως πρέπει. Οποτε θα ζητησω ταπεινά συγνώμη Τιτάνα της συνοδηγησης.
Θα ανάψω και ένα κεράκι στο Άη Παράτα Mας μέρες που είναι μπας και με φώτισει κι εμέναSent from Corsair's brick
Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεις τον τιτλο σου.
Κ Ο Μ Π Λ Ε Ξ Α Ρ Α !!!
'el-em'
-
Σουρεαλ καταστασεις.
-
Αφιερωμενο στον dim8
https://www.facebook.com/photo.php?v=228564317344637 -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεις τον τιτλο σου.
Κ Ο Μ Π Λ Ε Ξ Α Ρ Α !!!
'el-em'
Χαίρομαι που σε βοηθώ να εκτονώνεις την οργή σου
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Από τελευταίος στην εκκίνηση τερμάτισε 2ος...
Αν ξεκινούσε στην pole τι θα έκανε;Θα τους έριχνε γύρο!
Σέ έναν Ελληνοβουλγαρικό αγώνα motocross στον Μαραθώνα - οι παλιοί ξέρουν - ο Ραγκέλωφ, τρίτος τότε στο παγκόσμιο, σταμάτησε στα πιτς, έβγαλε το κράνος, ήπιε νερό, ξαναφόρεσε το κράνος, συνέχισε τον αγώνα και έριξε γύρο στον δεύτερο!
Κάπως έτσι θα κάνει σε λίγο και ο κοντός... -
Το άλλο άκρο του EL EM στο Loebμετρο
-
ευχαριστω ναυπακτος,ωραια πλανα που δεν τα ειχα δει!
Και στον 2ο αγωνα καλα τα πηγε παντως.
Ειναι εντυπωσιακο οτι απο ταχυτητα δεν υστερει στα γεραματα απεναντι σε πρωταθλητες με εμπειρια.
με την σειρα μου να αφιερωσω και εγω ston Elem,μερικα λογια των team mates του Αρχηγου, σχετικα με την pole στο Paul Ricard.José María López: “The three of us at Citroën are very close, it was impossible to predict who would be on pole position. We work together, sharing all data, so it is a very open fight.** I think Séb’s advantage came mostly in Turn 7, he was really fast there, while I wasn’t feeling perfectly confident with the brakes in that particular spot**
Yvan Muller: “The car has been perfectly rebuilt after Marrakech and I have to thank my crew for the great job. This morning, luckily, there was very little damage after hitting the tire pile in the chicane. Looks like I still have to familiarize with the extra width of the TC1 cars and change some conditioned reflexes! My Q3 lap seemed good, but clearly wasn’t that good,** I need to check the telemetric data because I don’t know where and why I lost some time. **Clearly, it would have been better if the session stopped after Q2, when I was the fastest. Tomorrow, it will be complex to overtake, as we are very, very close in performances.”
Λωρη πιανου την τηλεμετρια κοιταγε ο Μιλλερ για να δει που εχανε?
-
Ο χρήστης pienaf1 έγραψε:
Από τελευταίος στην εκκίνηση τερμάτισε 2ος...
Αν ξεκινούσε στην pole τι θα έκανε;Θα τους έριχνε γύρο!
Σέ έναν Ελληνοβουλγαρικό αγώνα motocross στον Μαραθώνα - οι παλιοί ξέρουν - ο Ραγκέλωφ, τρίτος τότε στο παγκόσμιο, σταμάτησε στα πιτς, έβγαλε το κράνος, ήπιε νερό, ξαναφόρεσε το κράνος, συνέχισε τον αγώνα και έριξε γύρο στον δεύτερο!
Κάπως έτσι θα κάνει σε λίγο και ο κοντός...Ηρεμία... Οι οδηγοί που έχει να συναγωνιστεί, Muller, Tarquini, Lopez, δεν είναι της πλάκας. Είναι οδηγοί πρώτης κλάσης. Και μόνο ότι καταφέρνει να είναι ανάμεσά τους είναι τεράστιο επίτευγμα.
Παρεμπιπτόντως, ο μοναδικός άλλος οδηγός ράλλυ που έχει παίξει στα ίσια για πρώτες θέσεις σε πίστες είναι ο, κατά Malcolm Wilson, έτερος καλύτερος όλων των εποχών, ο Rohrl. Κανείς άλλος δεν έχει σταθεί σε τέτοιο επίπεδο στις πίστες εκτός από αυτούς τους δύο. Και η άποψή μου είναι ότι, ίσως με εξαίρεση τον Toivonen, κανένας άλλος δε θα μπορούσε, αν δοκίμαζε.
O Loeb αποχωρεί σιγά σιγά απο το WRC