-
Πως μπορω να ελεγξω αν υπαρχει συναγερμος? Την πρωτη μερα που το ειδα στον εμπορο,θυμαμαι οτι κλειδωσε μονο του. Δεν ανεφερε κατι για συναγερμο. Τωρα σκεφτομαι μηπως εγω εκανα κατι και το απορυθμισα.
-
Μήπως αν ξεκλειδώσεις αλλά δεν ανοίξει καμία πόρτα, μετά από λίγο ξανακλειδώνει μόνο του;
-
Οχι δεν κλειδωνει. Το δοκιμασα.Παραμενει ακομα και μετα απο 3 ωρες που ειδα ανοιχτο
-
Αν έχει συναγερμό και μάλιστα aftermarket, θα έχει αισθητήρες κάπου μέσα στο αμάξι, τα ματάκια που λενε. Επίσης ένα κλασσικό παράδειγμα για να λειτουργήσει νομίζω, είναι να αφήσεις ένα παράθυρο μισό ανοιχτό και ενώ το κλειδώσεις να βάλεις το χέρι σου μέσα και θα χτυπήσει συναγερμός λογικά, αν έχει κάποιον αισθητήρα που να βαράει σε αυτά τα σημεία. Επίσης, αν ανοίξεις το καπώ και ξέρεις πως είναι, θα τον δεις κάπου πιασμένο με tire-up κάτι τέτοιο. Αν δεν έχει συναγερμό και δεν κλειδώνει αυτόματ αποτέ, τότε είσαι για αντιπροσωπεία, υπάρχει θέμα.
-
Θα τα δοκιμασω και θα σας πω. Καλα δεν νομιζω να παω αντιπροσωπεια γι αυτο. Ισως εχει και τα καλα του γιατι ειμαι ολιγον ξεχασιαρης. Αλλα θα δοκιμασω πρωτιστως αυτα που μου λες!
-
Θα τα δοκιμασω και θα σας πω. Καλα δεν νομιζω να παω αντιπροσωπεια γι αυτο. Ισως εχει και τα καλα του γιατι ειμαι ολιγον ξεχασιαρης. Αλλα θα δοκιμασω πρωτιστως αυτα που μου λες!
Επισης σκεφτομαι... οπως ειχα αναφερει η μπαταρια ηταν πεσμενη και την φορτιση ο εμπορος. Λετε να απορυθμιστηκε κατα την φορτιση της μπαταριας?
-
Αν δεν έχεις συναγερμό ή έχεις εργοστασιακό, τότε η ρύθμιση του αυτόματου κλειδώματος έρχεται από τον εγκέφαλο χωρίς κάποια παρεμβολή, οπότε αν δεν λειτουργέι έχεις θέμα και καλό θα είναι να πας να το δουν. Αν έχεις aftermarket συναγερμό, αυτός παρεμβάλεται λογικά στον εγκέφαλο οπότε ίσως επηρεάζει κάπως την όλη φάση.
Υπάρχει περίπτωση στην έκδοση που το πήρες να μην έχει καθόλου αυτόματο κλείδωμα και να μπερδεύτηκες με το τι είδες στην αντιπροσωπεία;
-
Εχει σιγουρα αυτοματο κλειδωμα εν κινησει.
Οταν ημουν στον εμπορο, μου το εδειξε το αυτοκινητο, βγηκαμε και κλεισαμε τις πορτες. Ξαφνικα εκει που καναμε κατι χαρτια ακουσαμε ενα κλακ και ετρεχε ο εμπορος να δει αν εχει εξω τα κλειδια. Για καλη μας τυχη ηταν εξω.
Αυτο θυμαμαι. Επειδη πηρα την απλη εκδοση, ενδεχεται να μην εχει τετοια λειτουργια και να μπερδεψα εκεινον τον ηχο?Αν στην απλη εκδοση δεν υπαρχει η λειτουργια τοτε ενταξει. Απλα πρεπει να ειμαι πιο προσεκτικος!
-
Μάλλον αναφέρεστε στο Anti-intruder automatic door-locking system.
Και μάλλον ενεργοποιείται πατώντας συνέχεια το κουμπί κλειδώματος στο ταμπλό μέχρι να ακουστεί ένα μπιπ.
Και ίσως χάνεται αυτή η ρύθμιση αν αποσυνδεθεί η μπαταρία.Τα παραπάνω μέσα από ψάξιμο στο Net με την βοήθεια του Google.
Δοκιμάστε το... -
Αυτο το πατησα και ενεργοποιηθηκε ξανα. Δουλευει κανονικα. Δεν λειτουργει το αυτοματο κλειδωμα, οταν το αυτοκινητο ειναι παρκαρισμενο.Γι αυτο ρωτησα, μηπως επειδη πατησα το κουμπι, απενεργοποιηθηκε το κλειδωμα στο παρκαρισμα?
Προφανως ειναι κατι αλλο -
Αυτό στο βίντεο έχει να κάνει με το κεντρικό κλείδωμα είναι άλλο πράγμα αν δεν κάνω λάθος
-
Aυτο που ειπε ο Infide1 » 19/01/19 11:23
Μήπως αν ξεκλειδώσεις αλλά δεν ανοίξει καμία πόρτα, μετά από λίγο ξανακλειδώνει μόνο του;
Ναι ετσι κλειδωσε.
Συναγερμο σιγουρα δεν εχει. Εκανα το τεστ με το χερι
-
Δοκιμή Stepway TCe 90 hp:
https://www.4troxoi.gr/odigoyme/dokimes ... n-90-ippon -
Στους 4Τροχούς θυμούνται να κάνουν δοκιμές στα αυτοκίνητα όταν πρόκειται να αλλάξουν.
Το ίδιο ακριβώς και στο Captur. Για ποιο λόγο άραγε το έκαναν δοκιμή αφού οι εμπορίες παίζουν πλέον με ένα περιορισμένο στοκ διαθέσιμων αυτοκινήτων;
Μέσα στο 2019 περιμένουμε και το νέο Sandero.
-
Όταν τους φωνάξουν οι αντιπρόσωποι...
-
3 χρόνια παρά 2 μήνες, το οδηγώ τι να μας πουν τώρα τα δοκιμαστικά
Πάντως εκεί που καμιά φορά σκέφτομαι ότι θα ήθελα ένα καλύτερο αμάξι (οδηγικά), έρχεται μαι καταιγίδα, βλέπεις τους άλλους σταματημένους γτ ο δρόμος έχει κλαδιά, νερά κτλ και εγώ περνάω αέρα. Άρα με τι καρδιά να πας σε χαμηλό ερωτώ;
Επίσης, λόγω έργων πάω από έναν επαρχιακό καρόδρομο στη δουλειά και του πίνω το αίμα στις στροφές κτλ, και όντως οι κλίσεις που παίρνει όταν το οδηγάς στα όρια του, σου φαίνονται κάπως αν δεν το έχεις συνηθίσει.
-
Διατίθεται νέα έκδοση Techroad, για αρχή με τον 0.9 TCe 90 hp. Φέρει και ενισχυμένα εμφανισιακά χαρακτηριστικά:
-
Διατίθεται νέα έκδοση Techroad, για αρχή με τον 0.9 TCe 90 hp. Φέρει και ενισχυμένα εμφανισιακά χαρακτηριστικά:
Γνωρίζεις πότε θα έρθει με τον νέο 1.000 κινητήρα;
-
Δεν νομίζω ότι αυτή η γενιά sandero θα διατεθεί με τον 1.0. Μάλλον το Sandero 3. Αλλά με επιφύλαξη.
Προς το παρόν δεν έχω βρει κάπου αναφορά ότι θα μπει ο 1.0 στη 2η γενιά sandero.
-
Στο Car κάπου πέτυχα και τις αλλαγές που έχει η Techroad.
Μέχρι τέλη Οκτώβρη ίδια τιμή με τη πλούσια έως τώρα έκδοση του 0.9 TCe 90.
Dacia Sandero II