-
http://www.gocar.gr/news/new-models/825 ... arisi.html
-
-
-
Μια χαρά είναι.Το ερώτημα είναι πόσο θα κάνει το 0.9 tce 90ps σε μια καλοεξοπλισμένη έκδοση(esp,ζάντες),τουλάχιστον χωρίς ελλείψεις.Αν είναι γύρω στο 10άρι-11άρι μια χαρά.Τόσο έχουν και τα kia rio 1.2 uptown,i20 1.2 gl,swift 1.2 gl,micra 1.2 acenta.
-
E ναι! Γύρω στα 11 είναι μια λογική τιμή για ένα 0.9 TCE με καλό εξοπλισμό.
Πάντως η οθόνη στα νέα dacia είναι εφετζίδικη για τα λεφτά τους.
-
Θα αλλάξει και το Stepway ?
-
Ναι θα αλλάξει.
-
Το παραπάνω με πλαστικά προστατευτικά και μεγαλύτερο ύψος ανάρτησης θα είναι το νεο Stepway.
-
Πολύ όμορφο... Απλό, λειτουργικό, χωρίς σχεδιαστικές 'φανφάρες' και ακρότητες.
Αν σουλουπωθεί και το δίκτυο στην Ελλάδα, θα πουλήσει καλά.Στα υπόψη ...
-
Weirdo, αλλά αν δεν κοστίζει...
Το μπροστά είναι ξεπατίκωμα από Πόλο;
Για το πίσω, νομίζω ότι ένας mod πρέπει να κατέβει στο δρόμο και να φωτογραφίσει το αυτοκίνητό του από πίσω, να όπως αυτή η φωτογραφία...
-
Ο σχεδιαστής της Renault παλαιότερα είχε αναφέρει σε συνέντευξη του ότι τα σχέδια για την Dacia είναι ποιο συντηρητικά σε σχεδιασμό και ποιο προς Γερμανία πλευρά.
-
Τα πίσω φωτα μοιάζουν στου ds3?
Sent from my κινεζοpad using Patatalk
-
-
Εμενα πάλι δεν μου θυμίζει τιποτα! Ενα -αρκετά καλαισθητο έως συμπαθητικό- τετράγωνο αμαξάκι!
Αν θυμίζει DS3 και Polo ... σχεδόν διπλάσιας τιμής ... μαλλον ας πρόσεχαν οι γαλλογερμανοί! Αλλοι το 'κανουν' φτηνότερα!!! -
Μάλλον σκόπιμα απομυθοποιεί την 'ομορφιά' ακριβότερων αυτοκινήτων και κυρίως της VW imho.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εμενα πάλι δεν μου θυμίζει τιποτα! Ενα -αρκετά καλαισθητο έως συμπαθητικό- τετράγωνο αμαξάκι!
Αν θυμίζει DS3 και Polo ... σχεδόν διπλάσιας τιμής ... μαλλον ας πρόσεχαν οι γαλλογερμανοί! Αλλοι το 'κανουν' φτηνότερα!!!Aλλο μοιάζει άλλο είναι ίδιο αδερφέ. Ειδικά το ds3 είναι τρεις κλάσεις ανώτερο και 10 κλάσεις ομορφότερο.
-
Είναι! Και καλά κανει γιατι σιγουρα προσφέρει περισσότερα και καλύτερα!
Αλλά το να λέμε για το Dacia που είναι φτηνότερο ότι μοιαζει με ακριβότερα ... ε δεν το βλέπω στα κατά του! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αλλά το να λέμε για το Dacia που είναι φτηνότερο ότι μοιαζει με ακριβότερα ... ε δεν το βλέπω στα κατά του!Οχι βέβαια. Αλλά εγώ μίλησα μόνο για τα πίσω φώτα. Δεν λέει κ κάτι αυτό.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αλλά το να λέμε για το Dacia που είναι φτηνότερο ότι μοιαζει με ακριβότερα ... ε δεν το βλέπω στα κατά του!Ε δεν υπάρχουν και πολλά φθηνότερα γι ανα μπορεί να μοιάζει με αυτά.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Αλλά το να λέμε για το Dacia που είναι φτηνότερο ότι μοιαζει με ακριβότερα ... ε δεν το βλέπω στα κατά του!Ε δεν υπάρχουν και πολλά φθηνότερα γι ανα μπορεί να μοιάζει με αυτά.
Δεν μιλάμε για τα φθηνότερα αλλά για τα ακριβότερα!
Dacia Sandero II