-
Ο χρήστης valantis77 έγραψε:
Τι λες ρε μεγαλε αληθεια, φαντασου ποσο ξερεις απο αμαξια, μαλλον εισαι απο τους τυπους που βλεπει το αμαξι του ανοιγουν το καπο και ξερει που ειναι τι(ξερει οταν ανοιξει το βιβλιαρακι του κατασκευαστη), και οταν πηγαινει σε μαγαζι το πιανουν τον κ... γτ δεν ξερει τι του γινεται....Στην εκθεση αυτοκινητων φιλε μου βλεπεις τα αυτοκινητα στο χαμηλοτερο επιπεδο τους δεν μπορεις να φανταστεις που μπορουν να φτασουν κρατωντας τα χαρακτηριστηκα τους....γεννημένος το '77?
-
Οχι απλα ειμαι μεγαλωμενος μεσα σε συνεργειο
-
μαλιστα....
-
Το 77 ειναι ο αγαπημενος μου αριθμος
-
Ο χρήστης Discovolos έγραψε:
Υπάρχουν τίποτα προϋποθέσεις για να κάνει κανείς τεστ ντράιβ πέρα από το δίπλωμα? π.χ. ηλικία ή χρόνια που είσαι κάτοχος του διπλώματος?
Προφανώς αν έχεις δίπλωμα 1-2 μήνες test drive δε κάνεις. Γενικά, αν θυμάμαι καλά έχουν ένα όριο....κάτω από έτος μάλλον υπάρχει πρόβλημα.
Noμιζω οτι καθαρα για ασφαλιστικους λογους, το κατωτατο οριο ειναι 21ο ή 23ο ετος...Ενα απο τα δυο εαν θυμαμαι καλα...
Οσον αφορα την εκθεση υπαρχει κατι νεοτερο, απο πλευρας πληροφοριων, συμμετοχων εισαγωγεων, παραλληλων event, κτλ?
Παντως γενικοτερα οι καλες εκθεσεις αυτοκινητου στην χωρα, -περα απο την τωρινη δυσκολη συγκυρια οπου υπηρξε και ακυρωση περισυ- ειναι συνηθως ανα δυο ετη, που πληρει τις προυποθεσεις διεθνους εκθεσης, οπως αναφερεται και απο τον εκαστοτε σχετικο τιτλο.
Φετος απ' οσο τουλαχιστον προδιδει το δελτιο τυπου, ΔΕΝ θα ειναι διεθνης... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μόνο εμένα μου φαινονται πολλα τα 7 ευρώ για να δω 10 εταιρειες και να κανω 3 test drive?
Είσαι γκρινιάρης !
Στο Παρίσι φέτος θα πληρώσεις σχεδόν τα διπλά ...Aαααααχ, γ@μω την κριση μου μεσα...
Φετος αξιζει πραγματικα, οσοι μπορουν, να μην χασουν την ευκαιρια, να πανε στην εκθεση Παρισιου. Υπαρχουν παρα πολλα νεα μοντελα προς παρουσιαση, και φυσικα η συγκεκριμενη εκθεση ειναι μια απο τις τρεις καλυτερες στον κοσμο.
Η δε γενικοτερη διαμονη φυσικα στην πολη αποτελει μοναδικη εμπειρια... -
Nατα, μας βγήκε και ρομαντικούλης ο ΓΚ!
-
Σ ενα άρθρο διάβασα ότι θα υπάρχει και εισιτήριο 3,5 € για φοιτητές, ανέργους κλπ. Όταν μπω από υπολογιστή θα το ποστάρω!!
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/a ... tis-a8inas
-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 108400.asp
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Σ ενα άρθρο διάβασα ότι θα υπάρχει και εισιτήριο 3,5 € για φοιτητές, ανέργους κλπ. Όταν μπω από υπολογιστή θα το ποστάρω!!μονο 3,5 ευρώ σου δίνουν για να πας ?? ρε τους γύφτους...
-
Που μπορούμε να δούμε ποιές εταιρίες θα είναι?
BMW & Audi θα έχει?
-
Μια μικρη ιδεα για το τι αυτοκινητα θα δουμε..
http://www.gazzetta.gr/nea-autogazzetta ... -2012-picsΟχι κι ασχημα θα ελεγα..
-
Για 3,5 ευρώ που θα δώσω, ντάξει...
Θα ήθελα να δω βέβαια τα θηρία της BMW και της Mercedes αλλά τι να κάνουμε...
-
Εντάξει μοιάζει να έχει ένα ενδιαφέρον.
-
Όσοι τη βρίσκετε ενδιαφέρουσα έχετε πάει στις παλιότερες, τις... κανονικές εκθέσεις;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όσοι τη βρίσκετε ενδιαφέρουσα έχετε πάει στις παλιότερες, τις... κανονικές εκθέσεις;Ναι αλλά δυστυχώς ζούμε σε άλλες εποχές πλέον...
-
Εντάξει μιλάμε για μια έκθεση μέσα σε όλη αυτή τη κρίση και μάλιστα σε εποχή που δεν πουλιέται τίποτα από αυτοκίνητα. Προφανώς πιο παλιά περασμένα μεγαλεία...
-
6 € το κανονικό εισιτήριο όμως με τέτοια μικρή συμμετοχή είναι κλοπή...
-
ποτε δεν κατάλαβα τον λόγο υπαρξης ελληνικής έκθεσης αυτοκινήτου...
πέρα από κάτι εκθέσεις τύπου εξέκιουτιβ καρς που έχει μπολικο φαι και ποτο...
Έκθεση «Αυτοκίνηση 2012»