-
Να σχολιασεις την ειδηση.
Αλλωστε γιαυτο την παραθετω ,για σχολιασμο.
Οχι ομως να απολογουμαι,για τα πιστευω μου.Και στην τελικη για πες μου ρε εξυπνε.
Σχολιασες την ειδηση καθολου;
ΟΧΙ
Ε, αντε γεια. -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Να σχολιασεις την ειδηση.
Αλλωστε γιαυτο την παραθετω ,για σχολιασμο.
Οχι ομως να απολογουμαι,για τα πιστευω μου.Και στην τελικη για πες μου ρε εξυπνε.
Σχολιασες την ειδηση καθολου;
ΟΧΙ
Ε, αντε γεια. -
**edit mod **
-
Έλληνας του Καναδά ο ένας από τους καμικάζι στην Αλγερία..!
Η καναδική κρατική τηλεόραση CBC έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα δύο Καναδών που είχαν ενταχθεί στην ισλαμιστική οργάνωση, η οποία πραγματοποίησε την πολύνεκρη επίθεση τον Ιανουάριο σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στην Αλγερία.
Οι δύο νέοι περίπου 24 ετών, οι οποίοι σκοτώθηκαν στην διάρκεια της επίθεσης, ήταν φίλοι και ζούσαν στο Οντάριο.
Ο ένας είναι ο Χρήστος Κατσιρούμπας, από ελληνική ορθόδοξη οικογένεια, ο οποίος... είχε ασπαστεί τον ισλαμισμό, και ο άλλος ήταν γνωστός μόνο ως Αλί Μεντλέζ.
Και οι δύο ζούσαν στην πόλη Λόντον του Οντάριο και πήγαιναν μαζί σχολείο, σύμφωνα με την έρευνα δημοσιογράφων του CBC News.
Οι δημοσιογράφοι, επικαλούμενοι πηγές που δεν κατονομάστηκαν, αποκάλυψαν ότι είναι πιθανόν ο Κατσιρούμπας και ο Μεντλέζ να ανατινάχτηκαν σκόπιμα στη μεγάλη έκρηξη, που σκότωσε και τους τελευταίους δέκα ομήρους στο αλγερινό εργοστάσιο στην περιοχή Ιν Αμένας.
Σύμφωνα πάντα με τις πηγές του CBC, τουλάχιστον άλλοι δύο συμμαθητές τους είχαν φύγει μαζί τους για το εξωτερικό πριν από ένα χρόνο.
Το τηλεοπτικό δίκτυο διευκρίνισε, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ότι ο Κατσιρούμπας ήταν πολύ πιθανό το πρόσωπο που οι όμηροι περιέγραψαν ως 'ξανθό που μιλούσε αγγλικά της Βόρειας Αμερικής'.
Όπως δήλωσαν πρώην συμμαθητές τους, οι δύο Καναδοί εγκατέλειψαν στο λύκειο το 2007. Ο Κατσιρούμπας δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του και ασπάστηκε τον ισλαμισμό.
Ο Μεντλέζ παντρεύτηκε το 2009.
Στην επίθεση της 16ης Ιανουαρίου, εκατοντάδες εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις κρατούνταν όμηροι από τους ισλαμιστές σε αντίποινα για τις επιχειρήσεις των γαλλικών δυνάμεων στο Μαλί.
Έπειτα από τέσσερις ημέρες, οι ειδικές δυνάμεις της Αλγερίας πραγματοποίησαν την τελική επίθεση στο εργοστάσιο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 37 ξένοι, ένας αλγερινός όμηρος και 29 από τους ισλαμιστές.
http://greece-salonika.blogspot.com/201 ... z2PL1QvWjh -
Ασπαστηκε τον ισλαμισμο.
Παλι καλα που προκειται για εναν ελληνα του εξωτερικου. -
το προβλημα δεν ειναι οτι εγινε ισλαμιστης αλλα οτι πηρε μαζι του τοσες ψυχες...
-
Ασπαστηκε τον ισλαμισμο.
Παλι καλα που προκειται για εναν ελληνα του εξωτερικου.δηλαδη ο ελληνας του εξωτερικου ειναι κατωτερος του ελληνα του εσωτερικου?
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
το προβλημα δεν ειναι οτι εγινε ισλαμιστης αλλα οτι πηρε μαζι του τοσες ψυχες...Και τα δυο προβληματα ειναι.
Δεν γινεται ενας ελληνας να ασπαζεται τον ισλαμισμο.
Βεβαια ο ανθρωπος αποτι ακουσα στις ειδησεις,μεγαλωσε στον Καναδα.
Μιλαμε για βοδι και οχι ανθρωπο. -
το προβλημα δεν ειναι οτι εγινε ισλαμιστης αλλα οτι πηρε μαζι του τοσες ψυχες...
Και τα δυο προβληματα ειναι.
Μιλαμε για βοδι και οχι ανθρωπο.Τον δωδεκαθεϊσμό;
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Ασπαστηκε τον ισλαμισμο.
Παλι καλα που προκειται για εναν ελληνα του εξωτερικου.δηλαδη ο ελληνας του εξωτερικου ειναι κατωτερος του ελληνα του εσωτερικου?
Οχι βεβαια.
Απλα εαν φτασουμε στο σημειο ελληνες εδω,να ασπαζονται τον ισλαμισμο,θα τριζουνε τα κοκκαλα των προγονων μας. -
γιατι τι κανει τον χριστιανισμο ανωτερο απο τον ισλαμισμο?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ενταξει ρε φιλε .
Οσοι πατε στο εξωτερικο παριστανετε τα ανοιχτα μυαλα.
Στην πραγματικοτητα ειστε ντουβαρια στα μυαλα.
Γιαυτο παρεξηγητε με πολυ ευκολο τροπο ,οτιδηποτε διαφερει απτις δικες σας αποψεις.Τι θες τωρα δλδ;
Να μου πεις οτι ο ελληνας μπορει να ειναι ισλαμιστης;Ε οχι ,δεν το δεχομαι.
Οι ελληνες ειμαστε χριστιανοι.ΤΕΛΟΣ.
-
γιατι τι κανει τον χριστιανισμο ανωτερο απο τον ισλαμισμο?Τα σκάνδαλα , πχ Μονή Βατοπεδίου.
-
Ενταξει ρε φιλε .
Οσοι πατε στο εξωτερικο παριστανετε τα ανοιχτα μυαλα.
Στην πραγματικοτητα ειστε ντουβαρια στα μυαλα.
Γιαυτο παρεξηγητε με πολυ ευκολο τροπο ,οτιδηποτε διαφερει απτις δικες σας αποψεις.Τι θες τωρα δλδ;
Να μου πεις οτι ο ελληνας μπορει να ειναι ισλαμιστης;Ε οχι ,δεν το δεχομαι.
Λόγια αγάπης από έναν πραγματικό Έλληνα
-
Ασπαστηκε τον ισλαμισμο.
-
γιατι τι κανει τον χριστιανισμο ανωτερο απο τον ισλαμισμο?Δεν εχει να κανει με ανωτεροτητες και κολοκυθια τουμπανα.
Ξεκοληστε λιγο το μυαλο σας.
Ο καθε λαος εχει την θρησκεια του ,τα πιστευω του.
Ο ελληνας ειναι χριστιανος.ΤΕΛΟΣ. -
Οι ελληνες ειμαστε χριστιανοι.ΤΕΛΟΣ.Εσύ μπορείς να είσαι ότι θέλεις αλλά εγώ πρόβατο σε καμία θρησκεία δεν είμαι. Το θεωρώ δε προσβολή να μου υποδεικνύεται τι πρέπει να πιστεύω και τι όχι!
-
Πρόβατο...?
-
Απλα εαν φτασουμε στο σημειο ελληνες εδω,να ασπαζονται τον ισλαμισμο,θα τριζουνε τα κοκκαλα των προγονων μας.Οι Πομάκοι ή οι υπόλοιποι Έλληνες Μουσουλμάνοι της Θράκης;
γιατι τι κανει τον χριστιανισμο ανωτερο απο τον ισλαμισμο?
Where should I begin...
Δηλαδή λές ότι αυτοί στη Θράκη είναι Τούρκοι;
-
Ο ελληνας ειναι χριστιανος.ΤΕΛΟΣ.Ο ελληνα είναι τόσο ηλίθιος που μόνο χριστιανός θα μπορούσε να είναι. Άντε και μΠαουγκ ή ΚΚΕ.
ΥΓ.
Στηρίζω italakia απ οπού κι αν προέρχεται.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]