-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εσένα σε ενοχλεί το έγκλημα, ή η εθνικότητα του υπόπτου; Οι νομιμόφρονες υπήκοοι Μπαγκλαντές για παράδειγμα σε τι φταίνε;Αλήθεια, τους Έλληνες βιαστές τι πιστεύεις ότι πρέπει να τους κάνουμε;
Δεν υπάρχουν Έλληνες βιαστές και δολοφόνοι!
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως στην Ελλάδα δεν είχαμε καν φυλακές, μέχρι την στιγμή που αρχίσαμε να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.Αν δεν πιστεύεις, κάνε μια αναζήτηση στο site που παρέθεσε ο ΧρήστοςΣ8, βάζοντας ως όρους αναζήτησης 'βιαστής', 'δολοφόνοι', κλπ. και θα διαπιστώσεις και μόνος σου πως μόνο ξένοι κάνουν εγκλήματα. Πακιστανοί, Γεωργιανοί, Σύριοι, Αφγανοί, κλπ.
ΥΓ. ΟΚ, με εξαίρεση Έλληνες αναρχικούς, για τους οποίους βγάζει μερικά αποτελέσματα στο 'δολοφόνοι'...
-
http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi ... sktop2-25/
τρολολολολ...
Πέρα από την πλάκα οι γονείς θα πρέπει να προσέχουν που ανεβάζουν φωτογραφίες μωρών.
Και αντίστοιχα να τσεκάρουν τους λογαριασμούς των ανήλικων παιδιών τους. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
καταρχας
αλλη **σοβαρη **πηγη υπαρχει για αυτο?http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=268552
Εντάξει ντεμέκ σοβαρή. -
-
Σύμφωνα με την πηγή, η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προανάκρισης.
Από εκεί και πέρα, παίρνουμε μια υπόθεση για την οποία ακόμα ουσιαστικά δεν ξέρουμε τίποτα, εκτός από την καταγγελία της μητέρας, και από αυτή και μόνο την καταγγελία ζητάμε την απέλαση... όλων των ξένων.
Νταξ, λογικό είναι.
-
Πάμε πάλι.Εσένα σε ενοχλεί το έγκλημα, ή η εθνικότητα του υπόπτου; Οι νομιμόφρονες υπήκοοι Μπαγκλαντές για παράδειγμα σε τι φταίνε;
Τους Έλληνες βιαστές τι πιστεύεις ότι πρέπει να τους κάνουμε;
Και τα δυο με ενοχλουν,και το εγκλημα και η εθνικοτητα.
Ολοι οι λαθρομεταναστες ΕΞΩ απτην χωρα μου.΄ -
Αθήνα
Σε 8ωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας, από την ερχόμενη Τετάρτη 3 Απριλίου έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου, από τις 16.00 έως τα μεσάνυχτα, προχωρούν η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Αμαξοστοιχιών ΟΣΕ και το Σωματείο Εργαζομένων Προαστιακού, αντιδρώντας στην προωθούμενη ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.Λόγω των στάσεων εργασίας αναμένονται ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (τρένα, προαστιακός).
Επίσης, οι εργαζόμενοι ζητούν την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας και κάνουν λόγο για «αδικαιολόγητη» υπαγωγή του προσωπικού στο ενιαίο μισθολόγιο.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Πάμε πάλι.
Εσένα σε ενοχλεί το έγκλημα, ή η εθνικότητα του υπόπτου; Οι νομιμόφρονες υπήκοοι Μπαγκλαντές για παράδειγμα σε τι φταίνε;
Τους Έλληνες βιαστές τι πιστεύεις ότι πρέπει να τους κάνουμε;
Ολοι οι λαθρομεταναστες ΕΞΩ απτην χωρα μου.΄Απόλυτα σεβαστό αυτό που αναφέρεις για τους λαθρομετανάστες, αλλά αφού σε ενοχλούν και τα δύο, πότε είναι η τελευταία φορά που ανάρτησες είδηση που αφορούσε έγκλημα το οποίο διέπραξε Έλληνας; Αν το έκανες, είχε έντονη επικεφαλίδα που να λέει: 'Ελληνικό κτήνος,....';
Δεν θυμάμαι να διάβασα κάτι τέτοιο εδώ μέσα.
-
Ολοι οι λαθρομεταναστες ΕΞΩ απτην χωρα μου.΄Δεν είναι η χώρα ΣΟΥ. Είναι η χώρα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με τους ξένους.
Κρίμα πάντως που δεν σε βλέπω το ίδιο ευαισθητοποιημένο κάθε φορά που έχουμε ανάλογα εγκλήματα από Έλληνες. Δεν σε έχω δει ούτε μια φορά να δημοσιεύεις αντίστοιχα εγκλήματα εκτός και αν έχουν διαπραχθεί από ξένους. Λες τα κοριτσάκια που έχουν βιαστεί από ομοϊδεάτες μας να υπέφεραν λιγότερο;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αθήνα
Σε 8ωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας, από την ερχόμενη Τετάρτη 3 Απριλίου έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου, από τις 16.00 έως τα μεσάνυχτα, προχωρούν η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Αμαξοστοιχιών ΟΣΕ και το Σωματείο Εργαζομένων Προαστιακού, αντιδρώντας στην προωθούμενη ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.Λόγω των στάσεων εργασίας αναμένονται ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (τρένα, προαστιακός).
Επίσης, οι εργαζόμενοι ζητούν την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας και κάνουν λόγο για «αδικαιολόγητη» υπαγωγή του προσωπικού στο ενιαίο μισθολόγιο.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ας μου θυμίσει κάποιος 'αντιμνημονιακός' γιατί αυτό το μπουρδέλο που μας βάζει μέσα δεν έχει κλείσει ακόμα και γιατί δεν έχουν απολυθεί οι εργαζόμενοί του.
-
να 'χεις κάτι να ασχολείσαι κι εσύ
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
να 'χεις κάτι να ασχολείσαι κι εσύ -
Ολοι οι λαθρομεταναστες ΕΞΩ απτην χωρα μου.΄Δεν είναι η χώρα ΣΟΥ. Είναι η χώρα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με τους ξένους.
Κρίμα πάντως που δεν σε βλέπω το ίδιο ευαισθητοποιημένο κάθε φορά που έχουμε ανάλογα εγκλήματα από Έλληνες. Δεν σε έχω δει ούτε μια φορά να δημοσιεύεις αντίστοιχα εγκλήματα εκτός και αν έχουν διαπραχθεί από ξένους. Λες τα κοριτσάκια που έχουν βιαστεί από ομοϊδεάτες μας να υπέφεραν λιγότερο;
-
Σε ποια χωρα ζεις Χρηστακι μου;
-
Στο Αριστεριστάν.
-
Δεν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια;Άλλωστε υπάρχουν πιο κατάλληλα θέματα για αυτή τη συζήτηση [mod]
-
Σε ποια χωρα ζεις Χρηστακι μου;Στην χώρα που ζω το φασιστικό κόμμα παίρνει περίπου 10%. Αυτό μας αφήνει στην χειρότερη περίπτωση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 85% των ψηφοφόρων που δεν συμφωνούν ούτε με τις θέσεις του, ούτε με τις ιδέες του.
Όπως και να έχει, μια και είσαι τόσο ευαισθητοποιημένος με το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης ( ), από εδώ και στο εξής φαντάζομαι ότι θα μας ενημερώνεις ΓΙΑ ΚΑΘΕ βιασμό που συμβαίνει ανεξαρτήτως εθνικότητας θυτών και θυμάτων. Το περιμένουμε με αρκετό ενδιαφέρον.
Εκτός βέβαια και αν το θέμα σε απασχολεί αποκλειστικά και μόνο ως τρόπος προβολής της ψυχαναγκαστικής εμμονής του νεοναζιστικού κόμματος με την απέλαση των ξένων.
Χωρίς να προσπαθώ να υποκαταστήσω τους συντονιστές, αν ενοχλεί το εκτός θέματος, μπορείτε να τα μεταφέρετε στο 'εγκληματικότητα' ή στο 'το αυγό του φιδιού'. Η συνεχής προπαγάνδα για την ατζέντα της σβάστικας σε διάφορα νήματα από τον συγκεκριμένο χρήστη δεν μπορεί να περνάει χωρίς απάντηση.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Μάντολες.
Α γειά σου. Τα μέχρι χθες κομματόσκυλα ξάφνου έγιναν ταλαίπωροι εργαζόμενοι, σνιφ.
Απολύσεις κομματόσκυλων δεθέλατε; Πάρτε τις.
-
Σε ποια χωρα ζεις Χρηστακι μου;
Στην χώρα που ζω το φασιστικό κόμμα παίρνει περίπου 10%. Αυτό μας αφήνει στην χειρότερη περίπτωση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 85% των ψηφοφόρων που δεν συμφωνούν ούτε με τις θέσεις του, ούτε με τις ιδέες του.
Όπως και να έχει, μια και είσαι τόσο ευαισθητοποιημένος με το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης ( ), από εδώ και στο εξής φαντάζομαι ότι θα μας ενημερώνεις ΓΙΑ ΚΑΘΕ βιασμό που συμβαίνει ανεξαρτήτως εθνικότητας θυτών και θυμάτων. Το περιμένουμε με αρκετό ενδιαφέρον.
Εκτός βέβαια και αν το θέμα σε απασχολεί αποκλειστικά και μόνο ως τρόπος προβολής της ψυχαναγκαστικής εμμονής του νεοναζιστικού κόμματος με την απέλαση των ξένων.
Χωρίς να προσπαθώ να υποκαταστήσω τους συντονιστές, αν ενοχλεί το εκτός θέματος, μπορείτε να τα μεταφέρετε στο 'εγκληματικότητα' ή στο 'το αυγό του φιδιού'. Η συνεχής προπαγάνδα για την ατζέντα της σβάστικας σε διάφορα νήματα από τον συγκεκριμένο χρήστη δεν μπορεί να περνάει χωρίς απάντηση.
Ωραια λοιπον.
Θα σας ενημερωνω ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑ .
Αλλα και εσεις θα σχολιαζετε το γεγονος και δεν θα μου αμολατε 150 ερωτησεις .
Νταξει; -
Που το είδες γραμμένο ότι μπορείς να γράφεις σε forum χωρίς να σχολιάζει κανείς αυτά που γράφεις;
Αν αυτό θέλεις, μπορείς να φτιάξεις ένα ιστολόγιο (blog) στο οποίο θα γράφεις τις σκέψεις σου χωρίς κανείς να μπορεί να τις αντικρούσει.
Ξεκινάς εδώ: https://accounts.google.com/ServiceLogi ... =start#s01
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]