-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εμένα πάλι με ενοχλεί πολύ περισσότερο αυτός που είναι προετοιμασμένος να χύσει το αίμα του και κυρίως το αίμα των άλλων για την κοσμοθεωρία του ή για την Θρησκεία του.Συμφωνώ επ' έργω αλλά δεν συμφωνώ θεωρητικά επ' αυτού και εξηγούμαι. Είμαι υπέρμαχος του πολεμικού κομμουνισμού για ένα αποτέλεσμα σωστό για την πλειοψηφία της κοινωνίας. Ως εκ τούτου ως πρώην στρατιωτικός και θιασώτης του ένοπλου ταξικού αγώνα, δεν δύναμαι να είμαι κατά της αναγκαίας βιαιοπραγίας. Όμως κατακρίνω τα τυφλά και μη στοχευμένα χτυπήματα και τις παράπλευρες απώλειες.
Σιγα που θα τους φτιαξουμε και τεμενο.Στα τσακιδια να πανε ,μονοι τους ηρθαν,δεν τους καλεσαμε.
Ούτε εμένα με ρώτησαν όταν με βάφτησαν Χ.Ο., αλλά έγινε. Το ότι είμαι άθεος αναγκαζόμουν να το κρύβω ακόμα και στην στρατιωτική σχολή...
-
Εγώ που είμαι Εβραίος μπορώ να μείνω, ή πρέπει να φύγω και εγώ;Προβλημα σου.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Σιγα που θα τους φτιαξουμε και τεμενο.Στα τσακιδια να πανε ,μονοι τους ηρθαν,δεν τους καλεσαμε.στους εβραιοχριστιανους γιατι φτιαξαμε μισο εκατομμυριο εβραιοσκατοεκκλησιες?
-
Ναι ρε παιδί μου προφανώς πρόβλημα μου, αλλά το ερώτημα είναι θα με αφήσετε να ζήσω με ασφάλεια όταν έρθετε στο πράγματα ή θα πρέπει να την κάνω για άλλη γη άλλα μέρη;
-
Γιατι ρωτας εμενα;
-
το ισλαμ ερχεται
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Γιατι ρωτας εμενα;Γιατί μου δίνεις την αίσθηση ότι αν τα παιδιά με τα μαύρα έρθουν στα πράγματα εσύ θα είσαι σε καλό πόστο.
Είμαι υπέρμαχος του πολεμικού κομμουνισμού για ένα αποτέλεσμα σωστό για την πλειοψηφία της κοινωνίας. Ως εκ τούτου ως πρώην στρατιωτικός και θιασώτης του ένοπλου ταξικού αγώνα, δεν δύναμαι να είμαι κατά της αναγκαίας βιαιοπραγίας. Όμως κατακρίνω τα τυφλά και μη στοχευμένα χτυπήματα και τις παράπλευρες απώλειες.
Η κοινωνία έχει τρόπο να αποφασίζει τι θέλει και λέγεται 'εκλογές'. Δεν είναι τέλειος, αλλά είναι ότι καλύτερο έχουμε. Όταν εσύ αποφασίζεις αυθαίρετα ότι θα κάνεις ένοπλο αγώνα για να υπερασπιστείς αυτό που θεωρείς καλό για τον λαό, δεν διαφέρεις σε τίποτα από τον χρυσαυγίτη που επίσης κάνει τον αγώνα του στο όνομα του λαού (και ειλικρινά αυτό πιστεύει ότι κάνει).
Είτε καταδικάζεις την βία συνολικά, είτε την κάνεις γαργάρα από όλους.
-
-
Είτε καταδικάζεις την βία συνολικά, είτε την κάνεις γαργάρα από όλους..
Ομιλείς για τον λαό που ψήφισε τον Αντωνάκη 'Κάνω Πίπες στους Τροϊκανούς', τον Μπένυ 'Έστω κι έτσι έχω εξουσία και την θωρακισμένη 7άρα' και τον Κουβέλη 'Που να το φανταζόμουν ότι θα γνώριζα τον Πρόεδρο της Δημοκράτίας*'; Φχαρστω... δε θα πάρω!
*Ο οποίος βάσει Συντάγματος έχει τεράστιες εξουσίες αλλά δεν τις εξασκεί ποτέ υπέρ του λαού!
-
Κολοκύθια εξουσίες έχει ο Πρόεδρος αλλά δε βαριέσαι, άλλο θέμα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κολοκύθια εξουσίες έχει ο Πρόεδρος αλλά δε βαριέσαι, άλλο θέμα.Εχεις δικιο,ο προεδρος της δημοκρατιας δεν εχει πλεον καμια εξουσια.
Ο REALZEUS πιαστηκε αδιαβαστος. -
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κολοκύθια εξουσίες έχει ο Πρόεδρος αλλά δε βαριέσαι, άλλο θέμα.Βρε Νάσσο... αν δεν υπογράψει Π.Δ. ή Νομοσχέδιο δεν περνάει! Επίσης με την παραίτησή του προκηρύσσονται εκλογές. Λίγο το λες αυτό;
-
Περνάει. Γενικά, φρόντισε ο Αείμνηστος-Ανδρέας-Παπανδρέου να μετατρέψει τον ΠτΔ σε Δ.Υ. πολυτελείας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Περνάει. Γενικά, φρόντισε ο Αείμνηστος-Ανδρέας-Παπανδρέου να μετατρέψει τον ΠτΔ σε Δ.Υ. πολυτελείας.Μπορείς να μου εξηγήσεις πως περνάει αν αρνηθεί να υπογράψει ο ΠτΔ τρεις;
ΥΓ: Επι Ανδρέα, σούζα ήταν όλοι μπροστά στον Καραμανλή!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Στο θέμα της προπαγάνδας η ΧΑ παίζει πολύ καλά το παιγνίδι. Αιμοδοσίες, πράξεις του στυλ 'οικολογία', μοίρασμα τροφής στους ψηφοφόρους, γενικώς άρτος και σύντομα θεάματα
Περίεργο πράγμα, που αντίστοιχες αιμοδοσίες, καθαρισμοί, μοίρασμα τροφής κλπ έχουν που γίνονται τουλάχιστον 5 χρόνια τώρα και τακτικότατα από άλλες ομάδες, δεν τις έχει ακούσει 'ούτε η μάνα τους'.
Όπου η μάνα τους ενημερώνεται τακτικά μόνο από τα ΜΜΕ.
Για τα ΜΜΕ που δεν παίζουν την ΧΑ δλδ, όχι τπτ άλλοξεθαμα, αλλα μιας και λεμε για ΜΜΕ και ΧΑ, ξεχασανε λιγο το συμβαν με το βομβιστη της Σπαρτης
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Περνάει. Γενικά, φρόντισε ο Αείμνηστος-Ανδρέας-Παπανδρέου να μετατρέψει τον ΠτΔ σε Δ.Υ. πολυτελείας.
Μπορείς να μου εξηγήσεις πως περνάει αν αρνηθεί να υπογράψει ο ΠτΔ τρεις;
ΥΓ: Επι Ανδρέα, σούζα ήταν όλοι μπροστά στον Καραμανλή!
Μια φορά μπορεί να αρνηθεί, με μόνη συνέπεια να χρειάζονται 151 ψήφοι.
Ο Ανδρέας έκανε ΠτΔ τον ανεκδιήγητο Σαρτζετάκη και φρόντισε αργότερα να αναθεωρήσει το Σύνταγμα, με τα παραπάνω αποτελέσματα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
.
Ομιλείς για τον λαό που ψήφισε τον Αντωνάκη 'Κάνω Πίπες στους Τροϊκανούς', τον Μπένυ 'Έστω κι έτσι έχω εξουσία και την θωρακισμένη 7άρα' και τον Κουβέλη 'Που να το φανταζόμουν ότι θα γνώριζα τον Πρόεδρο της Δημοκράτίας*'; Φχαρστω... δε θα πάρω!
Τι δεν θα πάρεις; Ποιο δικαίωμα έχεις ΕΣΥ να εναντιώνεσαι στην βούληση του λαού όπως αυτή διαμορφώθηκε μέσα από ελεύθερες εκλογές; Έχουμε τρελαθεί τελείως; Ο Realzeus ξέρει καλύτερα από τις πλειοψηφίες το τι είναι καλό για αυτούς και θα τους το επιβάλλει;
Δεν έχεις μεγαλύτερο δικαίωμα να κάνεις ένοπλο αγώνα εν ονόματι του λαού από τον χρυσαυγίτη της διπλανής πόρτας. Αν όντως θέλεις να μιλήσεις εξ ονόματος του λαού, κατέβα στις εκλογές και εφόσον πάρεις την πλειοψηφία όπως ορίζεται από το σύνταγμα, τότε και μόνο τότε, μπορείς να μιλάς και να πράττεις εξ ονόματος του. Μέχρι τότε, οι 'αγώνες' σου οφείλουν να σέβονται τους νόμους του κράτους και το σύστημα που σου επιτρέπει να προσπαθήσεις να πείσεις τον κόσμο ότι πραγματικά αξίζεις την εμπιστοσύνη του.
Πραγματικά πάντως, επιβεβαιώνεται συνεχώς η άποψη που λέει ότι και η ακροδεξιά και η ακροαριστερά είναι όψη του ίδιου νομίσματος...
-
.
Τι δεν θα πάρεις; Ποιο δικαίωμα έχεις ΕΣΥ να εναντιώνεσαι στην βούληση του λαού όπως αυτή διαμορφώθηκε μέσα από ελεύθερες εκλογές; Έχουμε τρελαθεί τελείως; Ο Realzeus ξέρει καλύτερα από τις πλειοψηφίες το τι είναι καλό για αυτούς και θα τους το επιβάλλει;
Δεν έχεις μεγαλύτερο δικαίωμα να κάνεις ένοπλο αγώνα εν ονόματι του λαού από τον χρυσαυγίτη της διπλανής πόρτας. Αν όντως θέλεις να μιλήσεις εξ ονόματος του λαού, κατέβα στις εκλογές και εφόσον πάρεις την πλειοψηφία όπως ορίζεται από το σύνταγμα, τότε και μόνο τότε, μπορείς να μιλάς και να πράττεις εξ ονόματος του. Μέχρι τότε, οι 'αγώνες' σου οφείλουν να σέβονται τους νόμους του κράτους και το σύστημα που σου επιτρέπει να προσπαθήσεις να πείσεις τον κόσμο ότι πραγματικά αξίζεις την εμπιστοσύνη του.
Πραγματικά πάντως, επιβεβαιώνεται συνεχώς η άποψη που λέει ότι και η ακροδεξιά και η ακροαριστερά είναι όψη του ίδιου νομίσματος...
Εχεις απολυτο δικιο με μια παρατηριση οτι η Χρυση Αυγη εχει το θαρρος να το ομολογησει σε αντιθεση με τους Κομμουνιστες .
Στην πραγματικοτητα και οσο και αν φανει παραξενο σε πολλους,οι κομμουνιστες ειναι πολυ περισσοτερο φανατικοι απτους ακροδεξιους.
Ο ακροδεξιος καποια στιγμη ,μπορει να γινει λιγοτερο ακροδεξιος και να αγγιξει την κεντροδεξια,ο κομμουνιστης δεν αλλαζει ΠΟΤΕ. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια φορά μπορεί να αρνηθεί, με μόνη συνέπεια να χρειάζονται 151 ψήφοι.Με συγχωρείς αγαπητέ νομικέ, αλλά δεν χρειάζεται υπογραφή του ΠτΔ για να ισχύσει νόμος ή διάταγμα; Αν ο ΠτΔ δεν υπογράψει τι γίνεται;
Τι δεν θα πάρεις; Ποιο δικαίωμα έχεις ΕΣΥ να εναντιώνεσαι στην βούληση του λαού
Εγώ είμαι μικρός και ταπεινός δυστυχώς. Αλλά με την δική σου λογική ούτε ο Λένιν έιχε τέτοιο δικαίωμα. Αλλά το πήρε μόνος του και πολύ καλά έκανε. Αν γίνει τέτοια φάση δεν θα είμαι με τον 'λαό' την Τρόικα και την 'δημοκρατία', να είσαι βέβαιος για αυτό.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]