-
Ο Ηλιας υποστηριζει οτι οσοι ψηφιζουν ΧΑ δεν ειναι φασιστες
Ειναι κατι απροσδιοριστο, κατα Ηλια, παντα -
Σαφώς και δεν είναι φασίστες όλοι όσοι ψηφίζουν Χ.Α. όπως δεν είναι αριστεροί και όλοι όσοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ
Εχει δίκιο ο ililias με τις ταμπέλες... -
@drifter
Σε ό, τι διαφωνώ, απαντώ. Αλλά δεν θεωρώ το 'είσαι φασίστας' απάντηση, το δε 'φασισταριό' είναι προσβλητικός χαρακτηρισμός που τπτ δεν προσφέρει σε καμία συζήτηση.
Και συμφωνώ ότι έχει γίνει κατάχρηση του όρου 'φασίστας' κ επομένως έχει χάσει το νόημά του.Επί του θέματος, να σε ρωτήσω κάτι? 3 μέρες έτυχε να πηγαίνω για δουλειά με το αυτοκίνητο, 3 μέρες άκουγα για εισαγγελείς που θα ασκούσαν δίωξη σε βουλευτή για συμμετοχή σε κάτι που ήταν κακουργηματικού χαρακτήρα (οι επιθέσεις σε μικροπωλητές).
1η ερώτηση: Γιατί δεν καταλαβαίνω τον λόγο που το έλεγαν, αντί να τον μπουζουριάσουν κ να ξαναβγεί από τη φυλακή όποτε?
2η: Θεωρείς ότι το κυρίαρχο θέμα έστω εκείνων των 3 ημερών (δεν ξέρω αν συνέχισαν κ άλλο τα μμε, δεν άκουσα άλλες ειδήσεις) ήταν σωστό να είναι αυτό?ΥΓ (εκτός θέματος, αλλά εντός κλίματος): Το ίδιο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας περιπτώσεις εφοριακών που έχουν κουκουλώσει πρόστιμα εκατομμυρίων, αποτελέσματα ελέγχων επιδομάτων αναπηρίας, έχω κόσμο κ δεν μπορώ να γράψω άλλα. Δεν ήταν αρκετά σοβαρά, λες, αυτά, ώστε να καλυφθούν από τα μμε κ ν' ασχοληθούν εισαγγελείς?
-
Ηλία, πριν ψηφίσουν ΧΑ ίσως και να μην ήταν φασίστες. Από την στιγμή που την ψήφισαν και την υποστηρίζουν, ΕΙΝΑΙ.
Μπορεί να νομίζουν πως δεν είναι, αλλά δυστυχώς για όλους, ΕΙΝΑΙ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σαφώς και δεν είναι φασίστες όλοι όσοι ψηφίζουν Χ.Α. όπως δεν είναι αριστεροί και όλοι όσοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ
Εχει δίκιο ο ililias με τις ταμπέλες...Ο ψηφοφόρος θα πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του. Έχω σιχαθεί να ακούω για 'ψήφο διαμαρτυρίας' ανθρώπους που δηλώνουν 'νταξ εγώ τους ψήφισα, αλλά όχι για να βγουν κυβέρνηση, για να χτυπήσω τα μεγάλα κόμματα' (και λοιπές .!. .!. μπλε).
Όταν ψηφίζεις ένα κόμμα πρέπει να το κάνεις λαμβάνοντας υπόψη ότι του δίνεις ελευθέρας να μπει στο κοινοβούλιο, να επηρεάζει την πολιτική, την ζωή ΟΛΩΝ μας. Είναι θεμελιώδους σημασίας να καταλάβουμε ότι ψηφίζουμε μόνο αυτούς που θα προτιμούσαμε να κυβερνήσουν σε σχέση με άλλα κόμματα, όχι αυτούς που εκφράζουν καλύτερα τον θυμό μας. Διαφορετικά, όταν θα συνειδητοποιήσουμε ότι ο θυμός μας και ο θυμός τους δεν συμπίπτουν ως προς την ένταση και τους αποδέκτες, θα είναι πολύ αργά.
-
Καποιος που ψηφιζει μια φασιστικη συμμορια με πλουσια καθημερινη εγκληματικη δραση και ναζιστικα συμβολα και καταβολες μπορει να ειναι κατι αλλο απο φασιστας; (ή ηλιθιος: οκ εδω ισως εχεις ενα δικιο)
Το ιδιο ειναι με ενα παραδοσιακο κομμα της αστικης δημοκρατιας;
Ελα βρε nass τωρα....Στην πραγματικοτητα το 7% που πηρε η ΧΑ δεν αντιπροσωπευει το συνολο των ελληνων φασιστων (ειναι περισσοτεροι). Τοσο καιρο κρυβοταν σε αλλα κομματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ καποιοι και εσχατως ΛΑΟΣ) και τωρα που αποδεσμευτηκαν λογω διακοπης (για τον λαουτζικο) των 'παροχων', επεστρεψαν στο χωρο που ανηκουν.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ΥΓ (εκτός θέματος, αλλά εντός κλίματος): Το ίδιο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας περιπτώσεις εφοριακών που έχουν κουκουλώσει πρόστιμα εκατομμυρίων, αποτελέσματα ελέγχων επιδομάτων αναπηρίας, έχω κόσμο κ δεν μπορώ να γράψω άλλα. Δεν ήταν αρκετά σοβαρά, λες, αυτά, ώστε να καλυφθούν από τα μμε κ ν' ασχοληθούν εισαγγελείς?
Πρωτο θεμα ηταν χτες στον Ευαγγελατο, οπως πρωτο θεμα σε αλλους τετοιους καραγκιοζηδες ηταν οι τραγουδιστες που φοροδιεφευγαν ή 'φοροδιεφευγαν'. Ξαναπες αυτο που θες να πεις γιατι δεν το λες καλα και υποπτευομαι οτι ειναι εκτος πραγματικοτητας.
-
Πρωτα απ ολα, να πηγανεις δουλεια με το ποδηλατο
Δευτερον, ο εκφασισμος της κοινωνιας ειναι μειζον θεμα, χωρις να σημαινει οτι τα ΜΜΕ οταν αναφερονται στο θεμα το καλυπτουν απ αυτη τη σκοπια, οποτε ναι, προφανως ετσι οπως το παρουσιαζουν απλα το χρησιμοποιουν για να κουκουλωσουν την επικαιροτητα.
Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι λιγοτερο σημαντικο θεμα ομως -
Ε, άμα είναι έτσι κ ο φασισμός είναι στο dna του Έλληνα, είναι απορίας άξιο που άργησε τόσο η χα να ξεκολλήσει από το 0,2 %!
Και σύντομα κυβέρνηση, λοιπόν, η χα, με άνετη πλειοψηφία!Επειδή τόση δεν μπορώ να την αντέξω (ειδικά από φίλους μου), πάω για φαγητό.
-
Μονο και μόνο για το τσούξιμο κάθε αριστεροειδούς η ΧΑ αξίζει και την τελευταία ψηφο που πήρε.
-
Ε, άμα είναι έτσι κ ο φασισμός είναι στο dna του Έλληνα, είναι απορίας άξιο που άργησε τόσο η χα να ξεκολλήσει από το 0,2 %!
Και σύντομα κυβέρνηση, λοιπόν, η χα, με άνετη πλειοψηφία!Επειδή τόση δεν μπορώ να την αντέξω (ειδικά από φίλους μου), πάω για φαγητό.
τωρα που ψηφισαν ΧΑ εγιναν φασιστες
πριν ηταν δημοκρατες, ψηφιζαν κκε, πασοκ, νδ. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καποιος που ψηφιζει μια φασιστικη συμμορια με πλουσια καθημερινη εγκληματικη δραση και ναζιστικα συμβολα και καταβολες μπορει να ειναι κατι αλλο απο φασιστας; (ή ηλιθιος: οκ εδω ισως εχεις ενα δικιο)
Το ιδιο ειναι με ενα παραδοσιακο κομμα της αστικης δημοκρατιας;
Ελα βρε nass τωρα....Ηλίθιος ναι, αυτό θέλω να πω. Ψήφο διαμαρτυρίας (νομίζει ότι) δίνει. Σαν τους 'ξύπνιους' που δεν πάνε να ψηφίσουν για 'να τους δείξουν αυτοί' και άλλα χαρωπά. Αλλά το 'φασίστας' είναι βαριά (και πολυχρησιμοποιημένη) κουβέντα.
Δηλαδή οι μικροπωλητές που χαιρετίζουν την εμπλοκή της Χ.Α. κτλ. είναι φασίστες ? Δε νομίζω. Ταλαίπωροι είναι, που είδαν κάποιους που επιτέλους ασχολήθηκαν με τα (υπαρκτά) προβλήματά τους. Ομοίως και οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα.Στην πραγματικοτητα το 7% που πηρε η ΧΑ δεν αντιπροσωπευει το συνολο των ελληνων φασιστων (ειναι περισσοτεροι). Τοσο καιρο κρυβοταν σε αλλα κομματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ καποιοι και εσχατως ΛΑΟΣ) και τωρα που αποδεσμευτηκαν λογω διακοπης (για τον λαουτζικο) των 'παροχων', επεστρεψαν στο χωρο που ανηκουν.
Καλά αυτό είναι αυθαίρετη εκτίμηση.
Δηλαδή στην περίοδο της Χούντας που το 95% (και λίγο λέω) του λαού έκανε τουμπεκί (και κάμποσοι εξ΄ αυτών έλεγαν 'επιτέλους μπήκε τάξη / κινήθηκε η οικονομία') όλοι αυτοί ήταν φασίστες ?
-
Einai στο dna του ανθρωπου (ανθρωπος και ελληνας εχουν το ιδιο dna ) και αργησε να ξεκολλησει γιατι τα παραδοσιακα κομματα (σε ολες τις δυτικες κοινωνιες) εβρισκαν τροπο να τους κρατανε στο μαντρι, μην τα ξαναλεμε.
Σιγουρα παντως πολυ πανω απο 0,2% ειναι φασιστες ή ηλιθιοι, απορω γιατι το συζηταμε -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΥΓ (εκτός θέματος, αλλά εντός κλίματος): Το ίδιο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας περιπτώσεις εφοριακών που έχουν κουκουλώσει πρόστιμα εκατομμυρίων, αποτελέσματα ελέγχων επιδομάτων αναπηρίας, έχω κόσμο κ δεν μπορώ να γράψω άλλα. Δεν ήταν αρκετά σοβαρά, λες, αυτά, ώστε να καλυφθούν από τα μμε κ ν' ασχοληθούν εισαγγελείς?
Πρωτο θεμα ηταν χτες στον Ευαγγελατο, οπως πρωτο θεμα σε αλλους τετοιους καραγκιοζηδες ηταν οι τραγουδιστες που φοροδιεφευγαν ή 'φοροδιεφευγαν'. Ξαναπες αυτο που θες να πεις γιατι δεν το λες καλα και υποπτευομαι οτι ειναι εκτος πραγματικοτητας.
Δεν μ' ενδιαφέρουν τα μμε, μάστορα, από αυτά ξέρω τι να περιμένω. Με τους εισαγγελείς απορώ.
Ακόμα λιανότερα: Δεν έλεγαν την είδηση 'βουλευτής πλάκωσε ξερωγωποιόν' τα μμε, έλεγαν 'εισαγγελέας θ' ασκήσει δίωξη για κακούργημα'.
Αλλά σε τοίχο μιλάω, μάλλον, έ? -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Στην πραγματικότητα το 7% που πηρε η ΧΑ δεν αντιπροσωπευει το συνολο των ελληνων φασιστων (ειναι περισσοτεροι). Τοσο καιρο κρυβοταν σε αλλα κομματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ καποιοι και εσχατως ΛΑΟΣ) και τωρα που αποδεσμευτηκαν λογω διακοπης (για τον λαουτζικο) των 'παροχων', επεστρεψαν στο χωρο που ανηκουν.Τσουβάλιασμα στο καλύτερο του αυτό που λες. Το 10% που υπονοείς ότι είναι Ναζιστές δεν έχουν καμία σχέση με τον Ναζισμό ή κάθε άλλο αντίστοιχης μορφής κίνημα. Αμφιβάλλω σοβαρά αν πάνω από ένα 2 ~ 3 % θα μπορούσε να προσδιορίσει τον εαυτό του ως κάποιον που συμπαθεί τον Ναζισμό (όχι ότι θα τον ψήφιζε). Τουλάχιστον αυτή είναι η αντίληψη που έχω με βάσει τους ανθρώπους με τους οποίους τα τελευταία 30 χρόνια έχω συναναστραφεί.
Το ποσοστό των συμπαθούντων ακραίες απόψεις αυτής της μορφής είναι αντίστοιχο και κατά τι μικρότερο του ποσοστού των καθαρών σκληροπυρηνικών Κομουνιστών που ΙΜΗΟ κινούνται στο 5% περίπου του εκλογικού σώματος (είναι και αυτοί κάπου στο 3~4% του γενικού πληθυσμού).
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή στην περίοδο της Χούντας που το 95% (και λίγο λέω) του λαού έκανε τουμπεκί (και κάμποσοι εξ΄ αυτών έλεγαν 'επιτέλους μπήκε τάξη / κινήθηκε η οικονομία') όλοι αυτοί ήταν φασίστες ?
Οχι, αλλα τοτε δεν ειχαμε δημοκρατια και οσοι τολμουσαν να εκφραστουν διαφορετικα (εστω και σε κατ' ιδιαν συζητησεις) κινδυνευαν να περασουν τη νυχτα στο κρατητηριο παρεα με τους προγονους του Κασιδιαρη.
Αυτοι που ελεγαν 'επιτελους' κλπ, ναι, ηταν φασιστες (ή/και ηλιθιοι) = πανω απο 7%. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Einai στο dna του ανθρωπου (ανθρωπος και ελληνας εχουν το ιδιο dna ) και αργησε να ξεκολλησει γιατι τα παραδοσιακα κομματα (σε ολες τις δυτικες κοινωνιες) εβρισκαν τροπο να τους κρατανε στο μαντρι, μην τα ξαναλεμε.
Σιγουρα παντως πολυ πανω απο 0,2% ειναι φασιστες ή ηλιθιοι, απορω γιατι το συζηταμεΠρόσεχε τι λες, γιατί παραδοσιακά κόμματα δεν είναι μόνον αυτά της κεντροδεξιάς.
Κ πολύ πάνω από το 0,2 (10 φορές πάνω, λέμε) είναι το 2, όχι το 22. Όταν το 0,2 γίνεται 22, κάτι άλλο φταίει κ δεν είναι ο κόσμος που 'φασιστοποιήθηκε'.
Ο αληθινός φασισμός είναι των άκρων κ το ποσοστό του στους λαούς του κόσμου είναι ΠΟΛΥ μικρό. -
Αλλά σε τοίχο μιλάω, μάλλον, έ?
Φυσικα, αφου παραδεχεσαι οτι δεν παρακολουθεις ΜΜΕ, αλλα λιγο πριν στηριξες την αποψη σου (κι εβγαλες και πονηρα συμπερασματα) σε αυτα!
Κοιτα στον καθρεφτη για τον τοιχο -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οχι, αλλα τοτε δεν ειχαμε δημοκρατια και οσοι τολμουσαν να εκφραστουν διαφορετικα (εστω και σε κατ' ιδιαν συζητησεις) κινδυνευαν να περασουν τη νυχτα στο κρατητηριο παρεα με τους προγονους του Κασιδιαρη.
Αυτοι που ελεγαν 'επιτελους' κλπ, ναι, ηταν φασιστες (ή/και ηλιθιοι) = πανω απο 7%.Υποθέτω ότι με κάποιον μαγικό τρόπο το 25% των κατοίκων που ψήφισε Χ.Α. στον Άγιο Παντελεήμονα ήταν Φασίστες ή/και ηλίθιοι...... Μήπως ήταν απλά αυτό που συνήθως είναι ο Έλληνας. Κοιτώ το συμφέρον μου; Κοινώς σε τι διαφέρει από τον μέσο ευκαιριακό ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ που πριν ενέτασσε εαυτόν στην λαϊκή Σοσιαλίζουσα πλευρά του ΠΑΣΟΚ και σήμερα είναι στο γραφείο του με πορτρέτα του Αλέξη και λοιπών άλλων ακραιφνώς Αριστερών;;;
-
http://parallhlografos.wordpress.com/20 ... %81%ce%b1/
Συγκεντρωμενα τα ψεμματα της ΧΑ και ενα προς ενα αποδομηση τους
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]