-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βρε σώθηκε η χώρα σου λέω. Λύθηκαν όλα τα προβλήματα.
Και αν έχουν μείνει και μερικά, ελάχιστα, θα τα λύσει η Αριστερά πολύ σύντομα.Φαντάζομαι θα προτιμούσες να τα λύσει ο μαυριδερός φυρερίσκος. Βέβαια είδες πως κατήντησε ο λαός του ορίτζιναλ Χίτλερ όταν συντάχθηκε με τον ναζισμό. Αλλά ντάξει, η αριστερά φταίει!
Βρε άσε σου λέω το τι σκέφτεται και τι φαντάζεται ο καθένας.
Εσύ κανονικά θα έπρεπε να πανηγυρίζεις τώρα κάπου εκεί έξω.
Ξέρεις. Αυτοκίνητο, κόρνα, σημαία κόκκινη, πλατεία γύρω-γύρω κλπ...κλπ...
Είναι μέρες γιορτής... -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
mjacob, φυσικα και έχουν προσωπική ευθύνη όσοι ψήφισαν τους ναζιστές. Πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά; Αν ακολουθείς και στηρίζεις κάποιον που σου λέει ότι είναι καλό να μισείς, να καταστρέφεις, να τραυματίζεις, να σκοτώνεις, έχεις ευθύνη. Είτε αυτός ο κάποιος έχει σβάστικες για έμβλημα του, είτε τον Τσε.επειδή θυμάμαι να τρώνε κράξιμο όσοι το έλεγαν
-
Όχι από εμένα πάντως.
-
Ρε οτι κ να λεμε ο Αντωνακης τριβει τα χερια του..2 μοναδες πανω κ συνεχιζει..
Ολη η κοινη γνωμη επεσε στα χρυσαυγουλα , τα ΜΜΕ επισης , ηθελα να ημουν στο μυαλο του Alexis by Burberriesνα δω τι σκεφτεται... -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ηθελα να ημουν στο μυαλο του Alexis by Burberriesνα δω τι σκεφτεται... -
20-30 παραστρατημένοι αναρχικοί που στην τελική δεν έχουν κεντρική καθοδήγηση και δεν θα γίνουν ποτέ επικίνδυνοι για την χώρα
λολ
Τα κολλεγιόπαιδα από το Νέο Ψυχικό ξύπνησαν μια μέρα και αφού ψώνισαν στα Pull & Bear και έπαιξαν angry birds στο facebook πήγαν και πήραν καλάζνικοφ για να ξεκινήσουν αντάρτικο πόλεως.
ΚΑΜΙΑ καθοδήγηση όμως...Η ανθρώπινη ζωή δεν μετριέται ούτε ποσοτικοποιείται αλλά όσο τρομάζει ο θάνατος της περασμένης εβδομάδας εμένα προσωπικά με τρομάζει και το μαχαίρωμα οπαδού στη Λαυρίου πριν κάτι χρόνια.
Οι ακίνδυνοι μπακαλοκλέφτες στέλνουν και ραβασάκια σε πολυκατοικίες (μπαμ - όχι σαν του Φερεντίνου όμως) και δεν ξεχνούν να στέλνουν σχετικά reminders για βία-φόνους-ένοπλη αντίσταση κλπ.
Τα χρυσάβγουλα αν μαζεύονται στα Τουρκοβούνια και παίζουν τους προσκόπους το πολύ πολύ να βγάλουν κανά βίντεο ή φωτογραφία και να προσφέρουν γέλιο.
Το θέμα είναι αφού εκδηλώθηκαν και τα χρυσάβγουλα να τελειώνουμε και με τους μεν και με τους δε.
Αρκετά καμαρώσαμε τα μούσκλια του Κασιδιάρη και τις μουστάκες του άλλου του μπαρμπα Γιώργου, επόμενο παρατράγουδο στην πίστα...
-
- άπειρο.... να αγιάσει το πληκτρολόγιο σου..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ασε μας ρε cabalaSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Ριχνει μυγες μεσα σε σουπες το βρωμοπαιδο ε?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Θέλουμε ντάτα.
Ποιός την πηδάει;Φαντάζομαι ένας εκ των Τατσόπουλου, coupea και Λάππα.
Και αν έχουν μείνει και μερικά, ελάχιστα, θα τα λύσει η Αριστερά πολύ σύντομα.Όλα υπό έλεγχο...
Αντιλαμβάνομαι ότι τσούζει αλλά μην απελπίζεσαι, υπάρχουν λύσεις:
οχι καμαρι μου δεν το θυμηθηκα τωρα, απο τοτε τους εκραζα. Δεν ηξερες, δεν ρωταγες;
το καταλαβαινω οτι σε δυσκολευει στην σκεψη σου, αλλα δεν μπορω να κανω κατι.Επειδή το θράσος έχει και τα όρια του, εδώ είναι τα γραπτά μας και μπορεί να τα διαβάσει ο καθένας.
Δεν βοηθάς και τον εαυτό σου πάντως, όταν μόλις στο αμέσως επόμενο μήνυμα σου, αντί για σοβαρή τοποθέτηση, ποστάρεις αυτό:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1380400_644122458943566_127044088_n.jpg
Απο την επιθεση στα γραφεια του Πρωτου Θεματος
Εντελώς γίδια όσοι το έκαναν αυτό. Η καλύτερη αντιμετώπιση στη κωλοφυλλάδα είναι να τους χτυπήσεις εκεί που πονάει, στη τσέπη.
zorz ξέρω ότι θα διαφωνήσεις αλλά δεν είναι πιο επικίνδυνοι από κοινούς χουλιγκάνους που δέρνουν και μαχαιρώνουν for the love of the sport.
Σε θέμα ιδεολογίας (γιατί εκεί επικεντρωνόταν η συζήτηση περί κινδύνου) είναι από αστείοι ως απλά γελοίοι γιατί ούτε καν οι ίδιοι (με εξαίρεση 5-6 διαβασμένους fasistaz) δεν έχουν ιδέα τι ρόλο βαράνε τα σύμβολα στα μπλουζάκια που αγοράζουν από το http://www.meinkampf.com.
Για να το θέσω απλά θα έκαναν δημόσια προσευχή στον Χίτλερ (γιατί έτσι κάνουν όλοι σε κάποιο event - ΟΥΓΚ) και μετά θα πήγαιναν να τα φτιάξουν με Αλβανίδα.Στο καθαρά ιδεολογικό κομμάτι πιο επικίνδυνους θεωρώ τους συντρόφους από τα επαναστατικά ασκέρια Κεφαλαρίου παρά τα χρυσάβγουλα.
Πέρα από αυτά που πρόλαβε να γράψει ο Δίας, θα προσθέσω το εξής: η οικογένεια του Φύσσα πόνεσε λιγότερο επειδή οι χρυσαυγίτες δεν είναι ιδεολογικά συνεπείς νεοναζί; Ή νομίζεις ότι δεν μπορούνε να κάνουν ζημιά επειδή δεν έχουν διαβάσει το Mein Kampf;
Γιατί μετά γράφεις και ότι:
Τα χρυσάβγουλα αν μαζεύονται στα Τουρκοβούνια και παίζουν τους προσκόπους το πολύ πολύ να βγάλουν κανά βίντεο ή φωτογραφία και να προσφέρουν γέλιο.
(...)
Αρκετά καμαρώσαμε τα μούσκλια του Κασιδιάρη και τις μουστάκες του άλλου του μπαρμπα Γιώργου, επόμενο παρατράγουδο στην πίστα...Αυτό είναι το θέμα, το ότι δεν περιορίζονται στις κατασκηνώσεις αλλά σκοτώνουν.
Πας και τους συγκρίνεις με τα καρναβάλια της Πάνια; FFS
Να γράψω και για το αντάρτικο Φιλοθέης-Ψυχικού για να μη νομίζεις ότι αποφεύγω να απαντήσω. Και αυτοί είναι επικίνδυνοι, έστω κι αν η έμπνευση τους είναι ανάλογη με αυτό:
αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν την ίδια βαρύτητα με τα αυγά, που αρέσκονται να μετράνε τις δυνάμεις τους με τάγματα και μεραρχίες, που έχουν σφάξει περισσότερους και που έχουν συνοδοιπόρους που εδώ μέσα ξεδιάντροπα τους προμοτάρουν ως λύση για το τόπο.
Στο κάτω κάτω, ούτε ο spiros, ούτε ο κύριος Μπάμπης είπαν ποτέ τι καλή και χρήσιμη για τον τόπου είναι λχ. η 17Ν ή τα τσογλάνια του Βελβεντού. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
- άπειρο.... να αγιάσει το πληκτρολόγιο σου..
Είναι... συνήθης ύποπτος... ο EDDIE, για την αντίληψη, οξυδέρκεια και ευγλωττία του...
Αν και τελευταία μου φαίνεται ότι έχει βάλει στο ράφι λίγο από το χιούμορ ή λίγο από τη σατυρική του διάθεση σε αυτά που γράφει...
-
Τα προβλημα που θεριεψαν την ΧΑ δεν εχουν εξαλειφθει.
Επισης αν στριμωχθει στον τοιχο δεν ειναι καθολου βεβαιο οτι θα αντιδρασει ομαλα -
zorz δεν ξηγιέσαι σωστά γιατί κουοτάρισες όλη τη ραψωδία που έγραψα και άφησες απόξω το βασικότερο...
Η ανθρώπινη ζωή δεν μετριέται ούτε ποσοτικοποιείται
Όπως δεν ποσοτικοποιείται η ζωή του οπαδού στη Λαυρίου, οι ζωές των 4 στη Marfin κλπ κλπ κλπ
Επειδή μιλάμε για ιδεολογία, δεν μπορώ να κάνω σοβαρή συζήτηση για τα χρυσάβγουλα γιατί μιλάμε για φάση ο Σαρλώ Δικτάκτωρ.
Πού ακούστηκε υμνητές του Αδόλφου να μαζεύουν κουρέλια σε εράνους και να τα πουλάνε σε Πακιστανούς...
Το σκληρό πρόσωπο του ρατσισμού που λέμε... ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.Αν κάτι με ενοχλεί στο όλο θέμα ΧΑ είναι η απενοχοποίηση (και αντίστοιχα ενοχοποίηση) και χυμαδοποίηση κάποιων συμβόλων σε σημείο που να κάνει κάποιος τατουάζ αγκυλωτό σταυρό (τραβηγμένο παράδειγμα).
Γενικά πιστεύω ότι το κεφάλαιο ΧΑ (που θα κλείσει αργά ή γρήγορα) θα αποτελέσει κομμάτι της εθνικής υποκουλτούρας και μετά από 10 χρόνια θα περιγράφεται όπως το κίνημα των Πανκ (δηλαδή για τον πούτσο).
Σχετικά με το αν είναι επικίνδυνοι και πόσο οι χρυσαβγουλίτες.
Νομίζω ότι και από τις 'μαρτυρίες' που βγαίνουν στη φόρα τις τελευταίες μέρες επιβεβαιώνεται το πόσο 'μαγκιά κλανιά εξάτμιση και κώλο φινιστρίνι' είναι η όλη φάση.
Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι βγαίνουν για πογκρόμ μεταναστών με τα μπιμπι γκαν και το σπαθί των Thundercats.ΥΓ: μια δολοφονική σπείρα (πχ 17Ν) φροντίζει να κάνει ένα κάρο εγκλήματα και να κρύβει τον κώλο της επιμελώς.
Εδώ στην πρώτη στραβή κατέρρευσε όλο το Ε' Ράιχ...
Η σύγκριση με τα παρατράγουδα είναι επιβεβλημένη. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
οχι καμαρι μου δεν το θυμηθηκα τωρα, απο τοτε τους εκραζα. Δεν ηξερες, δεν ρωταγες;
το καταλαβαινω οτι σε δυσκολευει στην σκεψη σου, αλλα δεν μπορω να κανω κατι.Επειδή το θράσος έχει και τα όρια του, εδώ είναι τα γραπτά μας και μπορεί να τα διαβάσει ο καθένας.
Δεν βοηθάς και τον εαυτό σου πάντως, όταν μόλις στο αμέσως επόμενο μήνυμα σου, αντί για σοβαρή τοποθέτηση, ποστάρεις αυτό:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1380400_644122458943566_127044088_n.jpg
ναι εδω ειναι τα γραπτα, αλλα εσυ μαλλον τα διαβαζεις επιλεκτικα. I cannot help.
δεν ειχα καταλαβει οτι πρεπει να κανουμε μονο σοβαρες τοποθετησεις, με συγχωρας
σε περιπτωση που δεν εχει γινει σαφες: Δεν με ενδιαφερει ουτε το politically correct, ουτε να το παιξω αδεκαστος κριτης, ουτε να κραταω ισες αποστασεις, ουτε με ενδιαφερει η αποψη μου να ειναι αρεστη σε καποιους. Εδω μεσα γραφουμε την αποψη μας η οποια προφανως ειναι υποκειμενικη.
τωρα, γιατι ανθρωποι με συγκεκριμενα γυαλια 'απαιτουν' απο τους αλλους να ειναι αντικειμενικοι, δεν το εχω καταλαβει, αλλα δεν θα χασω και τον υπνο μου προσπαθωντας
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νομίζω ότι και από τις 'μαρτυρίες' που βγαίνουν στη φόρα τις τελευταίες μέρες επιβεβαιώνεται το πόσο 'μαγκιά κλανιά εξάτμιση και κώλο φινιστρίνι' είναι η όλη φάση.
Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι βγαίνουν για πογκρόμ μεταναστών με τα μπιμπι γκαν και το σπαθί των Thundercats.Πολλές 'μαρτυρίες' μαζεμένες...
ΥΓ: μια δολοφονική σπείρα (πχ 17Ν) φροντίζει να κάνει ένα κάρο εγκλήματα και να κρύβει τον κώλο της επιμελώς.
Εδώ στην πρώτη στραβή κατέρρευσε όλο το Ε' Ράιχ...
Η σύγκριση με τα παρατράγουδα είναι επιβεβλημένη.Έλα μου ντε...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Πολλές 'μαρτυρίες' μαζεμένες...
Μια λεξη ακομα και θα στιγματιστεις... ασε να την πω εγω. ΥΠΟΠΤΟ.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
ναι υποπτο που ενα ματσο καραγκιοζιδες που ξαφνικα εγιναν εθνικιστες αρχισαν να δινουν ο ενας τον αλλον.
Αφου δεν μπορουν να το κρυψουν την εχουν την ρουφιανια στο αιμα τους απο το '40 που εδιναν κοσμο -οι παππουδες τους (σας)- στους Γερμανους.
απορω πως εμφανιζεσαι ακομα ενω εσυ και οι υπολοιποι ψηφοφοροι των χρυσαυγουλων ειστε ηθικοι αυτουργοι σε δολοφονια -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μας τα δίνανε δανεικά απαιτώντας τον ανάλογο τόκο. Εμείς κερδίζαμε γιατί μπορούσαμε να καλύψουμε τα ελλείμματα μας, και αυτοί κέρδιζαν γιατί αβγάτιζαν το κεφάλαιο τους.
Ποιο κομμάτι από τα παραπάνω δεν είναι σαφές, να το εξηγήσουμε;
τα λεφτα να τα κανουν τι οι τραπεζες?τα λεφτα δεν εχουν αξια.
κατασχεσεις θελουν να κανουν απο χρησιμα πραγματα.Ποια είναι τα χρήσιμα πράγματα; Τα ακίνητα είναι άχρηστα για τις τράπεζες. Ζεστό χρήμα θέλουν επειδή ζεστό χρήμα πουλάνε (το δανείζουν με τόκο).
για τις ελληνικες τραπεζες ειναι αχρηστα για,για τις ξενες ειναι μια χαρα χρησιμα
εχεις δει τι εχουν αγορασει οι ξενοι ε?
ολα τα φιλετα.
περα απο τα στανταρακια που εχουμε χαρισει οτεδες,λιμανια, κτλ κτλ. -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ναι υποπτο που ενα ματσο καραγκιοζιδες που ξαφνικα εγιναν εθνικιστες αρχισαν να δινουν ο ενας τον αλλον.
Αφου δεν μπορουν να το κρυψουν την εχουν την ρουφιανια στο αιμα τους απο το '40 που εδιναν κοσμο -οι παππουδες τους (σας)- στους Γερμανους.
απορω πως εμφανιζεσαι ακομα ενω εσυ και οι υπολοιποι ψηφοφοροι των χρυσαυγουλων ειστε ηθικοι αυτουργοι σε δολοφονιαΠοιος σου ειπε οτι ειμαι ψηφοφορος της ΧΑ?
Αν μπορουσες να πεταχτεις ~10 χλμ απο τον τοπο που λεει το Αβαταρ σου, σε παραλιακο χωριο, και ελεγες στην κεντρικη αγορα το επωνυμο μου με την λεξη 'ταγματασφαλιτης' αμεσως μετα, οι μισοι θα γελουσαν μεχρι δακρυων και οι αλλοι μισοι θα σε έδερναν επειδη εισαι βλαξ, για να σπασουν πλακα. Τοσο ηταν προδοτης ο παππους (ΜΑΣ). Ξεκόλλα.
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ναι υποπτο που ενα ματσο καραγκιοζιδες που ξαφνικα εγιναν εθνικιστες αρχισαν να δινουν ο ενας τον αλλον.Οι συνεντεύξεις που διάβασα δεν φαίνεται να είναι από άτομα που 'ξαφνικά' έγιναν εθνικιστές ή/και εντάχτηκαν στη Χ.Α. επειδή είναι μόδα...
Τεσπα, οι πολιτικές συμμορίες (αριστερές/δεξιές), όπως και κάθε είδους συμμορίες, μου είναι παγερά αδιάφορες πέραν της παρακολουθήσεως της επικαιρότητας...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και αν έχουν μείνει και μερικά, ελάχιστα, θα τα λύσει η Αριστερά πολύ σύντομα.Φαντάζομαι θα προτιμούσες να τα λύσει ο μαυριδερός φυρερίσκος. Βέβαια είδες πως κατήντησε ο λαός του ορίτζιναλ Χίτλερ όταν συντάχθηκε με τον ναζισμό. Αλλά ντάξει, η αριστερά φταίει!
Βρε άσε σου λέω το τι σκέφτεται και τι φαντάζεται ο καθένας.
Εσύ κανονικά θα έπρεπε να πανηγυρίζεις τώρα κάπου εκεί έξω.
Ξέρεις. Αυτοκίνητο, κόρνα, σημαία κόκκινη, πλατεία γύρω-γύρω κλπ...κλπ...
Είναι μέρες γιορτής...Μέρες βλακείας είναι και το βλέπουμε συχνά και στο φόρουμ.
λολ
Τα κολλεγιόπαιδα από το Νέο Ψυχικό ξύπνησαν μια μέρα και αφού ψώνισαν στα Pull & Bear και έπαιξαν angry birds στο facebook πήγαν και πήραν καλάζνικοφ για να ξεκινήσουν αντάρτικο πόλεως.
ΚΑΜΙΑ καθοδήγηση όμως...Καθοδήγηση από τον τοπικό ομαδάρχη που πήρε και 2 Καλάζνικωφ στην μαύρη από τους Αλβανούς και την είδε Τσε. Ίδιο ακριβώς με το την ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΟΝΑΖΙ που μετράει την δύναμή της σε Μεραρχίες και έχει λέει και 50 Φάλαγγες. Αμέ, το ίδιο πράγμα είναι. Και σε είχα για σοβαρό... Για να σε βοηθήσω, στην 1η περίπτωση έχουμε 5-10-100 εγκληματίες που κρύβονται και στην δεύτερη μερικούς χιλιάδες οργανωμένους σε Τάγματα Ασφαλείας (SA) με επίσημο πολιτικό λόγο (του κώλου βέβαια) και εκπροσώπηση στην Βουλή, αν σου θυμίζει κάτι το όλο σκηνικό.
για τις ελληνικες τραπεζες ειναι αχρηστα για,για τις ξενες ειναι μια χαρα χρησιμα
εχεις δει τι εχουν αγορασει οι ξενοι ε?
ολα τα φιλετα.
περα απο τα στανταρακια που εχουμε χαρισει οτεδες,λιμανια, κτλ κτλ.Οι ξένοι αγόρασαν κρατική περιουσία (ΟΤΕ κλπ) κατευθείαν από το δημόσιο και μόνο όταν αυτή ήταν μέσο παραγωγής και άρα εν δυνάμει κερδοφορίας. Αυτό είναι άσχετο με την ιδιωτική περιουσία. Η τράπεζα χέστηκε για το σπιτάκι μου, τα λεφτά της θέλει.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]