-
τι έβαλες αυτό το βίντεο ρε μπαγιερν.... μ' έκανες κι έτρεχα στην τουαλέτα....
εμμετώδης ο κκκκκκκκκ -
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Αυτά τα παιδιά εννοείς;Η δυσκολία συνεννόησης μας πηγάζει από το ότι όταν εγώ λέω παιδιά εννοώ παιδιά σκέτο, χωρίς ταμπέλες. Οι φωνές χαράς ή πόνου τους ακούγονται ίδιες στα αυτιά μου, όποια γλώσσα και να μιλούν. Εσύ τα χωρίζεις σε Ελληνόπουλα, Εβραιόπουλα κλπ και δεν έχεις τον παραμικρό ενδοιασμό να εκφράσεις το μίσος σου για τα δεύτερα.
Αλήθεια, σου πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι κάποια από τα παιδάκια των Αράβων (σαν αυτό που κοίταζε το όπλο του ισραηλινού στρατιώτη στην φωτο σου ντε), είναι ακριβώς αυτά που απελπισμένα ήρθαν στην Ελλάδα για να βρουν με τους γονείς τους ένα καλύτερο μέλλον και όταν ζήτησαν μια μπουκιά φαγητό από την ΧΑ που το μοίραζε δωρεάν, εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτά τα παιδιά εννοείς;
Η δυσκολία συνεννόησης μας πηγάζει από το ότι όταν εγώ λέω παιδιά εννοώ παιδιά σκέτο, χωρίς ταμπέλες. Οι φωνές χαράς ή πόνου τους ακούγονται ίδιες στα αυτιά μου, όποια γλώσσα και να μιλούν. Εσύ τα χωρίζεις σε Ελληνόπουλα, Εβραιόπουλα κλπ και δεν έχεις τον παραμικρό ενδοιασμό να εκφράσεις το μίσος σου για τα δεύτερα.
Αλήθεια, σου πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι κάποια από τα παιδάκια των Αράβων (σαν αυτό που κοίταζε το όπλο του ισραηλινού στρατιώτη στην φωτο σου ντε), είναι ακριβώς αυτά που απελπισμένα ήρθαν στην Ελλάδα για να βρουν με τους γονείς τους ένα καλύτερο μέλλον και όταν ζήτησαν μια μπουκιά φαγητό από την ΧΑ που το μοίραζε δωρεάν, εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ;
Eγω θελω αμα κανεις κορη να μπλεξει με κανα πακιστανο λοβερ, η απο Μπουρουντι μερια, να δω τοτε ποσο ανθρωπιστης θα εισαι
-
από την άλλη, μπορεί να μπλέξει με κανα χρυσαυγίτη και να τη βρεις πεθαμένη από το ξύλο.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
... Ο Βερύκοκος του χώνεται αρκετά ...
Δυστυχώς είχα την ατυχία κάποτε να τον γνωρίσω. Ήταν μικρός τότε αλλά είχε μάθει ήδη καλά το παιχνίδι του συστήματος. Το 1996 τον γνώρισα στο πεντάγωνο. Έμπαινε και έβγαινε όποτε του γούσταρε στο υπουργείο και έκανε αυτά που έκανε και ακόμη τα ίδια κάνει. Αυλικός...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δυστυχώς είχα την ατυχία κάποτε να τον γνωρίσω. Ήταν μικρός τότε αλλά είχε μάθει ήδη καλά το παιχνίδι του συστήματος. Το 1996 τον γνώρισα στο πεντάγωνο. Έμπαινε και έβγαινε όποτε του γούσταρε στο υπουργείο και έκανε αυτά που έκανε και ακόμη τα ίδια κάνει. Αυλικός...
M αρεσει που εχει αγνοια για τις βιλες των συναδελφων του. Ασ ερθει στο νησι να δει και τα σπιτια και τις πισινες και τα ελικοδρομια. Ουτε οι εφοπλιστες δεν τους πιανουν πλεον
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Eγω θελω αμα κανεις κορη να μπλεξει με κανα πακιστανο λοβερ, η απο Μπουρουντι μερια, να δω τοτε ποσο ανθρωπιστης θα εισαι
Μου φαίνεται πολύ αστείο το ότι σκέφτεστε καν ότι υπήρχε περίπτωση να υπαγόρευα ποτέ στα παιδιά μου το χρώμα ή την εθνικότητα αυτού που θα αγαπήσουν.
Πολλές από τις απόψεις που διαβάζω σε αυτό το νήμα είναι μεσαιωνικές πέρα από κάθε φαντασία. Υπήρχαν άραγε και απλά ήταν κρυμμένες, ή μας προέκυψαν τώρα με την οικονομική και θεσμική κρίση;
Όπως και να έχει, το Ελληνικό Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα έχει καταφέρει ένα πράγμα. Να φέρει την ιδεολογία του μίσους, την έλειψης ανεκτικότητας στο διαφορετικό, την πεποίθηση ότι κάποιοι έχουν διαφορετικό, ανώτερο αίμα, στο mainstream.
Και μόνο το ότι ο stam και ο mike τολμούν να γράφουν αυτά που γράφουν οφείλεται ξεκάθαρα στον Μιχαλολιάκο και την παρέα του που έδωσαν φωνή και δικαιολόγηση στα πιο φανατικά και φοβικά στοιχεία.'Do not rejoice in his defeat, you men. For though the world has stood up and stopped the bastard, the bitch that bore him is in heat again'
And this bitch is very much in heat and breeding as we speak.
Καλό Πάσχα σε όλους. Και για όσους θεωρούν τον εαυτό τους Χριστιανό, να θυμίσω ότι το βασικότερο κήρυγμα αυτής της θρησκείας είναι η αγάπη προς όλους. Όλους, χωρίς παρενθέσεις.
-
Hear hear!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
-
Για τις κοπελιές το τραβούσε ο οργανισμός τους... Ήταν λογικό να υπάρξει αντίδραση, δυστυχώς...
-
@Asimov: Ελπίζω να ξέρεις πόσο μεγάλη μαλακία είναι η εικόνα που πόσταρες και απλά να trollάρεις
Σε χαλασε φασιστακο;
Πολύ θα ήθελες μεγάλε !!! Και σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό !!!
Το στιγμιότυπο είναι απ' το παρακάτω βίντεο:
Εχουνε ξεσαλώσει τα πιθήκια.
Μόνο με βρωμόξυλο καταλαβαίνουν.Εχουνε ξεσαλώσει τα πιθήκια.
Μόνο με βρωμόξυλο καταλαβαίνουν.Μετά την εικόνα...
και απο την αλλη μερια σιγη...
ΡΟΦ
-
-
Get a life
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Απλά εμετικός ο συγκεκριμένος. Είχα την ατυχία κι εγώ να τον συναντήσω και μάλιστα είχα συμμαθητή έναν ανιψιό του.
-
Get your facts straight next time.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απλά εμετικός ο συγκεκριμένος. Είχα την ατυχία κι εγώ να τον συναντήσω και μάλιστα είχα συμμαθητή έναν ανιψιό του.
Ειναι και ΚΚΕ κατά τα άλλα...
-
Ναι βέβαια... Λενινιστής!!! Ένα κομματόσκυλο της εκάστοτε κυβέρνησης είναι.
-
δεν είμαι ούτε ήμουν ποτέ θιασωτης της ανεξέλεγκτης χωρίς όρια και αιτιολογία εισόδου αλλοδαπών στη χώρα
ιδιαίτερα σε μια εποχή που οι υποδομές και η κοινωνική συνοχή δοκιμάζονται απάνθρωπα
λόγω της φύσης της δουλειάς που εξασκουσα τα τελευταία χρόνια βρισκόμουν καθημερινά στην χειρότερη γειτονιά της πόλης από πλευρας παραβατικοτητας και αριθμού λαθρομεταναστών χωρίς να σημαίνει ότι ασπάζομαι την άποψη ότι όλοι είναι εγκληματίες
το πρόβλημα επικοινωνίας και συνύπαρξης το μέγιστοποιούσε η διαφορετική κουλτούρα ορισμένων εθνικοτήτων και η δυσκολία προσαρμογής τους στο νέο γιαυτους περιβάλλον (πχ. γεωργιανοί κα)
έχω να θυμάμαι αρκετές διενέξεις σε επίπεδο γκαϊντας με αλβανούς, ελληνες , και πρώην ΕΣΣΔ, αλλά ποτέ με ασιατες και αφρικανούς ίσως γιατί είναι πιο προσαρμοστικοί και προσεκτικοί (μιλάω για Θεσσαλονίκη)
έχω να θυμάμαι και την περίπτωση ενός διμετρου αφρικανού με αγερωχο ύφος που μπήκε στο μαγαζί ξημερώματα και μου ζήτησε μια μπύρα με την υπόσχεση ότι την επόμεν ηημέρα θα την πληρώσει....
επειδή βαριόμουν να ασχοληθώ (πάρε δρόμο κλπ) τον άφησα να πάρει το μπουκάλι βλέποντας στο πρόσωπό του όχι την γνώριμη έκφραση της ικανοποίησης ότι με κατάφερε (κορόϊδεψε) αλλά της συγκίνησης ότι τον εμπιστευτηκα.
δεν ανταλλάξαμε ποτέ λέξη αλλά έγινε τακτικός πελάτης γιατί πιστεύω ότι εκεί μέσα ένοιωθε άνθρωπος. -
Μια διαφορά..Ο αστυνομικός που κατά την απόψή σας αγκαλιάζει στοργικά τον Κασιδιάρη,είναι Αστυνόμος Α' και προσπαθει να κατευνάσει τα πνεύματα...
Ο ανεγκέφαλος πιτσιρικάς που ψέκασε τον Γλέζο ήταν ενας 23χρονος αν δεν κανω λάθος που μονο στα ΜΑΤ είχε υπηρετήσει και μετα από το συμβάν μαζι με τον διοικητη της διεύθυνσης αστυνομικών επιχειρησεων,ταξίαρχο,πήγαν και του ζήτησαν συγγνώμη.
Καλο πάσχα,Χρόνια πολλά σε όλους!!! -
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Μια διαφορά..Ο αστυνομικός που κατά την απόψή σας αγκαλιάζει στοργικά τον Κασιδιάρη,είναι Αστυνόμος Α' και προσπαθει να κατευνάσει τα πνεύματα...
Ο ανεγκέφαλος πιτσιρικάς που ψέκασε τον Γλέζο ήταν ενας 23χρονος αν δεν κανω λάθος που μονο στα ΜΑΤ είχε υπηρετήσει και μετα από το συμβάν μαζι με τον διοικητη της διεύθυνσης αστυνομικών επιχειρησεων,ταξίαρχο,πήγαν και του ζήτησαν συγγνώμη.
Καλο πάσχα,Χρόνια πολλά σε όλους!!!το οτι ηταν ο γλεζος δε σημαινει οτι εχει διαφορετικα δικαιωματα σε σχεση με αλλους πολιτες
αρα αν δεν ηταν ο γλεζος ο 23χρονος μογγολος πιθανοτητα θα επαιζε ταβλι με τον διοικητη και θα χαιροταν που καταφερε να ψεκασει ενα γερο χωρις αντιποινα. -
Δυστυχώς φίλε μου αυτό θα συνεβαινε...Αν ο Γλέζος δεν ειχε την αναγνωρισιμοτητα που εχει και δεν ηταν Βουλευτης και στη θεση του ηταν ενας ανωνυμος γερακος,κανεις δεν θα ασχολουταν με εναν γραφικο γερο που ψεκαστηκε απο εναν αστυνομικο κατα τη διαρκεια επεισοδιων που επισκιασαν μια συγκεντρωση διαμαρτυριας...
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Ώπα, μισό! Αυτό το πράγμα γράφτηκε στα σοβαρά; Νόμιζα ότι είναι σάτιρα!
Όποιοι θέλουν, ας παραδειγματιστούν από αυτό τον καλό κύριο, που με απεριόριστη αγάπη ετοιμάζεται να σερβίρει τον επικίνδυνο αντίπαλό του, εφαρμόζοντας κατά γράμμα αυτά που πρεσβεύει ο αγαπητός κος Λάππας και οι ανά τον κόσμο όμοιοί του
(...)
Αυτά τα παιδιά εννοείς;Που κολλάνε αυτά ακριβώς με το θέμα;
Είναι πράγματι απύθμενο το θράσος ορισμένων εδώ μέσα...
Πράγματι...
Στο κατω κατω αμα δε σ αρεσει η ΧΑ να πας να διαμαρτυρηθεις σε αυτους που την ανεβασανε. Πλεον με το πολιτικο συστημα να εχει καταρρευσει πληρως, ειναι δυστηχως η καλυτερη (ή εστω η λιγοτερο κακη) πολιτικη επιλογη
Στο μόνο που θα συμφωνήσω, όχι με την έννοια που θα ήθελες, είναι ότι **το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης τα έχει κάνει τόσο μα τόσο πουτάνα, που βγαίνουν διάφοροι μαλάκες και μας παρουσιάζουν τη συμμορία-θίασο από νεοναζί κουραδόμαγκες ...ως λύση! ** FFS δηλαδή...
αλλα οι πιθηκοι ψηφοφοροι τους δε ξερουν απο ιντερνετε.
Νομίζεις!
ποστάρουν ανάμεσα μας...
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]