-
Όσο και να σκούζετε , η Ελλάδα θα σωθεί μονο απο την ΧΑ. Η Ελλάδα χανει 10δις ετησίως απο το παράνομο εμπόριο των λαθρο ενω συγχρόνως εχει γίνει Σικαγο αφου Αλβανοί ,Νιγηριανοί,Αφγανοί και λοιποι σκοτώνουν για 1ε.
Με τους ψευτοανθρωπιστές της αριστερής μπουρζουαζίας δεν λύνονται τα προβλήματα,αλλά διογκώνονται
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Όσο και να σκούζετε , η Ελλάδα θα σωθεί μονο απο την ΧΑ. Η Ελλάδα χανει 10δις ετησίως απο το παράνομο εμπόριο των λαθρο ενω συγχρόνως εχει γίνει Σικαγο αφου Αλβανοί ,Νιγηριανοί,Αφγανοί και λοιποι σκοτώνουν για 1ε.Με τους ψευτοανθρωπιστές της αριστερής μπουρζουαζίας δεν λύνονται τα προβλήματα,αλλά διογκώνονται
Με τους μετανάστες εχεις θεμα η μόνο με τους λαθρομετανάστες ;
Σαν λαός ξεχνάμε εύκολα
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Και μαλιστα εβαλαν το κασκολ τακτοποιημενο , σαν να προκειται για μια τρομοκρατικη οργανωση.
Εχω ξαναγραψει οτι στις επομενες εκλογες η χρυση αυγη θα ειναι εκτοςΣκηνικο για φωτογραφιση. Αμα ητανε ξαδελφια του Βενιζελου δε θα υπηρχε καν αναφορα.
Μ αρεσει που αναμεσα στα οπλα συγκαταλεγεται και το κασκολ λες και ειναι ενοχοποιητικο στοιχειο.
Αμα τα εσωρουχα γραφανε ΧΑ θα τα βαζανε κι αυτα?
Καθε μερα που περναει αντιλαμβανομαι ολο και περισσοτερο το σκηνικο της βρωμιας πολιτικων - δημοσιογραφων, δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι στο νησι, κατεχουν τα καλυτερα σπιτια στις πιο απομακρες και κρυφες περιοχες. Οι βιλες των επιχειρηματιων με πισινες και ελικοδρομια πραγματικα δειχνουν φτωχοσπιτα μπροστα τους.
Στην ουσια δεν υπαρχει κανενα επιβαρυντικο στοιχειο για τη ΧΑ για οτιδηποτε. Ολα ειναι προϊον προπαγανδας αυτων που τους τρεμουν γιατι μπαινουν εμποδιο στα σχεδια τους. Ο κοσμος τρωει τη φολα που του πεταει το συστημα αλλα καμια στιγμη θα το καταλαβει. Φοβαμαι ομως οτι τοτε θα ειναι πολυ αργαΕιλικρινής ερώτηση: ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;;;;;
Δηλαδή όταν η αστυνομία εξαρθρώνει ακροαριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις Και δείχνει στα μέσα τι βρήκε στη γιάφκα είναι όλα καλά, αλλά όταν κάνει το ίδιο ακριβώς στο δικό σας χώρο τότε πρόκειται για σκηνοθετημένη προπαγάνδα;
Ναι, καλά....
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Όσο και να σκούζετε , η Ελλάδα θα σωθεί μονο απο την ΧΑ. Η Ελλάδα χανει 10δις ετησίως απο το παράνομο εμπόριο των λαθρο ενω συγχρόνως εχει γίνει Σικαγο αφου Αλβανοί ,Νιγηριανοί,Αφγανοί και λοιποι σκοτώνουν για 1ε.
Με τους ψευτοανθρωπιστές της αριστερής μπουρζουαζίας δεν λύνονται τα προβλήματα,αλλά διογκώνονται
Σαν λαός ξεχνάμε εύκολα
Ναι, στην Αμερική εχουμε 80.000.000 Ελληνες και 30.000.000 στην Γερμανια...
Με τους μετανάστες δεν εχω πρόβλημα, αρκει να μην υπερβαίνουν το 5% του συνολικού πληθυσμού. Με 3.000.000 λαθρομετανάστες διαλύονται τα πάντα. Συγκεκριμένα, ορισμένες περιοχές στην Ελλάδα ειναι πιο επικίνδυνες απο το Queens της Νεας Υορκης. Εσυ μπορεί να συμβιβάζεσαι με αυτο ,αλλα δεν συμβιβάζονται εκατομμυρια Έλληνες. Εγω προτείνω δημοψήφισμα ,αλλά και αυτο για εσας μάλλον ειναι αντιδημοκρατικό. Αν δεν ερθουν 100.000.000 λαθρομεταναστες στην Ελλάδα δεν θα ικανοποιήσετε τις διαταραγμένες προσωπικότητες σας. Είστε ιδεοληπτικοί παράφρονες.
-
Τους άλλους 200.000.000 Έλληνες στο φεγγάρι ξέχασες...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τους άλλους 200.000.000 Έλληνες στο φεγγάρι ξέχασες...Σπίρτα είστε μερικοι εδω μέσα
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Και μαλιστα εβαλαν το κασκολ τακτοποιημενο , σαν να προκειται για μια τρομοκρατικη οργανωση.
Εχω ξαναγραψει οτι στις επομενες εκλογες η χρυση αυγη θα ειναι εκτοςΣκηνικο για φωτογραφιση. Αμα ητανε ξαδελφια του Βενιζελου δε θα υπηρχε καν αναφορα.
Μ αρεσει που αναμεσα στα οπλα συγκαταλεγεται και το κασκολ λες και ειναι ενοχοποιητικο στοιχειο.
Αμα τα εσωρουχα γραφανε ΧΑ θα τα βαζανε κι αυτα?
Καθε μερα που περναει αντιλαμβανομαι ολο και περισσοτερο το σκηνικο της βρωμιας πολιτικων - δημοσιογραφων, δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι στο νησι, κατεχουν τα καλυτερα σπιτια στις πιο απομακρες και κρυφες περιοχες. Οι βιλες των επιχειρηματιων με πισινες και ελικοδρομια πραγματικα δειχνουν φτωχοσπιτα μπροστα τους.
Στην ουσια δεν υπαρχει κανενα επιβαρυντικο στοιχειο για τη ΧΑ για οτιδηποτε. Ολα ειναι προϊον προπαγανδας αυτων που τους τρεμουν γιατι μπαινουν εμποδιο στα σχεδια τους. Ο κοσμος τρωει τη φολα που του πεταει το συστημα αλλα καμια στιγμη θα το καταλαβει. Φοβαμαι ομως οτι τοτε θα ειναι πολυ αργαΕιλικρινής ερώτηση: ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;;;;;
Δηλαδή όταν η αστυνομία εξαρθρώνει ακροαριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις Και δείχνει στα μέσα τι βρήκε στη γιάφκα είναι όλα καλά, αλλά όταν κάνει το ίδιο ακριβώς στο δικό σας χώρο τότε πρόκειται για σκηνοθετημένη προπαγάνδα;
Ναι, καλά....
νομιζω οτι αυτη τη φωτο την τραβηξε η ιδια η 17Ν μετα το Συκουριο...
ΥΓ καλα θυμομουν...
Την κλοπή του πολεμικού υλικού από το Συκούριο ανέλαβε η 17Ν με προκήρυξη που απέστειλε στον Τύπο στις 4.2.1990, με την οποία αναλάμβανε και την κλοπή των μπαζούκας από το Πολεμικό Μουσείο. «Κομάντος της 17Ν επιτέθηκε σε αποθήκες στρατοπέδου στην περιοχή της Λάρισας δίπλα στο χωριό Συκούριο τη νύχτα της 24 προς 25 Δεκεμβρίου 1989. Οι αποθήκες φυλάγονταν από στρατιώτες και άνδρες της εθνοφυλακής, αλλά δεν αντιλήφθηκαν τίποτε. Συνολικά αφαιρέθηκε μεγάλη ποσότητα από ρουκέτες των 2,36 και 3,5 ιντσών, σφαίρες διαμετρήματος 0,45, 0,38, 0,30, 7,62, χειροβομβίδες, ηλεκτρικούς και μηχανικούς πυροκροτητές και άλλο χρήσιμο υλικό». Η 17Ν τόνιζε ότι η κλοπή των ρουκετών αναβάθμιζε σημαντικά το οπλοστάσιό της και κατά συνέπεια τις επιχειρησιακές της δυνατότητες. Η προκήρυξη συνοδευόταν από μια φωτογραφία που απεικόνιζε τις ρουκέτες και τα μπαζούκας κάτω από τις φωτογραφίες του Καρλ Μαρξ, του Τσε Γκεβάρα και του Αρη Βελουχιώτη.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Τους άλλους 200.000.000 Έλληνες στο φεγγάρι ξέχασες...
Σπίρτα είστε μερικοι εδω μέσα
Καλύτερα σπίρτα παρά UFO.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Σαν λαός ξεχνάμε εύκολα
Ναι, στην Αμερική εχουμε 80.000.000 Ελληνες και 30.000.000 στην Γερμανια...
Με τους μετανάστες δεν εχω πρόβλημα, αρκει να μην υπερβαίνουν το 5% του συνολικού πληθυσμού. Με 3.000.000 λαθρομετανάστες διαλύονται τα πάντα. Συγκεκριμένα, ορισμένες περιοχές στην Ελλάδα ειναι πιο επικίνδυνες απο το Queens της Νεας Υορκης. Εσυ μπορεί να συμβιβάζεσαι με αυτο ,αλλα δεν συμβιβάζονται εκατομμυρια Έλληνες. Εγω προτείνω δημοψήφισμα ,αλλά και αυτο για εσας μάλλον ειναι αντιδημοκρατικό. Αν δεν ερθουν 100.000.000 λαθρομεταναστες στην Ελλάδα δεν θα ικανοποιήσετε τις διαταραγμένες προσωπικότητες σας. Είστε ιδεοληπτικοί παράφρονες.
Το 5% το σκεφτηκες το πρωί πίνοντας την φραπέδια σου ;
Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, το 30.000.000 διαβάζεται 30 εκατομμύρια ... ένας στους 3 κάτοικους της Γερμανίας ειναι ελλ????
Οτι οι μεγαλύτερες οικονομίες βασίζονται σε κολάζ λαών και πολιτισμών δεν σου κάνει εντύπωση ;; -
Ρε Zorzako εχεις ξεφυγει και εσυ μου φαινεται.
Η 17 Ν ηταν μια τρομοκρατικη οργανωση που οταν χτυπουσε αναλαμβανε η ιδια την ευθυνη.
Η ιδια η οργανωση ειχε καποια ιδεολογια φανερη .Εδω στην συγκεκριμενη περιπτωση ,εχουμε να κανουμε με καποιους εγκηματιες με κασκολ της χρυσης αυγης και ειναι γελοιο να προσπαθεις να δημιουργησεις σαν κρατος εντυπωσεις, οτι η χρυση αυγη ειναι η κακη που δεν πρεπει να την ξαναψηφησετε.
Και να σου πω και κατι αλλο επειδη αποτι βλεπω ,πολλοι εδω μεσα τον εγκεφαλο τον χρησιμοποιειτε για να πετατε αντιφασιστικες ανοησιες.
Τι κερδος πιστευεις θα ειχε ο Μιχαλολιακος απτην ανατιναξη ενος ΑΤΜ;
Μιλαμε για αστεια πραματα ετσι.Υποκινουμενα ανθρωπακια των μεγαλων πολιτικων παραταξεων εισασταν ,ειστε και θα ειστε για παντα.
Και ερχεστε εδω μεσα και παριστανετε τους γνησιους δημοκρατες,τους κριτες των παντων .
Ειστε τοσο ανοητοι και γιαυτο δεν καταλαβενετε για ποιον λογο ανεβαινουν τα ποσοστα του κομματος.
Σας ευχαριστουμε.Κατοικοι του εξωτερικου ,δεν σας συμφερει η ανοδος της χρυσης αυγης διοτι ετσι διακινδυνευει η παραμονη σας στις χωρες οπου ζειτε.
Δικαιολογημενος ο φοβος σας.Οταν γινει κυβερνηση ο Τσιπρας,αυτος ο νεαρος τους Διονυσου,που δεν εχει ουτε ενα ενσημο ,τοτε να δειτε πως θα ανεβουν τα ποσοστα της χρυσης αυγης.
Βεβαια τοτε θα ειναι αργα καθως η χωρα θα εχει καταστραφει .
Αλλα μηπως σας ενοιαξε ποτε;
Ανθελληνες. -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
...
πολλοι εδω μεσα τον εγκεφαλο τον χρησιμοποιειτε για να πετατε αντιφασιστικες ανοησιες.
...
Ειστε τοσο ανοητοι και γιαυτο δεν καταλαβενετε για ποιον λογο ανεβαινουν τα ποσοστα του κομματος.να μιλάει ο ιταλάκιας για νόηση, αξία ανεκτίμητη
-
Αν δεχθούμε ότι οι συλληφθέντες στο Βόλο ήταν σαρξ εκ σαρκός της Χ.Α. και την εκφράζουν ως χώρο (να το δεχθούμε, γιατί να μην το δεχθούμε; ), τότε τα κουκουλοφόρα ζώα που σπάνε, καίνε και χτυπάνε είναι σαρξ εκ σαρκός της άκρας αριστεράς και την εκφράζουν ως χώρο.
-
...
πολλοι εδω μεσα τον εγκεφαλο τον χρησιμοποιειτε για να πετατε αντιφασιστικες ανοησιες.
...
Ειστε τοσο ανοητοι και γιαυτο δεν καταλαβενετε για ποιον λογο ανεβαινουν τα ποσοστα του κομματος.να μιλάει ο ιταλάκιας για νόηση, αξία ανεκτίμητη
Υπηρετησε πρωτα την θητεια σου στον στρατο και μετα οταν ωριμασεις τα ξαναλεμε.
Πιτσιρικι εισαι ακομα. -
...
...
Πιτσιρικι εισαι ακομα.δεν πάνε όλοι στα 18 στον στρατό μπάρμπα ιταλάκια... κάποιοι ανοίγουν τα στραβά τους για να μην γράφουν μνημεία βλακείας και αμορφωσιάς σαν του λόγου σου...
-
Προφανώς και ειρωνεύομαι για τα 30.000.000 Ελληνες στην Γερμανία και τα 80.000.000 Ελληνες στην Αμερική. Το ποστ μου ήταν η ειρωνική μου απάντηση στο χρήστη που είχε πει ''και οι Ελληνες πήγαμε μετανάστες στο εξωτερικό και ξεχνάμε γρήγορα''. Παναγίτσα μου μασημένη τροφή θέλετε...
Ας τα ξαναπω χωρίς ειρωνία μπας και γίνω αντιλληπτός. Για φανταστείτε 30.000.000 Ελληνες στην Γερμανία ή 80.000.000 Ελληνες στην Αμερική... Χαμος θα είχε γίνει. Στους φούρνους θα έβαζαν τους Έλληνες. Εδω περα έχουμε 3.000.000 λαθρομετανάστες και αντι να βγει ο στρατός στους δρόμους, ακούμε τα ιδεολογήματα των αναρχοαριστερών.
-
Η 17 Ν ηταν μια τρομοκρατικη οργανωση που οταν χτυπουσε αναλαμβανε η ιδια την ευθυνη.
Η ιδια η οργανωση ειχε καποια ιδεολογια φανερη .Εδω στην συγκεκριμενη περιπτωση ,εχουμε να κανουμε με καποιους εγκηματιες με κασκολ της χρυσης αυγης και ειναι γελοιο να προσπαθεις να δημιουργησεις σαν κρατος εντυπωσεις, οτι η χρυση αυγη ειναι η κακη που δεν πρεπει να την ξαναψηφησετε.
Και να σου πω και κατι αλλο επειδη αποτι βλεπω ,πολλοι εδω μεσα τον εγκεφαλο τον χρησιμοποιειτε για να πετατε αντιφασιστικες ανοησιες.
Μιλαμε για αστεια πραματα ετσι.Υποκινουμενα ανθρωπακια των μεγαλων πολιτικων παραταξεων εισασταν ,ειστε και θα ειστε για παντα.
Και ερχεστε εδω μεσα και παριστανετε τους γνησιους δημοκρατες,τους κριτες των παντων .
Ειστε τοσο ανοητοι και γιαυτο δεν καταλαβενετε για ποιον λογο ανεβαινουν τα ποσοστα του κομματος.
Σας ευχαριστουμε.Κατοικοι του εξωτερικου ,δεν σας συμφερει η ανοδος της χρυσης αυγης διοτι ετσι διακινδυνευει η παραμονη σας στις χωρες οπου ζειτε.
Δικαιολογημενος ο φοβος σας.Οταν γινει κυβερνηση ο Τσιπρας,αυτος ο νεαρος τους Διονυσου,που δεν εχει ουτε ενα ενσημο ,τοτε να δειτε πως θα ανεβουν τα ποσοστα της χρυσης αυγης.
Ανθελληνες.Ομολογώ ότι με μια 1η ανάγνωση δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς με όλα αυτά. Διαβάζοντας όμως between the lines...
Ανθελληνες. -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Προφανώς και ειρωνεύομαι για τα 30.000.000 Ελληνες στην Γερμανία και τα 80.000.000 Ελληνες στην Αμερική. Το ποστ μου ήταν η ειρωνική μου απάντηση στο χρήστη που είχε πει ''και οι Ελληνες πήγαμε μετανάστες στο εξωτερικό και ξεχνάμε γρήγορα''. Παναγίτσα μου μασημένη τροφή θέλετε...Ας τα ξαναπω χωρίς ειρωνία μπας και γίνω αντιλληπτός. Για φανταστείτε 30.000.000 Ελληνες στην Γερμανία ή 80.000.000 Ελληνες στην Αμερική... Χαμος θα είχε γίνει. Στους φούρνους θα έβαζαν τους Έλληνες. Εδω περα έχουμε 3.000.000 λαθρομετανάστες και αντι να βγει ο στρατός στους δρόμους, ακούμε τα ιδεολογήματα των αναρχοαριστερών.
πλέον σε ανώτερες και ανώτατες σχολές στην γερμάνια που ξέρω (φαντάζομαι και αλλού θα συμβαίνει) τεράστιο ποσοστό σπουδαστών και φοιτητών είναι αλλοδαποί... ειδικά σε μτπ και διδακτορικά το ποσοστό των Γερμανών είναι η μειοψηφία... φαντάζεσαι τι θα έγραφες αν μάθαινες οτι σε διδακτορικό της ιατρικής το 60% ήταν αλλοδαποί ?
στο εξωτερικό γερμανική ιθαγένεια αποκτάς πολύ ευκολότερα από ότι ελληνική... τι σου λέει αυτό για την κατάσταση ?
-
...
...
Πιτσιρικι εισαι ακομα.δεν πάνε όλοι στα 18 στον στρατό μπάρμπα ιταλάκια... κάποιοι ανοίγουν τα στραβά τους για να μην γράφουν μνημεία βλακείας και αμορφωσιάς σαν του λόγου σου...
Aμορφωσια ειναι να θεωρεις τον εαυτο σου πιο μορφωμενο επειδη εσυ σπουδασες ενω εγω εγινα μουντζουρης.
Απο κει μπορει να καταλαβει κανεις οτι εισαι ξιπασμενος και οτι δεν εχεις ιδεα τι θα πει μορφωση. -
Προφανώς και ειρωνεύομαι για τα 30.000.000 Ελληνες στην Γερμανία και τα 80.000.000 Ελληνες στην Αμερική. Το ποστ μου ήταν η ειρωνική μου απάντηση στο χρήστη που είχε πει ''και οι Ελληνες πήγαμε μετανάστες στο εξωτερικό και ξεχνάμε γρήγορα''. Παναγίτσα μου μασημένη τροφή θέλετε...
Ας τα ξαναπω χωρίς ειρωνία μπας και γίνω αντιλληπτός. Για φανταστείτε 30.000.000 Ελληνες στην Γερμανία ή 80.000.000 Ελληνες στην Αμερική... Χαμος θα είχε γίνει. Στους φούρνους θα έβαζαν τους Έλληνες. Εδω περα έχουμε 3.000.000 λαθρομετανάστες και αντι να βγει ο στρατός στους δρόμους, ακούμε τα ιδεολογήματα των αναρχοαριστερών.
πλέον σε ανώτερες και ανώτατες σχολές στην γερμάνια που ξέρω (φαντάζομαι και αλλού θα συμβαίνει) τεράστιο ποσοστό σπουδαστών και φοιτητών είναι αλλοδαποί... ειδικά σε μτπ και διδακτορικά το ποσοστό των Γερμανών είναι η μειοψηφία... φαντάζεσαι τι θα έγραφες αν μάθαινες οτι σε διδακτορικό της ιατρικής το 60% ήταν αλλοδαποί ?
στο εξωτερικό γερμανική ιθαγένεια αποκτάς πολύ ευκολότερα από ότι ελληνική... τι σου λέει αυτό για την κατάσταση ?
Με το πρόγραμμα ΕΡΑΣΜΟΥΣ ήρθαν Γερμανοί φοιτητές στην σχολή της αδερφής μου και τους κάναμε και το τραπέζι στο σπίτι μου. Ξερεις τι μου είπαν ; ''these fucking Tuks.There are 4 million and we hate them''. Παραδόξως δεν μου είπε κατι για τους Έλληνες και λογικό είναι αφου είμαστε κατω απο 1 μυριο ενω οι Τούρκοι εκατομμύρια.
Έφαγαν παστίτσιο, χωριάτικη ,τζατζίκι αλλά τα χόρτα δεν τα άγγιξαν. ''that's grass?No no we don't eat grass, we are not sheeps haha''. Mιλάμε τελείως λουκανικοφάγοι και κρασοκανάτες.
-
Μη στεναχωριέσαι, όταν θα πάνε Erasmus στην Τουρκία, τους Έλληνες θα βρίζουν!!! Είναι δυνατόν να βρίσουν τον οικοδεσπότη; Και μετά μιλάς για νοημοσύνη...
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]