-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προφανώς τα έχει πάρει με τους πολιτικούς. Σίγουρα θα ελεγχθεί πειθαρχικά για αυτή του την συμπεριφορά.
oντως έτσι είναι,με τον δήμαρχο,αντιδήμαρχο και συγκεκριμένους δημοτικούς συμβούλους,που στη ουσία επικροτούν τις ενέργειες τοπικών στελεχών του κκε και σύριζα.Μάλιστα πριν μια εβδομάδα,μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ο αντιδήμαρχος επιτέθηκε στον βουλευτή της χ.α. επειδή ήταν παρών στο δημοτικό συμβούλιο,με κοσμιτικά επίθετα και χειρονομίες,με την συγκάλιψη του δημάρχου που ήταν παρών.Το ωραίο της υποθέσεως είναι οτι ο βουλευτής,είναι δημότης του Λουτρακίου και μερικοί αναρωτιούνται γιατί ήταν παρών!!!
Παντελώς άσχετο με την συμπεριφορά του εν λόγω Αξκού!
Φορούσα κι εγώ την στολή και ξέρω τι πρεσβεύει.Ας ελπίσουμε πως η κυβέρνηση της φίλης και συμμάχου Τουρκίας θα πράξει το σωστό...
Αλέξανδρε,δεν είπα οτι συμφωνώ με την κινησή του,αλλα οπως είπα,είχε απο μέρες πρίν ενημερώση τον δήμαρχο και τους λοιπούς του δ.σ. να απομονώσουν τα στελέχη του κκε και σύριζα,για να μην κάνουν οτι τελικά έκαναν.Με λίγα λόγια ο άνθρωπος δικαιώθηκε και ο δήμαρχος σφύριζε αδιάφορα οπως είδαμε.
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Οι μαμαδες των αριστερων αληθεια τι βλεπουν?
Ό,τι βλέπουν και οι μαμάδες των δεξιών φαντάζομαι.
Και εγω το ιδιο φανταζομαι, αλλα ηθελα και μια δευτερη γνωμη, γιατι παραπανω λεει οτι 'βλαίπουν τούρκυκα στω σπύτη'
-
Έκαναν οι αριστεροί διαμαρτυρία έξω από το μεγκα;
Στάλθηκε από το WT19i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Eγω είμαι τουρκόφιλος και επιβάλλω στη μάνα μου να βλέπει Σουλεϊμαν
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Μην καρφώνεσαι έτσι
Οτι και να γινει η ετυμηγορια εχει ηδη βγει, ετσι και αλλιως αν 'δεν εισαι δικος μας, εισαι χρυσαυγιτης'.
Δεν απαντηθηκε ομως το ερωτημα μου......ναι, αλλά και σύ κάνεις σαν το πρόβατο που ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη!..
...κι όσο για το ερώτημα, βρέθηκε λύση!..
http://pressarismenos.blogspot.com/2013/03/902-tv.html -
Οι μαμαδες των αριστερων αληθεια τι βλεπουν?Πω πω μια μεγάλη μύγα
-
αυγουστιατικη θα ειναι
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Φαντάζομαι δεν θα τον πείραζε να γράφουν οι εφημερίδες το ακόλουθο: Ο ανέμελος (στα Αγγλικά) Σπύρος Σουγλέρης στηρίζει τον συναθλητή του Κατίδη.Το ότι η λέξη gay σήμερα χρησιμοποιείται για να καταδείξει κυρίως κάτι άλλο δεν πρέπει να τον απασχολεί. Άλλωστε το παιδί δείχνει να ασχολείται με την πραγματική προέλευση συμβολισμών και λέξεων.
No offence Χρήστο, μα το σχόλιο σου είναι όχι μόνο εντελώς άκυρο αλλά δείχνεις σαν να έχεις χάψει τη προπαγάνδα της ΧΑ!
Εδώ δεν πρόκειται για λέξη ή σύμβολο που άλλαξε περιεχόμενο με τη πάροδο του χρόνου. Αυτό το πράγμα:
δεν είναι 'αρχαίος ελληνικός' ή 'αρχαιος ρωμαϊκός' χαιρετισμός και δεν υπάρχει απολύτως καμία αντίστοιχη αναφορά σε αρχαία κείμενα ή απεικονίσεις. Είναι μύθος που πλάστηκε από το καθεστώς της 4ης Αυγούστου και από τον Μουσολίνι αντίστοιχα, για να το αποδεχτεί ο κόσμος ως ιστορική -τάχα μου- συνέχεια.http://www.apela.gr/article/29194/spart ... haloliakos
http://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_saluteΑπλώς, μας δουλεύουν κατάμουτρα και κολλάνε τη ταμπέλα 'αρχαιοελληνικός' στις για να τις κάνει (ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ) εύπεπτη στον κοσμάκη. Σε λίγο θα αρχίσουν να ντύνονται κάπως έτσι και θα υποστηρίζουν ότι είναι στολές από την Επίδαυρο.
-
-
Οι μαμαδες των αριστερων αληθεια τι βλεπουν?Τι σχέση εχει η δεξιά με την ΧΑ;;
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Έλεος πια !!! Με αυτή την φωτογραφία προσπαθεί να πείσει ποιον ακριβώς? Ρεζίλι...
ΥΓ: Αριστερά, έτσι όπως βλέπουμε, υπάρχει κάμερα ασφαλείας !!! Γιατί δεν μας δείχνουν την εικόνα από αυτή ???
Θες να δεις την πουτσα του μλκ;
-
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
...
-
Για το λεξιλόγιο...
-
Είσαι τόσο στόκος ή το(ν) παίζεις ?
Δεν πειράζει. Υπάρχει ακόμη χώρος στις κλινικές...
-
-
...
-
Για το λεξιλόγιο...
-
Είσαι τόσο στόκος ή το(ν) παίζεις ?
Δεν πειράζει. Υπάρχει ακόμη χώρος στις κλινικές...
Ενας ακόμα καθυστερημενος χρυσός αυγος...
Το iq ραδικιου που λέγαμε βολιωτη.... -
-
Οδηγούν τα ραδίκια TOYOTA... ?
-
Οδηγούν τα ραδίκια TOYOTA... ?Είτε το δεις σαν αποτυχημένη απόπειρα χιούμορ είτε σαν κατάφωρη ένδειξη βλακείας το συμπέρασμα ειναι ένα...
Ηθελες να δεις την σκουληκαντερα του χρυσού αυγου... Βολιωτικη μουχριτσα -
Δεν ασχολούμαι άλλο με οικοδομικά υλικά...
Θα προσπαθήσω τουλάχιστον... -
Δεν ασχολούμαι άλλο με οικοδομικά υλικά...
Θα προσπαθήσω τουλάχιστον...οι συλλογισμοί σου είναι επιπέδου δημοτικού και βγάλε... το τυπικό αμόρφωτο και καθυστερημένο κοινό στο οποίο απευθύνεται η ΧΑ... εύγε για την επιβεβαίωση του κανόνα μου
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τι σχέση εχει η δεξιά με την ΧΑ;;
δηλαδη ο ακραιος καπιταλισμος δεν εχει ριζα στην δεξια? που την εχει στην αριστερα?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Τι σχέση εχει η δεξιά με την ΧΑ;;
δηλαδη ο ακραιος καπιταλισμος δεν εχει ριζα στην δεξια? που την εχει στην αριστερα?
όταν θες να την πεις σε κάποιον δεξιό χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα την αριστερά... έχει νόημα...
όταν, όμως, θες να την πεις σε κάποιον χρυσαυγιτό δεν έχει νόημα να του πεις για την αριστερά... εκεί το αντίπαλο δέος είναι η ΑΚΡΟαριστεροί...
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]